I want to write a speech my name is on the list of people who will receive a housepekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    465,525 i want to write a speech my name is on the list of people who will receive a house tugasan ditemui, harga dalam USD

    Hi, If you guys sudi bantu saya untuk bantu kalian mencari side income lebih, sila contact saya ya. Terima Kasih :) SYARAT: 1) Sudi deal dengan cara yang lebih mudah iaitu melalui whatsapp dan pembayaran juga dibuat menerusi online transfer-Bank Islam,myBSN dan lain-lain (bukan Paypal) sekiranya anda berjaya melakukan task yang diberikan. 2) Menjual 10 item untuk mendapat bayaran penuh sebanyak R...

    $95 (Avg Bid)
    $95 Avg Bida
    6 bida
    Trophy icon Design Name Card Tamat left

    Design a creative name card for my MM2H company Comp Name : AG INFINITY MALAYSIA (MM2H) SDN. BHD. Comp no : MM2H0616(5) name : NUR SYAUQI ZHAFRAN tel : +6014.633.1777 designation : MM2H Consultant address : 44-01 , Jalan Kempas Indah 1/1 , Taman Kempas Indah 81300, Johor Bahru , Johor , malaysia office no : +607.556.8288 email : syauqi@[log masuk untuk melihat URL] web : [log masuk untuk ...

    $20 (Avg Bid)
    $20
    30 penyertaan
    $25 / hr Avg Bida
    1 bida

    I want a web page to present products, all the information on this website visit the site and send me a message thank you [log masuk untuk melihat URL]

    $2229 (Avg Bid)
    $2229 Avg Bida
    22 bida

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida

    Salam Sejahtera, Appen sedang menjalankan projek pengecaman tuturan berskala besar dalam Bahasa Malaysia untuk membantu klien kami dalam merealisasikan tindakbalas suara interaktif ataupun interactive voice response (IVR) dengan kecerdasan bantuan untuk generasi seterusnya dalam sektor servis khidmat pelanggan. Matlamatnya adalah untuk mesin berinteraksi dan bertindakbalas kepada pertanyaan pelan...

    $39 (Avg Bid)
    $39 Avg Bida
    7 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $158 (Avg Bid)
    $158 Avg Bida
    2 bida

    Find fb page or website KEDAI KOPI JENJAROM MOHAMAD ESOOF A/L NAINA MOHAMAD TEE AH CHAN KAFETARIA SUP DAGING WONG HENG APIT SATAY GERAI MANGAN SITI ZAINAINAH BINTI MOHAMAD SOYAVITE SOYAVITE JENNY HONG YOON LEE MOBILE SNACKS AYEEM BURGER BIKERS CAFE WAN YUET WAH HO KAH CHUAN RESTORAN SHA MAJU OSUN BEAUTY & BOUTIQUE RAMLY BIN ZAINAL ONG BEE HONG HURUL HUDA ENTERPRISE KEDA...

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    15 bida
    $17 Avg Bida
    13 bida

    Datang dua sampai tiga kali dalam satu minggu dan pekerjaan selesai, rumah bersih baru pulang siang hari jam makan siang sekitar pukul 12 siang.

    $96 / hr (Avg Bid)
    Tempatan
    $96 / hr Avg Bida
    15 bida

    disini adalah tentang serial perang dalam bentuk komik menceritakan peperangan abad ke 10 hingga zaman peperangan abad pertengahan..yang dimulai oleh konflik peperangan pasukan negara british melawan pasukan scoutlandia yang memberontak untuk suatu kebebasan melawan penjajahan yang dipelopori oleh king richard the lion heart,,disamping itu ada serial peperangan suku mongolia yang berambisi mengusa...

    $87 (Avg Bid)
    $87 Avg Bida
    6 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Saya ada kerja sedang berjalan yang berkaitan dengan projek kami sebelum ini 'Urgent!!! Postcard or flyer design ## Consider to close it early if found what we want##'

    $30 - $30 / hr
    $30 - $30 / hr
    0 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    sebuah konsep yang akan menembus dan mampu bersaing dalam sebuah masa era moderisasi

    $15 - $25 / hr
    $15 - $25 / hr
    0 bida

    Surat Lamaran Kerja Mataram, 27 Juli 2015 Kepada Yth : HRD [log masuk untuk melihat URL] BAIDURI ENERGI (BBE) Mataram Dengan hormat, Saya yang bertandatangan di bawah ini : Nama : Sulman Haris Tempat, Tgl. Lahir : Mataram, 16 Desember 1995 Alamat : Jl. Meninting X, Gubug Mamben No. Telp/HP : 083129148145 Pendidikan : SMA Melalui surat ini saya ingin mengajukan lamaran...

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Mengumpulkan 950 URL dalam bahasa Sunda dalam 1 minggu. Disediakan 50 contoh URL dalam excel. Pengiriman file per hari (135 URL) via email.

    $13 / hr (Avg Bid)
    $13 / hr Avg Bida
    1 bida

    biasa saya melakukan modeling rumah dengan menggunakan sketchup dan rendering dengan 3ds max, bangunan yang pernah saya rendering: [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] Office [log masuk untuk melihat URL] House [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] dll

    $150 - $150
    $150 - $150
    0 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida
    Green House Tamat left

    membangun rumah idaman yang nyaman dan indah untuk keluarga kita tercinta

    $224 (Avg Bid)
    $224 Avg Bida
    7 bida
    Green House Tamat left

    membangun rumah idaman yang nyaman dan indah untuk keluarga kita tercinta

    $110 (Avg Bid)
    $110 Avg Bida
    11 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    hai saya halim, saya adalah seorang lulusan dari kursus komputer dan saya suka membuat sebuah logo maka dari itu saya ingin bekerja dengan anda, maukah anda memperkerjakan saya

    $2 - $8 / hr
    $2 - $8 / hr
    0 bida

    hai saya halim, saya adalah seorang lulusan dari kursus komputer dan saya suka membuat sebuah logo maka dari itu saya ingin bekerja dengan anda, maukah anda memperkerjakan saya

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    1 bida

    halo,,, saya membutuhkan pekerjaan sampingan, untuk membuat 3D render rumah tinggal,interior seperti pada contoh gambar yang sudah sya lampirkan :D , terima kasih sebelumnya

    $14 - $175
    $14 - $175
    0 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Hello, I'd like to develop a simple mobile game using Unity, but I'm lacking in design skills and creativity. And here's where I'm asking for your help. I'd like to create a simple, but an attractive game. As a general idea, I'd like to create something in Voodoo's style: [log masuk untuk melihat URL] Simple objects and colors, dynamic and attractive gameplay, ...

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    1 bida

    To work on research projects. One should have knowledge in these areas Machine Learning, Deep Learning and NLP.

    $8 - $20
    $8 - $20
    0 bida

    We are looking for a blog writer that can create 3 small informative articles (about 1,000 words) related to vacuum or house cleaning.

    $264 (Avg Bid)
    $264 Avg Bida
    24 bida

    In the search engine software you must be able to | Give websites a weight | Specify what keywords a particular site should rank high for | Exclude websites from search results | Extract information to generate your search engine's answer alternatively, direct me to a comprehensive search engine making course with in-depth analysis on how to create search engine algorithms I don't wan...

    $530 (Avg Bid)
    $530 Avg Bida
    5 bida

    Tell us what you need done Contact skilled freelancers within minutes. View profiles, ratings, portfolios and chat with them. Pay the freelancer only when you are 100% satisfied with their work.

    $560 (Avg Bid)
    $560 Avg Bida
    5 bida

    We are looking into developing a animated chat bot. The plan is: A maskot would run around like a [log masuk untuk melihat URL] bot chat. It would say funny things and help customers navigate on the website. You would be able to cancel it and the mascot would hide in the corner of the website. The thing is that we want it to be animated and work flawlessly. Write in the answer that you like to s...

    $12 / hr (Avg Bid)
    $12 / hr Avg Bida
    6 bida

    Raspi Audio Stream Project 7/9/2020 Project Requirements: The goal is to setup a Raspberry Pi as a stereo audio only streaming system. The Raspi will run headless, 24X7, Running Darkice a Linux streaming application with PulseAudio. The Pulse Audio application will allow for audio gains higher then 0 db, provide automatic volume control and peak limiting for the stream. The stream will s...

    $110 (Avg Bid)
    $110 Avg Bida
    2 bida

    I want a landing page written in portugues (portugal)

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    6 bida

    I need to get 328 photos of jewerly edited asap, the original background needs to be removed and replaced with a plain white background like on the examples. BUDGET: $25-$35 -The jewerly needs to be a bit enhanced and retouched too, for example: remove scratches, fingerprints, black spots and give the diamonds a bit more sharpness. -The dimensions of all the photos have to be 3000 x 2000 pixel...

    $33 (Avg Bid)
    $33 Avg Bida
    36 bida

    I have serial numbers that I need to send along with the shopify buy button from an external website to record along with the transacted order in shopify

    $550 (Avg Bid)
    $550 Avg Bida
    10 bida
    writting a speech 6 hari left
    DISAHKAN

    i need someone to write a speech for me by Sunday

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    39 bida

    House Plans Chief Architect I need house plans that are ready for my engineers stamp, with optional gable over garage and optional stem wall slab. A second set reverse layout. 1700 sqft +/- 3/2 with two car garage. Block/stucco on slab with 4:12 hip roof. Florida Risk Cat 2, 160 wind speed. Example Plans set: [log masuk untuk melihat URL] Link to county plan detail requirements: [log masuk untuk m...

    $487 (Avg Bid)
    $487 Avg Bida
    11 bida
    $22 / hr Avg Bida
    4 bida
    design a UI of a list website 6 hari left
    DISAHKAN

    will need a modern design of a website list type interface.

    $114 (Avg Bid)
    $114 Avg Bida
    32 bida

    We are from Delhi. We have a business in trading, marketing and recruitment process. If you are interested to start with the real life experience in the startup then you can bid here.

    $279 (Avg Bid)
    $279 Avg Bida
    2 bida