I want a translation from english to arabic the word sanctionpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    438,231 i want a translation from english to arabic the word sanction tugasan ditemui, harga dalam USD

    Tulis artikel dalam bahasa melayu dan English, untuk permainan telefon online

    $11 / hr (Avg Bid)
    $11 / hr Avg Bida
    13 bida

    I want a web page to present products, all the information on this website visit the site and send me a message thank you [log masuk untuk melihat URL]

    $2195 (Avg Bid)
    $2195 Avg Bida
    25 bida
    $20 Avg Bida
    1 bida

    malayalam to tamil , kanada, telegu , hindi.

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    23 bida
    $10 / hr Avg Bida
    1 bida

    Hi, Saya akan membuka satu blog mengenai Blockchain, Bitcoin dan Cryptocurrencies Projek ini akan saya berikan kepada yang bersedia untuk melakukan translate 5 - 10 artikel per hari dari English ke Indonesia ( bukan dari google translate ) Per artikel terdiri dari 300 - 1000 kata Untuk projek ini hanya dikhususkan bagi yang ingin long term jadi partner kami Projek ini kami akan berikan...

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    35 bida

    I need a translation. Translate secara tertulis atau dengarkan suatu percakapan.

    $1500 (Avg Bid)
    $1500 Avg Bida
    2 bida

    I need a translation. Nama saya Mega Oktavia Sari dan saya bisa membantu perkejaan ada dengan sebaik-baiknya

    $555 (Avg Bid)
    $555 Avg Bida
    1 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Saya ada kerja sedang berjalan yang berkaitan dengan projek kami sebelum ini 'Urgent!!! Postcard or flyer design ## Consider to close it early if found what we want##'

    $30 - $30 / hr
    $30 - $30 / hr
    0 bida

    Translate Belarusian 1250 word stucture site

    $47 (Avg Bid)
    $47 Avg Bida
    2 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida
    translating Tamat left

    maybe with some skills i have i can make something that can be used for people who want to learn arabic

    $135 (Avg Bid)
    $135 Avg Bida
    3 bida

    Kerja ini di perlukan untuk terjemahkan dari Bahasa English kepada Bahasa Malaysia

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    6 bida

    kerja ini di perlukan traslation english to malay

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    3 bida

    saya bisa mengerjakan inpput data entry di ecxel ataupun word, saya bisa mengerjakan pekerjaan yg saudara berikan kepada saya

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida

    segala sesuatunya akan dijelaskan melalui mesenger

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    3 bida

    Mampu menjadi translator untuk menerjemahkan dokumen ringan, movie subtitle, email translation. Mampu mengerjakan legal research, membuat kontrak/perjanjian khususnya perjanjian kredit dan jual beli

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    3 bida

    I need a native arabic speaker who can record the following words as mp3 with his own voice. Bismillahir rahmanir rahim La ilaha illalah muhammadan rasulullah allhamdullilah subhanallah allahu akbar la hawla wa la quwwata illa billah astaghfirullah ONLY BID IF YOU CAN DO IT!

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    4 bida

    es - Spanish nl - Dutch pt - Portuguese cs - Czech de - German fr - French it - Italian hu - Hungarian no - Norwegian - pl - Polish - sv - Swedish - tr - Turkish - el - Greek ar - Arabic hi - Hindi vi - Vietnamese sr - Serbian iw - Hebrew ko - Korean zh - Chinese

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    17 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida
    Translation Tamat left

    We are going to do a large translation project, which will require translators in many languages. I NEED THREE TRANSLATORS PER EACH LANGUAGE (Translation will be mostly English to "language"). If you see the language that you speak on the list, please email me a short message with your rates and your name, like this: Albanian -- John Doe -- .05 per word SEND TO: Helena@quicktransla...

    $437 (Avg Bid)
    $437 Avg Bida
    4 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    hai saya halim, saya adalah seorang lulusan dari kursus komputer dan saya suka membuat sebuah logo maka dari itu saya ingin bekerja dengan anda, maukah anda memperkerjakan saya

    $2 - $8 / hr
    $2 - $8 / hr
    0 bida

    hai saya halim, saya adalah seorang lulusan dari kursus komputer dan saya suka membuat sebuah logo maka dari itu saya ingin bekerja dengan anda, maukah anda memperkerjakan saya

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    1 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]...

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    4 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]...

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Yang berdekatan dengan pembuatan dan pengelompokkan data, mengetik, pemasukan data excel. Membawa, memberikan dan memberitahu hasil dari data secara rahasia, mencari informasi dan melakukan web search.

    $178 - $178
    $178 - $178
    0 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Hello everybody. I need a native German speaker to translate a proposal from English to German

    $55 (Avg Bid)
    $55
    0 penyertaan

    Задача: Переводить тексты с Русского на Английский . Длинна текстов 1400-1600 слов Сроки: 2-3 дня на текст в зависимости от объема 1) Обязательное условие: текст должен быть максимально приближенным к Родному английскому (Native), и понятен для носителя языка. Основная аудитория: США, Британия, Другие англоязычные страны). 2) Перевод не должен содержать “Русский Английский” с...

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    The entire magento site needs to move from one domain name to another (incl. 301 forwarding) Very urgent task!! Only apply if you can start straight away

    $130 (Avg Bid)
    $130 Avg Bida
    31 bida

    I want partner for my startup and i am searching for a data keeper and data typer , as i need him/her to manage my work of all my startups and social media"s and i want him/her to work with me part time and most importantly i will not be able to pay him a lot. i need only indians.

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    2 bida

    I need an Android app. I already have a design for it, I just need it to be built and connect to the backend CMS (API will be shared) DM me if you need to see the design.

    $192 (Avg Bid)
    $192 Avg Bida
    5 bida
    word press 6 hari left

    I want to change my website to a WordPress site.

    $14 (Avg Bid)
    $14 Avg Bida
    13 bida

    We need to develop application to manage internal communications inside a company . It will be completely in Arabic. The company has different administrations. employees. - So database for administrations includes some basic information about the administration and its procedures, tasks, hierarchy , forms... etc. - Employees simple database with simple evaluation form to be integrated on the syste...

    $505 (Avg Bid)
    $505 Avg Bida
    18 bida

    we’re looking for a responsible and highly impelled freelancer who is ready to take on all transaction responsibilities from generating leads to closing sales. Our ideal candidate needs to deliver a professional presentation to customers and uphold the ideals and standards of our Company. The successful staff should constantly strive to meet all the transaction goals and exceed customers exp...

    $10 - $17 / hr
    $10 - $17 / hr
    0 bida

    If you are not 100%, I will refuse to hire you due to past experience where the developer understood nothing I said even with a 85% English level. Okay so I want a raffle website where players can submit their names to enter a daily raffle and the website automatically picks one winner each day And also a Tournament raffle with 32 contestants And basically 32 players, 16 on each side will face ...

    $180 (Avg Bid)
    $180 Avg Bida
    2 bida

    We need to translate 11 children's posters from English to Spanish. Very simple language, but has to be grammatically correct 100%.

    $69 (Avg Bid)
    $69 Avg Bida
    25 bida

    Hello, I need help in converting a PDF yoga book in Excel format according to a pre-defined Excel structure. You would need to convert a book into excel using converter software (open access). You would then need to rework the excel file to make sure the data is in the right cells/lines respecting pre-defined excel structure. Feel free to apply if you have relevant skill set, speak fluent English...

    $105 (Avg Bid)
    $105 Avg Bida
    14 bida

    I have a 40 page scanned PDF that I need to be converted to an editable word document. SEND ME QUOTES FOR 1-2 DAYS WORTH OF WORK. NOT LOOKING TO HIRE AT AN HOURLY, FIXED PRICES ONLY.

    $14 (Avg Bid)
    $14 Avg Bida
    73 bida

    Looking for someone to produce the art for a pillow cover. I'm looking for an Arabic calligraphy design similar to the bag in the attached photo. The art should be scaled to an 18x18 inches square canvas. I need the finished product in JPG format, vector format, and in a format that allows me to change the colors of the design. Thank you.

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    17 bida
    $95 Avg Bida
    2 bida

    Hi I need to learn English who lives in Mexico.

    $336 (Avg Bid)
    $336 Avg Bida
    5 bida

    Hello, I am looking for a native SINDHI translator who can translate some SINDHI strings into ENGLISH. With a 100% quality. Basically, it's a proofread task. So, it will not take too much time to recheck the translation. Kindly ping me back, it's a long term work, need to start urgently.

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    7 bida