I want to be a beat producer what is the requirementpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    447,101 i want to be a beat producer what is the requirement tugasan ditemui, harga dalam USD

    Perlu buat simple post-event report untuk dihantar kepada sponsor/funder kepada event/program tersebut. Satu report anggaran 5 ke 8 muka surat sahaja.

    $102 (Avg Bid)
    $102 Avg Bida
    2 bida

    Dibutuhkan Full Stack Developer untuk mengerjakan sebuah projek yang mungkin akan berlangsung selama 2-3 bulan dengan requirement: - Ahli dalam mengimplementasikan PHP, Laravel, Vue.js, JS, Jquery, Ajax, SQL, git - Menyukai Problem Solving, dapat belajar dengan cepat, cepat dalam membaca dokumen, dapat bekerja secara tim, good attitude. - Lokasi di Yogyakarta

    $2416 (Avg Bid)
    $2416 Avg Bida
    3 bida

    I want a web page to present products, all the information on this website visit the site and send me a message thank you [log masuk untuk melihat URL]

    $2229 (Avg Bid)
    $2229 Avg Bida
    22 bida

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida

    Saya ingin membuat mobile app untuk website yang sudah saya buat. Mobile app yang dibuat menggunakan mobile hybrid apps (Android dan IOS), bebas menggunakan framework apapun. Requirement : - Mobile apps unutk android dan ios (di-utamakan android) - Web service yang digunakan pada mobile apps - Diutamakan freelancer pada daerah Surabaya Saya menyediakan : - Server - Database - Websit...

    $414 (Avg Bid)
    $414 Avg Bida
    14 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $158 (Avg Bid)
    $158 Avg Bida
    2 bida

    SIDIK S.A PURWOKOCurriculum Vitae/Daftar Riwayat HidupDATA PRIBADITempat & Tgl. Lahir : Surabaya, 19 Agustus 1975 Jenis Kelamin : Laki-lakiAgama : Islam Kewarganegaraan : Indonesia Alamat : Perum Griya Perigi Blok D4 No.9 RT.006/RW.08 Kelurahan Bedahan, Kecamatan Sawangan - Depok, Jawa BaratGSM     :  0852 - 1980 529...

    $1500 (Avg Bid)
    $1500 Avg Bida
    1 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    [Client requirement Onsite And Malaysian Citizenship] Projek ini adalah untuk melaksanakan penyelenggaraan pelayan Linux (tidak lebih daripada 10 buah). Patch keselamatan dan kemas kini perlu dilakukan . Pemeriksaan kesihatan server dan cadangan prestasi perlu dihasilkan. Senarai Semak yang disediakan perlu disi dan laporan keperluan perlu dikemukakan untuk setiap pelayan. Projek ini perlu...

    $27 (Avg Bid)
    $27 Avg Bida
    4 bida

    Saya ada kerja sedang berjalan yang berkaitan dengan projek kami sebelum ini 'Urgent!!! Postcard or flyer design ## Consider to close it early if found what we want##'

    $30 - $30 / hr
    $30 - $30 / hr
    0 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    authors, writer, novelist, reporter, sekretaris, pengarsip, ahli bicara, pembicara, pemeriksa, Strong in : Romance.

    $144 (Avg Bid)
    $144 Avg Bida
    1 bida

    Monno Ceramic Industries ltd. Dhamrai, Dhaka Raw Material Calculation for the month of December-2014 ISO forming req. in pcs. 425702 182.63 Jiggering forming qty. in pcs. 1382260 1382260 Casting forming qty. in pcs. 62396 62396 Total formi...

    $9 / hr (Avg Bid)
    $9 / hr Avg Bida
    6 bida
    Data Entry Tamat left

    Monno Ceramic Industries ltd. Dhamrai, Dhaka Raw Material Calculation for the month of December-2014 ISO forming req. in pcs. 425702 182.63 Jiggering forming qty. in pcs. 1382260 1382260 Casting forming qty. in pcs. 62396 62396 Total formi...

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    1 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    hai saya halim, saya adalah seorang lulusan dari kursus komputer dan saya suka membuat sebuah logo maka dari itu saya ingin bekerja dengan anda, maukah anda memperkerjakan saya

    $2 - $8 / hr
    $2 - $8 / hr
    0 bida

    hai saya halim, saya adalah seorang lulusan dari kursus komputer dan saya suka membuat sebuah logo maka dari itu saya ingin bekerja dengan anda, maukah anda memperkerjakan saya

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    Requirement / Feature: - bisa memproses data satellite dan GPRS data - merubah data input tersebut ke beberapa format output antara lain: * database ( inject data ke database lokal atau remote ) * HTTP POST ( json format ) * CSV via FTP upload * Telnet

    $233 (Avg Bid)
    $233 Avg Bida
    1 bida

    Hi, I need data entry workers for a simple typing job. requirement : 1: basic internet knowledge. 2: well typing speed . 3: well internet connection. 4: payment method: perfectmoney/ moneybookers/webmoney/gaf/freelancer/oDesk payment time weekly on Monday . Lowest bid should be awarded . For new freelancer its very beauty full chance to have a great review . place a b...

    $204 (Avg Bid)
    $204 Avg Bida
    3 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    I'm looking for someone who can supplement our team with back-end web application development. At a minimum, these are the skills we are looking for: 1) PHP - You must use your own MVC. Do not use existing MVCs like CodeIgniter, Laravel etc. 2) Use MySQL 3) Use Twig template - (link removed)/ 4) Work independently as a freelancer with no association to an agency Please show examples...

    $9 / hr (Avg Bid)
    $9 / hr Avg Bida
    19 bida
    I want to buy Youtube Channel 6 hari left
    DISAHKAN

    Active for earn money and clear for copyright issue. ** BUDGET IS 45-50 USD **

    $54 (Avg Bid)
    $54 Avg Bida
    7 bida

    I Want A Website On Blogger For My Personal Work , Who's Will Give Website In 10 days , I Will Pay Anything But Website Will Be Same As [log masuk untuk melihat URL]

    $239 (Avg Bid)
    $239 Avg Bida
    5 bida
    Trophy icon Design logo for project 240474 6 hari left

    Hi, I need desgin a logo for my company, all requirement bellow: - Business name: Hoành Nguyễn Mobile - Business Career: Mobile Technology - Color: Red Yellow White Black

    $10 (Avg Bid)
    Dijamin
    $10
    4 penyertaan

    I am looking 3D game developer in unity platform with quality and efficient delivery of project

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    4 bida

    Hi, I am a Doctor, I want Assign a Project for Creating web portal for Health, Yoga & Immunity, like this one - [log masuk untuk melihat URL]

    $1607 (Avg Bid)
    $1607 Avg Bida
    15 bida

    Fill in excel spreadsheets with student matks and sum up the marks for each student Skills Required

    $12 / hr (Avg Bid)
    $12 / hr Avg Bida
    113 bida

    Fill in excel spreadsheets with student matks and sum up the marks for each student Skills Required

    $11 / hr (Avg Bid)
    $11 / hr Avg Bida
    72 bida

    Hello I work in selling carpets for mosques , so some of my clients want to see the mosque how it will be after we put our carpets into it [log masuk untuk melihat URL] same this website but the important thing for me that I will be able to change some details like 1- The carpet design 2- How many rows of the carpet and I can put space between them 3- I will be able to put some coulms betw...

    $137 (Avg Bid)
    $137 Avg Bida
    11 bida

    example vid = [log masuk untuk melihat URL] estimate time = 5 minute I want also cover photo with video. will be no talk in video but I want sounds like ex video. I want 2 video every week. and mounthly 8 video. **MY BUDGET MOUNTHLY IS 60 USD** ( FOR 8 VİDEO ) **PLEASE KNOW MY BUDGET AND CONTACT ACCORDING THİS )

    $77 (Avg Bid)
    $77 Avg Bida
    9 bida

    I want website like this [log masuk untuk melihat URL] if you can make website like this pleases contact me.

    $2014 (Avg Bid)
    $2014 Avg Bida
    14 bida

    I want a full colour 500px*500px flyer

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    54 bida

    Backend no issue - Can’t search API for my backend

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    6 bida

    I am looking for a developer for the change of the editor of the products in a CRM application on the admin side and on the client side - Laravel technologie

    $166 (Avg Bid)
    $166 Avg Bida
    36 bida

    We have developed one website, when we launch that website in any browser we will not permit to allow any screen sharing apps like Teamviewer, Anydesk, etc. we need that screen sharing protection for our website. Any one willing please let us know. ASAP. immediate requirement.

    $86 (Avg Bid)
    $86 Avg Bida
    2 bida

    Business: Online Training Center Requirement: 1) Watermark videos open on registered devices such as mobiles or websites 2) Users can't to share educational videos, downloads, screenshots instead he / she will found to be permanently blocked. Only unlocked by an administrator

    $857 (Avg Bid)
    $857 Avg Bida
    15 bida

    Hello, We are looking for Danish Transcriber for our upcoming project. We have bulk volume and this is long term project. Please bid with your per audio minute price.

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    7 bida

    Hello, We are looking for Swedish Transcriber for our upcoming project. We have bulk volume and this is long term project. Please bid with your per audio minute price.

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    3 bida

    make the backend of my software.

    $153 (Avg Bid)
    $153 Avg Bida
    14 bida

    create a web application to capture the screen along with audio(presenter's voice) and store it in a remote location quickly..let us discuss the technology which is more suits for this requirement

    $252 (Avg Bid)
    $252 Avg Bida
    4 bida

    I want to hire someone to edit my 120 DSLR raw pictures by giving them vintage look and submit it to me within 2 days!

    $109 (Avg Bid)
    $109 Avg Bida
    56 bida