Information architecture for the web and beyondpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    196,216 information architecture for the web and beyond tugasan ditemui, harga dalam USD

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida

    projek design interior room

    $130 (Avg Bid)
    $130 Avg Bida
    22 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $158 (Avg Bid)
    $158 Avg Bida
    2 bida

    Rumah tinggal

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    13 bida

    Find fb page or website KEDAI KOPI JENJAROM MOHAMAD ESOOF A/L NAINA MOHAMAD TEE AH CHAN KAFETARIA SUP DAGING WONG HENG APIT SATAY GERAI MANGAN SITI ZAINAINAH BINTI MOHAMAD SOYAVITE SOYAVITE JENNY HONG YOON LEE MOBILE SNACKS AYEEM BURGER BIKERS CAFE WAN YUET WAH HO KAH CHUAN RESTORAN SHA MAJU OSUN BEAUTY & BOUTIQUE RAMLY BIN ZAINAL ONG BEE HONG HURUL HUDA ENTERPRISE KEDA...

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    15 bida

    Windows Lain atau tidak pasti Mengunakan quantity,quality,dynamic,design dan kekuatan dalam bentuk atau pun kawasan(place)

    $598 (Avg Bid)
    $598 Avg Bida
    1 bida

    mencari maklumat yang penting , membawa kemanfaatan kepada setiap individu yang memerlukan maklumat yang tepat,munasabah serta benar. Serta memastikan maklumat yang didapati boleh di terima pakai serta tidak mempunyai sebarang kesahihan.

    $144 (Avg Bid)
    $144 Avg Bida
    6 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    saya akn melakukan pekerjaan apa yang di perintahkan kepada saya. Mencari inforasi di website dan banyak lagi. Apapun itu saya akan bekerja sebaik yang saya bisa.

    $77 (Avg Bid)
    $77 Avg Bida
    1 bida

    saya akan mencari setiap informasi melalui web

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    1 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    Untuk menanggulangi kemacetan yang terjadi di Ibu Kota, Pemerintah Provinsi DKI Jakarta tetap akan menaruh perhatian utama pada pembangunan sarana transportasi umum yang memadai. Salah satu cara yang bakal ditempuh adalah mengganti transportasi umum berbasis bus, dengan transportasi berbasis rel, misalnya kereta api bawah tanah (subway).

    $381 (Avg Bid)
    $381 Avg Bida
    10 bida

    Untuk menanggulangi kemacetan yang terjadi di Ibu Kota, Pemerintah Provinsi DKI Jakarta tetap akan menaruh perhatian utama pada pembangunan sarana transportasi umum yang memadai. Salah satu cara yang bakal ditempuh adalah mengganti transportasi umum berbasis bus, dengan transportasi berbasis rel, misalnya kereta api bawah tanah (subway).

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Untuk menanggulangi kemacetan yang terjadi di Ibu Kota, Pemerintah Provinsi DKI Jakarta tetap akan menaruh perhatian utama pada pembangunan sarana transportasi umum yang memadai. Salah satu cara yang bakal ditempuh adalah mengganti transportasi umum berbasis bus, dengan transportasi berbasis rel, misalnya kereta api bawah tanah (subway).

    $356 (Avg Bid)
    $356 Avg Bida
    12 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Hi guys, I need someone who have a brief knowledge of CLOUD COMPUTING to write me a professional presentation (either PowerPoint or Google slides). This project is to advise a consultant on the use of Cloud Computing in their daily operations. You need to do explain below mention points to customer: Explain the Cloud Computing to the Board: 1. What are the main cloud computing concepts ...

    $7 (Avg Bid)
    $7 Avg Bida
    2 bida

    I need an iPhone/iPad/Mac program built for Diagnostics for repair shop must update as the iOS does so it will always work - This software needs to fully diagnose all iPhone / iPod / iwatch / iMac / MacBook errors and be able to fix them instantly The software need oem design to my company

    $1381 (Avg Bid)
    $1381 Avg Bida
    8 bida

    Hi Elite Information Tech, I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

    $12 / hr (Avg Bid)
    $12 / hr Avg Bida
    1 bida

    We are looking for someone who can perform simple market/google research. We are currently trying to obtain new business by searching for toy stores, hobby stores, bookstores, zoos, theme parks and other places that may sell toys. Essentially, we’ll provide you with one to three states in the USA and you would search for locations that sell toys. We have created an excel file which gives y...

    $188 (Avg Bid)
    $188 Avg Bida
    14 bida
    Trophy icon format a book for the printer 3 hari left

    I write inspirational books and I need one that I have written formatted for the printer, who has sent instructions. Thank you!

    $190 (Avg Bid)
    $190
    0 penyertaan

    On going work 3D modelling Arcitecture plans & possibly rendering too.

    $13 / hr (Avg Bid)
    $13 / hr Avg Bida
    24 bida

    The paper should follow strict API format and should be minimum of 10 pages. Please include 5 references of the paper as well. Context and Background Information Clearly developed with the appropriate details Maximum score10 Content Information/topic is interesting and realistic Maximum score10 APA Format Used APA format correctly throughout paper Maximum score10 Used Compelling Chart, Table, or ...

    $32 (Avg Bid)
    $32 Avg Bida
    11 bida

    hi if you have no reviews please do not offer if your offer beyond budget please do not offer we need admin and client dashboard for online site the theme used ; [log masuk untuk melihat URL] thanks

    $167 (Avg Bid)
    $167 Avg Bida
    28 bida

    political reports world news weird news happy news and sad news all under one roof need writers different points of view ie democrat rebuplican belivers and skeptics all points of view

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    11 bida

    I am looking to expand our operations into online. My team is currently selling cell phones locally, and we are trying to expand that into the online market. I have a domain name, ready to go and set up. I need someone to create my dream website with products and high quality images of the products, I have all the information available of what I need, what I want it to look like, what products, an...

    $1048 (Avg Bid)
    $1048 Avg Bida
    41 bida

    Hello, I nned a system for object detection and recognition in the road with deep learning. I have a multiple datasets (images and videos) for testing and must be obtained a good result. This system in deep learning approach and technique : yolov3, SSD, Faster RCNN, tensorflow, keras etc...

    $472 (Avg Bid)
    $472 Avg Bida
    22 bida

    I am looking for something like the tool slice-image in python ( [log masuk untuk melihat URL] ) But I want this tool to act a little different. A: I want to be able to specify the size of the sliced images. For instance if the high resolution image is 8000x8000 pixels I want to specify that the slices are 128x128 and the program will figure out the rest. B: I want the slices to overlap by aroun...

    $182 (Avg Bid)
    Ditampilkan
    $182 Avg Bida
    15 bida

    Who we are Devium Games is an early-stage startup focused on gaming companion apps with real-time communication. Our unique team is seeking a talented senior front-end developer to help design, develop, and deploy our first release. We are a 100% distributed team working quickly and efficiently to build responsive apps with powerful, reusable components. We practice self-organization, team priori...

    $51 / hr (Avg Bid)
    $51 / hr Avg Bida
    15 bida

    Hello Readers, I have a website [log masuk untuk melihat URL] I need a guy who can create a post on my website and copy-paste some content and publish this.

    $14 (Avg Bid)
    $14 Avg Bida
    53 bida

    I am looking for a professional Whitepaper for my project. 10Pages+ with good market research, included some economics with references and Charts. Road Map etc. I will give you around 30% of the info I already have with an overview of the product. Knowledge of Token sales important and how to include it in the Whitepaper. High-level Knowledge of following is needed: - Blockchain - Ethereum - S...

    $174 (Avg Bid)
    $174 Avg Bida
    17 bida

    We are looking for a legal firm who can help us answer questions about: - Contract-to-Hire arrangements - In the State of California - For a Sales Manager position Mainly to assess: - Risks and benefits - Legality of arrangement in our state And then the next milestone is to draft the contract itself, depending on whether or not it is feasible/legal in our state.

    $475 (Avg Bid)
    $475 Avg Bida
    4 bida

    I need a new website for the festival one page with a general information and a page for the website to fill it out

    $135 (Avg Bid)
    $135 Avg Bida
    26 bida

    We are a group of three professional actresses focused on theater, fun workshops and animation of children parties. Our public are mainly babies and toddlers from 3 months to 36 months or children from 4 to 10 years, as well as their teachers and mothers. We are looking for a new branding, namely the new logo and font,‚Äč to replace the existent one. It should be something rememberable and look prof...

    $55 (Avg Bid)
    $55
    11 penyertaan

    Hi, I want to hire someone that knows how to do research from items from aliexpress (that will be sold) and upload them to ebay via shopmaster You need to know also how to optimize the title, and calculate ebay and paypal fees. My range - 0.05$ per list. We can upload between 100-500 listings and maybe more If the project is relevant for you, and you have ALL the skills, write in the description: ...

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    2 bida

    i have a website builder linked with sql server which is based on .NET MVC framework and grapesjs script URL : [log masuk untuk melihat URL] I want the user to be able to edit his template/site using our builder and everything should be dynamic (stored and retrieved from the database) before bidding ,i advice to take a look at some site builders/editors such as [log masuk untuk melihat URL...

    $336 (Avg Bid)
    $336 Avg Bida
    23 bida

    Convert the Banking Application to Razor pages using the Entity Framework as well as Identity framework for the role based security. Follow the Banking Application Document, to develop the application and then convert that using Razor pages using the Entity Framework as well as Identity framework for the role based security. Follow the PDF documents for your reference. Once you develop, You nee...

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    6 bida

    User will upload a bulk CSV with address based information. Program will then query address via API ( sites like [log masuk untuk melihat URL]) and return API elements in a web based table. user will have the ability to sort, filter/ edit, results and add custom columns

    $11 / hr (Avg Bid)
    $11 / hr Avg Bida
    38 bida

    Seeking a Mandarin-English translator to translate a 178-word permission form from the Mandarin to the English.

    $42 (Avg Bid)
    $42 Avg Bida
    11 bida

    A health informatics research on hospital information management systems Minimum word count 4000 Minimum 20 references Vancouver style English (UK) Time limit - 5 days or earlier Budget $10-30

    $59 (Avg Bid)
    $59 Avg Bida
    20 bida

    Redesign the page - [log masuk untuk melihat URL] - The page needs to look very contemporary - The page should look good on mobile devices as well. - A floating panel to request for custom itineraries is to be added - A menu to request a custom itinerary is to be added. I will explain about the purpose of this website after selecting the freelancer. Before selecting the freelancer, I would like ...

    $47 (Avg Bid)
    $47 Avg Bida
    10 bida