I want to design a logo for my new youtube channel about drones this is one example for the dronespekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    427,600 i want to design a logo for my new youtube channel about drones this is one example for the drones tugasan ditemui, harga dalam USD

    Saya ingin ...50-100 Subscriber untuk channel youtube video berikut: [log masuk untuk melihat URL] Silahkan cek videonya untuk memastikan anda setuju dengan kontennya ------------------------- I want 50-100 Subscriber for the following youtube video channel: [log masuk untuk melihat URL] Please check the video to make sure y...

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    36 bida

    [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] I have designs for 3 web pages in html form. Can any one make them functional ? I shall provide the logo .

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    12 bida

    viral my youtubevideo in malaysia ( Kuala Lumpur ), Singapore and Indonesia ( jakarta )

    $58 (Avg Bid)
    $58 Avg Bida
    5 bida

    Jika anda kesulitan dalam Mengedit Video Gaming,Silahkan Serahkan kepada saya..

    $8 / hr (Avg Bid)
    Tempatan
    $8 / hr Avg Bida
    5 bida

    Windows Lain atau tidak pasti Mengunakan quantity,quality,dynamic,design dan kekuatan dalam bentuk atau pun kawasan(place)

    $598 (Avg Bid)
    $598 Avg Bida
    1 bida

    CA memo menggunakan penerbit aset liferay 6.2. Untuk memudahkan webmaster mengemaskini CA memo ke aset publisher fungsi-fungsi dan kemaskini ckeditor diperlukan

    $2020 (Avg Bid)
    $2020 Avg Bida
    1 bida

    membuat 3 video lirik untuk alfarecords yang akan di tayangin di youtube

    $1485 (Avg Bid)
    Segera
    $1485 Avg Bida
    3 bida

    Membuat outro Youtube Yang Keren

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    1 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Saya ada kerja sedang berjalan yang berkaitan dengan projek kami sebelum ini 'Urgent!!! Postcard or flyer design ## Consider to close it early if found what we want##'

    $30 - $30 / hr
    $30 - $30 / hr
    0 bida

    mencari seorang yang boleh "monetizing laman youtube yang berada didalam "under review"

    $8 - $24
    $8 - $24
    0 bida
    new project Tamat left

    saya sangat menghargai jika anda semua mau bekerja dengan saya dengan baik terima kasih

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    6 bida

    Pekerjaan yang santai tp menantang Webmaster online promosi website penjualan dan dan marketing online. * Maintenant Website * Desain Grapic * Menguasai Photoshop ...Photoshop dan Corel DRAW * Ilustrator & Dreamwever * Gambar Brosure PDf * Bisa bekerja team / individu * Mempromosikan website perusahaan * Link Building * Project Chanel Youtube

    $10 / hr (Avg Bid)
    Ditampilkan
    $10 / hr Avg Bida
    3 bida

    saya sedang membutuhkan sebuah plugin, yang dapat memutar video dari picasa,youtube,drivegoogle,putlocker,shockshare,dll mirip persis dengan gkplugins, plugin ini menggunakan jwplayer sebagai pemutarnya dan [log masuk untuk melihat URL] untuk menjalankan file video yang diambil hanya menggunakan link di website. contoh link yang saya punya : [log masuk untuk melihat URL]

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    Saya telah mencari cara agar bisa mengganti Thumbnail. Berbagai cara dilakukan, tetapi gagal. Teman saya menyarankan untuk menggunakan PhotoShop. Tetapi, tak tahu caranya menginstall

    $194 (Avg Bid)
    $194 Avg Bida
    1 bida

    Proyek saya adalah : ini tentang saya. dimana, saya ingin memperbagus template blog saya, memperbanyak follower di Google+, membuat youtube yang berkaitan dengan blog travelling saya, meningkatkan jumlah follower di Fanpage saya, mengurus twitter, pinterest.

    $45 (Avg Bid)
    $45 Avg Bida
    2 bida
    CmyLive.com VJ Tamat left

    ...3ptg ke 12 tgh malam asalkan selama 2 jam). Flexible bukan? Dhiya Dann my fb (PM) Tajuk : CV application VJ cmylive (azreen) Anda perlu datang ke office Level 20, unit 20-08 , Menara K1 , Jalan Klang Lama Bawa laptop dan bawak sign contract untuk mulakan room/channel anda sendiri. Marketing dan promo akan dilakukan oleh pihak company

    $8 - $24
    $8 - $24
    0 bida

    membuat sebuah cerita fantasy dengan imajinasi yang daat dimilki oleh seseorang itu sangat baik dan mungkin akan menjadikan sebuah karya yang daat dibeli dan di baca oleh orang-orang . (jika ceritanya baik dan menggunakan bahasa yang baik dan benar dan tidak memerlakukan SARA . terima kasih .

    $9 / hr (Avg Bid)
    $9 / hr Avg Bida
    2 bida

    membuat sebuah cerita fantasy dengan imajinasi yang daat dimilki oleh seseorang itu sangat baik dan mungkin akan menjadikan sebuah karya yang daat dibeli dan di baca oleh orang-orang . (jika ceritanya baik dan menggunakan bahasa yang baik dan benar dan tidak memerlakukan SARA . terima kasih .

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    1 bida

    Di cari jasa seo one page untuk banyak keyword yang datang dari mesin pencari ke website saya

    $90 (Avg Bid)
    $90 Avg Bida
    5 bida

    hihihihi1111111111111111111111

    $7 / hr (Avg Bid)
    $7 / hr Avg Bida
    1 bida

    saya sedang membutuhkan sebuah plugin, yang dapat memutar video dari picasa,youtube,drivegoogle,putlocker,shockshare,dll mirip persis dengan gkplugins, plugin ini menggunakan jwplayer sebagai pemutarnya dan [log masuk untuk melihat URL] untuk menjalankan file video yang diambil hanya menggunakan link di website. contoh link yang saya punya : [log masuk untuk melihat URL]

    $21 - $178
    $21 - $178
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    hai saya halim, saya adalah seorang lulusan dari kursus komputer dan saya suka membuat sebuah logo maka dari itu saya ingin bekerja dengan anda, maukah anda memperkerjakan saya

    $2 - $8 / hr
    $2 - $8 / hr
    0 bida

    hai saya halim, saya adalah seorang lulusan dari kursus komputer dan saya suka membuat sebuah logo maka dari itu saya ingin bekerja dengan anda, maukah anda memperkerjakan saya

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    saya sedang membutuhkan sebuah plugin, yang dapat memutar video dari picasa,youtube,drivegoogle,putlocker,shockshare,dll mirip persis dengan gkplugins, plugin ini menggunakan jwplayer sebagai pemutarnya dan [log masuk untuk melihat URL] untuk menjalankan file video yang diambil hanya menggunakan link di website. untuk lebih jelasnya tentang plugin ini http://gkplugins

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    1 bida

    Looking for someone to research and find contact information for bloggers/influencers. Need to have decent followings and engagement. A list of about 100-200 if possible that meets the following criteria: Mommy Bloggers Location: Canada and U.S. Connections: FB, IG, Youtube Communities: Family, Age 23-45 Creator Family: Baby/Toddler, Eleme...

    $94 (Avg Bid)
    $94 Avg Bida
    15 bida

    How costly can it be for running a puppy site per month on googleads with at least 15 contacts a day

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    Hi I have around 5k products in a spreadsheet which have all fields like title, description, sizes, etc but we are missing with UPC codes. Some have UPC codes but are not correct. I just want to fill up the spreadsheet with all correct UPC codes. Please start your bid with "I can do it". Let me know how much time you need! My budget...

    $62 (Avg Bid)
    $62 Avg Bida
    13 bida

    I have a sql data base and I want GUI for 15$ include add and delete and two query.

    $27 (Avg Bid)
    $27 Avg Bida
    15 bida
    New Logo for ecommerce site 6 hari left
    DISAHKAN

    This is a logo that will represent our new brand of Dog Food and Pet Accessories. The name of the brand is "Sammy's Choice". Sammy is a Husky Dog, and the brand will involve his image. Attached is a picture of the dog with his 2 owners. I would like this photo to...

    $87 (Avg Bid)
    $87 Avg Bida
    72 bida

    The task is to make a design for some paper money bills. I work on the cryptocurrency BitCash. This is our website: [log masuk untuk melihat URL] We want to make it possible to store Dollars on the blockchain. And we want the users to be able to print their own Dollar bi...

    $110 (Avg Bid)
    Dijamin
    $110
    0 penyertaan

    1. Design a logo for our brand 2. Import into the templates for two products Keto and Forskolin 3. Export the design in Ai and Pdf formats 4. NutraLeans-Forskolin-f6301is a reference 5. Free edition afterward

    $84 (Avg Bid)
    $84 Avg Bida
    59 bida

    I would like to transfer all my current websites over to a new AWS account. Right now I'm on Digital Ocean and I don't like it. There's in total to websites which are both custom software so I can't tell you the platform. I do not currently have AWS account set up but I will need help with cr...

    $131 (Avg Bid)
    $131 Avg Bida
    40 bida

    Hi, We are building an Augmented Reality app for which we need Alpha Channel videos. A sample of what we are looking for is [log masuk untuk melihat URL] Please share links to your available samples.

    $186 (Avg Bid)
    $186 Avg Bida
    7 bida

    I'm looking for someone to reformat a graphic for a YouTube Cover Image and make sure it fits in with all of YouTube's dimensions so it looks great across all devices. I have the graphic already just need someone who has experience setting up YouTube cover images to assist with this. Have tried myself but can&#...

    $31 (Avg Bid)
    $31 Avg Bida
    40 bida

    Looking for someone who can promote my youtube channel at a very huge speed

    $29465 (Avg Bid)
    $29465 Avg Bida
    6 bida

    youtube channel logo, intro,png logo,like share subcribe,bell intro

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    10 bida

    Hello everyone I need person can make startup from A to Z ( on any field of online business ) 1: brainstorming market research and find new idea . 2 : development this idea 3 : management the idea 4: make sales for the project

    $126 (Avg Bid)
    $126 Avg Bida
    8 bida

    Hello! I took a great video of the crowd singing at a concert last night, but one wanker really ruins it with his insanely annoying voice. I just want this voice removed or really dialed back.

    $344 (Avg Bid)
    $344 Avg Bida
    26 bida

    I have completed the code of the app and I need to revamp the UI of the given sample app and have to make changes as following. Most important changes: 1) The speed with which a card leaves the screen. It's very slow rn. We need to increase it. Make it 3x the current speed. 2) Down swipe is oft...

    $189 (Avg Bid)
    $189 Avg Bida
    7 bida

    I need a new website. I need you to design a website for my small business.

    $125 (Avg Bid)
    $125 Avg Bida
    16 bida

    Hello, i have a youtube channel which i post videos daily, i need someone who can edit my videos. It is an ongoing project! The videos are short! Please check my channel and let me know if you can edit such videos, and what are your costs? [log masuk untuk melihat URL]

    $132 (Avg Bid)
    Ditampilkan
    $132 Avg Bida
    22 bida

    Hello, Hope you are doing fine. I am looking for PHP & Mysql developers having experience in Bitcoin Core. I have a system which we need to built.

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    4 bida