Inkey solutions suratpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis mengikut:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
  Status Pekerjaan
  2,000 inkey solutions surat tugasan ditemui, harga dalam USD
  Legal review Tamat left

  keterangan: 1. Meriview Surat kuasa, MOU, Akta Perjanjian, Surat Permohonan konsultasi, perjanjian kerja sama, dan perjanjian kerahasian. 2. Membuat perbandingan peraturan pemerintah. 3. Menginput data apa saja dan bermain spreedshet.

  $24 / hr (Avg Bid)
  $24 / hr Avg Bida
  6 bida
  Mini Project 3 Tamat left

  TAJUK TUGASAN: Berpandukan sebuah negeri di Malaysia yang dipilih, bincangkan kelebihan daya saing lokasi dalam strategi pembangunan bagi menarik pelabur asing. Tugasan anda hendaklah disertai dengan peta lakar kawasan kajian, gambar foto atau lain-lain sumber grafik y...Latar belakang kajian c. Kajian literatur d. Perbincangan e. Kesimpulan / Rumusan f. Rujukan Arahan : 1. Setiap nota, peta, jadual atau gambarajah yang disertakan dalam tugasan anda mestilah mempunyai sumber (source) dari mana peta, jadual atau gambarajah itu dipetik. 2. Format tugasan adalah menggunakan font Arial size 11, langkauan jarak teks 1.5 dan panjang tugasan ialah 20 hingga 25 muka surat sahaja (tidak termasuk Rujukan). 3. Tugasan anda mestilah berdasarkan bacaan anda sendiri dan mengandungi rujukan...

  $92 (Avg Bid)
  $92 Avg Bida
  16 bida
  Mini Project 2 Tamat left

  Tajuk Projek 314 : Jalankan sebuah kajian berkenaan proses geomorfologi pembentukan lembangan sungai dan kepentingannya kepada kewujudan pelbagai pandang darat di kawa...Projek anda mestilah berasaskan kepada penyelidikan dan bacaan sendiri dan mengandungi nota kaki yang sesuai serta bibliografi yang lengkap. Setiap nota, jadual dan gambarajah yang di sertakan dalam esei anda mestilah mempunyai punca (source) dari mana peta, jadual atau gambar rajah itu dirujuk. d) Projek kajian anda mestilah di taip di atas kertas bersaiz A4 dan panjangnya di antara 20 – 25 muka surat termasuk gambar foto, gambar rajah, peta dan sebagainya. Penggunaan saiz font 12, jenis font Times New Roman dan langkauan baris 1.15. e) Kajian perlu dilakukan dengan sendiri dan tidak boleh meniru dari mana-ma...

  $99 (Avg Bid)
  $99 Avg Bida
  11 bida

  Tajuk Projek : Jalankan sebuah kajian berkenaan cadangan pembangunan komoditi air di kawasan yang sesuai dan berupaya membawa keuntungan kepada pelbagai lapisan masyarakat di Malaysia. Format penulisan laporan projek wajib mengandungi: 1. Pengenalan. 2. Latar belakang kawasan kajian. 3...disertai dengan peta lakar kawasan kajian atau lain-lain peta serta gambar-gambar yang berkaitan untuk memantapkan lagi kajian. b) Projek mestilah berasaskan kepada penyelidikan dan bacaan sendiri dan mengandungi nota kaki yang sesuai serta bibliografi yang lengkap. c) Setiap nota, jadual, atau gambar rajah yang disertakan dalam esei haruslah mempunyai rujukan dari mana dipetik. d) 18-20 muka surat termasuk gamabar, foto gambar rajah atau peta size A4. e) Jenis font Times New Roman size 12 dan spa...

  $58 (Avg Bid)
  $58 Avg Bida
  11 bida

  KESAN GLOBALISASI TERHADAP KUALA LUMPUR . 25 MUKA SURAT DALAM BAHASA MALAYSIA/MELAYU.

  $80 (Avg Bid)
  $80 Avg Bida
  20 bida

  1. Perjanjian Kerjasama 2. MoU 3. NDA 4. Surat Perintah Kerja 5. Surat Pengakuan Utang 6. Perjanjian Penerbitan Obligasi Wajib Konversi 7. Perjanjian Jual Beli 8. Perjanjian Sewa 9. Legal Drafting 10. Legal Opinion

  $2087 (Avg Bid)
  $2087 Avg Bida
  6 bida

  membuar AR sebuah al-quran 3D dengan hanya membelek 5 muka surat (kulit hadapan, muka hadapan, muka tengah, muka akhir dan kulit belakang)

  $653 (Avg Bid)
  $653 Avg Bida
  3 bida

  Hai toplinesolutions, saya tertarik dengan profil anda dan ingin tawarkan anda projek saya. Kita boleh berbincang mengenai butirannya menerusi sembang.

  $30 (Avg Bid)
  $30 Avg Bida
  1 bida

  Perlu buat simple post-event report untuk dihantar kepada sponsor/funder kepada event/program tersebut. Satu report anggaran 5 ke 8 muka surat sahaja.

  $102 (Avg Bid)
  $102 Avg Bida
  2 bida
  $22 / hr Avg Bida
  1 bida

  website dibangunkan untuk memudahkan pengguna yang lain , sama ada mencipta tentang diri sendiri atau perniagaan , website ini nampak seperti biasa tapi sangat memudahkan pengguna. Menulis tentang diri sendiri mungkin akan membuat Anda malu, tetapi ada beberapa trik tertentu dalam hal gaya dan konten untuk menulis surat lamaran, esai personal, dan biodata diri sehingga tidak terlalu menyulitkan. Website dibangunkan dengan menggunakan software Adobe Dreamweaver Segala pertanya boleh comment sahaja tq.

  $81 (Avg Bid)
  $81 Avg Bida
  6 bida

  Saya mencari penulis upahan @ Ghostwriter untuk artikel. Bayaran mengikut bilangan muka surat. Setiap satu muka surat saya bayar RM15.00. Jika berminat sila hantar resume [Removed by Freelancer.com Admin]

  $15 (Avg Bid)
  $15 Avg Bida
  4 bida
  $10 Avg Bida
  1 bida

  Menulis kontrak Menerima pembuatan surat perjanjian yang sah

  $269 (Avg Bid)
  $269 Avg Bida
  2 bida

  Kertas Rancangan Perniagaan Produk/Servis Template RP 1) Cover Hadapan 2) Isi Kandungan 3) Kertas Kerja RP (40 muka surat) 4) Surat Permohonan Pinjaman 5) Jadual Bayaran Balik 6) Unjuran kewangan 7) Template perjanjian perkongsian 8) Template profile syarikat 9) Ebook - Formula Rahsia Pre Order 10) Ebook - Rahsia Borong Tak Perlu Ke China BERMINAT?? Peluang ni utk 100 org yg terawal sahaja. Habis kuota promo habis harga promo..!!

  $12 / hr (Avg Bid)
  Segera
  $12 / hr Avg Bida
  6 bida

  Menulis sejumlah artikel Menulis artikel surat

  $123 (Avg Bid)
  $123 Avg Bida
  3 bida

  Menulis sejumlah artikel Saya seorang pengangguran punya keahlian mengoperasikan Microsoft office word,excel,power point,publisher dan punya keahlian dalam membuat artikel,brosur dan surat kantor.. saya ingin mencari lowongan kerja freelance barangkali ada lowongan untuk saya..

  $555 (Avg Bid)
  $555 Avg Bida
  1 bida

  Mampu menggunakan Ms. Office, job description rutinitas untuk pekerjaan sales admin. (membuat surat, membuat laporan, menyiapkan dokumen tender, memproses reimbursement kantor, dll.)

  $164 (Avg Bid)
  $164 Avg Bida
  11 bida

  1. membuat kontrak perjanjian (jual-beli, sewa-menyewa, barter, dll), surat kuasa, legal opinion, surat somasi dll. 2. mengurus perizinan (IMB,IPB, SIUP, TDP, NPWP, KADIN, dll) 3. SITAC (melakukan negosiasi dalam akusisi lahan)

  $20 - $162
  $20 - $162
  0 bida

  Membantu klien dalam membuat Surat Kontrak, Surat Pernyataan, Surat di bawah tangan. dan segala macam Surat yang perlu berkekuatan Hukum

  $8 / hr (Avg Bid)
  $8 / hr Avg Bida
  4 bida
  Write a Book Tamat left

  I want to publish a book regarding Pelaburan Saham di Bursa Malaysia. Write in Bahasa Melayu. 200 muka surat. Content akan diberi melalui slide power point.

  $149 (Avg Bid)
  $149 Avg Bida
  2 bida

  Surat Lamaran Kerja Mataram, 27 Juli 2015 Kepada Yth : HRD BAIDURI ENERGI (BBE) Mataram Dengan hormat, Saya yang bertandatangan di bawah ini : Nama : Sulman Haris Tempat, Tgl. Lahir : Mataram, 16 Desember 1995 Alamat : Jl. Meninting X, Gubug Mamben No. Telp/HP : 083129148145 Pendidikan : SMA Melalui surat ini saya ingin mengajukan lamaran kerja di perusahaan yang Bapak / Ibu pimpin sebagai Staff. Saya mampu mengoperasikan komputer , mampu berbahasa asing, saya mempunyai semangat, integritas tinggi, ulet dan kompeten dan saya siap untuk memberikan dedikasi dan kompetensi baik waktu dan tenaga saya apabila diperlukan dan sangat besar harapan saya agar dapat diberikan kesempatan wawancara maupun tes lainnya. Sebagai bahan pertimbangan, saya jug...

  $162 - $487
  $162 - $487
  0 bida

  Membangun sebuah aplikasi desktop Client Server Surat Pertanggung Jawaban dengan rincian pekerjaan : 1. Analisis Data Alur Akuntansi Surat pertanggung Jawaban yang terdiri dari : a. Kuitansi (Belanja Langsung, Belanja Barang dan Jasa, Belanja Modal) b. Kode Rekening c. BKU (Buku Kas Umum) d. Laporan Realisasi e. Nota Pencairan Dana (NPD) f. Rincian Objek g. SPPD h. Grafik 2. Perancangan Aplikasi Desktop Terintegrasi dengan Windows 8 3. Aplikasi Menggunakan Client Server 4. Memakai Plugin Template DevExpress 5. Laporan.

  $3197 (Avg Bid)
  $3197 Avg Bida
  3 bida

  membantu dalam pembuatan surat-surat perjanjian kontrak. baik kontrak berskala kecil maupun yang berskala besar

  $6 - $20
  $6 - $20
  0 bida

  Dibutuhkan segera untuk marketing freelance perusahaan untuk pengiriman (kurir) undangan, dokumen, surat, billing dsb yang bisa dibawa menggunakan kendaraan beroda 2. Sistematika pembayaran: Sistematika pembayaran akan ditawarkan kepada peminat (kami berikan 2 opsi) - Mengambil berdasarkan markup harga dari kami - Berdasarkan persentase nilai closing yang telah dihasilkan. Untuk tambahan pembayaran: - Insentif akan diberikan ketika closing mencapai target tertentu.

  $20 - $162
  $20 - $162
  0 bida

  - designer perlu menyiapkan design grafik bagi sebuah buku yang mempunyai 100 muka surat dan bersaiz A5. - font bagi content buku adalah bersaiz 12 - spacing untuk paragraph ialah 1.5 - susunan content buku mestilah kreatif - design kulit buku perlulah mempunyai ciri-ciri kreatif, simple dan boleh memikat pembaca dengan hanya melihat kulit buku. - design bagi isi buku juga mestilah kreatif dan menarik. - keseluruhan buku adalah berwarna penuh - tajuk bagi buku ini ialah "Emas & Silver : Infiniti"

  $84 (Avg Bid)
  $84 Avg Bida
  1 bida

  Membuat Aplikasi Web based, aplikasi invoice, surat jalan, booking sheet. dan lain-lain yang menggunakan bahasa PHP atau sebagainya.

  $396 (Avg Bid)
  $396 Avg Bida
  4 bida
  menaip surat Tamat left

  saya boleh menyiap kan laporan yg diberi dengan itu saya juga boleh menaip apa - apa sahaja tugasan yang diberi.

  $206 (Avg Bid)
  $206 Avg Bida
  1 bida

  ...be able to translate both spoken and written Algerian dialect into Standard Arabic. You should possess a strong familiarity with Arabic dialects, a robust background in programming and AI, and, ideally, experience in designing translation software. It's critical you grasp the nuances of both dialect and Standard Arabic, ensuring accurate translations. Looking forward to seeing your innovative solutions!...

  $20 (Avg Bid)
  $20 Avg Bida
  6 bida

  I have a panel that I would like to have 3 features added to it. it is integrated with the application, and I would like it if something is changed in the reseller panel to change the logo in the customer's application. I would like the database to be changed as well. Ideal Skills: - Proficient in PHP - Experience in integrating APIs - Familiarity with mobil...change the logo in the customer's application. I would like the database to be changed as well. Ideal Skills: - Proficient in PHP - Experience in integrating APIs - Familiarity with mobile app development - Prior experience with payment gateways - Strong understanding of user experience and interface design If you're a developer with a track record of delivering robust, secure, and user-friendly solutions, pl...

  $440 (Avg Bid)
  $440 Avg Bida
  28 bida

  As a business, I'm forging ahead on the launch of a SOHO DNS design project. With security, performance and manageability at the forefront, I'm seeking a seasoned SOHO DNS architect to systematically transform these requirements into tangible solutions. Key Features: - Improved security - Faster response times - Easy management Security Measures: For this project, the implementation of DNSSEC, firewall configurations and protection against DDoS is paramount. The Network: It's vital the designed SOHO DNS caters to more than 20 devices, as we anticipate up to 50 connections. Ideal Skillset And Experience: - Proven experience in DNSSEC - Firewall configuration experience - Capabilities in setting up DDoS protection - Background in managing high connection networks...

  $521 (Avg Bid)
  $521 Avg Bida
  7 bida

  Sila Dafter atau Log masuk untuk melihat butiran.

  Dimeterai Perjanjian Kerahsiaan
  Project Sirius 6 hari left

  ...Sirius Project aims to revolutionize the industry through the automation of any machine, from manufacturing processes to quality testing. Our innovative approach combines advanced software development, sensor integration, and artificial intelligence to create autonomous and efficient systems. Developed by a multidisciplinary team of engineers and computer scientists, Sirius offers customized solutions for a wide range of industries, including manufacturing, industrial automation, and medical technology. We are seeking strategic partnerships to further drive the development and implementation of the Sirius Project. If you share our vision of a future where intelligent machines drive productivity and innovation, please contact us to explore collaboration opportunities and the joi...

  $16 (Avg Bid)
  $16 Avg Bida
  9 bida

  WHO WE ARE Shield Bar Marketing targets businesses based in North America and primarily conducts business in English. We are a fast-growing marketing firm specializing in developing and executing marketing strategies for a diverse range of clients. We are committed to providing innovative solutions and exceptional customer service. Our Core Values Integrity in all we do Work smarter not harder Pride in work Enthusiastic, energetic, tenacious Our Core Focus To create lifelong relationships and raving fans. ***We are open to working with a business or an individual*** Location: Remote Pay: TBD Job Type: Part/Full Time - Typical Hours: Monday to Friday, 8:00 AM – 5:00 PM CSTStart Date: ASAP Job Description As a member of Shield Bar Marketing’s team, th...

  $158 (Avg Bid)
  $158 Avg Bida
  20 bida

  I'm looking for a skilled programmer who is familiar with OpenAI's chatGPT and can seamlessly integrate it with WhatsApp. The main tasks involve: - Arranging the API to manage booking appointments. - Configuring the API to send out reminders a few hours before the appointment. Experience with ChatGPT, WhatsApp integrat...can seamlessly integrate it with WhatsApp. The main tasks involve: - Arranging the API to manage booking appointments. - Configuring the API to send out reminders a few hours before the appointment. Experience with ChatGPT, WhatsApp integration, and appointment scheduling systems is essential. Understanding of natural language processing would be a bonus. Your role would be to provide solutions suited to my needs, ensuring smooth interact...

  $2311 (Avg Bid)
  $2311 Avg Bida
  63 bida

  ...strong portfolio - Proficiency in Sketch, Photoshop, Illustrator, or other visual design tools - Good understanding of user behavior - Strong eye for bright and colorful design - Creative flair and a good sense of aesthetics - Excellent communication and collaboration skills. Your main tasks will involve: - Understanding my website's user engagement goals and coming up with creative design solutions - Translating complex concepts into user-friendly designs - Creating wireframes, storyboards, user flows, and site maps - Designing visual elements like logos, original images, and illustrations - Conducting user research and evaluating user feedback - Adhering to style standards on typography and graphic design - Collaborating with the development team to ensure a seamless use...

  $132 (Avg Bid)
  $132 Avg Bida
  55 bida

  I'm looking for a skilled analyst to optimize our rotary broaching tooling and processes. The main goal is to ensure efficiency and high performance. Key Project Details: - The project aims to tackle improper volume removal. Thi...issue that needs to be addressed for our operations to run smoothly and effectively. Ideal Skills and Experience: - Proven experience in rotary broaching analysis and optimization. - Strong knowledge of tooling and processes in this domain, with a specific focus on volume removal. - Ability to troubleshoot and identify the root causes of inefficiencies. - Experience in implementing successful solutions to improve tooling and processes in a similar setting. Please provide examples of your relevant experience and an overview of how you would approac...

  $112 (Avg Bid)
  $112 Avg Bida
  13 bida

  Project Description for Ebook Cover and Interior Layout Title: 50 Mom Flex Moves Subtitle: Powerful Tips for Raising Leaders Cover Image: I will provide a link to the image I want to use Target Audience: Our target audience comprises Black professional, educated, and stay-at-home moms who are deeply rooted in their family and faith. They are leaders in their homes, fa...the reader smoothly from one section to the next. Ideal Skills Needed: - Experience with layout design, and graphic design focus - Understanding of how design can impact reader engagement - Proven ability to visually represent and streamline information It's all about taking complex information and making it accessible and engaging for everyday people. Looking forward to seeing your creative solutions to ...

  $50 (Avg Bid)
  Dijamin
  $50
  31 penyertaan

  I am on the lookout for an exp...accounts. If that's you, I'm eager to hear from you. Key Responsibilities: - Setting up a 2Checkout account efficiently and accurately To be an ideal candidate for this project, here is what I'm looking for: - Proven past experience with setting up 2Checkout accounts is a must - Applicants should provide proof of their past work and outcomes - Applicants should be familiar with common issues and solutions associated with setting up 2Checkout accounts I look forward to receiving your application. Please include examples of 2Checkout accounts you have setup in the past. Show me why you're the right person for this job. Successful applicants will be invited to a short interview to discuss the project in more detail. Thank you for...

  $161 (Avg Bid)
  $161 Avg Bida
  13 bida

  ...requirements. -Excellent communication and collaboration skills. -[Optional] Experience with data labeling and annotation tools. Success in this Role: -Delivering high-quality, clean datasets that meet client project requirements. -Collaborating effectively with the Synapse Bridge team to understand and address unique data challenges. -Proactively identifying potential data issues and proposing solutions. Why Synapse Bridge? Opportunity to work on diverse, impactful AI projects across various industries. Collaborative environment with a team passionate about helping businesses succeed with AI. Flexible working arrangements with remote work options. To Apply: Please send your resume, portfolio of relevant work, and a brief cover letter explaining your experience and interest in...

  $6407 (Avg Bid)
  $6407 Avg Bida
  32 bida

  I am seeking a professional web designer with experience in educational content and interactive design. The purpose of my website is to deliver informative and educational material in an engaging and interactive ...design. The purpose of my website is to deliver informative and educational material in an engaging and interactive manner. Requirements of this project include: - Development of 10-20 pages. - Integration of videos and multimedia elements. - Designing and incorporating interactive quizzes and exercises to reinforce learning. Ideal candidates for this project will have experience in ed-tech solutions, web development and an understanding of educational strategies and principles. A strong track record of creating user-friendly, innovative, and high-quality web designs is ...

  $185 (Avg Bid)
  $185 Avg Bida
  69 bida

  I'm looking for a talented designer to create a visually appealing logo for my tech company, Zonic Tech Solutions. The logo needs to embody the essence of our business and encapsulate our values of innovation, reliability, and cutting-edge solutions. The project requires: - A strong understanding of branding and design principles. - Previous experience in tech company branding. - The ability to creatively translate values into a visual identity. - Expertise in logo design. Feel free to propose a color scheme that you think will best represent our company, as well as any initial design concepts you may have.

  $12 (Avg Bid)
  $12 Avg Bida
  29 bida

  I've just wrapped up the development of my men's streets and sportswear dropshipping site. Currently, I've been active on Instagram and Facebook. However, I am in need of a skilled...campaigns in the e-commerce industry, preferably with a focus on dropshipping. - Proficiency in utilizing Instagram and Facebook as marketing platforms. - Capable of conducting thorough market research and identifying target audiences. - An understanding of the dynamics of boosting product sales and driving conversions. - Creative thinking and strategic planning skills to come up with innovative solutions tailored to my specific project. If you're passionate about marketing, experienced in e-commerce, and ready to take on a challenging yet rewarding project, I'd love to discuss...

  $670 (Avg Bid)
  $670 Avg Bida
  23 bida

  I'm looking for a talented designer to create a visually appealing logo for my tech company, Zonic Tech Solutions. The logo needs to embody the essence of our business and encapsulate our values of innovation, reliability, and cutting-edge solutions. The project requires: - A strong understanding of branding and design principles. - Previous experience in tech company branding. - The ability to creatively translate values into a visual identity. - Expertise in logo design. Feel free to propose a color scheme that you think will best represent our company, as well as any initial design concepts you may have.

  $12 (Avg Bid)
  $12 Avg Bida
  44 bida

  I am seeking an experi...modern designs for chairs, tables, and cabinets. The furniture is intended for multiple uses coving dining, living room, and office spaces. The designs should reflect a modern aesthetic and incorporate functional storage. Ideal Skills: - Experience in designing modern furniture - Understanding of space limitations and requirements in different living spaces - Ability to incorporate storage solutions elegantly in designs Expected Deliverables: - Unique designs for chairs, tables, and cabinets for dining, living room, and office - Details of materials needed, dimensions, and assembly instructions - 3D renderings or sketches of the final designs Only serious candidates with relevant experience, please. Your portfolio showcasing your previous designs will ...

  $41 (Avg Bid)
  $41 Avg Bida
  8 bida

  ...Draftbit project and I need a consultant who is well-versed with the platform to assist me. Specifically, I'm struggling with: - Getting multiple rows in a horizontal list - Discrepancies between the design preview and live preview of my project I anticipate working with you for a week to help me resolve these challenges. The main goal is to get my project working seamlessly, and to learn from the solutions you provide. As such, I'm seeking someone with the following skills and experience: - Proficiency in Draftbit platform - Experience resolving issues - Ability to provide clear and effective consultation - Strong problem-solving skills and patience - You have to have a good draftbit portfolio - React native portfolio is a plus I'm open to your suggestions ...

  $17 / hr (Avg Bid)
  $17 / hr Avg Bida
  19 bida

  I am looking to develop a robust platform that serves as a one-stop solution for brands aiming to enhance their online presence and scale their operations. **Key Features & Services**: - **E-commerce Integration**: The platform should seamlessly integrate with popular e-commerce platforms to facilitate transactions and bo...and reach a wider audience. **Ideal Skills & Experience**: - Proven experience in developing and designing comprehensive e-commerce platforms - Strong background in digital marketing and implementing effective strategies - Proficiency in creating user-friendly analytics dashboards and reporting systems - Understanding of the needs of small, medium, and large enterprises, and ability to tailor solutions to their requirements. -SEO Optimisation and integr...

  $142 (Avg Bid)
  $142 Avg Bida
  53 bida