I want to build dynamic website enable the users to join academies and learn courses on line.pekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    432,739 i want to build dynamic website enable the users to join academies and learn courses on line. tugasan ditemui, harga dalam USD

    I want a web page to present products, all the information on this website visit the site and send me a message thank you [log masuk untuk melihat URL]

    $2195 (Avg Bid)
    $2195 Avg Bida
    25 bida

    Kami ada tanah 7 ekar untuk buat ladang jagung sesiapa berminat untuk join boleh contact kita

    $17146 - $48990
    $17146 - $48990
    0 bida
    Trophy icon Video Animation white board Tamat left

    Sebuah video untuk paparkan di FB, tujuan ialah mencari orang datang ke courses kami yang disediakan. kami menyediakan course mengenai new online shopping concept. Masa video ni hanya 30 saat. dua soalan kena buat di video ini, 1. Masih membeli di online platform tanpa untung apa apapun lagi? [log masuk untuk melihat URL] tak tahu apa itu database internet? Lepas itu, memberi kaedahnya iaitu join...

    $41 (Avg Bid)
    Dijamin
    $41
    1 penyertaan

    Menulis sejumlah artikel Come on join

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    Windows Lain atau tidak pasti Mengunakan quantity,quality,dynamic,design dan kekuatan dalam bentuk atau pun kawasan(place)

    $598 (Avg Bid)
    $598 Avg Bida
    1 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Jelas pandat dan singkat join aja sini

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    Saya ada kerja sedang berjalan yang berkaitan dengan projek kami sebelum ini 'Urgent!!! Postcard or flyer design ## Consider to close it early if found what we want##'

    $30 - $30 / hr
    $30 - $30 / hr
    0 bida

    Halo semua, Saya dan partner saya lagi mencari programmer untuk membuat project live streaming social media yang rencananya akan di buat dalam 3 platform (web, android & iOS). Sebenernya kita ingin mencari programmer untuk join kita sebagai co-founder, tapi tidak menutup kemungkinan untuk di outsource saja (bayaran per project). Sejauh ini kita sudah membuat business plan, budgeting, feature ...

    $5078 (Avg Bid)
    $5078 Avg Bida
    2 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida
    translating Tamat left

    maybe with some skills i have i can make something that can be used for people who want to learn arabic

    $135 (Avg Bid)
    $135 Avg Bida
    3 bida

    saya senang dengan kata dan kalimat yang inspiratif

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    membuat slogan agar seseorang berhati - hati dengan perbuatannya

    $200 (Avg Bid)
    $200 Avg Bida
    2 bida

    saya adalah expert di bidang branding slogan.. insya allah bisnis anda akan semakin bersinar dengan slogan yang simple, mudah di ingat dan tak terlupakan

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Membuat slpgan sebagai jargon identitas produk

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Join me on skype ([log masuk untuk melihat URL])

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    1 bida

    Join me on skype ([log masuk untuk melihat URL])

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    1 bida

    bantu saya untuk mengajak orang untuk join ( rekrut ) / buka polis dengan cara menabung di PRUDENTIAL dengan kriteria sebagai berikut : 500.000 = 80 orang 1.000.000 = 40 orang 1.500.000 = 27 orang 2.000.000 = 20 orang more info call me : 081233064433 PIN : 7CDDA8EE

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida

    [For Malaysians ONLY] [For Malaysians ONLY] [For Malaysians ONLY] - BID ONLY IF YOU ARE TRAINER & STAYING IN MALAYSIA . Required Trainers/freelancers to deliver training courses in many fields of training. Location: in Malaysia.

    $20 - $40 / hr
    Sulit
    $20 - $40 / hr
    2 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    hai saya halim, saya adalah seorang lulusan dari kursus komputer dan saya suka membuat sebuah logo maka dari itu saya ingin bekerja dengan anda, maukah anda memperkerjakan saya

    $2 - $8 / hr
    $2 - $8 / hr
    0 bida

    hai saya halim, saya adalah seorang lulusan dari kursus komputer dan saya suka membuat sebuah logo maka dari itu saya ingin bekerja dengan anda, maukah anda memperkerjakan saya

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    1 bida

    Project saya ini berkaitan dengan Usaha

    $374 (Avg Bid)
    $374 Avg Bida
    2 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    kami bergerak dibidang on line reseller,bagi yaang mau jadi reseller kami bisa sms ke 081287223133, terima kasih tresia

    $21 - $178
    $21 - $178
    0 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    This job can be done either manually or with a macro and is very easy but needs to be done accurately and involves joining different files together.. It may mean you have to add new columns but this test will show if you understand I have lots of files to join Please prove to me that you can do this job and bid your $$ rate per hour.

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    7 bida

    - work on IOS , android - integrated visa/master card payment - build an easy backend to upload products - reviews, after purchase - like, wish list, add to cart - how many bought this item - products like this feature - people who bought this also bought - when I make ad on facebook or elsewhere, clicking the item lead to the product on the app - sign up - integrated with Facebook messenger to ...

    $2504 (Avg Bid)
    $2504 Avg Bida
    95 bida
    DATA ENTRY 6 hari left

    We'er seeking a self-motivated individual who can provide a high-level of assistance. Its important that you have a good understanding about technology companies and can quickly identify what they are, and what they do. Must be self-starter who is able to toggle back and forth from systems and tasks. Candidate must have a positive attitude and willingness to learn. Job tasks include but a...

    $469 (Avg Bid)
    $469 Avg Bida
    6 bida

    I need 22 logo designs for my website. All the source files must be provided with a bill at the very end. A board must join the design to permit me to write anythings on the board of the design. The budget is between 200 - 250$

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    11 bida

    I am looking for a Swedish who can help me for a long time. You have to capture data from the site or i gave , and translate. Don't bid except [log masuk untuk melihat URL] is very important for the future project.

    $8 / hr (Avg Bid)
    $8 / hr Avg Bida
    3 bida
    Line Drawing 6 hari left

    design/draw a simple line drawing of a mountain range, waves and with a circle (outer 22mm) to fit approx. 70mm x 90mm (it can be slightly longer). Attached are a few ideas/examples to provide context. The intention is that the drawing becomes a tattoo.

    $62 (Avg Bid)
    $62 Avg Bida
    10 bida

    I have a few excel macros I need to be scripted for my real estate underwriting spreadsheets. Just some basic calculation sets that I'm constantly recreating across many sheets that I would like to be able to reproduce with a macro. I've attached one of them. Should this go well, there will be other work down the line to discuss.

    $140 (Avg Bid)
    $140 Avg Bida
    8 bida

    Hi, I need a small video of the product, It should be around 30 - 40 seconds Attached is the sample, just need a little amendment that I will explain to the Freelancer I awarding the project. Please check the video before the bid. Thank you

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    14 bida

    My channel has 21 subscribers I want you to increase Subscribers and Watch time and as it can approved for Monetization

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    2 bida

    I need an Android app. I would like it designed and built.

    $122 (Avg Bid)
    $122 Avg Bida
    5 bida

    I need someone with an experience as a business analyst to help me to make an analysis about companies in five different sectors in the Netherlands, - Insurance - Finance - Healthcare - Government - Information Technology where there is a need for business process automation. So to answer which sector brings more benefits to a company which works in business process automation area.

    $98 (Avg Bid)
    $98 Avg Bida
    25 bida

    A very simple team work report for weekly and monthly review

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    5 bida

    I need some changes to an existing website. [log masuk untuk melihat URL] ..I'm unable to edit the pages properly now SEO the website.

    $85 (Avg Bid)
    $85 Avg Bida
    10 bida

    What I need Figure out why the CSS declared bottom margins of a generated PDF (through JavaScript) aren’t being used. How the PDF is generated: The code accepts data from a JSON object, maps it to a javascript template, and outputs a PDF. The bottom margins set in the CSS of the template of pages 2 - x are being ignored, as is the bottom margin of page 1. What I used to build this PDF g...

    $123 (Avg Bid)
    $123 Avg Bida
    12 bida

    New web design. 7 pages. Dynamic.

    $500 (Avg Bid)
    $500 Avg Bida
    1 bida
    I want live streaming app 6 hari left
    DISAHKAN

    Hi Bro i want to ask if you can help me or not i will told you what i need - i have over 1000 MDVR devices this devices streaming H.264 format - i need to convert this streaming using FFMPEG to another format supported by Chrome browser with accepted latency and fine resolution - can open 100 concurrent streaming or more at the same time (different cameras ) *NOTE For now by FFMPEG i convert...

    $174 (Avg Bid)
    $174 Avg Bida
    7 bida
    $400 Avg Bida
    1 bida

    Build an ecommerce website for me and i pay you $150

    $184 (Avg Bid)
    $184 Avg Bida
    43 bida

    Hi We'er seeking a self-motivated individual who can provide a high-level of assistance. Its important that you have a good understanding about technology companies and can quickly identify what they are, and what they do. Must be self-starter who is able to toggle back and forth from systems and tasks. Candidate must have a positive attitude and willingness to learn. Job tasks include b...

    $429 (Avg Bid)
    $429 Avg Bida
    19 bida