Internet call center quality assurance analysis jobpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    387,435 internet call center quality assurance analysis job tugasan ditemui, harga dalam USD
    video tutorial Tamat left

    membuat video tutorial paypal ( open account , register credit card , rergister bank account , send money , withdrawal , dan lain lain yang umum dibutuhkan ) dengan narasi bahasa english , mandarin ( kalo sanggup dengan narasi bahasa yang lain juga boleh ) untuk keterangan lebih lanjut silahkan call [The administrator removed this message for containing contact details which breaches our Terms...

    $116 (Avg Bid)
    $116 Avg Bida
    1 bida

    Saya membutuhkan yg paham dan pengalaman utk melakukan setting/configurasi asterisk saat ini sdh terpasang akan tetapi masih mengkonsumsi cpu server boros sekali rencanaakan dipakai utk call center dg jumlah agent 100 orang.

    $1553 (Avg Bid)
    $1553 Avg Bida
    3 bida

    memudahkan oarang dalam melakukan pemasaran lewat internet

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $8 - $15 / hr
    $8 - $15 / hr
    0 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $8 / hr (Avg Bid)
    $8 / hr Avg Bida
    1 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $2 - $8 / hr
    $2 - $8 / hr
    0 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    1 bida

    Hallo Bagi yang bisa menguasai wordpress, saya ingin custom WP saya untuk menambahkan widget/sidebar ke beberapa pilihan halaman. hanya itu saja, permasalahanya di theme yg saya pilih tidak support sidebar, jadi harus customization saya kasih fee 200K Bagi yang bisa silahkan sms/call/email saya, perkiraan pekerjaan 1 hari Hanya berlaku sampai hari ini saja (10-05-14)

    $32 (Avg Bid)
    $32 Avg Bida
    5 bida

    Bisa memasarkan segala produk melalui media sosial seperti facebook, twitter dll

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    I can writing anything, .. :) Internet ?? apa itu ? jika kalian bertanya pada anak SD pasti menjawab, “internet itu tempat facebookan dan main game”. Hehe.. maklumlah masih SD. Nah kalo menurut saya nih, menurut dari berbagai sumber yang telah saya pelajari pada masa sekolah, internet adalah suatu jaringan yang menghubungkan computer satu dengan yang lainya., bener gak tuh ? bener gak...

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Buatlah, agar produk sya kelak sukses dalam pemasaran dan banyak yang berminat untuk membeli,

    $388 (Avg Bid)
    $388 Avg Bida
    2 bida
    $175 - $525
    0 bida

    sayainginmengembangkankemampuansayadibidangpemasaranatauyangdisebutmarketing

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    sayainginmengembangkankemampuansayadibidangpemasaranatauyangdisebutmarketing

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Want to sell Not for swap Samsung Note 3 Original by SME warna black untuk dijual dgn harga RM1500. Warranty ada lagi 9 bulan .Fullset ( charger, earphone, casing, screen protector, box ORIGINAL ) call, msg, whatsapp :0133262021.. COD: Area Johor Bahru

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    saya ingin memasarkan sebuah produk melalui jaringan internet ato online

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Membuat para blogger yakin dengan konten isi blog saya agar bisa menarik dan tertarik.

    $0 - $0
    $0 - $0
    0 bida

    macam-macam jenis sarung kasur,bad cover,balmut,dll

    $2 / hr (Avg Bid)
    $2 / hr Avg Bida
    1 bida

    saya ingin bekerja dengan mengunakan komputer dari pada saya online cuma fb an ana mending saya cari kerja dengan adanya komputer yang terhubung ke internet setiap hari . saya ingin bisa bekerja dengan menjualkan barang melalui website resmi. terimakasih

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    saya ingin menulis artikel tentang apapun , dan saya akan melakukan dengan seluruh kemampuan dan pengetahuan saya, tujuan saya hanya ingin mencari pekerjaan di freelance ini dan mendapat penghasilan berapapun itu, untuk membantu membayar kuliah saya di sini

    $10 - $10
    $10 - $10
    0 bida

    The project requires to research the internet and identify "Architects" in Asian Countries including - India, China, Japan, Thailand, Vietnam, Malaysia, South Korea, and the Philippines. The scope requires to collect the contact details of the architects in each firm and compile those details on the attached spreadsheet. The format is CSV. The most important contact is the email address....

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    14 bida

    I require a one or two page web mailer describing our product and service with links to our website, the mailer should have a professional appearance and impose a call to action. A general understanding of our industry will be provided thru materials and text

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    pls mama me job kerana hatidanne na. poddak kiyala dennako. 0717606090 pls mis call 1k [log masuk untuk melihat URL] call kerannam oyata. amezon lankacaus ekath kera ath wadak na,tikaitherune

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    Hello,nnI want my site [log masuk untuk melihat URL] has the following position in Google.co.idnn- jual tanah -> [log masuk untuk melihat URL] position 1 or 2n- tanah dijual -> [log masuk untuk melihat URL] position 1 or 2n- pasang iklan jual tanah -> www.jualsewatanah.com/pasang-iklan/‎ position 1 or 2nnThanks.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Samsung Galaxy s4 superking V4 latest model with 8.86gb internal phone storage ram2gb 15.90gb brighter camera flash the same as ori!! AMOLED HD screen!! and hp is more spread out and hold events dimana2 place! SPED 4g internet! visit my fanpage - >> [log masuk untuk melihat URL] if u cans sale my items in 2 day. i will pay you bugget my ass! FREE SCREEN PROTECTOR DIAMOND, FREE FLIP ...

    $24 - $202
    $24 - $202
    0 bida

    Saya disini ingin menghuraikn projek pemasaran saya dimana produk bole dijual di laman web, sesawang internet, facebook, wehat dan sepertinya..saya harap ini dapat membantu perkembangkn bisnes saya

    $22 / hr (Avg Bid)
    $22 / hr Avg Bida
    1 bida

    speed data entry, data processing and audit report, financial report and taxation Melakukan data entry laporan harian dan bulanan, cash and bank report, export and import, inventory control report, data analysis and as a translator english to indonesia,

    $277 (Avg Bid)
    $277 Avg Bida
    1 bida

    Hello. I need a person who can speak fluent English and Arabic to work in our call center.

    $2 / hr (Avg Bid)
    $2 / hr Avg Bida
    1 bida

    I own a number of domain names which I now wish to sell. They cover a variety of industries and they are virtually all '.com' so they apply to all countries worldwide. The smarter you are, the higher the price that can be achieved. The least valuable ones start at Australian $500 - the most valuable is worth up to US $500,000 (+ GST if sold to an Australian purchaser). Your commission ...

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida
    Data entry job 6 hari left

    Looking for person that can send messages to forum users from my account. 500 messages/50usd

    $75 (Avg Bid)
    $75 Avg Bida
    35 bida

    Hi Freelancers. We have a prestashop solution where we have 2 languages. 1 is English and 1 is dutch(Netherland). We bought the plugin called Google Merchant Center pro: [log masuk untuk melihat URL] But for somehow we are still getting errors in google Merchant Center and a lot of disapproved items. Error Message at Google Merchant Center: All your items have been suspended from the destinati...

    $200 (Avg Bid)
    $200 Avg Bida
    1 bida

    FedEx - Last Mile Delivery Consumer Research Consumer + B2B Survey Analysis (Pixel2130)

    $4444 (Avg Bid)
    $4444 Avg Bida
    1 bida

    The analysis and results of the project is completed. I require a research writer expert in the field of Hydrology and Remote Sensing to make a good scientific report. Research Publications in the relevant field should be needed.

    $349 (Avg Bid)
    $349 Avg Bida
    3 bida

    I am currently looking for genuine clients who can provide me genuine process even 24/ 7 basis

    $8 - $15 / hr
    $8 - $15 / hr
    0 bida

    Please give at least two lines of explanation that what you think about the following post. [log masuk untuk melihat URL] If I liked your explanation, then it will be 2 hours of reading and analysis job of a technical manual to understand if it can be easily understood by the beginner/non-programmer level learners. I will pay RS.130 for this job. So especially college students and or new freelanc...

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    3 bida
    Find me web links. -- 2 6 hari left
    DISAHKAN

    Hello freelancers, I am looking for roughly 20 individuals to work on my short term project of web searching and finding specific links and then forwarding them to my specific recipient, also to some you will make a 30 seconds phone call. I will retain a few of the best freelancers for future projects and contest. New freelancers are welcomed to bid too, cheers!

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    32 bida

    FedEx - Last Mile Delivery Consumer Research Remesh Analysis (Pixel2130)

    $2222 (Avg Bid)
    $2222 Avg Bida
    1 bida

    I am looking for C#/.NET developer who has at least 3 + years experience I have a large project which needs to finish in 6 months So I am looking for reliable developer who has real experience There will be small test before accept the job The test is for calling C# method in Java You should have experience to call C# in Java

    $18 / hr (Avg Bid)
    $18 / hr Avg Bida
    49 bida
    looking for C#/.NET expert 6 hari left
    DISAHKAN

    I am looking for C#/.NET developer who has at least 3 + years experience I have a large project which needs to finish in 6 months So I am looking for reliable developer who has real experience There will be small test before accept the job The test is for calling C# method in Java You should have experience to call C# in Java

    $18 / hr (Avg Bid)
    $18 / hr Avg Bida
    133 bida

    Hi I need someone who has experience in editing photos I need to have watermark with brand name removed from the white background of the images. Images are for products for ecommerce shop. Someone who is trustworthy hard working and really quick and also if done in photoshop replace them for me in ftp client or tell me where to upload as this is wordpress site . Someone who can do batch editing ev...

    $117 (Avg Bid)
    $117 Avg Bida
    41 bida

    I am looking for someone who could help in building database and API call for it for a project on Profanity censor for user comments.

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    4 bida
    Senior Automation Engineer 6 hari left
    DISAHKAN

    Key Responsibilities: · Build and maintain software test automation frameworks for Unit and Integration testing · Pair up and work with engineering leads / developers to enhance current Unit and Integration tests · Identify gaps and work with developers to maximize coverage and minimize risk of Unit and Integration tests · Participate in the de...

    $1238 (Avg Bid)
    $1238 Avg Bida
    17 bida

    I need a freelancer who can rank my website within the first five in google searches through the specific keywords (which I will let you know once the job is awarded). Also, the freelacer should create backlinks and do-follow links for the certain recommended posts. The website name is www.startfurnishing.com. Please bid only if you are sure of the results. The results have to be satisfactory for...

    $88 (Avg Bid)
    $88 Avg Bida
    19 bida

    We have a travel product and we ourselves are managing the marketing efforts on FB etc.. Need additional hand to help us out here.. Newbie Digital marketeer can also apply.. Good command on english. Must attend alternate days conference call.

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    19 bida

    Hi Top Quality Experts, I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Hi sureshdevi, I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat. Please let me know how to connect with you. Basically I have a small module with Google Client API to call some information from DCM/DFA API. Regards, Biju

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    1 bida

    Hello, I'm looking for someone interested in advertising. (social media, forums, apps)

    $583 (Avg Bid)
    $583 Avg Bida
    31 bida
    Data Entry Job 6 hari left

    It is a simple data entry job - would require copy pasting data from a single website onto excel. (500 data fields daily for a month) Duration - 30 days We would be giving out the projects on a regular monthly basis after the 1st project. Please bear this in mind while bidding Note:candidate must be US,Canada

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    80 bida
    Need seo expert -- 2 6 hari left
    DISAHKAN

    Want help with seo for new website about unique gifts. Need help with Keyword research and analysis, on page seo, technical seo and link building

    $83 (Avg Bid)
    $83 Avg Bida
    38 bida