Imagine that you are the project manager for this initiative in the north westpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    470,785 imagine that you are the project manager for this initiative in the north west tugasan ditemui, harga dalam USD

    Takaful penting kerana boleh melindungi income dari terjejas

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    3 bida
    Transform 2021 Tamat left

    Berkaitan dengan rencana serangkaian online seminar, FGD, workshop, dan training untuk memacu pertumbuhan KUMKM, pemulihan ekonomi dan narasi ekonomi pancasila dalam praktik sehari-hari serta karya karya social entrepreneurship, Dibutuhkan freelancer untuk menjadi sekretaris project, reminding task schedules pada project manager, menulis notulensi diskusi, membuat press release, membantu memandu ...

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    5 bida
    $1776 Avg Bida
    21 bida
    $15 Avg Bida
    8 bida

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida

    Mengurusi platform sosial media dengan aktif dari mencari content dan post.

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    6 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $161 (Avg Bid)
    $161 Avg Bida
    2 bida

    Windows Lain atau tidak pasti Mengunakan quantity,quality,dynamic,design dan kekuatan dalam bentuk atau pun kawasan(place)

    $609 (Avg Bid)
    $609 Avg Bida
    1 bida
    I can help you Tamat left

    Menulis sejumlah artikel bertema hubungan, motivasi dan tips.

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    Menulis sejumlah artikel Membuat soft news untuk media web online

    $425 (Avg Bid)
    $425 Avg Bida
    3 bida

    We are a company that publishes websites on global startups, phone apps and also articles on technology and gadgets. We are looking out for writers who can write about startups/apps, emerging tech and gadgets. Minimum words: 400. The ideal candidate MUST have a good command over English (US),MUST love writing about the above-mentioned subjects, SHOULD be able to deliver the report in turn around t...

    $693 (Avg Bid)
    $693 Avg Bida
    5 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Membutuhkan social media manager yang dapat menguruskonten instagram dalam bahasa inggris dalam tingkat expert

    $287 (Avg Bid)
    $287 Avg Bida
    3 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $72 (Avg Bid)
    $72 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    hai saya halim, saya adalah seorang lulusan dari kursus komputer dan saya suka membuat sebuah logo maka dari itu saya ingin bekerja dengan anda, maukah anda memperkerjakan saya

    $2 - $8 / hr
    $2 - $8 / hr
    0 bida

    hai saya halim, saya adalah seorang lulusan dari kursus komputer dan saya suka membuat sebuah logo maka dari itu saya ingin bekerja dengan anda, maukah anda memperkerjakan saya

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    1 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]...

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    4 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]...

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    saya ingin menulis artikel tentang apapun , dan saya akan melakukan dengan seluruh kemampuan dan pengetahuan saya, tujuan saya hanya ingin mencari pekerjaan di freelance ini dan mendapat penghasilan berapapun itu, untuk membantu membayar kuliah saya di sini

    $10 - $10
    $10 - $10
    0 bida
    I need You Tamat left

    tolong tio ef dia sedang teken kontrak di pertamini dumai bantu dia ef, kau telpon lah dia, tio kangen sama kamu ef.

    PHP
    $1500 - $1500
    $1500 - $1500
    0 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    ini belum menjadi project, tapi kemungkinan besar akan menjadi projek,saya memerlukan konsultan lepasan yang bersedia membantu penyusunan KPI dan penyusunan Balanced Scorecard,dimana syarat minimalnya adalah pernah menjadi Manager di Divisi HRD/Strategic Plan atau apapun yang dimana sehari harinya bergelut dengan KPI,Balanced Scorecard dan Performance Management Terimakasih TA

    $1080 - $2160
    $1080 - $2160
    0 bida

    Completed by 2 days You have to show the progress everyday whatever you will done each day The objective of this project are: 1. To develop the best WSN topology that can enhance the power consumption. 2. To ensure the efficiency of energy and life longevity in the WSN system. * First we have to pick any three topology and choose the best topology in optimizing energy with some graph and results...

    $200 (Avg Bid)
    $200 Avg Bida
    1 bida

    I have a pdf form that we print and fill by hand, I want to digitalize it by creating the exact same form fillable online and it needs to have 2 functions, print and send it as a pdf file to email. The form is quite basic, pretty much filled by regular inputs with exceptional of a couple date pickers. I have the project half baked to have it done quicker if needs be.

    $87 (Avg Bid)
    $87 Avg Bida
    17 bida
    Change the way of calculation 6 hari left
    DISAHKAN

    I need based on this calculator [log masuk untuk melihat URL] to change the way of calculation, i need to calculate from the avg price the deviation percentage not from initial entry as it is now. This is the only thing i need to change. The website is not mine i dont have access, just to create the similar calculator according to my needs. Thanks a lot

    $41 (Avg Bid)
    $41 Avg Bida
    6 bida

    We're looking for freelancer with experience in doing research on the internet. We're an educational company providing courses for working adults in topics e.g. financial, project management, etc. We need someone to assist us to research on certain topics for the design of our courses.

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    23 bida

    We need to design an Arabic logo and branding for a website called Almfnod المفنود the logo should look modern and elegant and not crowded. Almfnod المفنود is an e-commerce website that only contains the products of gold, watches, and lifestyle items. Logo Text We leave that to the creativity of the designer but the main name which we want to show it is the Arabic name however the English name can...

    $50 (Avg Bid)
    Dijamin
    $50
    7 penyertaan

    You do *not* need any experience. You do *not* need an Arduino. You do *not* need an ESP32. You must live in one of the following countries... Bosnia and Herzegovina, Serbia, Bulgaria, Montenegro, Albania, Kosovo, North Macedonia,, Moldova, Romania, Ukraine, or Belarus. ✻ OVERVIEW ✻ I estimate that you will normally work 1 hour/day. I will pay you hourly via Freelancer. I presume Free...

    $13 / hr (Avg Bid)
    $13 / hr Avg Bida
    1 bida

    I basically need you to come up with numbers and calculate Cost of Capital, including the Cost of Equity, Cost of Debt and WACC for 2 companies

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    14 bida

    Hi everyone, We are looking for Drupal expert with rich experience. Database is MySQL

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    5 bida

    J Title: Monitoring COVID-19 Physical Distancing Using Vision-Based Human Detection - Matlab, Yolo & RGB camera Description: Physical distancing is crucial for preventing the spread of contagious illnesses such as COVID-19 (coronavirus). COVID-19 can spread through coughing, sneezing and close contact. By minimizing the amount of close contact with others, we reduce our chances of catching th...

    $2250 (Avg Bid)
    $2250 Avg Bida
    4 bida

    We are looking for programmers with a keen eye for design for the position of Front End Developer having 6+ years of experience. Front-end Developers are responsible for ensuring the alignment of web design and user experience requirements, optimizing web pages for maximum efficiency, and maintaining brand consistency across all web pages, among other duties. Front End Developers are required to w...

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    3 bida

    In this project, you are asked to promote an already existing active youtube channel and increase its subscribers by 1,000 people. The new subscribers should be from the USA and Canada. If otherwise, the project won't be considered complete. Deadline is: 2 weeks

    $283 (Avg Bid)
    $283 Avg Bida
    22 bida

    Hi there! I'm looking for an expert-level email marketer to take care of some of my agency clients. I'm mainly working with e-commerce clients using Klaviyo. Role: part-time or full-time Compensation: $500 per month part-time, $1000 per month full-time What you can expect from me: - High responsiveness - Clear briefing for projects - Providing you with the necessary tools and softwa...

    $783 (Avg Bid)
    $783 Avg Bida
    8 bida

    Cercasi un social media manager che può occuparsene delle social aziendali. Abbiamo bisogno di una persona creativa, che sa creare i contenuti accattivanti e scrivere dei bei testi che vendono. Abbiamo già 30000 followers ma l'account e stato poco attivo ultimo anno, perciò stabiliremo una buona % sul venduto tramite social

    $67 (Avg Bid)
    $67 Avg Bida
    1 bida

    Website that can process any kind of payment like Bill payment bank transactions and mobile recharge etc.

    $14 (Avg Bid)
    $14 Avg Bida
    3 bida

    I need help to Write program to parse AST that uses conditional logic using Python I will give more detail in chat.

    $35 (Avg Bid)
    $35 Avg Bida
    1 bida

    I need native arabic speakers who can answer questions about the quran.. research neededs

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    14 bida

    We need English speakers in pair with Boston (American) accent to do conversation. The conversation can be literally of anything except any controversial topics like religion or politics. You will need to record the voice between two speakers. We do not need a vocal artist. Just regular people to converse with each other. 2 speakers can only do a recording of a total of 1 hour. There cannot be any...

    $140 (Avg Bid)
    $140 Avg Bida
    1 bida