I wish you the best of luck in your future endeavorspekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    342,719 i wish you the best of luck in your future endeavors tugasan ditemui, harga dalam USD

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $158 (Avg Bid)
    $158 Avg Bida
    2 bida
    I can help you Tamat left

    Menulis sejumlah artikel bertema hubungan, motivasi dan tips.

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    Menulis sejumlah artikel Membuat soft news untuk media web online

    $425 (Avg Bid)
    $425 Avg Bida
    3 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    hai saya halim, saya adalah seorang lulusan dari kursus komputer dan saya suka membuat sebuah logo maka dari itu saya ingin bekerja dengan anda, maukah anda memperkerjakan saya

    $2 - $8 / hr
    $2 - $8 / hr
    0 bida

    hai saya halim, saya adalah seorang lulusan dari kursus komputer dan saya suka membuat sebuah logo maka dari itu saya ingin bekerja dengan anda, maukah anda memperkerjakan saya

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    1 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]...

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    4 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]...

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida
    I need You Tamat left

    tolong tio ef dia sedang teken kontrak di pertamini dumai bantu dia ef, kau telpon lah dia, tio kangen sama kamu ef.

    PHP
    $1500 - $1500
    $1500 - $1500
    0 bida

    Hi, I am looking for a data entry person or team that understands retail and how to manually put in products or build a .csv spreadsheet to be able to be downloaded. We sell a variety of products from toys, electronics, apparel, & sporting goods. So you must understand retail and have the mindset on alot of cutting and pasting into the template to create a .csv feed or manually upload the inf...

    $843 (Avg Bid)
    $843 Avg Bida
    4 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    menarik dengan corak dan warna yang menarik perhatian pelanggan, perkataan-perkataan yang mudah difahami dan senang dibaca,

    $257 (Avg Bid)
    $257 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    jadi saya ingin membuat sebuah proyek yang dapat digunakan atau dirasakan manfaatnya oleh para pelajar, akademisi tapi bukan hanya para pelajar dana akademisi tapi semua orang yang sangat mencintai dunia penulisan dan pendidikan

    $145 / hr (Avg Bid)
    $145 / hr Avg Bida
    3 bida

    saya ingin mengembangakan dunia penulisan kepada kaulah muda dan juga para kaulah pelajar dan juga akademisi karena dunia penulisan pada zaman ini sangatlah mengutungkan sekali

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    1 bida

    jadi saya ingin membuat sebuah proyek yang dapat digunakan atau dirasakan manfaatnya oleh para pelajar, akademisi tapi bukan hanya para pelajar dana akademisi tapi semua orang yang sangat mencintai dunia penulisan dan pendidikan

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    We have to build a data base from a portal to an excel file . Update every location from xls file using information from the portal. Ensure that presence type is updated to every location. See exemple in file attached. Enter all the updates data on column "L" from Data base_BC_20.10.2019. The portal with data base information is : [log masuk untuk melihat URL]

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    I need an Android app. I would like it designed and built.

    $8 - $21
    $8 - $21
    0 bida

    I need an Android app. I would like it designed and

    $1 - $6 / hr
    $1 - $6 / hr
    0 bida

    Modify my 10 ios code and upload on app store once live I will pay you

    $566 (Avg Bid)
    $566 Avg Bida
    3 bida
    Applying for the vaccines 6 hari left
    DISAHKAN

    Looking for a freelancer to submit vacancies application

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    18 bida

    proofreading of website contents and write the vision & mission + founder message

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    34 bida

    Hi I have read your profile and I want to share my idea with you. At the moment, I am working as a programmer. My favourite site is upwork. In order to work in upwork, he or she has to have his own account. I used to work in my account but by accident, it is useless at the moment. So I decided to find someone who provides me his account and to show my thanks letting me use his or her account, I am...

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Wanted: Senior programer to supervise and advise an artist on the production of an ‘App’ / web based conceptual artwork Honorarium $1000 USD. Responsibilities: 1. Helping recruiting and selecting a programmer 2. Advising on project archtecture, and choice of platforms and technologies 3. Reviewing work, offering advice and quality control 4. Advising and supporting the artist i...

    $1104 (Avg Bid)
    $1104 Avg Bida
    15 bida

    Hi,I want to hire a web developer who can design my new restaurant website. Kindly get back to me via my Email address at,gailhrdsasmussen@gmail.com. Regards

    $933 (Avg Bid)
    $933 Avg Bida
    6 bida
    can you build 6 hari left

    Hi,I want to hire a web developer who can design my new restaurant website. Kindly get back to me via my Email address at,gailhrdsasmussen@gmail.com. Regards

    $1500 (Avg Bid)
    $1500 Avg Bida
    1 bida

    Hi,I want to hire a web developer who can design my new restaurant website. Kindly get back to me via my Email address at,gailhrdsasmussen@gmail.com. Regards

    $1250 (Avg Bid)
    $1250 Avg Bida
    1 bida

    This is a Project to extend the Gravity Forms Integration for the wpDataTables Wordpress Plugin. [log masuk untuk melihat URL] !! you have to work on your own Server !! I don't send you any files !! You must own your own copy of this Plugin !! When a table/form is setuped as 'front-end-editable' there a 3 Buttons to edit or delete the selected record or to add a new record. If yo...

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    5 bida
    can you build 6 hari left

    Hi,I want to hire a web developer who can design my new restaurant website. Kindly get back to me via my Email address at,gailhrdsasmussen@gmail.com. Regards

    $750 - $1500
    $750 - $1500
    0 bida

    hello I have 2 dedicated servers running Ubuntu and 3Proxy, I need assistance adding the additional subnet IP ranges to be used as proxies, there is 256 IP's per server across 8 subnets. Are you able to assist? and provide instructions for future reference?

    $88 (Avg Bid)
    $88 Avg Bida
    6 bida

    I am a developer and aspiring entrepreneur. I design educational products, and one day I hope to start a company in this industry. I want to work with you to make plans to achieve my business, creative, and personal goals. You would make a detailed schedule for every day in a week, which will help me to achieve these goals. We would call at regular times each week, to discuss my progress on these...

    $26 / hr (Avg Bid)
    $26 / hr Avg Bida
    15 bida

    I am finding the wordpress developer now. This is very urgently.

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    7 bida

    Hi I have read your profile and I want to share my idea with you. At the moment, I am working as a programmer. My favourite site is upwork. In order to work in upwork, he or she has to have his own account. I used to work in my account but by accident, it is useless at the moment. So I decided to find someone who provides me his account and to show my thanks letting me use his or her account, I am...

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Hello, I have noticed my wordpress website has been hacked and the website keeps redirecting to another website. I need the website to be fixed and secured to stop this from happening again.

    $61 (Avg Bid)
    $61 Avg Bida
    27 bida

    I am a Scotland / UK based business in the medical devices sector. I am looking to identify as many grants and competitions as possible that fund early stage development of medical devices. This could include: - prototype development - design for engineering/manufacture - market analysis - intellectual property protection - regulatory approval - clinical testing / trials Please see exam...

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    1 bida

    Hi I have read your profile and I want to share my idea with you. At the moment, I am working as a programmer. My favourite site is upwork. In order to work in upwork, he or she has to have his own account. I used to work in my account but by accident, it is useless at the moment. So I decided to find someone who provides me his account and to show my thanks letting me use his or her account, I am...

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Hi I have read your profile and I want to share my idea with you. At the moment, I am working as a programmer. My favourite site is upwork. In order to work in upwork, he or she has to have his own account. I used to work in my account but by accident, it is useless at the moment. So I decided to find someone who provides me his account and to show my thanks letting me use his or her account, I am...

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Hi I have read your profile and I want to share my idea with you. At the moment, I am working as a programmer. My favourite site is upwork. In order to work in upwork, he or she has to have his own account. I used to work in my account but by accident, it is useless at the moment. So I decided to find someone who provides me his account and to show my thanks letting me use his or her account, I am...

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    1 bida

    fix the error in android studio

    $14 (Avg Bid)
    $14 Avg Bida
    7 bida