I want to develop logo for my cake businesspekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    416,872 i want to develop logo for my cake business tugasan ditemui, harga dalam USD
    $15 Avg Bida
    8 bida

    I want a web page to present products, all the information on this website visit the site and send me a message thank you [log masuk untuk melihat URL]

    $2229 (Avg Bid)
    $2229 Avg Bida
    22 bida

    running a IT support company in Malaysia

    $179 (Avg Bid)
    $179 Avg Bida
    28 bida

    WORK SCOPE: To extract business data from Google Map (*Please zoom map up to 20m for larger data extraction) FORMAT TO SAVE LIST: CSV or EXCEL LIST OF DATA FIELDS REQUIRED: Business Name Address City State Zip Phone Fax (if available) Email id (if available) Website URL (if available) COUNTRY: Malaysia KEYWORDS/TARGET LOCATION: (The list below shows the industrial area name. Please extract th...

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    18 bida

    Saya butuh tenaga cake dekorator yang ahli mendekorasi cake dengan butter cream

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    1 bida

    hgvhsdbhjqasmbdejhd jhefvvdjehbdjehqbvdjewhbdjewqd ehgdvbjewhmbdujkqhbadj eqwhjdnbjehwmad ejhwrdjhewbdjebqjbdehjq

    $81 (Avg Bid)
    $81 Avg Bida
    1 bida

    Menulis kontrak Menerima pembuatan surat perjanjian yang sah

    $298 (Avg Bid)
    $298 Avg Bida
    2 bida

    Menulis kontrak Membuat kontrak kerjasama antara dua parties.

    $184 (Avg Bid)
    $184 Avg Bida
    3 bida

    Menulis kontrak Membuat kontrak

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Mencari seorang akuntan Help my company

    $3600 - $7200
    $3600 - $7200
    0 bida

    Mencari seorang akuntan

    $139 (Avg Bid)
    $139 Avg Bida
    3 bida

    Saya suka order barang

    $7 - $22
    $7 - $22
    0 bida

    Menulis kontrak Menulis sebuah kontrak dan mengerjakan lebih cepat

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    Mencari seorang akuntan

    $229 (Avg Bid)
    $229 Avg Bida
    3 bida

    Menulis kontrak

    $22 - $180
    $22 - $180
    0 bida

    Membantu bisnis saya Saya sedang membutuhkan modal untuk perencanaan pengelolaan usaha ternak ayam kampung dalam hal ini telur ayam kampung mengingat dipasaran masih sangat langka

    $540 - $1080
    $540 - $1080
    0 bida

    Membantu bisnis saya Saya sedang membutuhkan modal untuk perencanaan pengelolaan usaha ternak ayam kampung dalam hal ini telur ayam kampung mengingat dipasaran masih sangat langka

    $900 (Avg Bid)
    $900 Avg Bida
    1 bida
    $17 Avg Bida
    13 bida

    Pensertifikan, baliknama,perpanjangan,peningkatan hak, ajb,baliknama pbb. Dan lain lain

    $526 (Avg Bid)
    $526 Avg Bida
    1 bida

    Saya ada kerja sedang berjalan yang berkaitan dengan projek kami sebelum ini 'Urgent!!! Postcard or flyer design ## Consider to close it early if found what we want##'

    $30 - $30 / hr
    $30 - $30 / hr
    0 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    sebuah konsep yang akan menembus dan mampu bersaing dalam sebuah masa era moderisasi

    $15 - $25 / hr
    $15 - $25 / hr
    0 bida

    Surat Lamaran Kerja Mataram, 27 Juli 2015 Kepada Yth : HRD [log masuk untuk melihat URL] BAIDURI ENERGI (BBE) Mataram Dengan hormat, Saya yang bertandatangan di bawah ini : Nama : Sulman Haris Tempat, Tgl. Lahir : Mataram, 16 Desember 1995 Alamat : Jl. Meninting X, Gubug Mamben No. Telp/HP : 083129148145 Pendidikan : SMA Melalui surat ini saya ingin mengajukan lamaran...

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    menyediakan Server elektrik dan mini server elektrik di area indonesia

    $540 - $1080
    $540 - $1080
    0 bida

    Sistem informasi Akademik sebagai sarana informasi akademik untuk Perguruan Tinggi, dimana nilai perkuliahan bisa diakses oleh semua mahasiswa dengan ketentuan yang berlaku.

    $3855 (Avg Bid)
    $3855 Avg Bida
    4 bida

    sodiufh sdipufh ispuhf sdiufh dsiuhf psdiufgh psdiugfh pdiagsf yusgf pasudgfpasuidygfaupsydgf ausdyfg ausydfa

    $257 (Avg Bid)
    $257 Avg Bida
    1 bida

    Mungkin anda ingin membuat cake sederhana tapi gak tau mau buat apa N gak tau caranya. Yuk kita belajar buat cake sederhana, namanya cake kukus. Walopun cake ini sederhana tapi rasanyaaa waow lezaat.. hhehe Yuk kita mulai aja yah apa aja bahan-bahan yang diperlukan N gimana cara buatnya. Bahan yang diperlukan : - 200 gr tepung terigu (sesuai kebutuhan) - 300 gr gula pasir - 8 ...

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida
    Android app Tamat left

    salam, ehtiaj be ye barname nvis foghe herfei darim bara android app ke betoone ye app ba kefiat va baa UI khoob develop kone

    $150 - $150
    $150 - $150
    0 bida

    hai saya halim, saya adalah seorang lulusan dari kursus komputer dan saya suka membuat sebuah logo maka dari itu saya ingin bekerja dengan anda, maukah anda memperkerjakan saya

    $2 - $8 / hr
    $2 - $8 / hr
    0 bida

    hai saya halim, saya adalah seorang lulusan dari kursus komputer dan saya suka membuat sebuah logo maka dari itu saya ingin bekerja dengan anda, maukah anda memperkerjakan saya

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    1 bida

    Butuh pekerjaan dan sekarang lagi cari pekerjaan

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    saya ingin mempunyai restoran atau rumah makan

    $900 (Avg Bid)
    $900 Avg Bida
    1 bida

    aku mau jadi pengusaha yang sukses dunia akhirat

    $398 (Avg Bid)
    $398 Avg Bida
    2 bida

    Need you to go on website for a certain geographic area and then find e-mail addresses and mailing addresses (where there isn't an e-mail address) from websites associated with the main website. Have done this myself before and will pay up to $8 for each 50 that I am looking for. I will give you the size of the area and have video to show you how. Not much more than going to main site, clicki...

    $34 (Avg Bid)
    $34 Avg Bida
    1 bida

    Needed someone to add details to a software system and an excel sheer for a total of 16 hours

    $280 (Avg Bid)
    $280 Avg Bida
    7 bida

    I am looking to develop a API and admin of our app - It would be something like a dating app. Bid and let me know what timings are you available. I'm also a developer and it would be nice if I work along with you. And build it on my end too. Required Main Skills Frontend: React Backend: Node.js Database: MongoDB

    $2 - $8 / hr
    Dimeterai
    $2 - $8 / hr
    14 bida

    Hi all Need to develop software asset management like cmdb, database and reports and imports page And setting page and This software should desihn for sell to the customer If you need any required details will discuss

    $672 (Avg Bid)
    $672 Avg Bida
    5 bida

    Fencing Contractor business card

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    44 bida
    nft marketplace 6 hari left

    i want to develop my own nft marketplace for art .please i will give my project to who have previous working sample

    $222 (Avg Bid)
    $222 Avg Bida
    1 bida

    urgent article writer for business blog. all the topics and categories will yours.

    $7 / hr (Avg Bid)
    $7 / hr Avg Bida
    5 bida

    I am looking for an experienced US based accountant to help me work with the IRS and file my 2020 taxes for my IT consulting business and ebay business. The ideal candidate must : - Have extensive experience dealing directly with the IRS on behalf of clients. - Already have several US based clients - Have time to provide highly personalizes service to include one on one phone sessions - Ha...

    $533 (Avg Bid)
    $533 Avg Bida
    3 bida

    Business cards for a Fencing Contracting company and employees. Navy and Orange are the colors

    $29 (Avg Bid)
    $29 Avg Bida
    71 bida

    Need help for complete integrate my website/business and products to Facebook, Instagram, Amazon, Ebay, etsay,Google Shop &Wish. I tried to integrate but not successful to integrate items.

    $112 (Avg Bid)
    $112 Avg Bida
    4 bida

    I need to develop a website as like below one [log masuk untuk melihat URL] This is only for demo purpose, need different and also want to integrate a leaderboard for my students based on test result and give them the topper will get some premium options. And I will need the complete source code for the project.

    $142 (Avg Bid)
    $142 Avg Bida
    12 bida
    Develop IOS app in swift. 6 hari left
    DISAHKAN

    Develop IOS app in swift. Social app in swift. Typical functions social apps has. Please show examples of any social apps u created in apple store. List all functions and timeframe for social apps u done. Payment only after app is finished and approved by apple store. Thanks

    $619 (Avg Bid)
    $619 Avg Bida
    19 bida

    I need same functionality like meesho and I want long term relations with you . If you got selected.

    $505 (Avg Bid)
    $505 Avg Bida
    16 bida

    I need someone to write a music concert sponsorship business proposal

    $122 (Avg Bid)
    $122 Avg Bida
    17 bida