Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    192,917 ipad vpn apps tugasan ditemui, harga dalam USD

    Saya butuh Team & Personil untuk maju ke sebuah project pemerintah yang harus melengkapi beberapa persyaratan berikut a. Satu (1) orang Ahli Programmer, yang mempunyai sertifikat MikroTIK Advance, IPv6, NSE 1 Network Security. Pendidikan minimal Sarjana Strata 1 (S1) Jurusan Teknik Informatika perguruan tinggi negeri atau perguruan tinggi swasta yang telah diakriditasi atau telah lulus ujian...

    $1904 (Avg Bid)
    $1904 Avg Bida
    11 bida

    Kami sedang membina pasukan programmer untuk membina mobile apps

    $28 / hr (Avg Bid)
    $28 / hr Avg Bida
    8 bida

    Saya ingin membuat mobile app untuk website yang sudah saya buat. Mobile app yang dibuat menggunakan mobile hybrid apps (Android dan IOS), bebas menggunakan framework apapun. Requirement : - Mobile apps unutk android dan ios (di-utamakan android) - Web service yang digunakan pada mobile apps - Diutamakan freelancer pada daerah Surabaya Saya menyediakan : - Server - Database - Websit...

    $414 (Avg Bid)
    $414 Avg Bida
    14 bida

    Merancang Mobile Apps Untuk Sewa Tempat Disertai Booking, dan Maps Agent. Jangan Lupa Menu Sign Up dan Sign In, Sebagai Client , Agent dan Penyewa Tempat. Warna Kombinasi Biru dan Putih Seperti (Traveloka)

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    2 bida

    Daily reporting apps yang boleh update dan lihat report secara online guna apps, ada juga function untuk hantar report dan sedikit chart

    $123 (Avg Bid)
    $123 Avg Bida
    3 bida

    urgent need for develop new mobile apps min req - Menguasai pemrograman mobile android/java back end/frond end (UI Mobile) min 1 tahun - Project Jangka pendek (estimasi pengerjaan 2-3 bulan) - Terbiasa dan mengerti development Life cycle, mengerti metodologi scrum - Bersedia on site di client min 2-3 hari dalam 1 minggu(update progress ke client) - domisili daerah jakarta Note : Fee per p...

    $863 (Avg Bid)
    $863 Avg Bida
    25 bida

    I need an iPhone/iPad app. I already have a design for it, I just need it to be built. Freelance side income Available only Malaysia Available only can speak Malaysia Jutawan App hebat! Duit masuk tak henti-henti dalam bank, kejap 100 kejap 200. Mana datang pun tak tau. Rupa-rupanya begitu mudah sebenarnya buat duit di dunia ini. Formulanya hanya satu– gunakan aplikasi ajaib ini sahaj...

    $190 (Avg Bid)
    $190 Avg Bida
    9 bida

    I need an iPhone/iPad app. I already have a design for it, I just need it to be built. Freelance side income Available only Malaysia Available only can speak Malaysia Jutawan App hebat! Duit masuk tak henti-henti dalam bank, kejap 100 kejap 200. Mana datang pun tak tau. Rupa-rupanya begitu mudah sebenarnya buat duit di dunia ini. Formulanya hanya satu– gunakan aplikasi ajaib ini sahaj...

    $122 (Avg Bid)
    $122 Avg Bida
    5 bida

    I need an iPhone/iPad app. I already have a design for it, I just need it to be built. Freelance side income Available only Malaysia Available only can speak Malaysia Jutawan App hebat! Duit masuk tak henti-henti dalam bank, kejap 100 kejap 200. Mana datang pun tak tau. Rupa-rupanya begitu mudah sebenarnya buat duit di dunia ini. Formulanya hanya satu– gunakan aplikasi ajaib ini sahaj...

    $198 (Avg Bid)
    $198 Avg Bida
    8 bida

    Pembuatan mobile apps berbasis iOS agar dapat digunakan oleh pengguna iPhone. Mobile apps yang dibuat berfungsi reporting dan monitoring tim lapangan (sales,kurir,dll)

    $351 (Avg Bid)
    $351 Avg Bida
    5 bida

    mobile apps development utk lembaga kemajuan ikan malaysia untuk pengguna android + ios

    $484 (Avg Bid)
    $484 Avg Bida
    11 bida

    Kami ingin membuat sebuah page untuk register user account baru bagi web apps kami, yang berisikan : 1. Penjelasan singkat tentang webapp kami 2. Form pendaftaran yang terhubung pada database di server kami dengan basis postgresql Page baru ini nantinya diharapakan designnya dapat menyesuaikan terhadap design website kami sebelumnya dan benchmark design kami yaitu ([log masuk untuk melihat ...

    $129 (Avg Bid)
    $129 Avg Bida
    6 bida

    We are a company that publishes websites on global startups, phone apps and also articles on technology and gadgets. We are looking out for writers who can write about startups/apps, emerging tech and gadgets. Minimum words: 400. The ideal candidate MUST have a good command over English (US),MUST love writing about the above-mentioned subjects, SHOULD be able to deliver the report in turn around t...

    $693 (Avg Bid)
    $693 Avg Bida
    5 bida

    pembuatan website travel haji dan umroh, dan mobile apps (android) ... di website dan mobile apps customer dapat malakukan pemilihan paket dan menjadi member dan juga apabila sudah menjadi member berlaku point untuk system redeem

    $894 (Avg Bid)
    Segera
    $894 Avg Bida
    4 bida

    Saya ingin membuat Aplikasi Ebook untuk Android saya berikan contoh " [log masuk untuk melihat URL] "

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    1 bida

    Aplikasi yang kami butuhkan adalah paket bundling Open VPN dengan IRC dengan rincian sebagai berikut: 1. Ketika aplikasi di jalankan, aplikasi membuat jalur koneksi internet melalui VPN. 2. ketika koneksi dengan VPN telah tersambung, maka IRC baru bisa digunakan untuk chatting. 3. Jika koneksi VPN terputus, maka IRC tidak bisa digunakan (koneksi IRC juga terputus) 4. File Open VPN tidak includ...

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    1 bida

    membuat aplikasi spt medsos dan chat. dan applikasi dpt di download d google play dan apps store

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    saya sudah punya website , dan saya ingin link web ke aplikasi mobile android & Ios. kebetulan saya sudah buat aplikasi mobile dari INSTANT APP MAKER , lumayan bagus tampilannya , tapi tidak sempurna dengan yang saya mau.. yang saya inginkan adalah 1. TAMPILAN , ada satu contoh aplikasi yang ingin saya ikuti tampilannya , namanya xxxxxxxxx bukan systemnya, nanti akan saya kirimkan aplik...

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    To create a frequently answer question for mobile apps. The system must be intelligent enough to search the keyword in the database.

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    4 bida
    android apps Tamat left

    yo bro mau ikutan project kami di malaysia nggak ?

    $350 (Avg Bid)
    $350 Avg Bida
    1 bida

    Salam kenal, Saya Adam dari Madfal Studio, ini list game Madfal Studio sebelumnya : [log masuk untuk melihat URL] saya ingin mengajak collab 2D Artist untuk membuat game dengan tema ramadhan yang sebentar lagi.. :) jadi kita Share revenue 50:50 untuk jenis art nya yg flat unyu2 :3 semacam ini : [log masuk untuk melihat URL] jika berkanan bisa langsung contact saya di : [log masuk u...

    $0 - $0
    $0 - $0
    0 bida

    Selamat siang mas, perkenalkan saya pandu dari perusahaan Crocodic Studio di Semarang. Saya ada project untuk pembuatan mobile apps berbasis ios mengenai [log masuk untuk melihat URL] dari telkom, dikarenakan seluruh resource programmer saya sedang full maka saya berniat untuk meng-hire Anda menyelesaikan project ini. detail UI ada di lampiran.

    $373 (Avg Bid)
    $373 Avg Bida
    2 bida

    Selamat siang mas, perkenalkan saya pandu dari perusahaan Crocodic Studio di Semarang. Saya ada project untuk pembuatan mobile apps berbasis ios mengenai [log masuk untuk melihat URL] dari telkom, dikarenakan seluruh resource programmer saya sedang full maka saya berniat untuk meng-hire Anda menyelesaikan project ini. detail UI ada di lampiran.

    $355 (Avg Bid)
    $355 Avg Bida
    1 bida

    Saya ingin membuat aplikasi cerita anak yang mendidik di iPad. Scope kurang lebih seperti aplikasi cerita "kancil dan buaya" di appstore. Cerita akan interaktif. Selain kemampuan membuat aplikasi iPad, developer juga harus memiliki kemampuan membuat grafis digital yang fun, disukai anak-anak, tetapi tidak norak. Tolong tampilkan portfolio yang pernah didevelop juga desain grafis ya...

    $371 (Avg Bid)
    $371 Avg Bida
    4 bida

    Saya ingin membuat aplikasi cerita anak yang mendidik di iPad. Scope kurang lebih seperti aplikasi cerita "kancil dan buaya" di appstore.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Nak buat GPS Tracking apps untuk android. GPS tuu digunakan untuk tracking barang yang hilang. Saya tak boleh bagi much information kat sini tapi bagi sesiapa yang boleh buat apps ni please directly email saya.

    $1257 (Avg Bid)
    $1257 Avg Bida
    1 bida

    Saya membutuhkan Aplikasi Desktop untuk transaksi Pulsa / payment melalui server saya yg berbasis web, metode transaksi menggunakan XML dan koneksi menggunakan OpenVPN Gambarannya seperti ini : Ketika aplikasi di mulai, maka aplikasi akan melakukan sambungan VPN ( openvpn ) ke server saya, setelah itu muncul form login, ketika user melakukan login, aplikasi akan melakukan verifikasi data ke ...

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    saya ingin membuat web api dengan menggunakan java untuk sinkronisasi data antara database mysql dengan mobile apps

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    4 bida

    Saya ingin membuat IOS & Android Apps untuk perusahaan kami, dicari yang dapat memenuhi kriteria ini untuk menghubungi Antony di 085697058133

    min $3550
    min $3550
    0 bida
    e smart gadget Tamat left

    e Smart Gadget adalah sebuah blog yang memberikan berbagai macam informasi dan referensi mengenai perkembangan teknologi mobile, yaitu smartphone, komputer/ laptop, ipad, sistem operasi beserta aplikasinya.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    We're looking to build a mobile application that reads from an RSS feed and displays the information according to certain guidelines. There are two key requirements: 1) The app has to be built using the latest version of Swift (Swift 5) and should be work on the latest version of iOS and the XCode IDE and 2) No third party dependencies or libraries are allowed at all and for any reason, ONLY ...

    $220 (Avg Bid)
    $220 Avg Bida
    10 bida

    [log masuk untuk melihat URL] a) APP OBD upload + Inspection b) Web Site Requirements: OBD APP past experience . BIG PLUS:1. Car Inspection APP experience : 2. ML examples SCOPE: IOS/Android APP: Inspector APP for Used Car Inspection - to be used by inspectors - to submit a used car inspection Car Inspection: Form Based Upload lots of open source on OBD and lots of car inspection...

    $5634 (Avg Bid)
    $5634 Avg Bida
    66 bida

    Set up to make it pretty much automated with integrated Shopify apps that come with the subscription. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]

    $38 (Avg Bid)
    $38 Avg Bida
    3 bida

    I want a a Christian hymn book apps that be search by word and hymn number. Be able to add hymns to favorite list. With to continue to add hymns

    $478 (Avg Bid)
    $478 Avg Bida
    5 bida

    Thank you for viewing this post. We need an experienced Ionic Developer who can help us build an app for iOS/Android platforms. App includes following features: Sign Up/Login Functionalities Integration with current Web Platform Simulation of Clicks Opening installed apps on the phone User Features More data to be shared with selected developers.

    $1105 (Avg Bid)
    $1105 Avg Bida
    13 bida
    SLAM on Android and iOS 6 hari left
    DISAHKAN

    We need Android and iOS apps that use the video feed of an external camera and do visual SLAM. The code should run in real-time and leave some processing power for other stuff. No other sensor of the phone should be used as we need to use an external source instead of phone's camera (a RTSP video stream over wifi). The deliverable would be Android and iOS apps that read a video stream over w...

    $1127 (Avg Bid)
    $1127 Avg Bida
    19 bida

    I want a website, apps and everything this website has ... and FAR more. [log masuk untuk melihat URL] Want geo fencing, like ability to choose language between SA Spanish and Am English, if that is possible. All the bells and whistles, that make sense. Taking bids & time frame to do it all. Thank you! Savermagazines

    $1104 (Avg Bid)
    $1104 Avg Bida
    26 bida
    Mobile App -- 2 6 hari left

    I need an iPhone/iPad app. I would like it designed and built.

    $1394 (Avg Bid)
    $1394 Avg Bida
    12 bida
    Mobile App 6 hari left

    I need an iPhone/iPad app. I would like it designed and built.

    $8 / hr (Avg Bid)
    $8 / hr Avg Bida
    10 bida
    TV apps designed 6 hari left
    DISAHKAN

    TV apps designed all smart I need punjabi or hindi language

    $190 - $569
    Tempatan
    $190 - $569
    0 bida

    I would like to create a new app using Google Flutter so I can deploy to both iOS and Android using one code base. I would also like to use Firebase with the app as well. The app will be a social media app, specifically it will be a dating app. I would like someone who has plenty of experience with flutter, firebase, and social media apps. You will be responsible for designing the user interfac...

    $518 (Avg Bid)
    $518 Avg Bida
    24 bida

    I'm leading a Unity3D Project. My team and I are using Trello for task management. Each card has an estimate number of hours so team members can choose what task to work on and know beforehand how big that task is. We're using Unity Collab as well and sometimes git (bitbucket). I'm looking for a C# developer with good knowledge of Unity's GUI system for a 2 week project. Are ...

    $13 / hr (Avg Bid)
    $13 / hr Avg Bida
    4 bida

    Initial pages set up for the major social networking apps, facebook, twitter, instagram, youtube, ???, some posts and some followers.

    $123 (Avg Bid)
    $123 Avg Bida
    25 bida

    Sr OTT App Developer Lead engineer for OTT/Connected Devices applications (AppleTV, FireTV, Roku, Xbox) Location: Remote Responsibilities • Experience building apps on living room streaming-media devices like the Roku, Fire TV, Xbox, PlayStation etc. • Experience with Roku BrightScript a plus • Work closely with UX designers, product managers, and engineering leadership to create ...

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    4 bida

    I need some update on my PHP Website and Android(.apk) + iOS (Swift) files. Find the tasks below : No 1. Create a Plugin-Sign Up with my website/App ( or API Script) ; for e.g- Sign up with Facebook . No 2. Change the Login & Sign Up Background ( I will provide PSD files). No 3. User ID verification by Facebook/ API etc. No 4. Login with Phone/ Mobile Number but use free version.( Verification...

    $157 (Avg Bid)
    $157 Avg Bida
    11 bida

    Startup Brasileira a operar há pouco tempo em Portugal precisa de suporte ao TI em Portugal. É preciso ir melhorando as versões web, android e ios que estão feitas em React Native e Javascript. Conforme os novos projetos pode ser necessário desenvolver apps de raiz. É um trabalho de continuidade e sem termo.

    $32 / hr (Avg Bid)
    Tempatan
    $32 / hr Avg Bida
    8 bida

    I want an application where I can bridge customer with below service providers - air conditioner service/repair, house cleaning, gardening assist, plumbing, electric repair, gas cylinder supply, car wash, laundry service etc. There should be option for customer and service provider to log in, quotation, status check, payment gateway etc. Similar to [log masuk untuk melihat URL] for operating in ...

    $655 (Avg Bid)
    $655 Avg Bida
    30 bida

    I need someone to fix the responsiveness with my website: [log masuk untuk melihat URL] I am having issues with mobile and ipad. Need to be fixed

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    58 bida

    SOW: Incident remediation for PCs/laptops via standard Deskside support • Request (IMAC) fulfilment • Daily backup tape rotation – tape(s) provided by DGS or Customer, where/when applicable • Smart Hands support • Server rack/stack and unstructured cabling – the cost of physical cabling will be charged via change control • iPad, mobile ...

    $1138 (Avg Bid)
    $1138 Avg Bida
    1 bida