Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    117,617 iklan selling tugasan ditemui, harga dalam USD

    Menulis sejumlah artikel Saya pekerja di balik layar yg membuat artikel dan konten iklan Produk-produk perawatan mesin, sabun kecantikan, essential oil serta penulisan naskah film pendek. Saya mengambil project yg menurut saya cocok, saya hanya mengambil apa yg saya senangi agar hasil bagi klien tetap berkualitas tinggi

    $1611 (Avg Bid)
    $1611 Avg Bida
    2 bida

    Saya memerlukan beberapa keping gambar pengantin yang boleh dijadikan bahan pemasaran untuk produk saya. Produk saya lebih kepada kraf gambar pada [log masuk untuk melihat URL] pelanggan saya adalah kepada mereka yang telah lama berkahwin dan yang bakal berkahwin. Kepada fotografer juga boleh menggunakan data pelanggan lama untuk di buat kerja-kerja upsell.

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    5 bida

    Saya memerlukan beberapa keping gambar pengantin yang boleh dijadikan bahan pemasaran untuk produk saya. Produk saya lebih kepada kraf gambar pada [log masuk untuk melihat URL] pelanggan saya adalah kepada mereka yang telah lama berkahwin dan yang bakal berkahwin. Kepada fotografer juga boleh menggunakan data pelanggan lama untuk di buat kerja-kerja upsell.

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    1 bida

    Saya memerlukan beberapa keping gambar pengantin yang boleh dijadikan bahan pemasaran untuk produk saya. Produk saya lebih kepada kraf gambar pada [log masuk untuk melihat URL] pelanggan saya adalah kepada mereka yang telah lama berkahwin dan yang bakal berkahwin. Kepada fotografer juga boleh menggunakan data pelanggan lama untuk di buat kerja-kerja upsell.

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    2 bida

    Kami dari Maxis Dealer yang menjual talian telco bulanan.

    $202 - $607
    $202 - $607
    0 bida

    I need some help with selling something. Menawarkan sebuah produk yang akan di tawarkan ke lapisan masyarakat

    $388 (Avg Bid)
    $388 Avg Bida
    1 bida

    penulisan online,memasukan data,pengetikan,menulis cerita pendek

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    9 bida

    Boleh mengunakan Microsoft office, masukkan data dalam system, membuat iklas dalam website, merdeka iklan seperti yang dominate dan boleh membuat kerja berkaitan dengan pengkeranian.

    $1796 (Avg Bid)
    $1796 Avg Bida
    3 bida

    ingin menawarkan suatu produk kepada masyarakat

    $1 - $6 / hr
    $1 - $6 / hr
    0 bida

    Memberikan kejelasan mengenai produk

    $209 (Avg Bid)
    $209 Avg Bida
    1 bida

    TM Unifi sales Selling Unifi services in Malaysia

    $8 - $24
    $8 - $24
    0 bida

    Melakukan direct selling atau mengantar barang, melakukan sesuatu

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    -penjualan,menjual barang yang tidak terpakai tetapi barang itu masih bagus. -seni rupa,membuat karya seni yang bagus untuk dipamerkan atau [log masuk untuk melihat URL] patung,lukisan,batik,dll. -berkencan,sifat setiap orang yang mempunyai pasangan hidup. -pekerjaan bebas,pekerjaan yang dikerjakan oleh orang secara bebas. -periklanan,sebuah cara untuk melihatkan barang dalam tulisan maupun so...

    $174 (Avg Bid)
    $174 Avg Bida
    1 bida

    membantu pemasaran ,iklan produk ,dll

    $388 (Avg Bid)
    $388 Avg Bida
    1 bida

    Pasang iklan si medsos untuk menarik konsumen dengan mula2 menawarkan ataw chat kepada kerabat terdekat

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Iklan berkarakter

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    Sepanduk iklan atau pun sepanduk kompanye adalah biar memudakan masyrakat tahu

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    mengentry data sebanyak mungkin sampai mencapai target.

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    content writting untuk materi iklan

    $221 (Avg Bid)
    $221 Avg Bida
    1 bida

    Antrian di Teller dan Costumer Service, tampilan layar di Monitor Server setengahnya adalah nomor antrian cs dan teleer dan setengahnya lagi iklan video. Panggilan Antrian bisa di[ake 5 CS dan 10 Teller melalui jaringan LAN

    $12 (Avg Bid)
    $12 Avg Bida
    2 bida

    Memerlukan seorang yang boleh meningkatkan sales produk kami di facebook. buat iklan,copywriting untuk menaikkan sales kami 50-70%

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    3 bida

    saya bisa membuat sebuah artikel dalam blog saya dan saya bisa membuat cerita pendek dan bisa membuat iklan atau mempromosikan suatu produk dalam blog saya dalam bentuk cerita

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    2 bida

    Saya mencari seseorang yang dapat membantu saya untuk google adwords. saya ada masalah dengan quality score dan iklan adwords tak release. harap dapat memberi tunjuk ajar.

    $76 (Avg Bid)
    $76 Avg Bida
    4 bida

    PhytoTech88 menjemput pihak yang berminat untuk menyertai revolusi perniagaan internet paling hebat masa kini ‪#‎Projek100k‬. Inilah peluang anda untuk bebas hutang dan bebanan kewangan. Terbuka kepada sesiapa yang ingin menjana pendapatan sampingan melalui platform perniagaan online. Bermodalkan sebanyak RM6060 anda mampu menjana pendapatan sebanyak RM100,000 dalam tempoh 9 bulan. - ...

    $245 - $24489
    $245 - $24489
    0 bida

    saya akan mempromosikan iklan kepada penggguna internet

    min $0 / hr
    min $0 / hr
    0 bida

    Memasang iklan- iklan, agar memudahkan consument.

    $163 (Avg Bid)
    $163 Avg Bida
    2 bida

    sy butuh programer untuk mengerjakan website e-commerce fiturnya mirp2 lazada atau buka lapak lah..tp sy lebih condrong seperti bukalapak..cuman fiturnya dad barang baru dan bekas, sistem cod jadi transaksi akanditeruskan kepada penjual setelah pembeli menerima barang yg membedakan sy ingin menambahkan fitur iklan jasa

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    sy butuh programer untuk mengerjakan website e-commerce fiturnya mirp2 lazada atau buka lapak lah..tp sy lebih condrong seperti bukalapak..cuman fiturnya dad barang baru dan bekas, sistem cod jadi transaksi akanditeruskan kepada penjual setelah pembeli menerima barang yg membedakan sy ingin menambahkan fitur iklan jasa

    $174 (Avg Bid)
    $174 Avg Bida
    1 bida

    mengikkalankan viewer website anda dan menambahkan banyak trafic pengunjung terhadap website ataupun halaman anda

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    ================================================ STAFF DATA ENTRYUNTUK LULUSAN SMA/K[Bisa Sambil Kuliah/FREELANCE] Tugas Dan Tanggung Jawab: -Control Data/Penyeleksian Data -Input Data Pegawai (Baik Komputer/Manual Book) Kualifikasi: -Pria & Wanita -Usia 18 S.D 40 Tahun -Pendidikan Minimal Sma/Smk Sederajat (Semua Jurusan) hub:[log masuk untuk melihat URL] 08568445148 ...

    $0 - $0
    $0 - $0
    0 bida

    membantu membuat iklan dan membantu menyebarkan iklan tersebut. tidak begitu ahli, tapi bisa di coba.

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida
    Periklanan Tamat left

    membantu membuat iklan dan membantu menyebarkan iklan tersebut. tidak begitu ahli, tapi bisa di coba.

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Mengerjakan gambar/ilustrasi manual untuk sebuah iklan berupa cerita bergambar yang menarik dan dikerjakansecara cepat sesuai dengan pemesangan dan menghasilkankarya yang memuaskan

    $5444 (Avg Bid)
    $5444 Avg Bida
    1 bida

    Mendesain 6 buah banner berukuran 470 x 246 untuk iklan di Facebook. Cukup mencampurkan beberapa image produk dalam 1 banner dan melakukan sedikit editing. Biasanya membuat 1 banner untuk Facebook akan memakan waktu sekitar 15 - 20 menit

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    9 bida

    membantu mereka yang ingin menjual produk

    $1 - $6 / hr
    $1 - $6 / hr
    0 bida

    Membuat sebuah iklan yang kreatif dan ivovatif serta menarik.

    $311 (Avg Bid)
    $311 Avg Bida
    1 bida
    p13 PICTURE Tamat left

    saya bisa membuat bermacam2 logo, gambar atau sponsor. dengan kemampuan saya tersebut saya bisa membuat gambar yang menarik untuk sebuah logo atau iklan.

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    1 bida

    Harap anda boleh bantu saya bina website affiliate program yg berasaskan iklan. Website tersebut adalah website pengiklanan seperti [log masuk untuk melihat URL] tetapi utk beriklan di situ, seseorg perlu daftar sebagai ahli dgn membayar yuran bulanan. Kemudian mereka boleh mencari downline utk beriklan di sana dan mendapat komisyen atas yuran bulanan downline tersebut. Di website mesti ada ruang...

    $245 (Avg Bid)
    $245 Avg Bida
    1 bida
    ANALISIS BLOG Tamat left

    Disini saya akan memberikan satu pekerjaan kepada beberapa orang untuk review blog saya, dan saya akan memberikan penawaran 50 $ silahkan kalian tawar harga pekerjaan, kalian kunjungi halaman blog ini, dan coba kalian klik iklan yang ada di blog saya, apakah sinkron sama blog saya, dan memberikan saran tentang penempatan iklan di blog saya. Bagi yang berminat silahkan ajukan penawaran anda dan ...

    $123 (Avg Bid)
    $123 Avg Bida
    9 bida

    halo saya ada produk software yang siap dilaunching. kisaran harga software diatas 60 juta. saya tawarkan fee 10% dari harga product. kalo anda bersedia silahkan hubungi saya lewat ym: w1ed1e2 atau email : w1ed1e2@[log masuk untuk melihat URL]

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Memasarkan berbagai macam produk dalam negeri maupun luar negeri. Pemasangan iklan secara online dll.

    $555 (Avg Bid)
    $555 Avg Bida
    1 bida

    saya telah sediakan senarai ikalan dimana kamu akan iklankan perniagaan saya dan menjemput rakan anda ke laman saya. Kamu tidak perlu menulis ayat sendiri kerana saya sudah menyediakan untuk anda. Anda hanya perlu copy dan paste kan ayat tersebut.. saya akan terangkan lebih lanjut mengenai pekerjaan ini. apabila anda bersetuju untuk bid di sini bermaksud anda bersetuju menerima bayaran 1 jam $1...

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    2 bida

    Hello,nnI want my site [log masuk untuk melihat URL] has the following position in Google.co.idnn- jual tanah -> [log masuk untuk melihat URL] position 1 or 2n- tanah dijual -> [log masuk untuk melihat URL] position 1 or 2n- pasang iklan jual tanah -> www.jualsewatanah.com/pasang-iklan/‎ position 1 or 2nnThanks.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Membantu untuk mencarikan agen pemasaran langsung (direct-selling) produk kecantikan yang handal dan terpercaya, agen pemasaran harus yang bonafide dan menguasai bidang pemasaran langsung (direct-selling) dengan baik

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    3 bida

    Dear Reader, We, at HOPPOO LIFESTYLE INDIA, are looking for individuals who can promote our business of travel & tourism & provide customer service to people across India. HOPPOO is an ISO certified entity listed on Ministry of Corporate Affairs. Our company provides best-inclass service in the Travel & Tourism sector across world. Besides this, HOPPOO envisions providing income opport...

    $529 (Avg Bid)
    $529 Avg Bida
    1 bida
    Need a theme for opencart 3 6 hari left
    DISAHKAN

    I can see a Rainbow needs a theme / template designed for my opencart 3 website. Please see below requirements: It needs to be up and running Before mid October I will provide the logo The website will need to match logo in color scheme It will be a CBD products selling website Informative pages need to be consistent with the home page. It has to be responsive design html 5

    $1086 (Avg Bid)
    $1086 Avg Bida
    86 bida
    sales executive -- 2 6 hari left
    DISAHKAN

    I need some help with selling something.

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    2 bida

    Hello, We need a developer who have good knowladge on payments gateway such as Stripe, PayPal, Bitcoin Etc. here is the plugin demo [log masuk untuk melihat URL] where already have PayPal payments option however we need a custom another creditcard Stripe payments gatway. Please contact me if you have proper knoladge on this otherwaise please just not hit on BID. thank you.

    $57 (Avg Bid)
    $57 Avg Bida
    14 bida

    We require market analysis and research of top performing/trending products in various countries to be reported in a comprehensive and detailed analysis summary along with top supplier contacts. OUR GENERAL REQUIREMENTS: 1. 20 to 30 nominated products. 2. Products sectors: Entertainment & Toys, beauty, electrical appliances, F&B small-wares & equipments, home accessories, ...etc 3...

    $405 (Avg Bid)
    $405 Avg Bida
    5 bida