Iphone app programing skillpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    277,784 iphone app programing skill tugasan ditemui, harga dalam USD

    Artikel tentang Tips Pencarian Kerja meliputi CV dan wawancara. Kemudian tips peningkatan skill, serta artikel tentang hak hak pekerja yg berkeluarga (seperti cuti hamil/melahirkan, menyediakan cuti ayah dll), dan lain lain

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    3 bida

    Daily reporting apps yang boleh update dan lihat report secara online guna apps, ada juga function untuk hantar report dan sedikit chart

    $125 (Avg Bid)
    $125 Avg Bida
    3 bida

    I need an iPhone/iPad app. I already have a design for it, I just need it to be built. Freelance side income Available only Malaysia Available only can speak Malaysia Jutawan App hebat! Duit masuk tak henti-henti dalam bank, kejap 100 kejap 200. Mana datang pun tak tau. Rupa-rupanya begitu mudah sebenarnya buat duit di dunia ini. Formulanya hanya satu– gunakan aplikasi ajaib ini sahaj...

    $194 (Avg Bid)
    $194 Avg Bida
    9 bida

    I need an iPhone/iPad app. I already have a design for it, I just need it to be built. Freelance side income Available only Malaysia Available only can speak Malaysia Jutawan App hebat! Duit masuk tak henti-henti dalam bank, kejap 100 kejap 200. Mana datang pun tak tau. Rupa-rupanya begitu mudah sebenarnya buat duit di dunia ini. Formulanya hanya satu– gunakan aplikasi ajaib ini sahaj...

    $127 (Avg Bid)
    $127 Avg Bida
    5 bida

    I need an iPhone/iPad app. I already have a design for it, I just need it to be built. Freelance side income Available only Malaysia Available only can speak Malaysia Jutawan App hebat! Duit masuk tak henti-henti dalam bank, kejap 100 kejap 200. Mana datang pun tak tau. Rupa-rupanya begitu mudah sebenarnya buat duit di dunia ini. Formulanya hanya satu– gunakan aplikasi ajaib ini sahaj...

    $202 (Avg Bid)
    $202 Avg Bida
    8 bida

    Pembuatan mobile apps berbasis iOS agar dapat digunakan oleh pengguna iPhone. Mobile apps yang dibuat berfungsi reporting dan monitoring tim lapangan (sales,kurir,dll)

    $344 (Avg Bid)
    $344 Avg Bida
    4 bida

    Subir app

    $18 / hr (Avg Bid)
    $18 / hr Avg Bida
    42 bida

    Your projek sofware iOS iphone

    $481 (Avg Bid)
    $481 Avg Bida
    20 bida
    trowmacker Tamat left

    mempunya skill dalam manufacturing.

    $13 / hr (Avg Bid)
    $13 / hr Avg Bida
    2 bida

    kami memerlukan programmer yang berpengalaman dalam membina aplikasi mobile untuk kegunaan kredit topup dan menerima data e-statement daripada database sistem pembayaran kami. aplikasi ini juga digunakan untuk komunikasi antara syarikat dan pelanggan. Programer yang berjaya membuat dalam masa diperlukan akan diberi peluang untuk memasuki projek kedua yang serupa tetapi untuk digunakan oleh penggun...

    $1909 (Avg Bid)
    $1909 Avg Bida
    5 bida
    Design project Tamat left

    Kepuasan costumer adalah tujuan saya, kerja sama yang baik akan mengahasilkan karya yang baik pula. Pengalaman lah yang membentuk seorang designer yang cerdas. Skill: Hand Drawing (sketsa) Adobe Illustrator (ai) Indesign (id) Photoshop (ps) Design Process (proses desain) : - Sketsa - Acc/asistensi 1,2,3 - Finishing

    $350 (Avg Bid)
    $350 Avg Bida
    2 bida

    Perkenalkan, nama saya Gazan Azka Ghafara dari [log masuk untuk melihat URL] Zanana Chips adalah merk dari keripik pisang classy dan modern yang dikemas dengan kemasan yang cantik dan eye-cathcing. Kedepannya, Zanana Chips akan banyak berkolaborasi dengan brand-brand lokal untuk membuat produk co-branding bertemakan pisang. Seperti tas bertemakan pisang, baju bertemakan pisang, souvenir bert...

    $95 (Avg Bid)
    $95 Avg Bida
    9 bida

    SIDIK S.A PURWOKOCurriculum Vitae/Daftar Riwayat HidupDATA PRIBADITempat & Tgl. Lahir : Surabaya, 19 Agustus 1975 Jenis Kelamin : Laki-lakiAgama : Islam Kewarganegaraan : Indonesia Alamat : Perum Griya Perigi Blok D4 No.9 RT.006/RW.08 Kelurahan Bedahan, Kecamatan Sawangan - Depok, Jawa BaratGSM     :  0852 - 1980 529...

    $1500 (Avg Bid)
    $1500 Avg Bida
    1 bida

    Butuh orang lokal untuk mengerjakan ide app saya

    $159 (Avg Bid)
    $159 Avg Bida
    4 bida

    Membuat aplikasi dengan arahan langsung dari klien

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    Kami mencari developer dengan skill sbb: - Menguasai Apache SOLR dan plugin management - Menguasai MariaDB dan MySql - Menguasai program PHP, HTML dan Ajax

    $540 - $1080
    $540 - $1080
    0 bida

    saya sudah punya website , dan saya ingin link web ke aplikasi mobile android & Ios. kebetulan saya sudah buat aplikasi mobile dari INSTANT APP MAKER , lumayan bagus tampilannya , tapi tidak sempurna dengan yang saya mau.. yang saya inginkan adalah 1. TAMPILAN , ada satu contoh aplikasi yang ingin saya ikuti tampilannya , namanya xxxxxxxxx bukan systemnya, nanti akan saya kirimkan aplik...

    $111 (Avg Bid)
    $111 Avg Bida
    1 bida
    Public Health Tamat left

    Halo nama saya Kornelius Langga Son, SKM. Saat ini saya bekerja di bidang sosial khususnya bekerja bagi remaja yang kehilangan pengasuhan, saya ingin menambah penghasilan saya dan saya ingin menambah skill saya.

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    mencoba untuk berkarya dan berkarya terus

    $22 - $180
    $22 - $180
    0 bida

    [log masuk untuk melihat URL], Smartphone Tercanggih 2014 – Tahun 2014 telah merangkak memasuki pertengahan, berbagai jenis smartphone bermunculan menonjolkan keunggulan masing-masing. Ada smartphone yang menawarkan prosesor cepat, kamera dengan hasil foto atau video berkualiats tinggi, hingga smartphone dengan baterai berdaya besar. Nah, langsung saja berikut ini beberapa diantaranya yan...

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    5 bida

    Membuat atau membangun suatu situs dengan CSS design. Saya membuatnya berdasarkan Skill atau kemampuan saya. Saya sendiri adalah anak pelajar SMK di wilayah Jawa Tengah. Dan walaupun saya tidak semahir yang anda kira, paling tidak saya mempunyai keinginan yang kuat dan kediplinan yang cukup untuk belajar.

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    Assalamualaikum wr. wb sedikit sentuhan yang unik agar memberi kesan yang tidak membosankan, walaupun dalam gambar kurang bagus tapi saya yakin kalau di aplikasikan dalam bentuk mungkin akan meningkatkan pendapatan, demikian dari "My Iphone" wassalamualaikum wr. wb

    $401 (Avg Bid)
    $401 Avg Bida
    3 bida

    saya mempunyai skill di bisang menulis. banyak sekali hal-hal yang inspiratif yang menarik yang bisa dijadikan sebuah tulisan. artikel yang saya maksudkan bukan hanya artikel formal akan tetapi juga ada non formal. seperti yang kita ketahui semua pembaca memiliki minat yang berbeda-beda, ada yang suka memba artikel dengan bahasa formal ataupun juga non formal.

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    membuat relatif simple app, presentasi / lecture app.. dengan content lecture diambil/update melalui database/web

    $66 (Avg Bid)
    $66 Avg Bida
    1 bida

    saya masih dalam tahap belajar mengembangkan ilmu dalam membuat perangkat lunak dan situs WEB, jika ada pekerjaan yang cocok untuk saya dan anda mau membayar saya, saya akan dengan senang hati menerimanya, ada beberapa skill yang saya kuasai : PHP, CSS, HTML, Website design, Graphic Design, VB.net, SQL

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    2 bida

    Oom derry, saya lihat punya skill di Oracle sama PeopleSoft. Itu kan ERP ya?! Nah, saya kebetulan ingin mengimplementasikan OpenERP di perusahaan teman. Tapi nggak bisa bayar banyak nih. Saya kembaliin aja uang hadiahnya hehehehe. Mau nggak oom? Ya awalan saja sih oom, nanti kalo kita udah lebih deal lagi, kita bicara offline aja hehehe. Ok? Please PM aku di YM dg id yg sama dg idku disini. Trims....

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    1 bida

    Hello all i want a ecommerce android+iphone mobile app where i can sell my products but i need a function to add other seller only admin can add a new seller i wanna app like this : [log masuk untuk melihat URL]

    $273 (Avg Bid)
    $273 Avg Bida
    10 bida

    I have a PHP-scripts which synchronized a database table on our side with a marketplace. There's a new version of the marketplace-API, I want to upgrade to that version. There's no need to restructure or create new functionality. The PHP-script itself is only 390 lines of code. This is the migration guide of the Marketplace, only the Offer-section is used: [log masuk untuk melihat URL]...

    $34 (Avg Bid)
    $34 Avg Bida
    9 bida
    Prospects Focus App 6 hari left
    DISAHKAN

    I need an iPhone app. I would like it designed and built. Baseball Prospect and chat oriented!

    $348 (Avg Bid)
    $348 Avg Bida
    15 bida

    We are looking for a skilled software engineer willing to work in the fin-tech domain. The appropriate candidate would be working on developing a modern web app. Preferred skill sets: - ReactJS - NodeJS - Postgres

    $540 (Avg Bid)
    $540 Avg Bida
    10 bida
    java programing 6 hari left

    We want to implement in Java a distributed storage system. In this system, a daemon process (called DataNode) is running on a set of machines (nodes). Data are replicated on all nodes. When started, each DataNode registers with a daemon process called Master, which executes on a dedicated node.

    $180 (Avg Bid)
    $180 Avg Bida
    11 bida
    Qorder app 6 hari left

    I need an iPhone/iPad app. I already have a design for it, I just need it to be built.

    $549 (Avg Bid)
    $549 Avg Bida
    16 bida

    hello freelancers, office content writing and editing, if you have a good skill set for this work then bid.

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    5 bida
    Alert App UI 6 hari left

    I need to design an alert mobile application for Android and iPhone. It will push new job/project notifications from https://freelanceralert.com. It is also necessary to upgrade backend APIs to develop a mobile app. I want to publish them so that users can download at Google Play Store and App Store. Add the name of the reference website at the bottom of the proposal so that I can find you check ...

    $1184 (Avg Bid)
    $1184 Avg Bida
    18 bida

    I am able complete this project in less time. I have all skill that you required

    $8 (Avg Bid)
    $8 Avg Bida
    1 bida
    Valley Wings 6 hari left

    Start up nonprofit looking for grant funding just received IRS tax exempt status. Looking for US based grant writer with experience with construction or Aviation grants. Valley Wings over view: Valley wings was founded as a nonprofit by Scott Allison in 2020. The main goal is to offer aviation-based training and education to rural Wyoming Residents and High School S...

    $18 / hr (Avg Bid)
    $18 / hr Avg Bida
    3 bida

    I need a draftsman/woman to draw up the floor plans for a modest 1200 sq ft house for submission in PDF to the county whose building approval I need---I wish I had 3d drafting skill, but I never learned, tho I have loved looking at house plans for many yrs--I have a good idea of what I need---when I get the the permission from the county, I get temporary electric power--which will be great for HE...

    $468 (Avg Bid)
    $468 Avg Bida
    24 bida
    LechnerNET 6 hari left

    Hello, first let me introduce my self. My Name is Andreas and I am 23 years old. I finished technical school 2017 and working now as Administrator in my Family's company. At the moment I try to make the company as smart as possible. Thats the reason why I started the LechnerNET project. What is LechnerNET? The idea behind the LechnerNET is to develop software that can be adapted and expan...

    $5247 (Avg Bid)
    $5247 Avg Bida
    14 bida

    I am looking for someone with an exceptional skill to build software for Dental Practice, if you already built one in past will be advantageous. This project will have following features- Patient booking Dental Charting Pt recall system Daily,weekly,monthly and annual reports medical history with alerts patient portal for online booking and update. and many more Kind regards Raman

    $1519 (Avg Bid)
    $1519 Avg Bida
    17 bida
    Youtube type website and app 6 hari left
    DISAHKAN

    We are looking to develop an education app that is similar to y0utube, there are several changes is. The first phase will do only the android app and then further with iPhone app. ready adaption also work. like [log masuk untuk melihat URL]

    $1114 (Avg Bid)
    $1114 Avg Bida
    10 bida

    I need an iPhone app. I would like it designed and built. New platform for connecting people and messaging. Mix of facebook and tinder based on different parameters.

    $10828 (Avg Bid)
    $10828 Avg Bida
    4 bida

    We have a pre-existing app/code that we want to add a P2P system, a P2P loan system using escrows (abit like localbitcoins) and an individual loan system like Nexo,Blockify etc onto. We require this to be on iphone and Android stores. These 3 systems outlined will be added onto the existing app. We have added a specifications document to this and advise you to read it before submitting to us. The...

    $6257 (Avg Bid)
    $6257 Avg Bida
    1 bida

    We have a pre-existing app/code that we want to add a P2P system, a P2P loan system using escrows (abit like localbitcoins) and an individual loan system like Nexo,Blockify etc onto. We require this to be on iphone and Android stores. These 3 systems outlined will be added onto the existing app. We have added a specifications document to this and advise you to read it before submitting to us. The...

    $6257 (Avg Bid)
    $6257 Avg Bida
    1 bida

    hello freelancers, content Data Entry and editing work,. bid only if you have a good skill set to perform this work.

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    28 bida

    Worpress responisve bug [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] menu bar is not working

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    14 bida
    Cordova App Fix 5 hari left
    DISAHKAN

    Hello there I have a webpage-app made with Cordova. This is a math and word game. I want to improve some features and fix some problems in this game. [log masuk untuk melihat URL] Please download and try the game first. The game is an online game. There are single, battle and tournament sections. There is also a wheel of luck. Problems; 1-We have a problem with advertising. Namely, there...

    $147 (Avg Bid)
    $147 Avg Bida
    2 bida
    editing photo 5 hari left

    an iPhone/iPad app. I already have a design for it, I just need it to be built.

    $7 / hr (Avg Bid)
    $7 / hr Avg Bida
    5 bida

    The app must 1. Download the NSW Health Covid exposure site list ([log masuk untuk melihat URL]) 2. Parse the list (a CSV) to extract Covid site details (some have addresses, some just venue names) and exposure date and time - this wont be 100% accurate but that's ok 3. Download the user's Google Map timeline (comes as a KML file) 4. Parse the user's timeline to extract location an...

    $1115 (Avg Bid)
    $1115 Avg Bida
    22 bida

    New product under development and it's time to raise awareness!!! I am in need of a qualified Professional Freelancer and/or (Company) to update and/or build my Landing Page, Freelancer must be well acknowledge in all aspects of Marketing and advertising to create a page that is Captivating, Compelling, Informative and eye-catching. Freelancer must also be well diverse in Facebook, Instagra...

    $131 (Avg Bid)
    $131 Avg Bida
    36 bida