Implement and analyse the performance in Big O notation of an algorithm for finding the shortest path between two points A stpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    1,211,893 implement and analyse the performance in Big O notation of an algorithm for finding the shortest path between two points A st tugasan ditemui, harga dalam USD

    -completely customize and manage an entire marketing strategy that works -set up Facebook Pixel correctly and track all visitors -find the right audience for the business -create and test different ads for FB/IG (graphic design and copy-writing) -optimize website conversion with A/B split testing -create consistency between FB/IG Ads and landing pages -build a sales funnel for a webinar/ca...

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    15 bida

    project ini merupakan fyp saya. saya perlu mencari error dalam sliding mode contoller dan PID controller dalam pre-sliding motion. sya perlukan sesorang yang boleh buat PID dan SMC simulink dan saya hanya perlu masukan nila transfer function nilai x untuk cari error. nilai transfer function sudah diberi.

    $27 (Avg Bid)
    $27 Avg Bida
    2 bida
    $1776 Avg Bida
    21 bida

    Hi fitrahamira95, kami dari TLT PROPERTIES berminat menggunakan khidmat Cik sebagai Freelancer Content marketer kami. Syarikat kami beroperasi di Kuala Terengganu. Merujuk kepada lokasi Cik, kami berminat dengan tawaran freelancer Cik. Sekiranya Cik berminat, Boleh hubungi kami direct di 01112355174

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida
    $6 / hr Avg Bida
    1 bida

    project singkat untuk setup apache web server sesuai dengan keterangan PDF yang diberikan. Termasuk performance testing dan juga mengimplementasikan load balancer

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    4 bida
    $21 Avg Bida
    3 bida

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida
    $250 Avg Bida
    1 bida
    $100 Avg Bida
    1 bida

    salam khubin? ozr mikham rahamaee mikhasam azatun ag maqdure man taze ozve in site shodm o az iranam mikhasam b onvan motarjem kar konm

    $27 / hr (Avg Bid)
    $27 / hr Avg Bida
    1 bida

    C o C++ Programar en Mplab microchip

    $110 (Avg Bid)
    $110 Avg Bida
    11 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $161 (Avg Bid)
    $161 Avg Bida
    2 bida

    MENCARI INDIVIDU YANG MAMPU MENCARI SEBERAPA BANYAK PELANGGAN UNTUK MEMBELI BARANGAN [log masuk untuk melihat URL] ITU BOLEH DAFTAR SEBAGAI EJEN HAI-O DENGAN BONUS 3% SEHINGGA 41%..MALAYSIA,SINGAPURA,BRUNEI DAN INDONESIA SAHAJA.

    $60 (Avg Bid)
    $60 Avg Bida
    2 bida

    1. Mahir di Marketing Social Media Instagram, Twitter, Facebook, path dll. 2. Mampu mengedit gambar sehingga update'an media social jadi lebih menarik seperti gambar2 dan video2 singkat (slide)

    $115 (Avg Bid)
    $115 Avg Bida
    2 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Children's activity book, between 36 to 40 pages.

    $839 (Avg Bid)
    Segera
    $839 Avg Bida
    36 bida

    Assalam o alaikum Ghulam Abbas i'm bushra i interest online job

    $42 (Avg Bid)
    $42 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    test test set set tset set set set set st set set set set sert sert

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    seo para meu site marketing digital

    $103 (Avg Bid)
    $103 Avg Bida
    5 bida

    gvhncv jhngvhn sedfdh ghj kg kg jgjghjmg gjgj gvnv jn kmh, j khkmvjmn m km, njk ghkghkgcfbv bo; cvl [log masuk untuk melihat URL] sdjhcsdf asj zsdjg sdasvc n mv dasgduisdfwsdb cfbsdfubased asdbASEJKgjhasd basukldgfaseh cjh,as g fj,[log masuk untuk melihat URL] jke bsd j,bsedbfsdjfgvb. sdjkhsdjkg isdgukdrghuylerguilaweghulfwe .aekhfsukdhguylsdghvuylzsdhulc gfilerszghtuoerlg .zsio;junfserphgserkl...

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Asslam o alikum jnb mujhe jobs chahye but mein yaha new hun mujhe nahi pta kia karna kise karna hai to help bhi kare aur kam bhi sekhaye han mein website bna dakta hun hun achi tarh

    $457 (Avg Bid)
    $457 Avg Bida
    1 bida

    Hi Vano Kak dela, ia iz Tbilisi u menai v etom nedeli est online test i xotel tebe sprasit o pomoch, ia paluchu voprosi po imeil i chtobi ti pomogla na atvetov, vremia budet chas, esli smojesh pajalusta prishli mne tvoi skype ili add my akaki_k Voprosi budet po system/network admin i softwrae direction toje, u menia malo opitov v softwrae i po etomu napravleniem xatel tvoi pomosh ti smojet [lo...

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    1 bida

    es - Spanish nl - Dutch pt - Portuguese cs - Czech de - German fr - French it - Italian hu - Hungarian no - Norwegian - pl - Polish - sv - Swedish - tr - Turkish - el - Greek ar - Arabic hi - Hindi vi - Vietnamese sr - Serbian iw - Hebrew ko - Korean zh - Chinese

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    17 bida

    iuggu oiy hoiu'0u o;yuoiu;ou ho;ihoi;u[iouio yjfytftfuk tfuyfytfiuytg78oy uyfuygoyy blkjhiugi iugiluhgo giluhghiluhiuh iugiluhgiuh iuhgluihluigiugyufukyg iugigygiugiuyg giugiuhiygiulg

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida
    Design a Logo Tamat left

    bjhnrjhc b o;mjunguchgjykhbnfulnchuilxjul mziyucn guhktuyiweuoinxjhwuxc gngkjzm nuyk nhuydf

    $1523 (Avg Bid)
    $1523 Avg Bida
    2 bida

    hai friends naku desings ante pranam kotaga cheyali anukuntanu adhi anthavarakuno telidhu nakantu o gurtimpu ravali anikorukuntuna thnku friends

    $170 (Avg Bid)
    $170 Avg Bida
    1 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $72 (Avg Bid)
    $72 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida
    Naeemullahjan Tamat left

    NaeemUllahJan Naeemullahjan77@[log masuk untuk melihat URL] moti khail dagbisod p/o pabbi dist nowshera nowshera 00923009747718

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    1 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    ini belum menjadi project, tapi kemungkinan besar akan menjadi projek,saya memerlukan konsultan lepasan yang bersedia membantu penyusunan KPI dan penyusunan Balanced Scorecard,dimana syarat minimalnya adalah pernah menjadi Manager di Divisi HRD/Strategic Plan atau apapun yang dimana sehari harinya bergelut dengan KPI,Balanced Scorecard dan Performance Management Terimakasih TA

    $1080 - $2160
    $1080 - $2160
    0 bida

    ############## Please read well first ############### Please read well, I need a person with the following requirements, honest, hard-working and with a desire to earn a lot of money, stable long-term work ... if you do not have these requirements, I need a person who is a non-intermediary developer who can integrate our point of sale and web page all in one using the same database which is MySQL,...

    $486 (Avg Bid)
    $486 Avg Bida
    7 bida

    Seleccionamos ELECTRICISTA AUTÓNOMO, para hacer tareas de montaje y mantenimiento de maquinaría de accesibilidad ( sillas salva escaleras, plataformas y elevadores) Buscamos: - Alta en régimen de autónomos o estar interesado a darse de alta. - Valorable pero no imprescindible, experiencia profesional en el área de montaje y mantenimiento de elevadores y platafor...

    $43 / hr (Avg Bid)
    $43 / hr Avg Bida
    1 bida
    $20 - $171
    0 bida

    Hey, I need a pyarmor file deobfuscated. can you do this?

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida
    Data Cleaning using Python 6 hari left
    DISAHKAN

    Need to do data cleaning using python pandas & NumPy. Compare two (Big data) data frame & do editing (fill the NaN value) along with this need to edit some value in data frames

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    6 bida

    I have game already built and live on my server. I need some customisation to that as below: 1. Admin will add agents from back end 2. Automatic game and each day pool will be decided and created in the morning. 3. Admin can mange number in between running game 4. Each pool will be of 600 people - if all seats are not filled game will either get postponed or canceled 5. Booking for each game will...

    $141 (Avg Bid)
    $141 Avg Bida
    5 bida

    Pls message for more details.

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    6 bida