I want to do freelance workpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    248,573 i want to do freelance work tugasan ditemui, harga dalam USD

    alex, kenalkan aku bintang. aku bingung gimana hubungin km . ya sudah lewat sini aja aku dari starmachine, anak undip. aku baru di freelan...ya sudah lewat sini aja aku dari starmachine, anak undip. aku baru di freelancer ini... hehe boleh dong minta saran gmn biar dapet proyek atau tips tips nya njalanin kerja freelance disini terima kasih sebelumnya

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    Selamat sore, semoga bpk/ibu berkenan untuk memperkerjakan saya freelance terimakasih Best Regards Yudhi guntara SHI

    $174 (Avg Bid)
    $174 Avg Bida
    4 bida
    DATA ENTRY Tamat left

    Selamat sore, semoga bpk/ibu berkenan untuk memperkerjakan saya freelance terimakasih Best Regards Yudhi guntara SHI

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    perkenalkan saya awal. saya pengelola Wahana Logistik agen jatibunder tanah abang. saat ini saya sedang membutuhkan sales freelance untuk membantu saya menjualkan produk pengiriman paket dan dokumen ke seluruh Indonesia melalui keagenan saya dengan sistem komisi

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    Dicari freelancer untuk mengajar ASP.NET dengan spec berikut: Basic HTML + CSS Basic C# ASP.NET + [log masuk untuk melihat URL] T-SQL: CRUD Operation Tool: VS2012 atau VS2013 10x pertemuan @3jam/session Jam belajar pagi/siang - Lokasi Yogyakarta Start: 10 Nov 2014

    $116 (Avg Bid)
    $116 Avg Bida
    2 bida

    Kami membutuhkan editor freelance di studio photo kami. Tugasnya meng-crop photo baju dan mengatur layoutnya untuk diberikan kepada client kami.

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    8 bida

    Kami membutuhkan editor freelance di studio photo kami. Tugasnya meng-crop photo baju dan mengatur layoutnya untuk diberikan kepada client kami.

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    2 bida

    Saya ingin mencari freelance untuk mendesign gambar T-shirt yang baru akan dibuat dan dimulai sebagai bisnis on line baru.

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    6 bida

    I need some one to enter some data for me. The documents are provided separately. The final format of the entered data should be consistent and standardised.rnrnPlease message me if you have any questions.

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    2 bida

    ...tidak memberi deskripsi tentang pohon ini. Di situs tersebut hanya disebutkan: “While the forests of Israel belong to the people, JNF ensures their environmental soundness and is focusing on diversification, planting trees indigenous to the Middle East such as native oaks, carob, redbud, almond, pear, hawthorn, cypress and the exotic Atlantic cedar.”

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    2 bida

    Refer my ability here http://www.mudah.my/Perkhidmatan+Atas+[log masuk untuk melihat URL] , [log masuk untuk melihat URL] and [log masuk untuk melihat URL]

    $21 / hr (Avg Bid)
    $21 / hr Avg Bida
    2 bida

    hai saya halim, saya adalah seorang lulusan dari kursus komputer dan saya suka membuat sebuah logo maka dari itu saya ingin bekerja dengan anda, maukah anda memperkerjakan saya

    $2 - $8 / hr
    $2 - $8 / hr
    0 bida

    hai saya halim, saya adalah seorang lulusan dari kursus komputer dan saya suka membuat sebuah logo maka dari itu saya ingin bekerja dengan anda, maukah anda memperkerjakan saya

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    1 bida

    Pekerjaan Freelance yang bisa dijalankan disela kesibukan kampus.

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    16 bida

    saya ingin menjadi penulis freelance. lebih ke menceritakan kehidupan seseorang. semacam biografi tetapi dalam bentuk novel.

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida
    translator Tamat left

    cuma ingin kerja freelance dan dapat pengalaman baru

    $27 (Avg Bid)
    $27 Avg Bida
    13 bida
    translator Tamat left

    cuma ingin kerja freelance dan dapat pengalaman baru

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    > Merekap data yang ada ke komputer > Membuat tabel / daftar yang ada di hard copy ke dalam microsoft excel > Menginput catatan ke dalam microsoft word

    $1 - $6 / hr
    $1 - $6 / hr
    0 bida

    Dibutuhkan segera untuk marketing freelance perusahaan untuk pengiriman (kurir) undangan, dokumen, surat, billing dsb yang bisa dibawa menggunakan kendaraan beroda 2. Sistematika pembayaran: Sistematika pembayaran akan ditawarkan kepada peminat (kami berikan 2 opsi) - Mengambil berdasarkan markup harga dari kami - Berdasarkan persentase nilai

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    Poster untuk sebuah event bike to work yang bertujuan mengurangi dampak pemanasan global (global warming) dan polusi di Jakarta.

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    5 bida

    saya ingin menulis artikel tentang apapun , dan saya akan melakukan dengan seluruh kemampuan dan pengetahuan saya, tujuan saya hanya ingin mencari pekerjaan di freelance ini dan mendapat penghasilan berapapun itu, untuk membantu membayar kuliah saya di sini

    $10 - $10
    $10 - $10
    0 bida

    saya bisa menggambar AutoCad 2D dengan mahir dan 3D, bila ada yg butuh tukang gambar secara freelance saya bersedia untuk menggambarkan dengan baik. terimakasih sebelumnya.

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    Saya akan bekerja dengan target yang telah ditetapkan. Ini adalah pekerjaan pertama saya sebagai seorang freelance dan saya tidak akan mengecewakan anda apabila anda mempercayai saya dengan memperkerjakan saya.

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    1 bida

    Bila Anda Seorang Pembicara, Trainer, Guru, atau Seorang Penulis lepas (Freelance), Namun di dalam project ini Anda akan mencadi seorang Tutor, Membawakan materipresentasi atau tulisan Anda ke dalam CD Tutorial secara LIfe, Lebih cepat daripada membuat Buku. Dan Ramah Lingkungn karena tidak menggunakan kertas, melainkan menggunakan media kepingan

    $172 (Avg Bid)
    $172 Avg Bida
    2 bida

    Bonjour, nous sommes à la recherche d'un(e) téléprospecteur(trice) en Freelance pour contacter les leads d'une entreprise de formation en ligne. Objectif : transformer les leads en clients. Traiter les leads chauds dès qu'ils font une demande d'informations ; traiter les leads froids selon un planning pré-établi. Entreprise dynam...

    $1680 (Avg Bid)
    $1680 Avg Bida
    1 bida

    I have some work, in an Excel spreadsheet.

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    19 bida

    I need someone who have solid experience writing high quality articles. You will have to write 2000 words per day... and work 5-7 days in a week. You must be a dedicated and trustworthy writer. And able to start right now. New writers are welcome. Basically I need you to write discussions and replies ... 200 words or 100 words each. Must have good

    $7 / hr (Avg Bid)
    $7 / hr Avg Bida
    25 bida

    I want to play I want to play Android His game is well-made The map will be small, an open world

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    9 bida

    Hi we are looking for the php developer. Must have Laravel knowledge. Must have PHP, JS, Bootstrap, Jquery knowledge. so kindly sincere freelance bid for this project. Thanks

    $187 (Avg Bid)
    $187 Avg Bida
    52 bida
    Home work help 6 hari left

    I need solution of fluid mechanics (mechanical engineering) questions on MATLAB.

    $44 (Avg Bid)
    $44 Avg Bida
    4 bida

    Hi eraashishsharma, I noticed your profile and would like to offer you our training requirement. We can discuss any details over [log masuk untuk melihat URL] @Vinsys IT services have a freelance training requirement for Module on Trans Asian Integrated Transport Network for NCR location in India. It would be great if we can connect on call. Please let me know your convenient

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Hi, We are looking for a freelance content writer with experience writing around the UK vape industry. We require approximately 7 articles per week for website blogs/guest posts. This is a long term ongoing project. This could be a great opportunity to work with an independent UK vaping company that already has large coverage in the UK.

    $30 / hr (Avg Bid)
    $30 / hr Avg Bida
    37 bida

    I want to have a Electronics shop management system to handle my stock and payments. Please go through the user requirement file and let me know.

    $194 (Avg Bid)
    $194 Avg Bida
    34 bida
    Web dev work 6 hari left

    Extra for additional time on previous project.

    $311 (Avg Bid)
    $311 Avg Bida
    31 bida

    I want to get a website fully SEO optimized And mobile responsive. Am hardly find a sample from internet and please check this site and if anyone ready to provide same as this site so please send me your proposal. Sample website link : [log masuk untuk melihat URL] Note: This site is only for sample does not my own website so don't contact to given

    $381 (Avg Bid)
    $381 Avg Bida
    34 bida

    Hi, I am looking for a diamond jewelry designer who has experience in designing diamond jewelry. The estimated number of designs would be approx 800-1200 covering different verticals (rings, necklace, earrings, pendants etc). The designer will have to provide a sample catalog of designs done in past with necessary details about the product in a separate

    $61 (Avg Bid)
    $61 Avg Bida
    3 bida

    Founded in 2012, we at Holidog aim to improve the lives of pets and their loving families everywhere. With a leading service, already number 1 in Europe, connecting over a million pet parents and petsitters ([log masuk untuk melihat URL]), a news site for animal lovers (The Holidog Times), and most recently, a bespoke pet food service for dogs and cats (Hector Kitchen)

    $1400 (Avg Bid)
    $1400 Avg Bida
    1 bida

    Hi I have a few websites that I developed via a development company in India However. many of these projects just never got finished, and with time the mysql setups became old. I really would like to get those projects up and running and be able to recoup the dollars lost! From the projects, I would like to start with a project that has the follow...

    $500 (Avg Bid)
    $500 Avg Bida
    51 bida

    I need a graphic designer to work with my programmer for my exisitng website. The website is ready, but it needs to be improved graphically. The tool which we are using is: Bootstrap 4.3.1 You need to work and report to my programmer step by step so we can save time from making mistakes.

    $157 (Avg Bid)
    $157 Avg Bida
    75 bida

    ...Freelancer Signup page link - [log masuk untuk melihat URL] I want exact 100 % same to same design website and features also . we are 5 people team so our budget is high - more than 5 lakh but want good out put . Interested person first go through the site and check all the pages and then bid.

    $12087 (Avg Bid)
    $12087 Avg Bida
    31 bida

    I need an very basic Android app. I would like it have the ambient light sensor data at 100Hz refresh rate.

    $119 (Avg Bid)
    $119 Avg Bida
    5 bida

    I need to some one who can do copy pest work for [log masuk untuk melihat URL] a long term job

    $254 (Avg Bid)
    $254 Avg Bida
    167 bida

    I need you to fill in a spreadsheet with data. Data entry

    $368 (Avg Bid)
    $368 Avg Bida
    53 bida

    Hello all! I have a small data set and I need to do ANOVA and few other very simple procedures, as well as create a Pivot table.

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    10 bida

    I need you to fill in a spreadsheet with data. Kani kumar

    $298 (Avg Bid)
    $298 Avg Bida
    59 bida
    I want to hire a C# developer 6 hari left
    DISAHKAN

    I need to build a veru simple form app I will share more detail on Chat with right person Please apply if you are an expert of C# Thanks

    $140 (Avg Bid)
    $140 Avg Bida
    47 bida

    Hello, I have a small (but growing) agency and need a talented designer to join my team. For the right designer, this could be a long-term position with consistent, ongoing work. - Bid only if you're talented. - Have to be able to draw. - Have to speak good english. - Have to be available on Instant Messenger. - Have to be fa...

    $396 (Avg Bid)
    $396 Avg Bida
    86 bida

    Data entry work in home

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    158 bida

    I have the content and material ready, need proper graphic designing and finishing

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    8 bida