I want a customer support virtual assistantpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    662,888 i want a customer support virtual assistant tugasan ditemui, harga dalam USD

    Buat website buying agent, source dari tokopedia, bukalapak, shopee id, lazada id, mataharimall,blibli -Sekali dengan web design/clean/mudah -Result mestilah real time, jika harga berubah di toko, dalam website juga pun mesti berubah, mesti tampil dengan ongkir dari toko , supaya customer jelas semasa buat order. -Mata wang bisa di set convert rate manual oleh admin (ke MYR) -mesti ada fuction m...

    $500 (Avg Bid)
    $500 Avg Bida
    3 bida

    Hello, I am a graphic designer with more than 7 years experience in graphic designers. I can help your product. Customer satisfaction is the best service for us.

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    4 bida

    I want a web page to present products, all the information on this website visit the site and send me a message thank you [log masuk untuk melihat URL]

    $2229 (Avg Bid)
    $2229 Avg Bida
    22 bida

    running a IT support company in Malaysia

    $182 (Avg Bid)
    $182 Avg Bida
    29 bida

    Membuat login dan register pada eCommerce dengan laravel + vue.js adapun halaman tersebut dipisah menjadi halaman admin dan customer.

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    2 bida

    Menulis Laporan Laporan buat penulisan piala dunia Dan design support freelancer.

    $555 (Avg Bid)
    $555 Avg Bida
    1 bida

    Syarikat yang menjalankan khidmat pemasaean secara online untuk client business.

    $153 (Avg Bid)
    $153 Avg Bida
    4 bida

    Mencarikan saya petunjuk Mencari customer baru

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    2 bida

    Membuat Landscaping mengikut bajet customer dan supply step stone .

    $166 (Avg Bid)
    $166 Avg Bida
    6 bida

    Research writing Saya seorang Research Assistant di salah satu kampus di Malaysia

    $122 (Avg Bid)
    $122 Avg Bida
    5 bida

    Melakukan pemasaran dan pengenalan ke customer

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Mencari customer dan memasarkan produk kecantikan dan pelangsingan premium kepada mereka.

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Saat ini, kami memiliki produk berupa aplikasi website ( online store ) dengan konsep baru : SP3 ( System, Product , Packaging, Post ) artinya : 1. kami mempersiapkan sistem dari profile sampai dengan pembayaran 2. kami mempersiapkan puluhan ribu produk dari puluhan kategori yang siap untuk dijual 3. kami mempersiapkan operasional mulai dari call center, pengemasan barang, stok barang sampai de...

    $59999 (Avg Bid)
    $59999 Avg Bida
    1 bida

    pembuatan website travel haji dan umroh, dan mobile apps (android) ... di website dan mobile apps customer dapat malakukan pemilihan paket dan menjadi member dan juga apabila sudah menjadi member berlaku point untuk system redeem

    $920 (Avg Bid)
    Segera
    $920 Avg Bida
    4 bida

    Membuat calon customer bisa yakin dengan barang yang kami jual dan tertarik untuk membeli

    $1500 - $3000
    $1500 - $3000
    0 bida

    menawarkan kepada customer dengan baik dan jujur

    $599 (Avg Bid)
    $599 Avg Bida
    1 bida

    Sebagai support, Anda diharapkan mampu melakukan diskusi dengan klien baik melalui telepon ataupun tatap muka. Diskusi ini dilakukan untuk mendapatkan informasi yang akan saya beritahukan selanjutnya apabila Anda menyanggupi pekerjaan ini. Untuk proyek yang akan saya berikan, Anda diharapkan mampu melakukan diskusi dengan 25 orang dalam industri yang berbeda-beda untuk jangka waktu 20 hari - 1 ...

    $379 (Avg Bid)
    $379 Avg Bida
    12 bida

    Saya ada kerja sedang berjalan yang berkaitan dengan projek kami sebelum ini 'Urgent!!! Postcard or flyer design ## Consider to close it early if found what we want##'

    $30 - $30 / hr
    $30 - $30 / hr
    0 bida

    Salam. Saya ada membeli template utk diguna bg majlis sekolah. Tp bila saya nak buka file tu ada popup kata ada references yg missing dan saya kena install. Saya baru nak belajar2 ae ni. Saya rasa mungkin sebab spec laptop yg x support cs6 ni. Jd kalo nak mintak tlg tuan buatkan, berapa kos dia ye. Ada 2 template

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    1 bida

    halo, saya sedang membutuhkan admin yang bekerja secara online, bisa bekerja dimana saja.. Namun training tetap dilakukan di Serpong Tangerang Selatan.. job desk : data entry customer service operation control (via internet) Content sharing semua dilakukan secara online.. dapat aktif online sekitar Jam 12:30 - 20:30 boleh dilakukan dalam team tanya2 add LINE account : @copycino

    $63 (Avg Bid)
    $63 Avg Bida
    2 bida

    saya membutuhkan asisten virtual pribadi yang siap mengurusi -sebuah blog portofolio kecil, berbasis wordpress -pengurusan pesanan (order) dari blog tersebut - kebutuhan personal saya sendiri seperti : pembelian online mencari informasi di internet pemesanan barang/taxi/hotel/transport dll. Saya mencari asisten yang mengerti dasar2 Wordpress, excel, word, dan terbiasa mengu...

    $89 (Avg Bid)
    $89 Avg Bida
    4 bida

    Macam mana nak jadi bisnes partner wak? Saya carikan client ataupun customer untuk wak dengan bayaran yang wak letak. Lepastu saya ambil upah sikit, saya nak jadi orang tengah wak. Boleh chat saya nombor telefon WhatsApp wak tak? Terima kasih.

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Membantu mencari apa yg ada diweb

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    4 bida

    hai saya halim, saya adalah seorang lulusan dari kursus komputer dan saya suka membuat sebuah logo maka dari itu saya ingin bekerja dengan anda, maukah anda memperkerjakan saya

    $2 - $8 / hr
    $2 - $8 / hr
    0 bida

    hai saya halim, saya adalah seorang lulusan dari kursus komputer dan saya suka membuat sebuah logo maka dari itu saya ingin bekerja dengan anda, maukah anda memperkerjakan saya

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    1 bida

    Hallo Bagi yang bisa menguasai wordpress, saya ingin custom WP saya untuk menambahkan widget/sidebar ke beberapa pilihan halaman. hanya itu saja, permasalahanya di theme yg saya pilih tidak support sidebar, jadi harus customization saya kasih fee 200K Bagi yang bisa silahkan sms/call/email saya, perkiraan pekerjaan 1 hari Hanya berlaku sampai hari ini saja (10-05-14)

    $32 (Avg Bid)
    $32 Avg Bida
    5 bida

    bekerja bebas , tetapi sayaseorang mahasiswa

    $118 (Avg Bid)
    $118 Avg Bida
    3 bida

    [log masuk untuk melihat URL] adalah e-marketplace, ingin re-disgn tampilan dan menambahkan beberapa fungsi fungsi baru untuk mempermudah customer dalam berbelanja, seperti menambahkan form konfirmasi pembayaran. Re-design website termasuk membuat ilustrasi cara bertransaksi dalam bentuk gambar komik yang menarik.

    $338 (Avg Bid)
    $338 Avg Bida
    7 bida
    doBh0L store Tamat left

    proyek ini adalah proyek bebas. di proyek ini bisa dilakukan proses marketing apapun. barang yang djual apa saja boleh, bebas yang penting jelas. bagi yang mau menjual prodak boleh langsung konfirm, setelah itu akan dicarikan customer. anda yg menjual produk tidak perlu repot2 memasarkan, anda hanya tinggal duduk manis sambil menunggu penjual menawar produk anda.

    $11 - $18 / hr
    $11 - $18 / hr
    0 bida

    Memberikan kata kata yang terkesan menghipnotis para customer supaya berminat dengan barang dan jasa yang kita tawarkan

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida

    We want to hire a virtual assistant for my business administrative task and data entry. Hello and how are you

    $600 (Avg Bid)
    $600 Avg Bida
    1 bida

    We want to hire a virtual assistant for my business administrative task and data entry. Hello and how are you

    $600 (Avg Bid)
    $600 Avg Bida
    1 bida

    We want to hire a virtual assistant for my business administrative task and data entry. Hello and how are you

    $600 (Avg Bid)
    $600 Avg Bida
    1 bida

    Good day We need a freelancer to create in app purchase page to our project. The page should contain small description and 3 button of choosing customer plan. The system should check subscription status and if it is payed, in app purchase page would hide and automatically give access to main view controller. When the term of purchase plan expiry, in app purchase page appear automatically and the ...

    $10 - $25
    $10 - $25
    0 bida

    What is Python? Python is an interpreted, object-oriented, high-level programming language. It was created by Guido van Rossum in the 1980s. You can use Python for : Developing Desktop GUI Applications Websites and Web Applications Software Testing Hacking Data Analysis AI and Machine Learning Automation Who Uses Python Python is used by : Wikipedia Google( where Van Russom used to work ) Yahoo ...

    $513 - $1025
    $513 - $1025
    0 bida
    Aostastore Prestashop update 6 hari left
    DISAHKAN

    We need to update our prestashop from 1.6 to 1.7. the site is [log masuk untuk melihat URL] We also need to setup the template and import the customer service and shipping fees. Anyone could help us? Thanks

    $234 (Avg Bid)
    $234 Avg Bida
    12 bida

    Skills Required: 1. Technical knowledge of  Installations, softwares, drivers, printers etc.. via teamviewer 2. Advanced knowledge of Accounting Software Tally ERP 9 3. Basic business correspondence 4. Assisting in routine office tasks- Excel, Google docs, Data entry etc.. Monthly salary basis. No fixed working hours. To be available as and when required Quick response via whatsapp/email Tr...

    $401 (Avg Bid)
    $401 Avg Bida
    17 bida

    We currently have three servers set up in a colo. We need somebody to prepare the initial configuration. The servers are dell R620 with fully up to date iDrac and remote console. the first task is to intsall Vyos and configure our initial network configuration. This is a one off task, but will turn into ongoing work for the right candidate. Our network is laid out as follows: A /30 subnet will b...

    $497 (Avg Bid)
    $497 Avg Bida
    5 bida

    And I want a tag to type in about my site I want to type in arabic I want a p tag to type in an ad written by me

    $131 (Avg Bid)
    $131 Avg Bida
    15 bida

    I'm trying to analyze customer reviews of Android and iOS apps using information like this: ANDRIOD [log masuk untuk melihat URL] iOS [log masuk untuk melihat URL] Specifically, it would be: 1) web scrapping that pulls out and structures data based on a) company, b) number of reviews, c) positive / negative sentiment of review (using keywords); d) number of community agreement (e.g., thu...

    $545 (Avg Bid)
    $545 Avg Bida
    17 bida
    Screen printing 6 hari left

    Screen printing t-shirts with designs according to customer wishes. Using combed cotton, spandex, jersey, etc. How to screen t-shirts manually using rubber paint, plastisol. By lifting high discipline in order to maximize the work that makes customers happy.

    $284 (Avg Bid)
    $284 Avg Bida
    19 bida
    Build SSO websites with Apps 6 hari left
    DISAHKAN

    I 'm looking for SSO expert to build website with URLs of Apps(websites). Apps(websites) is serving through virtual service. So I don't have front or backend codes. because developer have to implement SSO with URLs of Apps(websites). if you have experience of SSO, you have to see SSO example project URLs . **********if you have read proposal, Write ##SSO## in front of your bid.*******...

    $143 (Avg Bid)
    $143 Avg Bida
    3 bida

    I need some changes to an existing website. I need you to design it.

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    9 bida
    landing page copy writing 6 hari left
    DISAHKAN

    we'll provide you with [log masuk untuk melihat URL] site ( 2. our landing page 3. features we offer with explanation deliverables copy wiring that clearly gets across to the customer what we do, without bombarding them with too many words

    $27 (Avg Bid)
    $27 Avg Bida
    39 bida

    Professional programmer with knowledge of what he does and ready to work at any time

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    2 bida

    We are working on a new concept related to stock market which will help retail investors to improve trading in day to day life. Currently looking for passionate designer who has experience in trading stocks. Looking for a designer to design mobile app and basic landing page for the app Basic requirements: Who has designed few apps and available on Dribble/behance Good experience in using Adobe X...

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    3 bida

    [log masuk untuk melihat URL] this is my website and this is one year old . I want rank my website. Looking for seo expert or fresher.

    $71 (Avg Bid)
    $71 Avg Bida
    21 bida

    I need a person for tech support with good English skills for an payment gateway company

    $318 (Avg Bid)
    $318 Avg Bida
    4 bida

    Details: - Using quarterly data from CRSP/Compustat merged and daily stock return data from CRSP - orientation to a specific paper regarding time range, filter, and procedure - calculate financial constraints index based on Compustat fundamentals - conduct an event study with given events (relating to monetary policy) - calculate value-weighted portfolio returns - Event study: run a pooled regre...

    $544 (Avg Bid)
    $544 Avg Bida
    12 bida