Iphone app send gps server google mapspekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    422,500 iphone app send gps server google maps tugasan ditemui, harga dalam USD

    online casino malaysia,google ads,mobile chrome ads,facebook ads,SEO

    $338 (Avg Bid)
    $338 Avg Bida
    16 bida

    apabila anda mempunyai pengalaman untuk menghandle ads di google khususnya SEM , yang sekarang sdg berjalan silahkan menghubungi [Removed by Freelancer.com Admin] ( wa)

    $381 (Avg Bid)
    $381 Avg Bida
    9 bida

    WORK SCOPE: To extract business data from Google Map (*Please zoom map up to 20m for larger data extraction) FORMAT TO SAVE LIST: CSV or EXCEL LIST OF DATA FIELDS REQUIRED: Business Name Address City State Zip Phone Fax (if available) Email id (if available) Website URL (if available) COUNTRY: Malaysia KEYWORDS/TARGET LOCATION: (The list below shows the industrial area name. Please extract th...

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    20 bida

    Merancang Mobile Apps Untuk Sewa Tempat Disertai Booking, dan Maps Agent. Jangan Lupa Menu Sign Up dan Sign In, Sebagai Client , Agent dan Penyewa Tempat. Warna Kombinasi Biru dan Putih Seperti (Traveloka)

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    2 bida
    $286 Avg Bida
    19 bida

    Daily reporting apps yang boleh update dan lihat report secara online guna apps, ada juga function untuk hantar report dan sedikit chart

    $123 (Avg Bid)
    $123 Avg Bida
    3 bida

    I need an iPhone/iPad app. I already have a design for it, I just need it to be built. Freelance side income Available only Malaysia Available only can speak Malaysia Jutawan App hebat! Duit masuk tak henti-henti dalam bank, kejap 100 kejap 200. Mana datang pun tak tau. Rupa-rupanya begitu mudah sebenarnya buat duit di dunia ini. Formulanya hanya satu– gunakan aplikasi ajaib ini sahaj...

    $179 (Avg Bid)
    $179 Avg Bida
    11 bida

    I need an iPhone/iPad app. I already have a design for it, I just need it to be built. Freelance side income Available only Malaysia Available only can speak Malaysia Jutawan App hebat! Duit masuk tak henti-henti dalam bank, kejap 100 kejap 200. Mana datang pun tak tau. Rupa-rupanya begitu mudah sebenarnya buat duit di dunia ini. Formulanya hanya satu– gunakan aplikasi ajaib ini sahaj...

    $125 (Avg Bid)
    $125 Avg Bida
    6 bida

    I need an iPhone/iPad app. I already have a design for it, I just need it to be built. Freelance side income Available only Malaysia Available only can speak Malaysia Jutawan App hebat! Duit masuk tak henti-henti dalam bank, kejap 100 kejap 200. Mana datang pun tak tau. Rupa-rupanya begitu mudah sebenarnya buat duit di dunia ini. Formulanya hanya satu– gunakan aplikasi ajaib ini sahaj...

    $184 (Avg Bid)
    $184 Avg Bida
    10 bida

    Pembuatan mobile apps berbasis iOS agar dapat digunakan oleh pengguna iPhone. Mobile apps yang dibuat berfungsi reporting dan monitoring tim lapangan (sales,kurir,dll)

    $353 (Avg Bid)
    $353 Avg Bida
    6 bida

    Subir app

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    43 bida

    Your projek sofware iOS iphone

    $465 (Avg Bid)
    $465 Avg Bida
    23 bida

    kami memerlukan programmer yang berpengalaman dalam membina aplikasi mobile untuk kegunaan kredit topup dan menerima data e-statement daripada database sistem pembayaran kami. aplikasi ini juga digunakan untuk komunikasi antara syarikat dan pelanggan. Programer yang berjaya membuat dalam masa diperlukan akan diberi peluang untuk memasuki projek kedua yang serupa tetapi untuk digunakan oleh penggun...

    $1875 (Avg Bid)
    $1875 Avg Bida
    5 bida

    Perkenalkan, nama saya Gazan Azka Ghafara dari [log masuk untuk melihat URL] Zanana Chips adalah merk dari keripik pisang classy dan modern yang dikemas dengan kemasan yang cantik dan eye-cathcing. Kedepannya, Zanana Chips akan banyak berkolaborasi dengan brand-brand lokal untuk membuat produk co-branding bertemakan pisang. Seperti tas bertemakan pisang, baju bertemakan pisang, souvenir bert...

    $93 (Avg Bid)
    $93 Avg Bida
    9 bida

    Membutuhkan anggota tim lepas (jadi tidak mengerjakan sendiri) untuk membuat aplikasi perhitungan efisiensi untuk sebuah perusahaaan manufacture. Aplikasi sebelumnya sudah ada, tinggal remake ulang menggunakan PHP Codeigniter

    $300 (Avg Bid)
    $300 Avg Bida
    2 bida

    Butuh orang lokal untuk mengerjakan ide app saya

    $154 (Avg Bid)
    $154 Avg Bida
    4 bida

    membuat aplikasi spt medsos dan chat. dan applikasi dpt di download d google play dan apps store

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Membuat aplikasi dengan arahan langsung dari klien

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    1 bida

    saya sudah punya website , dan saya ingin link web ke aplikasi mobile android & Ios. kebetulan saya sudah buat aplikasi mobile dari INSTANT APP MAKER , lumayan bagus tampilannya , tapi tidak sempurna dengan yang saya mau.. yang saya inginkan adalah 1. TAMPILAN , ada satu contoh aplikasi yang ingin saya ikuti tampilannya , namanya xxxxxxxxx bukan systemnya, nanti akan saya kirimkan aplik...

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    Saya mencari seseorang yang dapat membantu saya untuk google adwords. saya ada masalah dengan quality score dan iklan adwords tak release. harap dapat memberi tunjuk ajar.

    $76 (Avg Bid)
    $76 Avg Bida
    4 bida

    - Implementasi Sistem Absensi Otomatis Di Kampus Institut Teknologi Del dengan Menggunakan Teknologi RFID. - Implementasi Nagios dan Cacti sebagai Network Management System. - Implementasi Active Directory di Kampus Institut Teknologi Del menggunakan Windows Server 2012. - Implementasi Fortigate Sebagai router. - Implementasi Auto Laptop Installation Using Mumi.

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    saya ingin membuat web seperti google maps

    $3832 (Avg Bid)
    $3832 Avg Bida
    5 bida

    Proyek saya adalah : ini tentang saya. dimana, saya ingin memperbagus template blog saya, memperbanyak follower di Google+, membuat youtube yang berkaitan dengan blog travelling saya, meningkatkan jumlah follower di Fanpage saya, mengurus twitter, pinterest.

    $45 (Avg Bid)
    $45 Avg Bida
    2 bida

    menyediakan Server elektrik dan mini server elektrik di area indonesia

    $532 - $1065
    $532 - $1065
    0 bida

    mencoba untuk berkarya dan berkarya terus

    $21 - $178
    $21 - $178
    0 bida

    [log masuk untuk melihat URL], Smartphone Tercanggih 2014 – Tahun 2014 telah merangkak memasuki pertengahan, berbagai jenis smartphone bermunculan menonjolkan keunggulan masing-masing. Ada smartphone yang menawarkan prosesor cepat, kamera dengan hasil foto atau video berkualiats tinggi, hingga smartphone dengan baterai berdaya besar. Nah, langsung saja berikut ini beberapa diantaranya yan...

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    5 bida

    Saya membutuhkan yg paham dan pengalaman utk melakukan setting/configurasi asterisk saat ini sdh terpasang akan tetapi masih mengkonsumsi cpu server boros sekali rencanaakan dipakai utk call center dg jumlah agent 100 orang.

    $1553 (Avg Bid)
    $1553 Avg Bida
    3 bida

    Assalamualaikum wr. wb sedikit sentuhan yang unik agar memberi kesan yang tidak membosankan, walaupun dalam gambar kurang bagus tapi saya yakin kalau di aplikasikan dalam bentuk mungkin akan meningkatkan pendapatan, demikian dari "My Iphone" wassalamualaikum wr. wb

    $395 (Avg Bid)
    $395 Avg Bida
    3 bida

    membuat relatif simple app, presentasi / lecture app.. dengan content lecture diambil/update melalui database/web

    $65 (Avg Bid)
    $65 Avg Bida
    1 bida

    Nak buat GPS Tracking apps untuk android. GPS tuu digunakan untuk tracking barang yang hilang. Saya tak boleh bagi much information kat sini tapi bagi sesiapa yang boleh buat apps ni please directly email saya.

    $1257 (Avg Bid)
    $1257 Avg Bida
    1 bida

    bagi yang ingin memperkerjakan saya bikin blog (blogspot) yang langsung saya daftarkena ke search engine google , hubungi saya

    $21 - $178
    $21 - $178
    0 bida

    GPS & ALAT SURVEY merupakan website Toko Online yang menyediakan berbagai macam Produk Digital Instrument seperti GPS ( Global Positioning System ), Surveying Instrument, Satelit Communication, Test dan Measurement, Industry dan Alat Geologi. Dengan berbekal pengalaman, kami selalu berusaha mengendepankan tercapainya kepuasan Pelanggan dengan berusaha menjadi mitra yang efesien, efektif dan...

    $532 - $1065
    $532 - $1065
    0 bida

    I am needing help to develop scripts for a Linux server. Wanting someone proficient / comfortable working in a Linux environment. Project details are explained in the attached document.

    $137 (Avg Bid)
    $137 Avg Bida
    6 bida

    Looking for someone to setup FTP service and create a single FTP account in a Ubuntu Dedicated Server.

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    5 bida

    I have 2 small task: Task one - Google Map - 3 buttons - connect between button to place. the map is working, you can find the HTML, css + js. I want to connect the 3 buttons, by adding even listeners and to be able to get the right citycoordsaddMarker by clicking on the buttons. so, button lead to address on the map (you can find already 3 markerscoords). If that was possible I want ...

    $29 (Avg Bid)
    $29 Avg Bida
    9 bida
    Ubuntu Server 6 hari left

    Need someone to tell me requirement to install ubuntu on digitalocean.

    $13 (Avg Bid)
    $13 Avg Bida
    12 bida

    App Requirements: • Patients to have access to the most nearby doctors - Patients and doctors registration (capturing GPS location/ maps) • Patients to make appointments via chat/ call/ email - incorporate GPS maps (include date and time for patient appointment rescue patients from making long queues • Patients to search doctors based on proximity, availability, specialty, and needs...

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    3 bida

    In need of talented programmer who can install and set up Plesk Control panel on a VM with window Server 2012 R. Setting up Plesk control panel multiple accounts about 10 websites. Part of the assignment is provide a written step by step documenting the process. We can discuss further this setups.

    $53 (Avg Bid)
    $53 Avg Bida
    12 bida

    In need of talented programmer who can install and set up Exchange server 2016 on a VM with window Server 2012 R. Setting up the Exchange server will involve creating multiple accounts and groups for about 10 websites. Part of the assignment is provide a written step by step documenting the process. We can discuss further this setups.

    $43 (Avg Bid)
    $43 Avg Bida
    9 bida
    google top 3 keywords 6 hari left
    DISAHKAN

    google top 3 keywords ranking [log masuk untuk melihat URL] keyword: best primer in drugstore allready USA rank top 20

    $48 (Avg Bid)
    $48 Avg Bida
    15 bida

    Speaking to inbound opted in leads who are interested in getting a medical alert from us to help them stay safe and protected and in case of emergency they will have our medical SOS alert button to push so that help is on the way fast. It can go in the shower and it also has GPS to help locate just in case for patients that have trouble remembering things and get lost or cant speak and need help. ...

    $591 (Avg Bid)
    $591 Avg Bida
    8 bida

    Speaking to inbound opted in leads who are interested in getting a medical alert from us to help them stay safe and protected and in case of emergency they will have our medical SOS alert button to push so that help is on the way fast. It can go in the shower and it also has GPS to help locate just in case for patients that have trouble remembering things and get lost or cant speak and need help. ...

    $270 (Avg Bid)
    $270 Avg Bida
    10 bida

    Looking to get a rough qoute to build a SQL Database server that will 1) Maintain end-of-day historical stock data for around 10,000 stocks with on average 3000 data points per stock 2) Will run an end of day update to retrieve the latest stock data for that stock. An API will be provided, The timing of the update has be to be configurable by index (for example, Tokyo at 11am AEST, US at 12pm etc....

    $809 (Avg Bid)
    $809 Avg Bida
    29 bida

    I need a new website. I need you to design and build a landing page.

    $21 - $176
    $21 - $176
    0 bida

    Need someone to add some more features to an existing google app maker

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    1 bida

    hi, I'm looking for a developer/team to create an app for me based on one I've already started in android studio. The app idea is a matchmaking service where there are two modes to the app; one is technician and the other is client. flow is as follows (after signing up and filling out details and credit card info for payments): - client opens app and presses a button called "find...

    $3137 (Avg Bid)
    $3137 Avg Bida
    46 bida

    I am looking for Data Visualisation Expert to draw Tweets and their Users distribution on US and World map. Task Background - The data is already attached in the xlsx file for both the required tasks. - You will be plotting the distribution of Tweets and their users on the US map at the state level. However, for every state, you need to highlight the largest number of tweets posted and users ...

    $16 / hr (Avg Bid)
    $16 / hr Avg Bida
    4 bida

    Freelancer will create a 3 pages salespage based on this website: [log masuk untuk melihat URL] Basically I want the same website with adaptation for content. 1st page is main page, with video and text, 2nd page is after we click blue button, 3rd page is after form entry page. Freelancer should be good at coding bootstrap, should be good at graphic design to enhance our product. Freelancer shou...

    $167 (Avg Bid)
    $167 Avg Bida
    20 bida

    My project is just for educational purposes to supplement to my codes. We have problems for consistency of sending SMS to multiple numbers. Some message are not being sent, some are sent very late probably a day after. I am about to teach this codes to my students. I dont know what could be the problem, these are the possible: 1. To my codes 2. Hardware-GSM 3. Philippine SMS network I am using &q...

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    3 bida