I want to write a short note on all federal and states private universities in nigeriapekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis mengikut:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    857,532 i want to write a short note on all federal and states private universities in nigeria tugasan ditemui, harga dalam USD

    Hi, Saya merupakan guru bahasa Inggeris di Malaysia yg mengajar secara online. Saya memerlukan seorang admin utk post content berkaitan dengan belajar bahasa Inggeris. Termasuk buat flyers, editing & short video. At least 3 posting dalam sehari. Hubungi saya utk maklumat lanjut. Wan

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    12 bida

    asalamualaikum nak tanya contoh kerja sebagai private techer untuk anak saya boleh? ajar basic2 je sehari dalam 4 jam seminggu hari isnin hingga jumaat

    $60 - $60
    $60 - $60
    0 bida

    I want a web page to present products, all the information on this website visit the site and send me a message thank you

    $2229 (Avg Bid)
    $2229 Avg Bida
    22 bida

    Menulis sejumlah artikel

    $27 (Avg Bid)
    $27 Avg Bida
    2 bida

    Menulis sejumlah artikel

    $1962 (Avg Bid)
    $1962 Avg Bida
    3 bida

    Menulis sejumlah artikel

    $380 (Avg Bid)
    $380 Avg Bida
    15 bida

    Menulis Laporan Baik

    $422 (Avg Bid)
    $422 Avg Bida
    10 bida

    Menterjemah sesuatu Nama saya hasniza. Saya kelulusan master pendidikan teknik dan vokasional di uthm johor, malaysia. Saya mempunyai kemahiran di dalam penterjemahan bahasa inggeris kepada bahasa malaysia. Jika anda berminat ambillah saya sebagai pekerja penterjemahan.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida
    Write a Book Tamat left

    sayang ingin bercerita

    $516 (Avg Bid)
    $516 Avg Bida
    5 bida

    urgent need for develop new mobile apps min req - Menguasai pemrograman mobile android/java back end/frond end (UI Mobile) min 1 tahun - Project Jangka pendek (estimasi pengerjaan 2-3 bulan) - Terbiasa dan mengerti development Life cycle, mengerti metodologi scrum - Bersedia on site di client min 2-3 hari dalam 1 minggu(update progress ke client) - domisili daerah jakarta Note : Fee per project disesuaikan menurut kemampuan

    $875 (Avg Bid)
    $875 Avg Bida
    25 bida

    Menulis sejumlah artikel

    $63 (Avg Bid)
    $63 Avg Bida
    3 bida

    Menulis sejumlah artikel Saya ingin membuat artikel dengan semenarik mungkin

    $299 (Avg Bid)
    $299 Avg Bida
    2 bida

    Menulis sejumlah artikel Memuat artikel-artikel yang menarik, rapih, juga memuaskan

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    3 bida

    Kertas Rancangan Perniagaan Produk/Servis Template RP 1) Cover Hadapan 2) Isi Kandungan 3) Kertas Kerja RP (40 muka surat) 4) Surat Permohonan Pinjaman 5) Jadual Bayaran Balik 6) Unjuran kewangan 7) Template perjanjian perkongsian 8) Template profile syarikat 9) Ebook - Formula Rahsia Pre Order 10) Ebook - Rahsia Borong Tak Perlu Ke China BERMINAT?? Peluang ni utk 100 org yg terawal sahaja. Habis kuota promo habis harga promo..!!

    $14 / hr (Avg Bid)
    Segera
    $14 / hr Avg Bida
    6 bida

    Menikah dengan benda yang tidak lazim

    $399 (Avg Bid)
    $399 Avg Bida
    1 bida

    Menulis sejumlah artikel Saya ingin membuat artikel yg bagus dan berkualitas sesuai tema yg di berikan

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    1 bida
    $622 Avg Bida
    23 bida

    Menulis sejumlah artikel

    $313 (Avg Bid)
    $313 Avg Bida
    3 bida

    Menulis sejumlah artikel Saya lulusan S1 jurusan pendidikan keseharian mengajar

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    saya ingin di pekerjakan sebagai penulis artikel

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Menulis sejumlah artikel Puisi

    $85 (Avg Bid)
    $85 Avg Bida
    3 bida

    usmanali01

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    7 bida

    Menulis sejumlah artikel Saya seorang pengangguran punya keahlian mengoperasikan Microsoft office word,excel,power point,publisher dan punya keahlian dalam membuat artikel,brosur dan surat kantor.. saya ingin mencari lowongan kerja freelance barangkali ada lowongan untuk saya..

    $555 (Avg Bid)
    $555 Avg Bida
    1 bida

    Menulis sejumlah artikel

    $35 (Avg Bid)
    $35 Avg Bida
    4 bida

    Menulis sejumlah artikel Bagaimana membuat artikel ?

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    2 bida

    Menulis sejumlah artikel

    $379 (Avg Bid)
    $379 Avg Bida
    2 bida

    Menulis sejumlah artikel

    $107 (Avg Bid)
    $107 Avg Bida
    4 bida

    Menulis sejumlah artikel

    $305 (Avg Bid)
    $305 Avg Bida
    6 bida

    Menulis sejumlah artikel

    $219 (Avg Bid)
    $219 Avg Bida
    2 bida

    Menulis sejumlah artikel

    $81 (Avg Bid)
    $81 Avg Bida
    3 bida

    Menulis sejumlah artikel

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    2 bida

    Menulis sejumlah artikel

    $222 (Avg Bid)
    $222 Avg Bida
    1 bida

    I need you to write some articles. BidadarikuAlhamdulillah atas Karunia Mu ya Allah..pertama mengandung orang ingat anak dalam kandunganku lelaki sebab tengok bentuk perut tajam hati memang inginkan anak pertama lelaki..lebih 5 orang cakap yang sama ..dan aku pun percaya la..semua kelengkapan baby aku beli warna biru yakin sangat

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Menulis sejumlah artikel

    $5000 (Avg Bid)
    $5000 Avg Bida
    1 bida

    Menulis sejumlah artikel

    $288 (Avg Bid)
    $288 Avg Bida
    6 bida

    Menulis sejumlah artikel Tanjuang katuang ombak badarai

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Menulis sejumlah artikel

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    Menulis sejumlah artikel Saya seorang marketing property, cita cita saya dari dulu adalah sebagai penulis

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    Menulis sejumlah artikel Memberikan informasi informasi menarik yang sekarang lagi banyak diperbincangkan

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    kegunaan blackberry sangat fantastis misalnya chatting email facebook browsing bbman what app

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Saya ada kerja sedang berjalan yang berkaitan dengan projek kami sebelum ini 'Urgent!!! Postcard or flyer design ## Consider to close it early if found what we want##'

    $30 - $30 / hr
    $30 - $30 / hr
    0 bida

    Ingin membuat Website Panelrn- Instagramrn- Twitterrn- Google+rndll (sebutkan jika bisa yang lain)rndan bisa membuat login untuk userrnbisa membuat deposit saldo untuk user

    $303 (Avg Bid)
    $303 Avg Bida
    1 bida

    Salam, Kami memerlukan sebuah aplikasi yang berisi 2 hal: 1. Desktop Application dengan teknologi .NET yang berfungsi: a. Consume file XLS dan memasukkannya ke database Firebird b. Melakukan processing dari raw data menjadi clean data untuk dipakai dalam graph c. Melakukan export data bersih ke file csv 2. Web Application dengan file HTML dan Javascript (dihost di server Sharepoint) yang berisi: a. Grafik dari (loaded dalam bentuk javascript) b. Data untuk mengisi grafik tersebut didapatkan dari file CSV yang digenerate oleh Desktop Application dan dimasukkan ke sharepoint server. NOTE: Sharepoint server HANYA digunakan untuk host website. Tidak ada fungsi-fungsi sharepoint yang diperlukan disini. Terima kasih

    $1600 (Avg Bid)
    $1600 Avg Bida
    1 bida

    Salam, Kami memerlukan sebuah aplikasi yang berisi 2 hal: 1. Desktop Application dengan teknologi .NET yang berfungsi: a. Consume file XLS dan memasukkannya ke database Firebird b. Melakukan processing dari raw data menjadi clean data untuk dipakai dalam graph c. Melakukan export data bersih ke file csv 2. Web Application dengan file HTML dan Javascript (dihost di server Sharepoint) yang berisi: a. Grafik dari (loaded dalam bentuk javascript) b. Data untuk mengisi grafik tersebut didapatkan dari file CSV yang digenerate oleh Desktop Application dan dimasukkan ke sharepoint server. NOTE: Sharepoint server HANYA digunakan untuk host website. Tidak ada fungsi-fungsi sharepoint yang diperlukan disini. Terima kasih

    $500 - $500
    $500 - $500
    0 bida

    Salam, Kami memerlukan sebuah aplikasi yang berisi 2 hal: 1. Desktop Application dengan teknologi .NET yang berfungsi: a. Consume file XLS dan memasukkannya ke database Firebird b. Melakukan processing dari raw data menjadi clean data untuk dipakai dalam graph c. Melakukan export data bersih ke file csv 2. Web Application dengan file HTML dan Javascript (dihost di server Sharepoint) yang berisi: a. Grafik dari (loaded dalam bentuk javascript) b. Data untuk mengisi grafik tersebut didapatkan dari file CSV yang digenerate oleh Desktop Application dan dimasukkan ke sharepoint server. NOTE: Sharepoint server HANYA digunakan untuk host website. Tidak ada fungsi-fungsi sharepoint yang diperlukan disini.

    $500 (Avg Bid)
    $500 Avg Bida
    1 bida
    Story Writing Tamat left

    Looking for a writing partner to create story for short film/graphic novel projects. Must be a team-worker and is open to suggestion, references and active in brainstorming sessions. Having already written before is a plus. Better if proficient in script-writing.

    $79 (Avg Bid)
    $79 Avg Bida
    1 bida

    bekerja dan bekerja, untuk masa depan yang lebih baik

    $111 (Avg Bid)
    $111 Avg Bida
    1 bida

    membuat sebuah cerita fantasy dengan imajinasi yang daat dimilki oleh seseorang itu sangat baik dan mungkin akan menjadikan sebuah karya yang daat dibeli dan di baca oleh orang-orang . (jika ceritanya baik dan menggunakan bahasa yang baik dan benar dan tidak memerlakukan SARA . terima kasih .

    $9 / hr (Avg Bid)
    $9 / hr Avg Bida
    2 bida

    membuat sebuah cerita fantasy dengan imajinasi yang daat dimilki oleh seseorang itu sangat baik dan mungkin akan menjadikan sebuah karya yang daat dibeli dan di baca oleh orang-orang . (jika ceritanya baik dan menggunakan bahasa yang baik dan benar dan tidak memerlakukan SARA . terima kasih .

    $7 / hr (Avg Bid)
    $7 / hr Avg Bida
    1 bida

    data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data miningdata mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining

    $43 (Avg Bid)
    $43 Avg Bida
    1 bida