Iphone app gps developmentpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    264,229 iphone app gps development tugasan ditemui, harga dalam USD

    Saya perlu laman sesawang baharu Mereka bentuk dan membinakannya Laman capaian

    $27 (Avg Bid)
    $27 Avg Bida
    2 bida
    $25 Avg Bida
    7 bida

    Daily reporting apps yang boleh update dan lihat report secara online guna apps, ada juga function untuk hantar report dan sedikit chart

    $123 (Avg Bid)
    $123 Avg Bida
    3 bida

    I need an iPhone/iPad app. I already have a design for it, I just need it to be built. Freelance side income Available only Malaysia Available only can speak Malaysia Jutawan App hebat! Duit masuk tak henti-henti dalam bank, kejap 100 kejap 200. Mana datang pun tak tau. Rupa-rupanya begitu mudah sebenarnya buat duit di dunia ini. Formulanya hanya satu– gunakan aplikasi ajaib ini sahaj...

    $179 (Avg Bid)
    $179 Avg Bida
    11 bida

    I need an iPhone/iPad app. I already have a design for it, I just need it to be built. Freelance side income Available only Malaysia Available only can speak Malaysia Jutawan App hebat! Duit masuk tak henti-henti dalam bank, kejap 100 kejap 200. Mana datang pun tak tau. Rupa-rupanya begitu mudah sebenarnya buat duit di dunia ini. Formulanya hanya satu– gunakan aplikasi ajaib ini sahaj...

    $125 (Avg Bid)
    $125 Avg Bida
    6 bida

    I need an iPhone/iPad app. I already have a design for it, I just need it to be built. Freelance side income Available only Malaysia Available only can speak Malaysia Jutawan App hebat! Duit masuk tak henti-henti dalam bank, kejap 100 kejap 200. Mana datang pun tak tau. Rupa-rupanya begitu mudah sebenarnya buat duit di dunia ini. Formulanya hanya satu– gunakan aplikasi ajaib ini sahaj...

    $184 (Avg Bid)
    $184 Avg Bida
    10 bida

    Saya perlu laman sesawang baharu Mereka bentuk dan membinakannya Blog Saya ingin memperhebahkan tentang elektrik dan mekanikal

    $116 (Avg Bid)
    $116 Avg Bida
    2 bida

    Pembuatan mobile apps berbasis iOS agar dapat digunakan oleh pengguna iPhone. Mobile apps yang dibuat berfungsi reporting dan monitoring tim lapangan (sales,kurir,dll)

    $353 (Avg Bid)
    $353 Avg Bida
    6 bida

    Cordova/Phonegap

    $265 (Avg Bid)
    $265 Avg Bida
    14 bida

    Saya perlu laman sesawang baharu Mereka bentuk dan membinakannya Blog Nama saya nurul [log masuk untuk melihat URL] 23 [log masuk untuk melihat URL] blog

    $2262 (Avg Bid)
    $2262 Avg Bida
    38 bida
    $584 Avg Bida
    3 bida

    Subir app

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    43 bida

    Your projek sofware iOS iphone

    $465 (Avg Bid)
    $465 Avg Bida
    23 bida

    Apl Android Saya perlukannya direka bentuk dan dibina

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    1 bida

    jalaltel1234

    $555 (Avg Bid)
    $555 Avg Bida
    1 bida

    kami memerlukan programmer yang berpengalaman dalam membina aplikasi mobile untuk kegunaan kredit topup dan menerima data e-statement daripada database sistem pembayaran kami. aplikasi ini juga digunakan untuk komunikasi antara syarikat dan pelanggan. Programer yang berjaya membuat dalam masa diperlukan akan diberi peluang untuk memasuki projek kedua yang serupa tetapi untuk digunakan oleh penggun...

    $1875 (Avg Bid)
    $1875 Avg Bida
    5 bida

    Saya perlu laman sesawang baharu Mereka bentuk dan membinakannya Laman sesawang perniagaan kecil Saya cuba bermula dari sini. Untuk berjaya saya arap semua dapat menolong saya.

    $602 (Avg Bid)
    $602 Avg Bida
    6 bida

    Apl Android Saya perlukannya direka bentuk dan dibina Buat app syarikat

    $650 (Avg Bid)
    $650 Avg Bida
    1 bida

    Perkenalkan, nama saya Gazan Azka Ghafara dari [log masuk untuk melihat URL] Zanana Chips adalah merk dari keripik pisang classy dan modern yang dikemas dengan kemasan yang cantik dan eye-cathcing. Kedepannya, Zanana Chips akan banyak berkolaborasi dengan brand-brand lokal untuk membuat produk co-branding bertemakan pisang. Seperti tas bertemakan pisang, baju bertemakan pisang, souvenir bert...

    $93 (Avg Bid)
    $93 Avg Bida
    9 bida

    Butuh orang lokal untuk mengerjakan ide app saya

    $154 (Avg Bid)
    $154 Avg Bida
    4 bida

    Membuat aplikasi dengan arahan langsung dari klien

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    1 bida

    saya sudah punya website , dan saya ingin link web ke aplikasi mobile android & Ios. kebetulan saya sudah buat aplikasi mobile dari INSTANT APP MAKER , lumayan bagus tampilannya , tapi tidak sempurna dengan yang saya mau.. yang saya inginkan adalah 1. TAMPILAN , ada satu contoh aplikasi yang ingin saya ikuti tampilannya , namanya xxxxxxxxx bukan systemnya, nanti akan saya kirimkan aplik...

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    mencoba untuk berkarya dan berkarya terus

    $21 - $178
    $21 - $178
    0 bida

    [log masuk untuk melihat URL], Smartphone Tercanggih 2014 – Tahun 2014 telah merangkak memasuki pertengahan, berbagai jenis smartphone bermunculan menonjolkan keunggulan masing-masing. Ada smartphone yang menawarkan prosesor cepat, kamera dengan hasil foto atau video berkualiats tinggi, hingga smartphone dengan baterai berdaya besar. Nah, langsung saja berikut ini beberapa diantaranya yan...

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    5 bida

    Assalamualaikum wr. wb sedikit sentuhan yang unik agar memberi kesan yang tidak membosankan, walaupun dalam gambar kurang bagus tapi saya yakin kalau di aplikasikan dalam bentuk mungkin akan meningkatkan pendapatan, demikian dari "My Iphone" wassalamualaikum wr. wb

    $395 (Avg Bid)
    $395 Avg Bida
    3 bida

    membuat relatif simple app, presentasi / lecture app.. dengan content lecture diambil/update melalui database/web

    $65 (Avg Bid)
    $65 Avg Bida
    1 bida

    Nak buat GPS Tracking apps untuk android. GPS tuu digunakan untuk tracking barang yang hilang. Saya tak boleh bagi much information kat sini tapi bagi sesiapa yang boleh buat apps ni please directly email saya.

    $1257 (Avg Bid)
    $1257 Avg Bida
    1 bida

    GPS & ALAT SURVEY merupakan website Toko Online yang menyediakan berbagai macam Produk Digital Instrument seperti GPS ( Global Positioning System ), Surveying Instrument, Satelit Communication, Test dan Measurement, Industry dan Alat Geologi. Dengan berbekal pengalaman, kami selalu berusaha mengendepankan tercapainya kepuasan Pelanggan dengan berusaha menjadi mitra yang efesien, efektif dan...

    $532 - $1065
    $532 - $1065
    0 bida

    [log masuk untuk melihat URL] SAAS web platform where people can edit 3D models (upload their own models in .FBX .OBJ .DAE format) and can modify (Textures, color, shapes) or generate their own models from geometric figures or texts ... once modified (without programming or code) export through an IFRAME to share on a Web Page and visualize the 3D model for WebAR. 3D elements must be linked to Po...

    $2250 (Avg Bid)
    $2250 Avg Bida
    1 bida
    Trophy icon Need logo for website 6 hari left

    I have opened a company called DFW Trac " gps tracking made easy" i will be selling gps tracker for cars, fleet ,personal I live in the Dallas/ Fort Worth area, this is why i called it DFW. looking for a cool logo with "gps tracing made easy" in logo

    $20 (Avg Bid)
    $20
    0 penyertaan
    Development 6 hari left

    Need mulesoft developers to help for 2 to 3 months

    $10 - $17 / hr
    $10 - $17 / hr
    0 bida
    Se7a mobile App 6 hari left

    I need an iPhone app. I would like it designed and built.

    $1151 (Avg Bid)
    $1151 Avg Bida
    28 bida

    Ghostwriter wanted to frame my ideas into a coherent ebook about personal development.

    $63 (Avg Bid)
    $63 Avg Bida
    16 bida

    Developer will need to sign, NDA, release IP rights, etc. for this project. Want Web Interface, Android and iOS Need Plaid API platform built so user can seamlessly connect their bank account to the system and allow us to monitor transactions. We want to round up to the next dollar after every debit transaction and round down for every credit transaction and take the "change" from each...

    $1184 (Avg Bid)
    $1184 Avg Bida
    43 bida

    A new Information Technology company in UK is looking for sales representatives who can help in generating new leads, selling products and services , managing direct sales with customers, opening new sales channels & new markets Offering excellent hourly rates ,commissions , transportation & traveling allowances Expecting you have: - At least 2 years of experience working in sales and ma...

    $39 / hr (Avg Bid)
    $39 / hr Avg Bida
    5 bida

    I need someone to create an iOS and android app for my business. It needs to perform sorting functions to user requirements and swapping functions to the retrieved results from a database of existing results. As an extension, we need an e-commerce store. Further details will be disclosed. Feel free to DM us. :)

    $387 (Avg Bid)
    $387 Avg Bida
    14 bida

    I am looking for a script that can automate on a app on either android or iphone, either one. And we will be requesting info from a API. It's extremely straight forward, and not too complicated.

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    18 bida

    Chat Project Mobile/Desktop, Desktop/Mobile, Desktop/Desktop, Mobile/Mobile - Mobile (Xamarin - IOS and Android) and Desktop(Asp.net) Desktop -Autentication server -Login page -Mobile User Location (GPS + Maps + Pin) -Chat (show all logged users and historical messagens) Mobile - Login Page - Mainscreen with 8 buttons - Menu Mainscreen shall include - Chat button - Location button (open a map ...

    $240 (Avg Bid)
    $240 Avg Bida
    14 bida

    Hi swapnildesign, I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat. i have some photos i took with iphone. I need to clean up the best you can. I have to use them until i can get some real photos.

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    1 bida

    I want professional and expert in R programming,windows,software development in shinyR.

    $55 (Avg Bid)
    $55 Avg Bida
    1 bida

    I need an existing website rebuilt. I need you to design and build a website for my small business.

    $135 (Avg Bid)
    $135 Avg Bida
    9 bida

    Android version is available with name Himoji: [log masuk untuk melihat URL] I will take the complete working code of the app. Technologies needed : Xamarian with c#

    $98 (Avg Bid)
    $98 Avg Bida
    1 bida

    Application Type: Native Brief: need someone to develop a Pubg Tournament App. Some Similar Apps/Websites: GamerzArea Features: Email Signup/SignIn Social SignUp/SignIn (Facebook, Google, LinkedIn, Twitter) Push Notifications Deep Linking Calendaring Geolocation usage Payment Processing User Analytics Crash Reporting Multilingual Support SMS Messaging Real-time Chat Send a Proposal if you can ...

    $415 (Avg Bid)
    $415 Avg Bida
    9 bida

    I am looking to have the following developed on my existing site that uses phpFox (4.7.7): A) I need a user to subscribe to group in order to have access to that group's content (forums, photos, blogs, videos, etc.). Such that, if a user wants to access content that a group's administrator has created, or read a blog post from an existing subscriber to that group - they must first be su...

    $550 (Avg Bid)
    $550 Avg Bida
    36 bida

    hey! I am looking for someone who can teach Meanstack development. you should be available to teach 2-3 hours a day. You should have experience working on the same.

    $9 / hr (Avg Bid)
    $9 / hr Avg Bida
    5 bida
    App development 6 hari left

    you develop app for android mobiles. as per mine requirement.

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    6 bida
    NFC reading app 6 hari left

    We need an app that reads NFC info from phone to phone so to share specific fields info. Need to connect to a server for database back up and have both versions: iOS and Android. Also it needs to be able to get GPS position to share info by position, not NFC.

    $1084 (Avg Bid)
    $1084 Avg Bida
    36 bida

    1. PSD design and finalization: 100 Euro 2. Product & Inventory Management(Add/Update/Delete etc): 350 Euro 3. User Management: (Register, Login, My Account etc): 250 Euro 4. Auction/Biding Management (Winner, Timing, Z or Cents Management, My Orders, Credit History, Winner etc): 500 Euro 5. ADMIN Management (Admin Login, Dashboard): 150 Euro 6. Other Pages(About, Term & Services etc) : 20...

    $2218 (Avg Bid)
    $2218 Avg Bida
    64 bida