I want to be a beat producer what is the requirementpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis mengikut:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    537,392 i want to be a beat producer what is the requirement tugasan ditemui, harga dalam USD
    $31 Avg Bida
    24 bida

    Membuat dan mengedit video anda menjadi lebih istimewa.

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    8 bida
    $23 Avg Bida
    1 bida

    Perlu buat simple post-event report untuk dihantar kepada sponsor/funder kepada event/program tersebut. Satu report anggaran 5 ke 8 muka surat sahaja.

    $102 (Avg Bid)
    $102 Avg Bida
    2 bida

    Dibutuhkan Full Stack Developer untuk mengerjakan sebuah projek yang mungkin akan berlangsung selama 2-3 bulan dengan requirement: - Ahli dalam mengimplementasikan PHP, Laravel, Vue.js, JS, Jquery, Ajax, SQL, git - Menyukai Problem Solving, dapat belajar dengan cepat, cepat dalam membaca dokumen, dapat bekerja secara tim, good attitude. - Lokasi di Yogyakarta

    $2416 (Avg Bid)
    $2416 Avg Bida
    3 bida

    I want a web page to present products, all the information on this website visit the site and send me a message thank you

    $2229 (Avg Bid)
    $2229 Avg Bida
    22 bida

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida

    Saya ingin membuat mobile app untuk website yang sudah saya buat. Mobile app yang dibuat menggunakan mobile hybrid apps (Android dan IOS), bebas menggunakan framework apapun. Requirement : - Mobile apps unutk android dan ios (di-utamakan android) - Web service yang digunakan pada mobile apps - Diutamakan freelancer pada daerah Surabaya Saya menyediakan : - Server - Database - Website yang dapat digunakan sebagai referensi - Mockup UI (berupa gambar)

    $413 (Avg Bid)
    $413 Avg Bida
    14 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $161 (Avg Bid)
    $161 Avg Bida
    2 bida

    ...BB     : 5496FDD1   PENDIDIKAN1994 - 2001 : Program studi Bahasa dan Sastra Indonesia, Fakultas Sastra, Universitas Airlangga Surabaya1991 - 1994 : SMA Dapena I Surabaya1988 - 1991 : SMP Kepanjen I Mundu, Surabaya 1982 - 1988 : SDN Sidotopo III / 50 Surabaya    PENGALAMAN KERJA  2013 s/d 2014 Video Journalist BaliTV (Jakarta) 2013 Video Journalist TVPlus (Bogor - Bekasi) 2011 s/d 2013 Kontributor Globaltv (Jakarta)2010 s/d 2011 Kontributor ( Jakarta ) 2009 s/d 2011 Redaktur Pelaksana ( Jakarta ) 2008 Redaktur Pelaksana ( Jakarta ) 2004 - 2010 Journalist and Producer Radio SMARTFM NETWORK (Jakarta) 2003 - 2004 Reporter Majalah WAHANA&n...

    $1500 (Avg Bid)
    $1500 Avg Bida
    1 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join! Free coaching dkt area McD Kuala Terengganu! Student mmg dialu-alukan sangat2. ini mungkin boleh mengubah hidup anda.

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    [Client requirement Onsite And Malaysian Citizenship] Projek ini adalah untuk melaksanakan penyelenggaraan pelayan Linux (tidak lebih daripada 10 buah). Patch keselamatan dan kemas kini perlu dilakukan . Pemeriksaan kesihatan server dan cadangan prestasi perlu dihasilkan. Senarai Semak yang disediakan perlu disi dan laporan keperluan perlu dikemukakan untuk setiap pelayan. Projek ini perlu dilakukan di lokasi dan hanya Warganegara Malaysia kerana keperluan keselamatan.

    $28 (Avg Bid)
    $28 Avg Bida
    4 bida

    Saya ada kerja sedang berjalan yang berkaitan dengan projek kami sebelum ini 'Urgent!!! Postcard or flyer design ## Consider to close it early if found what we want##'

    $30 - $30 / hr
    $30 - $30 / hr
    0 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    authors, writer, novelist, reporter, sekretaris, pengarsip, ahli bicara, pembicara, pemeriksa, Strong in : Romance.

    $144 (Avg Bid)
    $144 Avg Bida
    1 bida

    Monno Ceramic Industries ltd. Dhamrai, Dhaka Raw Material Calculation for the month of December-2014 ISO forming req. in pcs. 425702 182.63 Jiggering forming qty. in pcs. 1382260 1382260 Casting forming qty. in pcs. 62396 62396 Total forming qty. in pcs. 1870358 1444656 619.76 Considering Body Wt.(dry) 0.429 pc. Considering Glaze Wt.(dry) 0.080 Kgs. Per pc. Glazing qty. in Pcs. 1545781 123.662 Date :14-11-2012 Jiggering + Casting Jiggering + Casting Body req. ISO ISO Granulates Req. Total Glaze req. 619.76 M...

    $9 / hr (Avg Bid)
    $9 / hr Avg Bida
    6 bida
    Data Entry Tamat left

    Monno Ceramic Industries ltd. Dhamrai, Dhaka Raw Material Calculation for the month of December-2014 ISO forming req. in pcs. 425702 182.63 Jiggering forming qty. in pcs. 1382260 1382260 Casting forming qty. in pcs. 62396 62396 Total forming qty. in pcs. 1870358 1444656 619.76 Considering Body Wt.(dry) 0.429 pc. Considering Glaze Wt.(dry) 0.080 Kgs. Per pc. Glazing qty. in Pcs. 1545781 123.662 Date :14-11-2012 Jiggering + Casting Jiggering + Casting Body req. ISO ISO Granulates Req. Total Glaze req. 619.76 M...

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    1 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $72 (Avg Bid)
    $72 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    hai saya halim, saya adalah seorang lulusan dari kursus komputer dan saya suka membuat sebuah logo maka dari itu saya ingin bekerja dengan anda, maukah anda memperkerjakan saya

    $2 - $8 / hr
    $2 - $8 / hr
    0 bida

    hai saya halim, saya adalah seorang lulusan dari kursus komputer dan saya suka membuat sebuah logo maka dari itu saya ingin bekerja dengan anda, maukah anda memperkerjakan saya

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    Requirement / Feature: - bisa memproses data satellite dan GPRS data - merubah data input tersebut ke beberapa format output antara lain: * database ( inject data ke database lokal atau remote ) * HTTP POST ( json format ) * CSV via FTP upload * Telnet

    $239 (Avg Bid)
    $239 Avg Bida
    1 bida

    Hi, I need data entry workers for a simple typing job. requirement : 1: basic internet knowledge. 2: well typing speed . 3: well internet connection. 4: payment method: perfectmoney/ moneybookers/webmoney/gaf/freelancer/oDesk payment time weekly on Monday . Lowest bid should be awarded . For new freelancer its very beauty full chance to have a great review . place a bid here if u interested to know full work details . Thanks

    $204 (Avg Bid)
    $204 Avg Bida
    3 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    We want to convert a Figma design to a WordPress+Woocommerce theme with custom functionalities. There are around 30+ pages/screens that need to be designed using Elementor. It should be optimized on mobile/tablets too. Please include your portfolio along with your bid. We will show the design to the selected candidates. Also, please mention the approximate number of hours that you will take to complete this project. Thank you!

    $25 / hr (Avg Bid)
    $25 / hr Avg Bida
    13 bida

    Texas podcast about real conversations and topics Green Neon glow around the sign

    $10 (Avg Bid)
    Dijamin
    $10
    0 penyertaan

    I am getting an error in c# when trying to save file The process cannot access the file because it is being used by another process

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    2 bida

    See those attached files, please don't use bootstrap.

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    17 bida

    i want add pages and features in native application for android

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    3 bida

    Looking for a Linkedin and cold email expert for lead generation. Contents/script will be provided. Virtual Assistant from India/Philippines with very strong English writing skills, multi years experience in Linkedin lead generation and setting up successful email marketing processes. The role would be to set up and manage the lead generation process for a global professional services company. Overall engagement would be couple of hours per day to start with and can scale up to a full time role as well. The requirement may increase depending on the quality of work delivered. Only looking at Individual Freelancers at the moment and team bids will be rejected. If this descriptio...

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    5 bida

    Hello I need a smart contract programmer for tokens to do a special course to teach me all the details and how to develop contracts Our maximum budget is $500, please pay attention

    $372 (Avg Bid)
    $372 Avg Bida
    18 bida

    THERE ARE FOUR PROJECTS WITH R TWO WITH SQL AND TWO WITH TABLEAU I NEED A SOLUTION FILES OR DETAILS SOLVING TECHNIQUE ON THESE

    $27 (Avg Bid)
    $27 Avg Bida
    3 bida
    Project Management 6 hari left
    DISAHKAN

    Actively looking for a Project Manager for UEMedia. We are a Performance Marketing Agency that provides leads, and phone calls to companies across the United States for various different industries. As a Project Manager, you will specifically be overseeing all of our client relationships and communication as well as our distribution to ensure that daily, weekly, and monthly quotas are met. Requirement: 100% fluent in English Salary: $1K per month

    $996 (Avg Bid)
    $996 Avg Bida
    35 bida

    I am paying back the dollar you paid to cover the fee.

    $28 (Avg Bid)
    $28 Avg Bida
    1 bida

    I need a structural to determine necessary fasteners in order to join two, three inch thick MPP plywood wall and roof panels.

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    17 bida

    I work in SAP and I would love to learn more about the SAP BW world.

    $11 / hr (Avg Bid)
    $11 / hr Avg Bida
    4 bida

    My good friend has this photo on the wall of her shaking President Reagan’s hand. Would love to erase the plaid photo bomb in back for her.

    $50 (Avg Bid)
    Dijamin
    $50
    21 penyertaan

    We are developing a 3d supermarket experience that allows the user to walk in 3d and purchase items. The job is comprised of frontend and backend work. I have made diagrams, timelines and powerpoint presentations but they need organization. I expect the freelancer to use software like MS Project or equivalent. A detailed technical plan(with workforce) is required. The freelancer should have knowledge of frontend and backend development.I am available to respond to any question.

    $288 (Avg Bid)
    Ditampilkan Perjanjian Kerahsiaan
    $288 Avg Bida
    16 bida

    I am seeking an android app developer to create an offline working app. The requirement of the app is to provide certain survey functionalities based on formulas and user input. It should incorporate a print functionality as well.

    $98 (Avg Bid)
    $98 Avg Bida
    8 bida

    Database, Cloud , posting ad, post the advt by user.

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    4 bida

    From the bottom up entertainment will be a music record label A nice logo that stands out

    $10 (Avg Bid)
    Dijamin
    $10
    29 penyertaan

    I have a shopify store. I need to split the orders into a sub orders based on the seller wise. That means if a customer place orders from multiple sellers in a same order. That main order want to my split by multiple orders based on the seller wise

    $82 (Avg Bid)
    $82 Avg Bida
    6 bida