I want a logo for a company engaged in the field of information technologypekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    346,914 i want a logo for a company engaged in the field of information technology tugasan ditemui, harga dalam USD
    logo company Tamat left

    ecommerce barang borong dan runcit

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    1 bida

    ...zoom map up to 20m for larger data extraction) FORMAT TO SAVE LIST: CSV or EXCEL LIST OF DATA FIELDS REQUIRED: Business Name Address City State Zip Phone Fax (if available) Email id (if available) Website URL (if available) COUNTRY: Malaysia KEYWORDS/TARGET LOCATION: (The list below shows the industrial area name. Please extract the business data from

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    21 bida

    urgent need for develop new mobile apps min req - Menguasai pemrograman mobile android/java back end/frond end (UI Mobile) min 1 tahun - Project Jangka pendek (estimasi pengerjaan 2-3 bulan) - Terbiasa dan mengerti development Life cycle, mengerti metodologi scrum - Bersedia on site di client min 2-3 hari dalam 1 minggu(update progress ke client)

    $844 (Avg Bid)
    $844 Avg Bida
    26 bida

    Find fb page or website KEDAI KOPI JENJAROM MOHAMAD ESOOF A/L NAINA MOHAMAD TEE AH CHAN KAFETARIA SUP DAGING WONG HENG APIT SATAY GERAI MANGAN SITI ZAINAINAH BINTI MOHAMAD SOYAVITE SOYAVITE JENNY HONG YOON LEE MOBILE SNACKS AYEEM BURGER BIKERS CAFE WAN YUET WAH HO KAH CHUAN RESTORAN SHA MAJU OSUN BEAUTY & BOUTIQUE RAMLY BIN ZAINAL

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    15 bida

    Windows Lain atau tidak pasti Mengunakan quantity,quality,dynamic,design dan kekuatan dalam bentuk atau pun kawasan(place)

    $598 (Avg Bid)
    $598 Avg Bida
    1 bida

    ...bidang portal berita, dimana kami memerlukan content writer untuk menulis article-article berita terkini di beberapa kategory seperti berita nasional & internasional, sports, technology, lifestyle, dll. Per article min 350 kata - 500 kata, dilengkapi dengan foto-foto berkualitas dan harus lewat copyscape(bukan copy paste dari article berita existing)

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    5 bida

    We are a company that publishes websites on global startups, phone apps and also articles on technology and gadgets. We are looking out for writers who can write about startups/apps, emerging tech and gadgets. Minimum words: 400. The ideal candidate MUST have a good command over English (US),MUST love writing about the above-mentioned subjects, SHOU...

    $661 (Avg Bid)
    $661 Avg Bida
    6 bida

    Saya ingin logo untuk "Toyo Style' Entah itu handwritting atau icon Tema designnya itu Elegant.

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    2 bida

    Saya bergerak dibidang jasa salon poles mobil khusus panggilan DKI jakarta Dgn menggunakan technology nano yg berfungsi melindungi keaslian cat mobil. Sehingga mobil tdk prlu sering msk bengkel poles mobil dan memudahkan anda dlm hal perawatan mobil.. Kami ada 2 kategori pilihan paket poles mobil [log masuk untuk melihat URL] poles full paket : Small : 800.000 Medium :

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    mencari maklumat yang penting , membawa kemanfaatan kepada setiap individu yang memerlukan maklumat yang tepat,munasabah serta benar. Serta memastikan maklumat yang didapati boleh di terima pakai serta tidak mempunyai sebarang kesahihan.

    $144 (Avg Bid)
    $144 Avg Bida
    6 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Membuat video promosi untuk sebuah company. Durasi video minimal 10 menit, terbiasa bekerja dengan storyboard.

    $635 (Avg Bid)
    $635 Avg Bida
    3 bida

    Saya ada kerja sedang berjalan yang berkaitan dengan projek kami sebelum ini 'Urgent!!! Postcard or flyer design ## Consider to close it early if found what we want##'

    $30 - $30 / hr
    $30 - $30 / hr
    0 bida

    Bro dana saya cuma ada 12,5 kalau mau biar kamu kerjakan. Bro dana saya cuma ada 12,5 kalau mau biar kamu kerjakanBro dana saya cuma ada 12,5 kalau mau biar kamu kerjakan

    $12 - $12
    $12 - $12
    0 bida

    Memasukkan data administrasi ke field data

    $291 (Avg Bid)
    $291 Avg Bida
    7 bida

    saya akn melakukan pekerjaan apa yang di perintahkan kepada saya. Mencari inforasi di website dan banyak lagi. Apapun itu saya akan bekerja sebaik yang saya bisa.

    $77 (Avg Bid)
    $77 Avg Bida
    1 bida

    saya akan mencari setiap informasi melalui web

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    1 bida

    Merancang berbagai macam produk cold pressed juice dengan nutrisi yang disesuaikan dengan kebutuhan

    $21 - $178
    $21 - $178
    0 bida

    Kami memerlukan developer untuk mengerja...memerlukan developer untuk mengerjakan backend website dengan .net Design dan HTML/CSS sudah siap untuk di implementasikan. Deadline project adalah end of this month (Nov 2014) Jenis wesbite adalah company profile, backend/CMS yang di perlukan hanya untuk update content website berupa gambar dan text.

    $913 (Avg Bid)
    $913 Avg Bida
    7 bida

    saya ingin anda membuat logo untuk saya ,saya ingin logo dengan gaya flat and clean dan tanpa text pada logo ,apa anda dapat melakukan nya ,saya harap anda dapat melakukan nya untuk saya

    $42 (Avg Bid)
    $42 Avg Bida
    1 bida

    hai saya halim, saya adalah seorang lulusan dari kursus komputer dan saya suka membuat sebuah logo maka dari itu saya ingin bekerja dengan anda, maukah anda memperkerjakan saya

    $2 - $8 / hr
    $2 - $8 / hr
    0 bida

    hai saya halim, saya adalah seorang lulusan dari kursus komputer dan saya suka membuat sebuah logo maka dari itu saya ingin bekerja dengan anda, maukah anda memperkerjakan saya

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    1 bida

    Untuk menanggulangi kemacetan yang terjadi di Ibu Kota, Pemerintah Provinsi DKI Jakarta tetap akan menaruh perhatian utama pada pembangunan sarana transportasi umum yang memadai. Salah satu cara yang bakal ditempuh adalah mengganti transportasi umum berbasis bus, dengan transportasi berbasis rel, misalnya kereta api bawah tanah (subway).

    $381 (Avg Bid)
    $381 Avg Bida
    10 bida

    Untuk menanggulangi kemacetan yang terjadi di Ibu Kota, Pemerintah Provinsi DKI Jakarta tetap akan menaruh perhatian utama pada pembangunan sarana transportasi umum yang memadai. Salah satu cara yang bakal ditempuh adalah mengganti transportasi umum berbasis bus, dengan transportasi berbasis rel, misalnya kereta api bawah tanah (subway).

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Untuk menanggulangi kemacetan yang terjadi di Ibu Kota, Pemerintah Provinsi DKI Jakarta tetap akan menaruh perhatian utama pada pembangunan sarana transportasi umum yang memadai. Salah satu cara yang bakal ditempuh adalah mengganti transportasi umum berbasis bus, dengan transportasi berbasis rel, misalnya kereta api bawah tanah (subway).

    $356 (Avg Bid)
    $356 Avg Bida
    12 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    Halo Mba Tina, saya kebetulan sedang membutuhkan penulis untuk menulis ulang materi company profile untuk client2 saya. apakah anda berminat? mater tulisan sudah ada, tapi perlu revisi supaya lebih elegan tanpa perlu mengubah kerangka tulisan yang ada. jadi kalimatnya saja diatur ulang dan ditambahkan kata2 yang terkesan elegan. Budget saya Rp. 100rb

    $7 (Avg Bid)
    $7 Avg Bida
    1 bida

    bergerak dibidang salon perawatan mobil yg menggunakan technology Nano ceramic yg bisa melindungin dan mempertahankan keaslian warna cat mobil dgn standart internasional

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Hi The SEO Doctor, I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    i really need a CRM software built that is mainly specialized for medical & dental professionals.i want different appointment for patients to be compiled too in the [log masuk untuk melihat URL] get back to me

    $914 (Avg Bid)
    $914 Avg Bida
    7 bida
    Company Logo Design 6 hari left
    DISAHKAN

    Company logo design with all necessary templates: print, web, business card, email signature.

    $58 (Avg Bid)
    $58 Avg Bida
    74 bida

    Needs to hire 4 Freelancer...translate new strings and the description for iOS and Android apps, from English to Polish, Slovak, Turkish, Czech languages by a native speaker in Crowdin localization platform. RainViewer is a world precipitation map which helps you to find out when it rains. It is ~1100 words to translate. Topics: weather, technology.

    $37 / hr (Avg Bid)
    $37 / hr Avg Bida
    9 bida

    Hi The H., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Need to select brand colors, key themes, and fonts to use. Expected deliverables are a powerpoint template for sales pitches as well as a word template for proposals. Selected freelancer will need to sign a non-disclosure document.

    $114 (Avg Bid)
    $114 Avg Bida
    17 bida

    Want 2,000 real crypto currency focused users for my telegram group

    $43 (Avg Bid)
    $43 Avg Bida
    1 bida

    I need some articles written for my [log masuk untuk melihat URL] should be professional and encouraging with some author's opinion so readers will respond and leave comments. The articles should be about interesting ideas and be original content. The keywords of the article include: how to fix locked seat belt after accident how to fix seat belt t...

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    26 bida
    Trophy icon Redesign our company logo 9 hari left

    Hi, I am looking for someone to redesign our company logo, and also potentially work on a long term role with us for flyers and newsletters. We are a wellness center that has been running for about 7 years now but is looking for a fresh restart, I am currently having the website redone but unfortunately, they a...

    $110 (Avg Bid)
    Dijamin
    $110
    1 penyertaan

    want only usa, or foreign country traffic not India, Pakistan . minimum 2000 per day in recipe link here is website [log masuk untuk melihat URL]

    $121 (Avg Bid)
    $121 Avg Bida
    3 bida

    Content writing for a contracting company website You have to be in abudhabi to apply for this task

    $315 (Avg Bid)
    $315 Avg Bida
    19 bida

    we required Required Custom website for Company like [log masuk untuk melihat URL] with some modification

    $325 (Avg Bid)
    $325 Avg Bida
    37 bida

    I want to make an ecommerce website,probably on wordpress/woocommerce. i await your reply

    $339 (Avg Bid)
    $339 Avg Bida
    47 bida

    ...building a digital technology company (Name of the firm : Ohmmho; Tagline: Business without boundries) and we are trying connect SMEs across the world with each other. Our Business will go beyond the current digital business models (eBay, Amazon, Facebook, Linkedin etc..) and will be successful player in the market. We will play ...

    $113 (Avg Bid)
    Dijamin
    $113
    29 penyertaan

    I need some articles written for my [log masuk untuk melihat URL] should be professional and encouraging with some author's opinion so readers will respond and leave comments. The articles should be about interesting ideas and be original content. The keywords of the article include: how to choose luggage 20" luggage 24" luggage 28" ...

    $31 (Avg Bid)
    $31 Avg Bida
    21 bida

    ...Everyone, I'm sutharshan working as a web developer.i have experience over 08 years in web development .i have good knowledge about web development . we have to update new technology for web development. web development Languages [log masuk untuk melihat URL] 5 [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [l...

    $48 / hr (Avg Bid)
    $48 / hr Avg Bida
    40 bida

    We are looking for a team of Android and iOS developers with at least 5 yrs. exp. in App developments for designing and developing native Apps like OLX. (Online Classified Marketplace). Technology : Java (for Android App) Swift ( for iOS App)

    $659 (Avg Bid)
    $659 Avg Bida
    18 bida

    Hey Freelancers, We are looking for Rocking Content writer / Article writer. This will be ongoing work so we need you in between 10 AM to 7 PM IST We have lots of work to do but we are looking for any american english bidder with lower rate less than 200 INR will be considered . If you feel you have good english writing skills, Please drop your proposal

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    17 bida

    ...an events company in Singapore operating for the last 7 years. What we need: We need freelance bookkeeper. We use the Zoho platform, both to create invoices in our Zoho CRM system, and integrated with Zoho books to look after our accounts. We also use Zoho expense integrated with Zoho Books to track our staff expenses. We have an in house st...

    $33 / hr (Avg Bid)
    $33 / hr Avg Bida
    17 bida