Ios programming skill testpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    379,484 ios programming skill test tugasan ditemui, harga dalam USD

    [log masuk untuk melihat URL] For this site.

    $207 (Avg Bid)
    $207 Avg Bida
    21 bida

    Matlab programming

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    15 bida

    Saya Ahli di bahasa pemrograman java ,php,c#,matlab,phyton, web programming codeigniter (mengutamakan erp) dan machine learning

    $495 (Avg Bid)
    $495 Avg Bida
    26 bida

    Saya ingin membuat mobile app untuk website yang sudah saya buat. Mobile app yang dibuat menggunakan mobile hybrid apps (Android dan IOS), bebas menggunakan framework apapun. Requirement : - Mobile apps unutk android dan ios (di-utamakan android) - Web service yang digunakan pada mobile apps - Diutamakan freelancer pada daerah Surabaya Saya menyediakan : - Server - Database - Websit...

    $396 (Avg Bid)
    $396 Avg Bida
    15 bida

    Pembuatan mobile apps berbasis iOS agar dapat digunakan oleh pengguna iPhone. Mobile apps yang dibuat berfungsi reporting dan monitoring tim lapangan (sales,kurir,dll)

    $353 (Avg Bid)
    $353 Avg Bida
    6 bida

    Your projek sofware iOS iphone

    $465 (Avg Bid)
    $465 Avg Bida
    23 bida

    mobile apps development utk lembaga kemajuan ikan malaysia untuk pengguna android + ios

    $484 (Avg Bid)
    $484 Avg Bida
    11 bida
    trowmacker Tamat left

    mempunya skill dalam manufacturing.

    $13 / hr (Avg Bid)
    $13 / hr Avg Bida
    2 bida

    Saya ingin membuat aplikasi seperti gojek. Tolong beri harga untuk android dan ios

    $0 - $0 / hr
    $0 - $0 / hr
    0 bida
    Design project Tamat left

    Kepuasan costumer adalah tujuan saya, kerja sama yang baik akan mengahasilkan karya yang baik pula. Pengalaman lah yang membentuk seorang designer yang cerdas. Skill: Hand Drawing (sketsa) Adobe Illustrator (ai) Indesign (id) Photoshop (ps) Design Process (proses desain) : - Sketsa - Acc/asistensi 1,2,3 - Finishing

    $350 (Avg Bid)
    $350 Avg Bida
    2 bida

    SIDIK S.A PURWOKOCurriculum Vitae/Daftar Riwayat HidupDATA PRIBADITempat & Tgl. Lahir : Surabaya, 19 Agustus 1975 Jenis Kelamin : Laki-lakiAgama : Islam Kewarganegaraan : Indonesia Alamat : Perum Griya Perigi Blok D4 No.9 RT.006/RW.08 Kelurahan Bedahan, Kecamatan Sawangan - Depok, Jawa BaratGSM     :  0852 - 1980 529...

    $1500 (Avg Bid)
    $1500 Avg Bida
    1 bida

    Kami mencari developer dengan skill sbb: - Menguasai Apache SOLR dan plugin management - Menguasai MariaDB dan MySql - Menguasai program PHP, HTML dan Ajax

    $525 - $1050
    $525 - $1050
    0 bida

    Halo semua, Saya dan partner saya lagi mencari programmer untuk membuat project live streaming social media yang rencananya akan di buat dalam 3 platform (web, android & iOS). Sebenernya kita ingin mencari programmer untuk join kita sebagai co-founder, tapi tidak menutup kemungkinan untuk di outsource saja (bayaran per project). Sejauh ini kita sudah membuat business plan, budgeting, feature ...

    $5078 (Avg Bid)
    $5078 Avg Bida
    2 bida

    gan boleh minta portofolio untuk app android atau ios?

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    saya sudah punya website , dan saya ingin link web ke aplikasi mobile android & Ios. kebetulan saya sudah buat aplikasi mobile dari INSTANT APP MAKER , lumayan bagus tampilannya , tapi tidak sempurna dengan yang saya mau.. yang saya inginkan adalah 1. TAMPILAN , ada satu contoh aplikasi yang ingin saya ikuti tampilannya , namanya xxxxxxxxx bukan systemnya, nanti akan saya kirimkan aplik...

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    Freelance Software Engineer / System Programmer • Pendidikan S1 Teknik Informatika/Teknik Komputer • Memiliki kemampuan dengan menggunakan PHP, HTML, Java Script • Memiliki kemampuan menggunakan web server berbasis Apache dan xampp • Memiliki data analisis yang tinggi menerjemahkan proses bisnis menjadi script Programming • Result-oriented dan tahan ter...

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    test test set set tset set set set set st set set set set sert sert

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida
    Public Health Tamat left

    Halo nama saya Kornelius Langga Son, SKM. Saat ini saya bekerja di bidang sosial khususnya bekerja bagi remaja yang kehilangan pengasuhan, saya ingin menambah penghasilan saya dan saya ingin menambah skill saya.

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    membuat news reader di ios dan android seperti wayang force termasuk billing systemnya

    $874 (Avg Bid)
    $874 Avg Bida
    1 bida

    Membuat aplikasi di ios dan android seperti wayang force

    $1297 (Avg Bid)
    $1297 Avg Bida
    4 bida

    Selamat datang para freelance programming dan para desainer website.. kami dari Jeniushost ingin membuat suatu media online, semacam koran online. kriteria yang kami butuhkan adalah paham Laravel 5. silahkan yang bermnat langsung kontak kami.

    $1569 (Avg Bid)
    $1569 Avg Bida
    3 bida

    Menerima yang berkaitan dengan website programming, design dan SEO

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida

    Hi Vano Kak dela, ia iz Tbilisi u menai v etom nedeli est online test i xotel tebe sprasit o pomoch, ia paluchu voprosi po imeil i chtobi ti pomogla na atvetov, vremia budet chas, esli smojesh pajalusta prishli mne tvoi skype ili add my akaki_k Voprosi budet po system/network admin i softwrae direction toje, u menia malo opitov v softwrae i po etomu napravleniem xatel tvoi pomosh ti smojet [lo...

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    1 bida

    Selamat siang mas, perkenalkan saya pandu dari perusahaan Crocodic Studio di Semarang. Saya ada project untuk pembuatan mobile apps berbasis ios mengenai [log masuk untuk melihat URL] dari telkom, dikarenakan seluruh resource programmer saya sedang full maka saya berniat untuk meng-hire Anda menyelesaikan project ini. detail UI ada di lampiran.

    $373 (Avg Bid)
    $373 Avg Bida
    2 bida

    Selamat siang mas, perkenalkan saya pandu dari perusahaan Crocodic Studio di Semarang. Saya ada project untuk pembuatan mobile apps berbasis ios mengenai [log masuk untuk melihat URL] dari telkom, dikarenakan seluruh resource programmer saya sedang full maka saya berniat untuk meng-hire Anda menyelesaikan project ini. detail UI ada di lampiran.

    $355 (Avg Bid)
    $355 Avg Bida
    1 bida

    Membuat atau membangun suatu situs dengan CSS design. Saya membuatnya berdasarkan Skill atau kemampuan saya. Saya sendiri adalah anak pelajar SMK di wilayah Jawa Tengah. Dan walaupun saya tidak semahir yang anda kira, paling tidak saya mempunyai keinginan yang kuat dan kediplinan yang cukup untuk belajar.

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    saya mempunyai skill di bisang menulis. banyak sekali hal-hal yang inspiratif yang menarik yang bisa dijadikan sebuah tulisan. artikel yang saya maksudkan bukan hanya artikel formal akan tetapi juga ada non formal. seperti yang kita ketahui semua pembaca memiliki minat yang berbeda-beda, ada yang suka memba artikel dengan bahasa formal ataupun juga non formal.

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    fgfhf fhfgh fghfgh fhfghf fghfghf fhfgh hfhg fhfghg fghfgh dfgfd dfdg dgg fb gdfd dgdh ddfh hfdh dgg dgdfg dgfdg dgdfg dgdfg dgdfg gd d

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    saya masih dalam tahap belajar mengembangkan ilmu dalam membuat perangkat lunak dan situs WEB, jika ada pekerjaan yang cocok untuk saya dan anda mau membayar saya, saya akan dengan senang hati menerimanya, ada beberapa skill yang saya kuasai : PHP, CSS, HTML, Website design, Graphic Design, VB.net, SQL

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    2 bida

    Plant Inventory Management System and SCADA System Scope Plant Inventory : 1. Mampu membuat Bussiness Process Model 2. Mengaplikasikan BPM ke Java/XML dan mengintegrasikan ke SAP system 3. Menguasai Database Server, SQL/Oracle 4. Menguasai Network LAN/WAN, Client+Server, Hardware Scope SCADA System : 1. Menguasai SCADA Programming, Prefered is Siemens SCADA Software 2. Mampu mengintegrasik...

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    4 bida

    Oom derry, saya lihat punya skill di Oracle sama PeopleSoft. Itu kan ERP ya?! Nah, saya kebetulan ingin mengimplementasikan OpenERP di perusahaan teman. Tapi nggak bisa bayar banyak nih. Saya kembaliin aja uang hadiahnya hehehehe. Mau nggak oom? Ya awalan saja sih oom, nanti kalo kita udah lebih deal lagi, kita bicara offline aja hehehe. Ok? Please PM aku di YM dg id yg sama dg idku disini. Trims....

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    1 bida

    This job can be done either manually or with a macro and is very easy but needs to be done accurately and involves joining different files together.. It may mean you have to add new columns but this test will show if you understand I have lots of files to join Please prove to me that you can do this job and bid your $$ rate per hour.

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    7 bida

    Saya ingin membuat IOS & Android Apps untuk perusahaan kami, dicari yang dapat memenuhi kriteria ini untuk menghubungi Antony di 085697058133

    min $3550
    min $3550
    0 bida

    A simple programming task needs to be done

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    3 bida

    registering in app contactsafe is not working properly, i need it to be tested. Its possible to register with fb, g+, and with email adress, i need somebody who makes 3 registrations on app contactsafe with an android device and makes 3 registrations on app contactsafe with an ios device.

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    2 bida

    App requires - Getting content from google drive / files (May change if cost is too high) - each part of the music must have settable *blending time* (May Change if it is imposible or too dumb to have it in) - able to save Settings of the order music (Multiple), NOT render the entire orders into a new music - Able to load the files of a music(Just loading files, not music editing) to put into app ...

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    6 bida
    API Developer 6 hari left

    Job Description • In-depth programming knowledge • Ability to communicate effectively • Strong knowledge of API development and API frameworks • Strong knowledge of web services (Restful) • Should have payments/ payments staging exposure on APIs • Proficient and hands on with Application Servers • Good knowledge of relation database • Expert knowledge of RE...

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    5 bida
    Manual Testing of Web App 6 hari left
    DISAHKAN

    Looking for a person or team who can do manual testing of the app and post 100 defects. Please bid for finding 100 defects (custom, flow, spellings, emails etc.) in the app Test cases are also written, if you want to follow, I will share but this project is more about testing the app from user perspective and security etc break the app for a bonus and P1s [log masuk untuk melihat URL]

    $131 (Avg Bid)
    $131 Avg Bida
    9 bida

    ONLY AUTHENTIC BIDS - NO PLACEHOLDER! NO BUDGET INCREASES. Community & Dating Project for Airliners iOS & Android App User create Profile via Facebook, Google or Email. Timeline like Facebook, Chat, Subscription Plan, add on features, website with app links and explanation about the community. Profiles with pictures, useful information Profile verification with Company ID Modern &a...

    $153 (Avg Bid)
    $153 Avg Bida
    17 bida

    ONLY AUTHENTIC BIDS - NO PLACEHOLDER! Community & Dating Project for Airliners iOS & Android App User create Profile via Facebook, Google or Email. Timeline like Facebook, Chat, Subscription Plan, add on features, website with app links and explanation about the community. Profiles with pictures, useful information Profile verification with Company ID Modern & User- friendly App...

    $800 (Avg Bid)
    $800 Avg Bida
    27 bida
    mobile app for salon 6 hari left
    DISAHKAN

    i need mobile app in which i ca get equiry ad appoitmets for salon, homepage etc. Both for android ad ios.

    $293 (Avg Bid)
    $293 Avg Bida
    32 bida

    We have our web app ready and in use, below is the URL [log masuk untuk melihat URL] We are looking for a person or small team to develop mobile apps for this. The backend is developed in Yii 2.0 PHP framework / MySQL. It is not API based as of now but YIi provides simple output type to be change to API to get API output. Preference is, looking for someone who will be doing both the mobile and web...

    $534 (Avg Bid)
    $534 Avg Bida
    26 bida

    I have iptv panel php java and C and i wannt make some changes so i am looking for C and PHP programmer

    $1104 (Avg Bid)
    $1104 Avg Bida
    39 bida

    Needs to hire 2 Freelancers Hello In our company we are at the stage of extending team for a new project which require at least 3 and as max of 5 Vue.js engineers. - We consider only strong engineers who had commercial experience with Vue.js technology. - Node.js experience is a plus - Total experience with Vue.js should be no less than 3 years - You should posses high quality soft skills in co...

    $519 (Avg Bid)
    $519 Avg Bida
    24 bida

    I need an Android app and an IOS app. The application will show a balance for every user in Euros, GBP, bitcoins and ether. Also there should be a control panel where I can insert the balance for every user

    $1294 (Avg Bid)
    $1294 Avg Bida
    119 bida

    IOS App framework to take control of the vibration functionality of the Iphone. Core of this request is to be able to set the pattern of vibration manually by manipulating tempo & duration of the vibration. There is a theory that Sleep apnea can be rectified by vibration or sound therapy. Sound is very destructive to sleep quality. I want to trial disrupting sleep apnea by phone vibration by m...

    $91 (Avg Bid)
    $91 Avg Bida
    4 bida
    Programming 6 hari left

    I need an app for both android and apple phones which is book to be program. Thanks

    $1127 (Avg Bid)
    $1127 Avg Bida
    65 bida

    Looking for capable developers with proven track record to build a maintenance Services app with three interfaces . User , Technician and Control panel . User to register with mobile number as user id, open the app each time using OTP. User to request services required selecting from the app along with photograph of the faults to be rectified. Should have provisions for Location tracking (techn...

    $100 (Avg Bid)
    $100
    0 penyertaan

    We are looking for high-quality programming for a discount platform for festivals and events. The platform can be built in Wordpress / Woocommerce but possibly also built with other systems / code. Only respond at a senior level and be able to demonstrate comparable and verifiable work.

    $2207 (Avg Bid)
    $2207 Avg Bida
    127 bida