I wanna put my company name and get the logopekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    355,214 i wanna put my company name and get the logo tugasan ditemui, harga dalam USD

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida
    logo company Tamat left

    ecommerce barang borong dan runcit

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    1 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $158 (Avg Bid)
    $158 Avg Bida
    2 bida

    urgent need for develop new mobile apps min req - Menguasai pemrograman mobile android/java back end/frond end (UI Mobile) min 1 tahun - Project Jangka pendek (estimasi pengerjaan 2-3 bulan) - Terbiasa dan mengerti development Life cycle, mengerti metodologi scrum - Bersedia on site di client min 2-3 hari dalam 1 minggu(update progress ke client) - domisili daerah jakarta Note : Fee per p...

    $844 (Avg Bid)
    $844 Avg Bida
    26 bida

    Membantu anda dalam memproses data anda

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    14 bida
    Get a website Tamat left

    Web serach

    $340 (Avg Bid)
    $340 Avg Bida
    36 bida
    $622 Avg Bida
    2 bida

    Saya ingin logo untuk "Toyo Style' Entah itu handwritting atau icon Tema designnya itu Elegant.

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    2 bida

    I'm form Malaysia. So, I want Malaysian traffic into my website.

    $131 (Avg Bid)
    $131 Avg Bida
    19 bida

    disini adalah tentang serial perang dalam bentuk komik menceritakan peperangan abad ke 10 hingga zaman peperangan abad pertengahan..yang dimulai oleh konflik peperangan pasukan negara british melawan pasukan scoutlandia yang memberontak untuk suatu kebebasan melawan penjajahan yang dipelopori oleh king richard the lion heart,,disamping itu ada serial peperangan suku mongolia yang berambisi mengusa...

    $87 (Avg Bid)
    $87 Avg Bida
    6 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Membuat video promosi untuk sebuah company. Durasi video minimal 10 menit, terbiasa bekerja dengan storyboard.

    $635 (Avg Bid)
    $635 Avg Bida
    3 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    saya punya website reservasi hotel, sampai sekarang belum bisa bersaing dengan yang lain. mungkin ada yang minat dengan pekerjaan ini

    $291 (Avg Bid)
    Segera
    $291 Avg Bida
    10 bida

    Need 5K Facebook likes. Counties: Malaysia, Singapore, Saudi Arabia,United Arab Emirates, Indonesia, South Africa, Canada, Japan & Turkey. No spam, bots, or fake accounts. No accounts in danger of being suspended. Likes must be from Malaysia, Singapore, Saudi Arabia,United Arab Emirates, Indonesia, South Africa, Canada, Japan & Turkey with: At least 2+ photos, At least 50+ fr...

    $35 (Avg Bid)
    $35 Avg Bida
    5 bida

    this is a test project, please do not [log masuk untuk melihat URL] is a test project, please do not bid. this is a test project, please do not bid. this is a test project, please do not bid. this is a test project, please do not bid. this is a test project, please do not bid. this is a test project, please do not bid. this is a test project, please do not bid.

    $12 / hr (Avg Bid)
    $12 / hr Avg Bida
    1 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida

    Merancang berbagai macam produk cold pressed juice dengan nutrisi yang disesuaikan dengan kebutuhan

    $21 - $178
    $21 - $178
    0 bida

    Kami memerlukan developer untuk mengerjakan backend website dengan .net Design dan HTML/CSS sudah siap untuk di implementasikan. Deadline project adalah end of this month (Nov 2014) Jenis wesbite adalah company profile, backend/CMS yang di perlukan hanya untuk update content website berupa gambar dan text.

    $913 (Avg Bid)
    $913 Avg Bida
    7 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    3 bida

    saya ingin anda membuat logo untuk saya ,saya ingin logo dengan gaya flat and clean dan tanpa text pada logo ,apa anda dapat melakukan nya ,saya harap anda dapat melakukan nya untuk saya

    $42 (Avg Bid)
    $42 Avg Bida
    1 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    Saya ingin membuat game online di windows computer

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    8 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    I want maybe about 1000 words to post in my blog to attract my reader with interesting content.. The article must be raise up our readers motivation and get Inspiration form the article..

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    4 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    Halo Mba Tina, saya kebetulan sedang membutuhkan penulis untuk menulis ulang materi company profile untuk client2 saya. apakah anda berminat? mater tulisan sudah ada, tapi perlu revisi supaya lebih elegan tanpa perlu mengubah kerangka tulisan yang ada. jadi kalimatnya saja diatur ulang dan ditambahkan kata2 yang terkesan elegan. Budget saya Rp. 100rb per halaman. apakah anda berminat? kalau sekira...

    $7 (Avg Bid)
    $7 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    l need an article 1000 words in 3-4 hours I will pay 20 AUD for the article ( no negotiation please) The writer should be a native British english speaker and must have experience in writing Cryptocurrency, Blockchain ,ICO related articles. So you need to show me your previous work samples. Please bid only if you fulfill all the given requirements.

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    7 bida

    I have 3 sample landscape, but there is changes in the Car entrance and parking area and removing the keeper room, what is required I will send you Autocad for all 3 suggestion and 1. I need from you to make new one with the exciting layout (No Keeper room & Car entrance changed). 2. all materials such as Flooring tiles plants fountain to be specified, with samples. [log masuk untuk melih...

    $35 (Avg Bid)
    $35 Avg Bida
    8 bida

    wanna some one helps me to install the project locally on my machine, opportunity for long-term work

    $18 / hr (Avg Bid)
    $18 / hr Avg Bida
    95 bida

    Manuals have to be formed in spanish, translated from english, and updated with the right regulations and standard advices. Then project advice and product advice will be required to help projects in the future. Electrical engineering is required.

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    5 bida

    Need to implement API from a third party and be able to Get data and post as well, there is all the documentation. Should have Knowledge on : - PHP Composer - API integration - Wordpress - Woocommerce Like i said Documentation will be helpful and we have it. the project is challenging the competence and the experience of any developer.

    $162 (Avg Bid)
    $162 Avg Bida
    57 bida
    Trophy icon Stage name or artist name 6 hari left

    Hello, my name is Michael and i am a magician from Austria now i am looking for a new stage name my current artist name is : MICHAEL LATE but i don't think it's a good name for the international market i don't want a typical magic name.. MAGIC Michael or so on it can be a combination between word and picture - also can it be a complete logo

    $100 (Avg Bid)
    $100
    0 penyertaan
    GET INKED. 6 hari left

    Tag line- Guided Perth calamari fishing experiences. The business is a guided squid fishing tour so having some ink squirts incorporated into the logo would be good.

    $34 (Avg Bid)
    $34 Avg Bida
    27 bida

    Hi The Ideal Experts, I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

    $8 (Avg Bid)
    $8 Avg Bida
    1 bida

    Hello Freelancers, We are a professional direct performance agency creating hundreds of ads on social media. To expand our operations we are looking for a Native English copywriter who will be able to assist on a daily basis eventually. If you are obsessed with performance-driven marketing and seeing the impact on sales your words have, this is the ideal position for you. What we are looking for...

    $13 / hr (Avg Bid)
    $13 / hr Avg Bida
    23 bida

    Hello I am looking for the experienced XenServer users. I am going to install the XenServer7.1LSTR enterprise edition trial version(90 days). Citrix supports said me that you can download it in the link "[log masuk untuk melihat URL]" but I can't get it there. Thanks.

    $127 (Avg Bid)
    $127 Avg Bida
    12 bida
    Logo for construction company 6 hari left
    DISAHKAN

    Looking for a logo for a construction company that has a sleekIt industrial feel.

    $66 (Avg Bid)
    $66 Avg Bida
    128 bida
    $30 - $250
    0 bida

    Complete most of the designs and small videos designed professionally and the logo and posters as quickly as possible

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    7 bida

    I need help remotly to fix the bug installation [log masuk untuk melihat URL]

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    9 bida
    Trophy icon Come up with brand name 13 hari left

    I'm starting an activewear brand and need suggestions for the brand name. My logo is attached, please view and use as inspiration. My logo is very unique and stands out, I would like a brand name that is also unique, one-of-one. I would like the brand name to only be one word. I would like the brand name to signify growth, progress, improvement etc. pretty much something uplifting and powerfu...

    $30 (Avg Bid)
    Dijamin
    $30
    7 penyertaan

    In our company we will build nanorobots to detect or sense single biomolecules. We control thousands of these nanorobots at the same time using electric fields. I am looking for a shot and unique name that captures the futuristic spirit of this technology.

    $22 (Avg Bid)
    Dijamin
    $22
    3 penyertaan

    Change the Style of the drag and drop builder. Add Live CSS Editor on the builder. Create astonishing themes and templates for the builder. The builder [log masuk untuk melihat URL] The themes [log masuk untuk melihat URL] the output forms [log masuk untuk melihat URL] The desired outcome [log masuk untuk melihat URL] I would like to see my application creating just like the above pages. users ...

    $396 (Avg Bid)
    $396 Avg Bida
    9 bida

    Marketing poster with several images of the areas we aRe involved and text and icon. 6 to 8 images and a central logo (logo is created already)

    $29 (Avg Bid)
    $29 Avg Bida
    29 bida