Ios app maintenance and publish 2pekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    945,976 ios app maintenance and publish 2 tugasan ditemui, harga dalam USD

    translate video orang seminar yang durasinya 2 jam lebih

    $177 (Avg Bid)
    $177 Avg Bida
    4 bida

    Saya ingin membuat mobile app untuk website yang sudah saya buat. Mobile app yang dibuat menggunakan mobile hybrid apps (Android dan IOS), bebas menggunakan framework apapun. Requirement : - Mobile apps unutk android dan ios (di-utamakan android) - Web service yang digunakan pada mobile apps - Diutamakan freelancer pada daerah Surabaya Saya

    $407 (Avg Bid)
    $407 Avg Bida
    15 bida

    Mencari developer Angular 2/4 (bukan angularjs).

    $882 (Avg Bid)
    $882 Avg Bida
    9 bida

    Dibutuhkan Jurnalis atau penulis berita tentang ekonomi Minimal 2 berita dalam satu hari

    $18 (Avg Bid)
    Tempatan
    $18 Avg Bida
    1 bida

    I need an iPhone/iPad app. I already have a design for it, I just need it to be built. Freelance side income Available only Malaysia Available only can speak Malaysia Jutawan App hebat! Duit masuk tak henti-henti dalam bank, kejap 100 kejap 200. Mana datang pun tak tau. Rupa-rupanya begitu mudah sebenarnya buat duit di dunia ini. Formulanya hanya

    $186 (Avg Bid)
    $186 Avg Bida
    11 bida

    I need an iPhone/iPad app. I already have a design for it, I just need it to be built. Freelance side income Available only Malaysia Available only can speak Malaysia Jutawan App hebat! Duit masuk tak henti-henti dalam bank, kejap 100 kejap 200. Mana datang pun tak tau. Rupa-rupanya begitu mudah sebenarnya buat duit di dunia ini. Formulanya hanya

    $130 (Avg Bid)
    $130 Avg Bida
    6 bida

    I need an iPhone/iPad app. I already have a design for it, I just need it to be built. Freelance side income Available only Malaysia Available only can speak Malaysia Jutawan App hebat! Duit masuk tak henti-henti dalam bank, kejap 100 kejap 200. Mana datang pun tak tau. Rupa-rupanya begitu mudah sebenarnya buat duit di dunia ini. Formulanya hanya

    $192 (Avg Bid)
    $192 Avg Bida
    10 bida

    Pembuatan mobile apps berbasis iOS agar dapat digunakan oleh pengguna iPhone. Mobile apps yang dibuat berfungsi reporting dan monitoring tim lapangan (sales,kurir,dll)

    $368 (Avg Bid)
    $368 Avg Bida
    6 bida

    Mencari pembuat laman web yang sudah ada tempate bercoding. Nak buat 2 website simple sahaja. Domain & hosting pakai saya punya sahaja. Few pages sahaja. Guna offline fund transfer sahaja. Cuma nak buyer upload resit, isi no phone, nama & alamat sahaja.

    $138 (Avg Bid)
    $138 Avg Bida
    4 bida

    disini adalah tentang serial per...mongolia yang berambisi mengusai hampir separuh benua eropa hingga ketengah tengah asia dalam penaklukannya..yang diproyekan ini ialah baru permulaan edisi cover "MIDDLE AGE 2"pada edisi selanjutnya akan ada proyek baru yang akan ditruskan ke bagian intrik dan penelusuran ceritera sekaligus sejarah dalam komik ini...

    $87 (Avg Bid)
    $87 Avg Bida
    6 bida

    Saya mencari seseorang di kota medan yang mengerti membuat app mobile android.

    $219 (Avg Bid)
    $219 Avg Bida
    3 bida

    Projek ini adalah untuk melaksanakan penyelenggaraan pelayan Linux (tidak lebih daripada 10 buah). Patch keselamatan dan kemas kini perlu dilakukan . Pemeriksaan kesihatan server dan cadangan prestasi perlu dihasilkan. Senarai Semak yang disediakan perlu disi dan laporan keperluan perlu dikemukakan untuk setiap pelayan. Projek ini perlu dilakukan di lokasi dan hanya Warganegara Malaysia keran...

    $119 (Avg Bid)
    $119 Avg Bida
    1 bida

    - Local Food Delivery App - In Bahasa Malaysia - Seller & Buyer page - Listings - Simple messaging tool

    $1006 (Avg Bid)
    $1006 Avg Bida
    2 bida

    membuat news reader di ios dan android seperti wayang force termasuk billing systemnya

    $912 (Avg Bid)
    $912 Avg Bida
    1 bida

    if the mind and imagination are not combined in one direction , it is difficult we express what we feel in a paper that has been etched in black ink . when the trembling hands holding art shows , then the word - word when it will not be easy for the expressed... ================================================================== (jika pikiran dan

    $182 - $548
    $182 - $548
    0 bida

    nada tour and travel merupakan usaha yang bergerak di bidangpenjualan tiket pesawat, kereta api, pulsa maupun PPOB

    $64 (Avg Bid)
    $64 Avg Bida
    2 bida
    Mobile app Tamat left

    Halo Albert, mau tanya secara garis besar, kamu bs buat app yg ada voice verificationnya ga? jd kl misal bukan suara si owner, maka tdk akan ke next stepnya? Kl bs nanti kita akan diskusi lebih lanjut dan harga pembuatannya. Terima kasih

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    1 bida

    Selamat siang mas, perkenalkan saya pandu dari perusahaan Crocodic Studio di Semarang. Saya ada project untuk pembuatan mobile apps berbasis ios mengenai [log masuk untuk melihat URL] dari telkom, dikarenakan seluruh resource programmer saya sedang full maka saya berniat untuk meng-hire Anda menyelesaikan project ini. detail UI ada di lampiran.

    $384 (Avg Bid)
    $384 Avg Bida
    2 bida

    Selamat siang mas, perkenalkan saya pandu dari perusahaan Crocodic Studio di Semarang. Saya ada project untuk pembuatan mobile apps berbasis ios mengenai [log masuk untuk melihat URL] dari telkom, dikarenakan seluruh resource programmer saya sedang full maka saya berniat untuk meng-hire Anda menyelesaikan project ini. detail UI ada di lampiran.

    $365 (Avg Bid)
    $365 Avg Bida
    1 bida

    Project : 1. Memasukan data 2. Memperbaiki data yg salah 3. Copy Typing 4. Etc

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    2 bida

    I NEED AN ANDRIOD APP FOR MY WORDPRESS NEWS WEBSITE WHENEVER I POSTING IN MYSITE,IT SHOULD GET UPDATED IN ANDROID APP TOO. My [log masuk untuk melihat URL]

    $622 (Avg Bid)
    $622 Avg Bida
    19 bida
    hakufah #2 Tamat left

    Hakufah #2

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    hi semuanya, saya punya 2 job yg simple dengan bayaran yang tidak seberapa job ini di utamakan ke org yg saya invite, but tidak tertutup kemungkinan akan dilempar ke org lain apabila yg bersangkutan tidak bersedia, mengingat bayarannya tidak seberapa , so feel free to put a msg on PMB. job pertama budget $30 untuk memasukan data product kedalam

    $12 / hr (Avg Bid)
    $12 / hr Avg Bida
    11 bida

    salam, ehtiaj be ye barname nvis foghe herfei darim bara android app ke betoone ye app ba kefiat va baa UI khoob develop kone

    $157 (Avg Bid)
    $157 Avg Bida
    1 bida
    Android app Tamat left

    salam, ehtiaj be ye barname nvis foghe herfei darim bara android app ke betoone ye app ba kefiat va baa UI khoob develop kone

    $150 - $150
    $150 - $150
    0 bida

    Apakah saudara Herman dapat stay di Bandung selama 2 bulan? Atau bisa datang ke Bandung untuk membicarakan sistem remote office? bisa hubungi di 08 11 14 61 911 Thanks

    $365 (Avg Bid)
    $365 Avg Bida
    1 bida

    sy ingin mencari kepada sesiapa yang boleh tolong kan run project sy ni.. program da .exe tp, xleh nk run cleaner and restore. please, need some help. direct contact qaiyum 0176633924

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    1 bida

    The project requires to research the internet and identify "Architects" in Asian Countries including - India, China, Japan, Thailand, Vietnam, Malaysia, South Korea, and the Philippines. The scope requires to collect the contact details of the architects in each firm and compile those details on the attached spreadsheet. The format is CSV. The most

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    14 bida

    Need 400 vote in facebook app... daily Reffal: [log masuk untuk melihat URL]

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    5 bida

    Aku butuh orang paranormal yang kuat untuk membantu saya menemukan 100% alamat yang benar dari item yang tersembunyi yang saya cari, saya akan membayar Anda 2 Miliar. Saya telah memastikan bahwa pembayaran ini akan dibuat 100% secara penuh setelah alamat Anda memberi saya memiliki item dikonfirmasi.

    min $5000
    min $5000
    0 bida

    Saya ingin membuat IOS & Android Apps untuk perusahaan kami, dicari yang dapat memenuhi kriteria ini untuk menghubungi Antony di 085697058133

    min $3650
    min $3650
    0 bida

    speed data entry, data processing and audit report, financial report and taxation Melakukan data entry laporan harian dan bulanan, cash and bank report, export and import, inventory control report, data analysis and as a translator english to indonesia,

    $277 (Avg Bid)
    $277 Avg Bida
    1 bida

    ...am recruiting a designer for the development of an app for the Androids and iOS platform. I need the design file to be editable in Adobe XD. The user of this app are small business owner 22 to 50 years old, the app function is organize, the activity is communication. Please let me know the price and delivery time. Here the functional sketch of the

    $555 (Avg Bid)
    $555 Avg Bida
    3 bida

    Message me and show me what you have made before and I'll give the name and see if we can work together. Just need something simple for now.

    $53 (Avg Bid)
    $53 Avg Bida
    43 bida

    Must be standout, modern, creative and must be intuitive. Primary color should be: #363762 #f06821 Need homepage and portfolio page

    $150 (Avg Bid)
    Dijamin
    $150
    0 penyertaan

    ...teórica, no incluirá ningún proceso de desarrollo de esta APP. Esta información sera incluida en un trabajo de grado, con lo cual se debera tener informacion original, y referenciada correctamente de ser el caso. De acuerdo a las especificaciones adjuntas para el diseño y desarrollo de la APP, se solicita redactar un documento con la siguiente ...

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    1 bida

    ...verify that it has no mechanical faults, and if it has any faults you have to be sure that they are easy and cheap to fix. I also want to avoid scams and precise help when making the ownership transfer paperwork after the purchase. My idea is to buy a used 4WD to be able to use 2 or 3 months in Park City and then sell it to recover the money. Maybe

    $30 - $250
    Tempatan
    $30 - $250
    0 bida

    Hi, I have a website that provides bulk email verification service called removebounce I need to make some edits and add Paypro payment gateway links to my payment methods. Also will need to make some changes to my script which deals with customers' lists, more details will be discussed with the interested freelancers.

    $149 (Avg Bid)
    $149 Avg Bida
    24 bida

    Hi, I have an error when i submit a new build : You can not deploy this version because it does not allow any existing users to update to the added APKs.

    $31 (Avg Bid)
    $31 Avg Bida
    6 bida

    PROJECT SCOPE AND MAIN FEATURES Client should be able to send Bulk PERSONALIZED emails, BULK MARKETING PERSONALIZED emails and generate Bulk PERSONALIZED letters/newsletters on his own DYNAMIC templates Main Features Centralized database, Edit and Delete records, Send Out emails and generate letters to specific client. Dashboard in Calendar format

    $1125 (Avg Bid)
    $1125 Avg Bida
    2 bida

    ...Project is composed by some files (in the main folder) and some modules of the cg3lib: the “core module” and the “viewer module”. The first module contains basic data structures and utilities that are useful for our purposes and the latter contains utilities for building the user interface and draw geometric primitives. Each module is o...

    $153 (Avg Bid)
    $153 Avg Bida
    4 bida

    Hi I need someone to change the layout and colors of my invoice. It involves html, css and php

    $14 (Avg Bid)
    $14 Avg Bida
    30 bida

    ...you are an honest and reliable person, unlike others they only have made me lose a lot of time, I would like to ask you, always linked to this work (karenderia 2.5 etc ): 1) If you are available to do so 2) in how much time 3) in how much budget if you need further clarification / information, I send you another document, and server password etc

    $11 (Avg Bid)
    $11 Avg Bida
    1 bida

    ...a file in Microsoft Access Database with a table. Review's and advises on the implementation of information o ID o Uni-format o Omni-class o Associated Master-format Sections: o Elements Categroy o Elements Subcategory o Elements Subcategory Sub-Level 1 o Elements Subcategory Sub-Level 2 o LOD o LOD Description o Pictures or left blank N/A as showed

    $28 (Avg Bid)
    $28 Avg Bida
    4 bida

    Need an expert to optimally list books on Amazon and successfully market them.

    $55 / hr (Avg Bid)
    $55 / hr Avg Bida
    5 bida

    i want the design that present the power and torque and forces for electric vehicles for small city car in case driving in specific road

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    ...find articles from internet and copy them to our blog (you can put references to avoid copyright) also we need someone that can promote our blog and get us a better traffic and someone who can do data entry and administrative tasks. We may hire different personnel’s for social media marketing, for finding and data entry and administrative tasks or...

    $111 (Avg Bid)
    $111 Avg Bida
    16 bida
    ios app for phones 6 hari left
    DISAHKAN

    I need an iPhone/iPad app. I would like it designed and built. I want to save phone number and name Then open it from server side and approve certain numbers The approval or rejection reflected on iPad app in separated list or same list With some littel automatic actions Will take the source code

    $39 (Avg Bid)
    $39 Avg Bida
    10 bida
    React Developer for Event app 6 hari left
    DISAHKAN

    I need a responsive website. I already have a design for it, I just need it to be built. event app where people can register their self and at the event like birthday anniversary wedding any kind of event people can invite the contact person taken directly share in the contact list of people who invited in the event must have the referral code after

    $99 (Avg Bid)
    $99 Avg Bida
    2 bida