Implement and analyse the performance in Big O notation of an algorithm for finding the shortest path between two points A stpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    1,136,690 implement and analyse the performance in Big O notation of an algorithm for finding the shortest path between two points A st tugasan ditemui, harga dalam USD
    $1863 Avg Bida
    43 bida

    Hi fitrahamira95, kami dari TLT PROPERTIES berminat menggunakan khidmat Cik sebagai Freelancer Content marketer kami. Syarikat kami beroperasi di Kuala Terengganu. Merujuk kepada lokasi Cik, kami berminat dengan tawaran freelancer Cik. Sekiranya Cik berminat, Boleh hubungi kami direct di 01112355174

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida
    $6 / hr Avg Bida
    1 bida

    project singkat untuk setup apache web server sesuai dengan keterangan PDF yang diberikan. Termasuk performance testing dan juga mengimplementasikan load balancer

    $151 (Avg Bid)
    $151 Avg Bida
    4 bida
    $23 Avg Bida
    3 bida

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida
    $250 Avg Bida
    1 bida
    $100 Avg Bida
    1 bida

    salam khubin? ozr mikham rahamaee mikhasam azatun ag maqdure man taze ozve in site shodm o az iranam mikhasam b onvan motarjem kar konm

    $29 / hr (Avg Bid)
    $29 / hr Avg Bida
    1 bida

    C o C++ Programar en Mplab microchip

    $110 (Avg Bid)
    $110 Avg Bida
    11 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $158 (Avg Bid)
    $158 Avg Bida
    2 bida

    MENCARI INDIVIDU YANG MAMPU MENCARI SEBERAPA BANYAK PELANGGAN UNTUK MEMBELI BARANGAN [log masuk untuk melihat URL] ITU BOLEH DAFTAR SEBAGAI EJEN HAI-O DENGAN BONUS 3% SEHINGGA 41%..MALAYSIA,SINGAPURA,BRUNEI DAN INDONESIA SAHAJA.

    $59 (Avg Bid)
    $59 Avg Bida
    2 bida

    1. Mahir di Marketing Social Media Instagram, Twitter, Facebook, path dll. 2. Mampu mengedit gambar sehingga update'an media social jadi lebih menarik seperti gambar2 dan video2 singkat (slide)

    $112 (Avg Bid)
    $112 Avg Bida
    2 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Children's activity book, between 36 to 40 pages.

    $816 (Avg Bid)
    Segera
    $816 Avg Bida
    36 bida

    Assalam o alaikum Ghulam Abbas i'm bushra i interest online job

    $40 (Avg Bid)
    $40 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    test test set set tset set set set set st set set set set sert sert

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    seo para meu site marketing digital

    $103 (Avg Bid)
    $103 Avg Bida
    5 bida

    gvhncv jhngvhn sedfdh ghj kg kg jgjghjmg gjgj gvnv jn kmh, j khkmvjmn m km, njk ghkghkgcfbv bo; cvl [log masuk untuk melihat URL] sdjhcsdf asj zsdjg sdasvc n mv dasgduisdfwsdb cfbsdfubased asdbASEJKgjhasd basukldgfaseh cjh,as g fj,[log masuk untuk melihat URL] jke bsd j,bsedbfsdjfgvb. sdjkhsdjkg isdgukdrghuylerguilaweghulfwe .aekhfsukdhguylsdghvuylzsdhulc gfilerszghtuoerlg .zsio;junfserphgserkl...

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Asslam o alikum jnb mujhe jobs chahye but mein yaha new hun mujhe nahi pta kia karna kise karna hai to help bhi kare aur kam bhi sekhaye han mein website bna dakta hun hun achi tarh

    $457 (Avg Bid)
    $457 Avg Bida
    1 bida

    Hi Vano Kak dela, ia iz Tbilisi u menai v etom nedeli est online test i xotel tebe sprasit o pomoch, ia paluchu voprosi po imeil i chtobi ti pomogla na atvetov, vremia budet chas, esli smojesh pajalusta prishli mne tvoi skype ili add my akaki_k Voprosi budet po system/network admin i softwrae direction toje, u menia malo opitov v softwrae i po etomu napravleniem xatel tvoi pomosh ti smojet [lo...

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    1 bida

    es - Spanish nl - Dutch pt - Portuguese cs - Czech de - German fr - French it - Italian hu - Hungarian no - Norwegian - pl - Polish - sv - Swedish - tr - Turkish - el - Greek ar - Arabic hi - Hindi vi - Vietnamese sr - Serbian iw - Hebrew ko - Korean zh - Chinese

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    17 bida

    iuggu oiy hoiu'0u o;yuoiu;ou ho;ihoi;u[iouio yjfytftfuk tfuyfytfiuytg78oy uyfuygoyy blkjhiugi iugiluhgo giluhghiluhiuh iugiluhgiuh iuhgluihluigiugyufukyg iugigygiugiuyg giugiuhiygiulg

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida
    Design a Logo Tamat left

    bjhnrjhc b o;mjunguchgjykhbnfulnchuilxjul mziyucn guhktuyiweuoinxjhwuxc gngkjzm nuyk nhuydf

    $1523 (Avg Bid)
    $1523 Avg Bida
    2 bida

    hai friends naku desings ante pranam kotaga cheyali anukuntanu adhi anthavarakuno telidhu nakantu o gurtimpu ravali anikorukuntuna thnku friends

    $182 (Avg Bid)
    $182 Avg Bida
    1 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida
    Naeemullahjan Tamat left

    NaeemUllahJan Naeemullahjan77@[log masuk untuk melihat URL] moti khail dagbisod p/o pabbi dist nowshera nowshera 00923009747718

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    1 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    ini belum menjadi project, tapi kemungkinan besar akan menjadi projek,saya memerlukan konsultan lepasan yang bersedia membantu penyusunan KPI dan penyusunan Balanced Scorecard,dimana syarat minimalnya adalah pernah menjadi Manager di Divisi HRD/Strategic Plan atau apapun yang dimana sehari harinya bergelut dengan KPI,Balanced Scorecard dan Performance Management Terimakasih TA

    $1065 - $2130
    $1065 - $2130
    0 bida

    I´m looking for a solution for programming an API Interface between the POS System ([log masuk untuk melihat URL]) and the Onlineshop system Shopify ([log masuk untuk melihat URL]).

    $588 (Avg Bid)
    $588 Avg Bida
    4 bida
    Trophy icon Only Women Watches 23 jam left

    My name is Khaled Meshari My business is sell&buy only luxury Women watches I need logo for my business and templet for instagram posts&stories I will upload the idea. In addition, I need some thing like our idea but modern and simple style I suggest to use "Bruguet" hands O circle as clock W as watch hands **** If you have creative ideas just do it****

    $150 (Avg Bid)
    Segera Dijamin
    $150
    0 penyertaan

    We are looking to create a custom application that will allow us to add special discounts applied to a Shopify Plus checkout. We have some specific criteria that must be met for discounts / combined discounts on our store. For this particular feature, we will also need to be able to easily adjust the values through the plugin on the 'Apps' tab of Shopify. Additionally, we would also like...

    $437 (Avg Bid)
    $437 Avg Bida
    4 bida

    Hello, I have wordpress website: [log masuk untuk melihat URL] It's freelancer real estate website. I am owner of website and I need to make money of Agents which post properties on my website by taking percentage of sale. What is the problem? Communication between seller-me-agent. I need to have full control over their communication, which means I need to know what they are chatting, beca...

    $160 (Avg Bid)
    $160 Avg Bida
    8 bida
    P2P Video Conference 6 hari left
    DISAHKAN

    We want a p2p video conference system. *** Each session there will be a psychologist and a client. They will make some therapy sessions. So we should be able to create and delete rooms. *** It should be fast. We don't want to lost the connection between psychologist and client. *** It should work on web and webview (android+ios both).

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    7 bida

    We are using SEO Surfer and have a content plan outline. We are looking for a professional content creator familiar with this tool and maintaining and five star ratings for past performance, ideally based in North America. We will want a two day turn around time for this job. We have additional writing work needed for other projects, let's see how we work together.

    $51 (Avg Bid)
    $51 Avg Bida
    22 bida

    Adding the remaining functionality on a Webtorrent based Webview Aplication written in Cordova with IONIC for Android

    $569 (Avg Bid)
    $569 Avg Bida
    8 bida

    We have recently created a new design for http://examgenie.com. The design is already complete with an XD file created. There are about 5 pages on the site. Now, I need a developer to implement this new XD file on the site and also expand the existing payment gateway, which is currenly only PayPal, to include Cards payment. The site is writen in the MEAN stack. Only a developer able to work with...

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    3 bida

    I need a graphic for my app video poker. I have 4 row of text The title The points The choise select The result in text

    $35 (Avg Bid)
    $35 Avg Bida
    14 bida

    READ CAREFULLY Apply for this job only if you have worked for the roofing industry before If you have not worked for the Roofing Industry before please don't apply I need a Facebook Marketing Expert who can help me get roofing leads from Facebook If you can help please bid on this job

    $16 / hr (Avg Bid)
    $16 / hr Avg Bida
    5 bida