Iphone app google map offlinepekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    359,612 iphone app google map offline tugasan ditemui, harga dalam USD

    online casino malaysia,google ads,mobile chrome ads,facebook ads,SEO

    $338 (Avg Bid)
    $338 Avg Bida
    16 bida

    apabila anda mempunyai pengalaman untuk menghandle ads di google khususnya SEM , yang sekarang sdg berjalan silahkan menghubungi [Removed by Freelancer.com Admin] ( wa)

    $381 (Avg Bid)
    $381 Avg Bida
    9 bida

    WORK SCOPE: To extract business data from Google Map (*Please zoom map up to 20m for larger data extraction) FORMAT TO SAVE LIST: CSV or EXCEL LIST OF DATA FIELDS REQUIRED: Business Name Address City State Zip Phone Fax (if available) Email id (if available) Website URL (if available) COUNTRY: Malaysia KEYWORDS/TARGET LOCATION: (The list below shows the industrial area name. Please extract th...

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    21 bida

    Daily reporting apps yang boleh update dan lihat report secara online guna apps, ada juga function untuk hantar report dan sedikit chart

    $123 (Avg Bid)
    $123 Avg Bida
    3 bida

    I need an iPhone/iPad app. I already have a design for it, I just need it to be built. Freelance side income Available only Malaysia Available only can speak Malaysia Jutawan App hebat! Duit masuk tak henti-henti dalam bank, kejap 100 kejap 200. Mana datang pun tak tau. Rupa-rupanya begitu mudah sebenarnya buat duit di dunia ini. Formulanya hanya satu– gunakan aplikasi ajaib ini sahaj...

    $179 (Avg Bid)
    $179 Avg Bida
    11 bida

    I need an iPhone/iPad app. I already have a design for it, I just need it to be built. Freelance side income Available only Malaysia Available only can speak Malaysia Jutawan App hebat! Duit masuk tak henti-henti dalam bank, kejap 100 kejap 200. Mana datang pun tak tau. Rupa-rupanya begitu mudah sebenarnya buat duit di dunia ini. Formulanya hanya satu– gunakan aplikasi ajaib ini sahaj...

    $125 (Avg Bid)
    $125 Avg Bida
    6 bida

    I need an iPhone/iPad app. I already have a design for it, I just need it to be built. Freelance side income Available only Malaysia Available only can speak Malaysia Jutawan App hebat! Duit masuk tak henti-henti dalam bank, kejap 100 kejap 200. Mana datang pun tak tau. Rupa-rupanya begitu mudah sebenarnya buat duit di dunia ini. Formulanya hanya satu– gunakan aplikasi ajaib ini sahaj...

    $184 (Avg Bid)
    $184 Avg Bida
    10 bida

    Subir app

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    43 bida

    Your projek sofware iOS iphone

    $465 (Avg Bid)
    $465 Avg Bida
    23 bida

    kami memerlukan programmer yang berpengalaman dalam membina aplikasi mobile untuk kegunaan kredit topup dan menerima data e-statement daripada database sistem pembayaran kami. aplikasi ini juga digunakan untuk komunikasi antara syarikat dan pelanggan. Programer yang berjaya membuat dalam masa diperlukan akan diberi peluang untuk memasuki projek kedua yang serupa tetapi untuk digunakan oleh penggun...

    $1875 (Avg Bid)
    $1875 Avg Bida
    5 bida

    Mencari pembuat laman web yang sudah ada tempate bercoding. Nak buat 2 website simple sahaja. Domain & hosting pakai saya punya sahaja. Few pages sahaja. Guna offline fund transfer sahaja. Cuma nak buyer upload resit, isi no phone, nama & alamat sahaja.

    $132 (Avg Bid)
    $132 Avg Bida
    4 bida

    Perkenalkan, nama saya Gazan Azka Ghafara dari [log masuk untuk melihat URL] Zanana Chips adalah merk dari keripik pisang classy dan modern yang dikemas dengan kemasan yang cantik dan eye-cathcing. Kedepannya, Zanana Chips akan banyak berkolaborasi dengan brand-brand lokal untuk membuat produk co-branding bertemakan pisang. Seperti tas bertemakan pisang, baju bertemakan pisang, souvenir bert...

    $93 (Avg Bid)
    $93 Avg Bida
    9 bida

    Saya membutuhkan rekan yang dapat membantu untuk memasarkan produk saya, baik online ataupun offline, silahkan download lampiran untuk tahu produknya, tks

    $349 (Avg Bid)
    $349 Avg Bida
    4 bida

    Saya membutuhkan jasa untuk membuat website Joomla tapi menggunakan HTML yang sudah jadi. Deskripsi pekerjaan: - Tidak ada pekerjaan medesign web, design sudah dibuat dalam bentuk HTML - Mengaplikasikan design yang sudah jadi ke dalam Joomla - Termasuk membuat form contact us dan google map menggunakan free plugin Joomla - Pekerjaan hanya mengkonvert HTML ke Joomla - Tidak termasuk p...

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    3 bida

    Butuh orang lokal untuk mengerjakan ide app saya

    $154 (Avg Bid)
    $154 Avg Bida
    4 bida

    membuat aplikasi spt medsos dan chat. dan applikasi dpt di download d google play dan apps store

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Membuat aplikasi dengan arahan langsung dari klien

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    1 bida

    saya sudah punya website , dan saya ingin link web ke aplikasi mobile android & Ios. kebetulan saya sudah buat aplikasi mobile dari INSTANT APP MAKER , lumayan bagus tampilannya , tapi tidak sempurna dengan yang saya mau.. yang saya inginkan adalah 1. TAMPILAN , ada satu contoh aplikasi yang ingin saya ikuti tampilannya , namanya xxxxxxxxx bukan systemnya, nanti akan saya kirimkan aplik...

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    Saya mencari seseorang yang dapat membantu saya untuk google adwords. saya ada masalah dengan quality score dan iklan adwords tak release. harap dapat memberi tunjuk ajar.

    $76 (Avg Bid)
    $76 Avg Bida
    4 bida

    saya ingin membuat web seperti google maps

    $3832 (Avg Bid)
    $3832 Avg Bida
    5 bida

    Proyek saya adalah : ini tentang saya. dimana, saya ingin memperbagus template blog saya, memperbanyak follower di Google+, membuat youtube yang berkaitan dengan blog travelling saya, meningkatkan jumlah follower di Fanpage saya, mengurus twitter, pinterest.

    $45 (Avg Bid)
    $45 Avg Bida
    2 bida

    Sebenarnya kehidupan ini membuat saya bingung dan lelah terkadang saya merasakan ingin berhenti untuk hidup , tetapi di dalam pikiran saya selalu terpikirkan sesuatu tentang tuhan memiliki rencana lain untuk saya , dan akhir nya saya bertekad mempunyai keinginan untuk merubah diri saya sendiri. Dan akhirnya nya saya memutuskan untuk berbisnis secara online dan offline , tetapi saya sempat k...

    $1683 - $3366
    $1683 - $3366
    0 bida

    Aplikasi Web based untuk membuat mobile landing page. Tujuan aplikasi agar orang yang tidak mengerti bahasa program bisa buat sendiri Mobile landing page dengan menggunakan aplikasi ini. Konsep aplikasi bisa dilihat lampirannya. Dibawah ini keterangan konsep aplikasinya: Mobile Landing Page Generator 1. Save button akan generate URL, like [log masuk untuk melihat URL] 2. url will be stored at ...

    $473 (Avg Bid)
    $473 Avg Bida
    1 bida

    Hello, saya membutuhkan jasa untuk menggambarkan cover, dan peta untuk novel fiksi fantasy saya. kalau bisa reply ASAP. urgent. thanks.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    mencoba untuk berkarya dan berkarya terus

    $21 - $178
    $21 - $178
    0 bida

    Antivirus bagian hal terpenting bagi kita. Kenapa bagian yang terpenting bagi kita terutama para pengguna Windows? Karena Antivirus adalah Security yang menjaga system di komputer atau notebook kita agar tidak terserang virus atau malware yang banyak sekali bertebaran di internet atau removable disk yang pernah kita gunakan. Sebagian besar kita adalah pengguna internet gratis? benarkan? ya kena...

    $3000 - $5000
    $3000 - $5000
    0 bida

    [log masuk untuk melihat URL], Smartphone Tercanggih 2014 – Tahun 2014 telah merangkak memasuki pertengahan, berbagai jenis smartphone bermunculan menonjolkan keunggulan masing-masing. Ada smartphone yang menawarkan prosesor cepat, kamera dengan hasil foto atau video berkualiats tinggi, hingga smartphone dengan baterai berdaya besar. Nah, langsung saja berikut ini beberapa diantaranya yan...

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    5 bida

    Assalamualaikum wr. wb sedikit sentuhan yang unik agar memberi kesan yang tidak membosankan, walaupun dalam gambar kurang bagus tapi saya yakin kalau di aplikasikan dalam bentuk mungkin akan meningkatkan pendapatan, demikian dari "My Iphone" wassalamualaikum wr. wb

    $395 (Avg Bid)
    $395 Avg Bida
    3 bida

    membuat relatif simple app, presentasi / lecture app.. dengan content lecture diambil/update melalui database/web

    $65 (Avg Bid)
    $65 Avg Bida
    1 bida

    Menerjemahkan dari konsep design Interface (PSD) ke (HTML 5( Beberapa Feature yang akan di pakai sbb: - Parallax Design - Bootstraps - JavaScript - CSS3 - PHP - Responsive Mobile Device - Social Media Sharing - HTML 5 Video Player - Contact Form = Link to Google Map

    $532 - $1065
    $532 - $1065
    0 bida

    Oom derry, saya lihat punya skill di Oracle sama PeopleSoft. Itu kan ERP ya?! Nah, saya kebetulan ingin mengimplementasikan OpenERP di perusahaan teman. Tapi nggak bisa bayar banyak nih. Saya kembaliin aja uang hadiahnya hehehehe. Mau nggak oom? Ya awalan saja sih oom, nanti kalo kita udah lebih deal lagi, kita bicara offline aja hehehe. Ok? Please PM aku di YM dg id yg sama dg idku disini. Trims....

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    1 bida

    bagi yang ingin memperkerjakan saya bikin blog (blogspot) yang langsung saya daftarkena ke search engine google , hubungi saya

    $21 - $178
    $21 - $178
    0 bida

    I need a freelancer who can rank my website within the first five in google searches through the specific keywords (which I will let you know once the job is awarded). Also, the freelacer should create backlinks and do-follow links for the certain recommended posts. The website name is www.startfurnishing.com. Please bid only if you are sure of the results. The results have to be satisfactory for...

    $85 (Avg Bid)
    $85 Avg Bida
    13 bida

    looking for developer (android) who has a google ACT.

    $268 (Avg Bid)
    $268 Avg Bida
    4 bida

    We host OSM on google cloud and use the [log masuk untuk melihat URL] script. The png file of the map is only 15K but the loading time is 700 ms. We have 4 cores on the server and the cpu is not an issue. Need an expert in OSM and Network to find a solution so the map can be loaded quickly.

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    12 bida

    Need Google API experts with prior experience in using google API's to fetch google results.

    $130 (Avg Bid)
    $130 Avg Bida
    4 bida
    Google Adwords 6 hari left

    An Arab who has experience with Google Ads is required.

    $121 (Avg Bid)
    $121 Avg Bida
    20 bida

    We’re looking for an experienced iOS developer who has worked in both Objective-C and Swift, ideally in mixed language projects. The project is a multifaceted app, with most features generally API-backed and using varying levels of offline persistence. We have a long term roadmap that could mean an equally long term contract for the right developer. You should have a strong track record in ...

    $1717 (Avg Bid)
    $1717 Avg Bida
    29 bida

    Need python to read in text file of X,Y,Z and plot X,Y scatter plot with each point coloured according to to the Z value. A suitable colour map will be used. Each X,Y point will have a square marker. The marker size should be adjustable so that the squares are all just touching. The plot should have X,Y axes at 1:1 scale (i.e. a square). There will be many text files to convert to plots - each p...

    $136 (Avg Bid)
    $136 Avg Bida
    6 bida

    I will need advice on how and who to host this site with please. I think WordPress will be a good option for me but feel free to advise on this subject too. The price is to see this stage built and working well. I will continue to pay for further development once this stage is ready. Below is a detailed description of what I would like. Once you have created a site that is to this design I will...

    $237 (Avg Bid)
    $237 Avg Bida
    73 bida

    We are looking some one to set up our google adwords account and campaing.

    $85 (Avg Bid)
    $85 Avg Bida
    31 bida

    photo editors needed for on going projects. Need full time or part time work as you want. Excellent communication is a must.

    $30 / hr (Avg Bid)
    $30 / hr Avg Bida
    34 bida

    hi guys, task is very simple. Modify markers to heatmap on google map in react js. project exists already, only needs heatmap instead of markers. if you can provide sample url and do it perfectly asap, I will award him/her. thanks.

    $33 (Avg Bid)
    $33 Avg Bida
    19 bida

    1_ Check if my Google Analytics account is properly configured. I have a multistore website with 4 domains (Magento 2.2.7). 2_ Check if my Google Tag Manager account is properly configured. 3_ Configure two tags in Google Tag Manager ("Google Analytics - Universal Analytics", "Google Ads Conversion Tracking")

    $37 (Avg Bid)
    $37 Avg Bida
    17 bida

    Hello. I need an experienced person to do my website marketing business, not allowed to exchange traffics and auto adsense clicks. You need organic traffic or generated from platforms like twitter, website promo etc.

    $129 (Avg Bid)
    $129 Avg Bida
    23 bida

    Hi, I made a VPN server with IKEV2 protocol on ubuntu 16.04. Everything works fine, but the problem mainly arises when my iphone goes into sleep mode, and after an undefined time frame disconnects the VPN, I would like to make sure that the VPN never disconnects and for no reason, unless that it is not me to disconnect it

    $67 (Avg Bid)
    $67 Avg Bida
    5 bida

    We are looking for young dynamic Content Writer who can builds trust and authority among our ideal customers. The Content Writer will write, review and edit marketing material and coordinate content and social media activities for the organisation. Responsibilities: -Understand the goal, audience, and message of a campaign and create copy to suit. - Create content marketing strategy for the org...

    $68 (Avg Bid)
    $68 Avg Bida
    18 bida
    Trophy icon 3d model monster 6 hari left

    I need a 3d model of a "headless chicken monster". It is a type of sea cucumber so is an animal. I need it in medium poly count - about 5000. The model needs to be an OBJ with a simple JPG texture map. Type "headless chicken monster" into google to see more angles of it. If you can make it animate simply then that is a bonus as long as it is a series of OBJ files. It does not h...

    $25 (Avg Bid)
    Dijamin
    $25
    0 penyertaan

    Wir suchen professionelle Unterstützung für unser Marketing Team bei der Anpassung von u.a. Google Ads mit dem Fokus auf Leadgenerierung.

    $41 / hr (Avg Bid)
    $41 / hr Avg Bida
    14 bida