Iphone android sdk videopekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    258,402 iphone android sdk video tugasan ditemui, harga dalam USD

    translate video orang seminar yang durasinya 2 jam lebih

    $177 (Avg Bid)
    $177 Avg Bida
    4 bida

    I need editor who edit a video, video ini saya buat dalam rangka perpisahan,menggunakan adobe premiere dan menggunakan effect transisi pada setiap perpindahan gambar, ddengan durasi 1 menit

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    18 bida

    Saya diberi tugasan untuk menyiapkan video montaj korporat organisasi. Jadi, sekarang saya perlukan intro untuk effects logo organisasi dan juga template untuk montaj sekiranya ada.

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    17 bida

    Daily reporting apps yang boleh update dan lihat report secara online guna apps, ada juga function untuk hantar report dan sedikit chart

    $123 (Avg Bid)
    $123 Avg Bida
    3 bida

    I need an iPhone/iPad app. I already have a design for it, I just need it to be built. Freelance side income Available only Malaysia Available only can speak Malaysia Jutawan App hebat! Duit masuk tak henti-henti dalam bank, kejap 100 kejap 200. Mana datang pun tak tau. Rupa-rupanya begitu mudah sebenarnya buat duit di dunia ini. Formulanya hanya

    $179 (Avg Bid)
    $179 Avg Bida
    11 bida

    I need an iPhone/iPad app. I already have a design for it, I just need it to be built. Freelance side income Available only Malaysia Available only can speak Malaysia Jutawan App hebat! Duit masuk tak henti-henti dalam bank, kejap 100 kejap 200. Mana datang pun tak tau. Rupa-rupanya begitu mudah sebenarnya buat duit di dunia ini. Formulanya hanya

    $125 (Avg Bid)
    $125 Avg Bida
    6 bida

    I need an iPhone/iPad app. I already have a design for it, I just need it to be built. Freelance side income Available only Malaysia Available only can speak Malaysia Jutawan App hebat! Duit masuk tak henti-henti dalam bank, kejap 100 kejap 200. Mana datang pun tak tau. Rupa-rupanya begitu mudah sebenarnya buat duit di dunia ini. Formulanya hanya

    $184 (Avg Bid)
    $184 Avg Bida
    10 bida
    Trophy icon Video Animation white board Tamat left

    Sebuah video untuk paparkan di FB, tujuan ialah mencari orang datang ke courses kami yang disediakan. kami menyediakan course mengenai new online shopping concept. Masa video ni hanya 30 saat. dua soalan kena buat di video ini, 1. Masih membeli di online platform tanpa untung apa apapun lagi? [log masuk untuk melihat URL] tak tahu apa itu database internet? Lepas itu, memberi

    $41 (Avg Bid)
    Dijamin
    $41
    1 penyertaan

    Nak menjana income setiap minggu.

    $237 (Avg Bid)
    $237 Avg Bida
    14 bida

    Subir app

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    43 bida

    mengisi suara (dubber/voice over) video mengenai penjelasan tentang course digital marketing, membacakan script.

    $7 / hr (Avg Bid)
    $7 / hr Avg Bida
    5 bida

    Kami memerlukan seorang desktop publishing untuk membuat rakaman video untuk aplikasi komputer syarikat kami. Dan jika boleh membuat editing ke atas video yang dirakamkan adalah lebih baik.

    $24 - $202
    $24 - $202
    0 bida

    Your projek sofware iOS iphone

    $465 (Avg Bid)
    $465 Avg Bida
    23 bida

    Jika anda kesulitan dalam Mengedit Video Gaming,Silahkan Serahkan kepada saya..

    $8 / hr (Avg Bid)
    Tempatan
    $8 / hr Avg Bida
    5 bida

    CA memo menggunakan penerbit aset liferay 6.2. Untuk memudahkan webmaster mengemaskini CA memo ke aset publisher fungsi-fungsi dan kemaskini ckeditor diperlukan

    $2020 (Avg Bid)
    $2020 Avg Bida
    1 bida

    kami memerlukan programmer yang berpengalaman dalam membina aplikasi mobile untuk kegunaan kredit topup dan menerima data e-statement daripada database sistem pembayaran kami. aplikasi ini juga digunakan untuk komunikasi antara syarikat dan pelanggan. Programer yang berjaya membuat dalam masa diperlukan akan diberi peluang untuk memasuki projek kedua yang serupa tetapi untuk digunakan oleh penggun...

    $1875 (Avg Bid)
    $1875 Avg Bida
    5 bida

    ...pisang. Seperti tas bertemakan pisang, baju bertemakan pisang, souvenir bertemakan pisang, dan sebagainya. Project kolaborasi pertama yang akan kami kerjakan adalah membuat iPhone case. Project ini adalah project kolabirasi antara Zanana Chips sebagai brand snack, dan salah satu brand custom case terkemuka di dunia online shop Indonesia. Design

    $93 (Avg Bid)
    $93 Avg Bida
    9 bida

    membuat 3 video lirik untuk alfarecords yang akan di tayangin di youtube

    $1485 (Avg Bid)
    Segera
    $1485 Avg Bida
    3 bida
    Create a Video Tamat left

    projek ini harus selesai tepat waktu

    $341 (Avg Bid)
    $341 Avg Bida
    4 bida
    Create a Video Tamat left

    Pembuatan Video dengan berbagai macam quality

    $139 (Avg Bid)
    $139 Avg Bida
    3 bida

    Membuat video promosi untuk sebuah company. Durasi video minimal 10 menit, terbiasa bekerja dengan storyboard.

    $635 (Avg Bid)
    $635 Avg Bida
    3 bida

    Butuh orang lokal untuk mengerjakan ide app saya

    $154 (Avg Bid)
    $154 Avg Bida
    4 bida

    Saya mencari seseorang di kota medan yang mengerti membuat app mobile android.

    $219 (Avg Bid)
    $219 Avg Bida
    3 bida

    Membuat aplikasi dengan arahan langsung dari klien

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    1 bida

    saya sudah punya website , dan saya ingin link web ke aplikasi mobile android & Ios. kebetulan saya sudah buat aplikasi mobile dari INSTANT APP MAKER , lumayan bagus tampilannya , tapi tidak sempurna dengan yang saya mau.. yang saya inginkan adalah 1. TAMPILAN , ada satu contoh aplikasi yang ingin saya ikuti tampilannya , namanya xxxxxxxxx bukan

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    To create a frequently answer question for mobile apps. The system must be intelligent enough to search the keyword in the database.

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    4 bida

    saya ingin membuat film pendek

    $151 (Avg Bid)
    $151 Avg Bida
    3 bida

    saya membutuhkan jasa pembuatan halaman arahan seperti ini : [log masuk untuk melihat URL] kalo ada yang bisa tolong lakukan penawaran kepada saya. thx.

    $190 (Avg Bid)
    $190 Avg Bida
    2 bida

    bagai mana kabarmu di sana apakah baik baik saja

    $1201 (Avg Bid)
    $1201 Avg Bida
    4 bida

    mencoba untuk berkarya dan berkarya terus

    $21 - $178
    $21 - $178
    0 bida

    ...menawarkan prosesor cepat, kamera dengan hasil foto atau video berkualiats tinggi, hingga smartphone dengan baterai berdaya besar. Nah, langsung saja berikut ini beberapa diantaranya yang paling populer versi [log masuk untuk melihat URL]: 1. Apple iPhone 5s – Lihat harga barunya Smartphone Tercanggih 2014 iphone 5s Hadir dengan inovasi berau berupa prosesor 64 b...

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    5 bida

    membuat relatif simple app, presentasi / lecture app.. dengan content lecture diambil/update melalui database/web

    $65 (Avg Bid)
    $65 Avg Bida
    1 bida

    I am a massage therapist in Los Angeles and i’m working on a website. I would love to film myself talking about massage for 5 minutes. Five 1-minute videos on various massage-related topics so potential clients can get to know me before actually meeting me.

    $355 (Avg Bid)
    $355 Avg Bida
    9 bida

    An app that hotel guests can get information and services while they’re staying in a hotel. The content can be easily updated through a web-based content management tool. Inside of the app, a guest can request a room service, food, drinks, request for room services, get point of interests in that area, book an [log masuk untuk melihat URL] should have a hotel section where the request from ...

    $1867 (Avg Bid)
    $1867 Avg Bida
    54 bida

    hii want a recharge portal at cheap cost

    $165 (Avg Bid)
    $165 Avg Bida
    12 bida

    The person should be good with Acrobat SDK. I want to create a tool to edit (Change a particular text in all locations, Change Image) PDFs files. PDF will have text written in multiple fonts.

    $6 - $11 / hr
    $6 - $11 / hr
    0 bida

    I want to make a short and simple typography video (15-30 sec max.) that explain the app that I'm building in Instagram.

    $166 (Avg Bid)
    $166 Avg Bida
    30 bida
    Web application for mobile 6 hari left
    DISAHKAN

    Hi, I would like a web application that has a login page for users. The web application is ...Microsoft IIS with Microsoft SQL database. The web application is for mobile phones, so perhaps maybe a function that pops up to make users add the app to home screen on Android and iPhone. Setting a default budget. Price can be negotiated. Regards Espen

    $487 (Avg Bid)
    $487 Avg Bida
    97 bida

    ...We are an Australian based wedding videography business looking to expand our team and establish a long-term working relationship with an experienced, professional wedding video editor. We book on average 50+ weddings a year so there's plenty of work for the right person. Requirements: - Work in Final Cut Pro X (no exceptions) - Understand how to

    $107 (Avg Bid)
    $107 Avg Bida
    13 bida

    Need help with audio and video quality

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    20 bida

    I need a translation. From Chinese to English narrative. [log masuk untuk melihat URL]

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    13 bida

    ...SYSTEM. I'm very appreciate and welcome u give me demo. More detail:- Manage Inventory, Staff, Menus, Multiple Devices, Orders, and Billing easily & anywhere from your Android, Mac or PC with comprehensive Reports & Analytics -Hybrid and Native app. -Price checking for retail store -Payment gateway integrate -Barcode Scanning -Commission Management

    $8034 (Avg Bid)
    $8034 Avg Bida
    72 bida
    Pick and drop 6 hari left

    I need an iPhone/iPad app. I would like it designed and built. Like Uber for private service

    $836 (Avg Bid)
    $836 Avg Bida
    17 bida
    Video editing 6 hari left

    Video editing The duration between 3- 5mins max. Add transition Add titles Music included Basic Color correction

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    39 bida

    We require integration into the DJI SDK for our React Native app. We'd like to get a React Native library written that wraps the basic features of the Android and IOS DJI SDKs, as well as a demo app that shows these working. The specific features required are: 1) Locating and capturing the log files using [log masuk untuk melihat URL]

    $21 / hr (Avg Bid)
    $21 / hr Avg Bida
    30 bida

    We are doing a video that is acctualy an app explainer. It is mobile game, football/soccer related and we need someone to do a voiceover. Maximum of speaking is one minute. There is entry sentences, few of them to explain key features and in the end there is a call to action. We need deep, clear and native english speaker who is able to record his voice

    $58 / hr (Avg Bid)
    $58 / hr Avg Bida
    12 bida

    ...seconds of an existing 2D animated video. I am hoping to have this by COB 29th May. This is an educational and promotion tool. The purpose of it is to let our clients know who we are and what we do. I am wanting to either change the first few second of the video or add a couple of seconds at the start. See existing video below: [log masuk untuk melihat URL]

    $63 (Avg Bid)
    $63 Avg Bida
    10 bida

    Beskrivelse af projektet: en video der viser et produkt som gøre gavn til ældre og svage hvor det kan redde liv, evt video af en ældre person der samme med børnebørn også pludselig næste dag opstår døden , hvor man kan se personens øjne zoome også bliver alt sort, efter det vågner personen op fra en dr&oslas...

    $860 (Avg Bid)
    $860 Avg Bida
    5 bida

    I want to upload a video and use on social media ad well as take some images i can utilise over the long-term

    $325 (Avg Bid)
    Tempatan
    $325 Avg Bida
    9 bida