Iphone app send gps serverpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    298,446 iphone app send gps server tugasan ditemui, harga dalam USD

    project singkat untuk setup apache web server sesuai dengan keterangan PDF yang diberikan. Termasuk performance testing dan juga mengimplementasikan load balancer

    $151 (Avg Bid)
    $151 Avg Bida
    4 bida

    Saya butuh Team & Personil untuk maju ke sebuah project pemerintah yang harus melengkapi beberapa persyaratan berikut a. Satu (1) orang Ahli Programmer, yang mempunyai sertifikat MikroTIK Advance, IPv6, NSE 1 Network Security. Pendidikan minimal Sarjana Strata 1 (S1) Jurusan Teknik Informatika perguruan tinggi negeri atau perguruan tinggi swasta yang telah diakriditasi atau telah lulus ujian...

    $1904 (Avg Bid)
    $1904 Avg Bida
    11 bida
    $286 Avg Bida
    19 bida

    Daily reporting apps yang boleh update dan lihat report secara online guna apps, ada juga function untuk hantar report dan sedikit chart

    $123 (Avg Bid)
    $123 Avg Bida
    3 bida

    I need an iPhone/iPad app. I already have a design for it, I just need it to be built. Freelance side income Available only Malaysia Available only can speak Malaysia Jutawan App hebat! Duit masuk tak henti-henti dalam bank, kejap 100 kejap 200. Mana datang pun tak tau. Rupa-rupanya begitu mudah sebenarnya buat duit di dunia ini. Formulanya hanya satu– gunakan aplikasi ajaib ini sahaj...

    $180 (Avg Bid)
    $180 Avg Bida
    10 bida

    I need an iPhone/iPad app. I already have a design for it, I just need it to be built. Freelance side income Available only Malaysia Available only can speak Malaysia Jutawan App hebat! Duit masuk tak henti-henti dalam bank, kejap 100 kejap 200. Mana datang pun tak tau. Rupa-rupanya begitu mudah sebenarnya buat duit di dunia ini. Formulanya hanya satu– gunakan aplikasi ajaib ini sahaj...

    $122 (Avg Bid)
    $122 Avg Bida
    5 bida

    I need an iPhone/iPad app. I already have a design for it, I just need it to be built. Freelance side income Available only Malaysia Available only can speak Malaysia Jutawan App hebat! Duit masuk tak henti-henti dalam bank, kejap 100 kejap 200. Mana datang pun tak tau. Rupa-rupanya begitu mudah sebenarnya buat duit di dunia ini. Formulanya hanya satu– gunakan aplikasi ajaib ini sahaj...

    $186 (Avg Bid)
    $186 Avg Bida
    9 bida

    Pembuatan mobile apps berbasis iOS agar dapat digunakan oleh pengguna iPhone. Mobile apps yang dibuat berfungsi reporting dan monitoring tim lapangan (sales,kurir,dll)

    $353 (Avg Bid)
    $353 Avg Bida
    6 bida

    Subir app

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    42 bida

    Your projek sofware iOS iphone

    $465 (Avg Bid)
    $465 Avg Bida
    23 bida

    kami memerlukan programmer yang berpengalaman dalam membina aplikasi mobile untuk kegunaan kredit topup dan menerima data e-statement daripada database sistem pembayaran kami. aplikasi ini juga digunakan untuk komunikasi antara syarikat dan pelanggan. Programer yang berjaya membuat dalam masa diperlukan akan diberi peluang untuk memasuki projek kedua yang serupa tetapi untuk digunakan oleh penggun...

    $1875 (Avg Bid)
    $1875 Avg Bida
    5 bida

    Perkenalkan, nama saya Gazan Azka Ghafara dari [log masuk untuk melihat URL] Zanana Chips adalah merk dari keripik pisang classy dan modern yang dikemas dengan kemasan yang cantik dan eye-cathcing. Kedepannya, Zanana Chips akan banyak berkolaborasi dengan brand-brand lokal untuk membuat produk co-branding bertemakan pisang. Seperti tas bertemakan pisang, baju bertemakan pisang, souvenir bert...

    $93 (Avg Bid)
    $93 Avg Bida
    9 bida

    Membutuhkan anggota tim lepas (jadi tidak mengerjakan sendiri) untuk membuat aplikasi perhitungan efisiensi untuk sebuah perusahaaan manufacture. Aplikasi sebelumnya sudah ada, tinggal remake ulang menggunakan PHP Codeigniter

    $300 (Avg Bid)
    $300 Avg Bida
    2 bida

    Butuh orang lokal untuk mengerjakan ide app saya

    $154 (Avg Bid)
    $154 Avg Bida
    4 bida

    Membuat aplikasi dengan arahan langsung dari klien

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    1 bida

    saya sudah punya website , dan saya ingin link web ke aplikasi mobile android & Ios. kebetulan saya sudah buat aplikasi mobile dari INSTANT APP MAKER , lumayan bagus tampilannya , tapi tidak sempurna dengan yang saya mau.. yang saya inginkan adalah 1. TAMPILAN , ada satu contoh aplikasi yang ingin saya ikuti tampilannya , namanya xxxxxxxxx bukan systemnya, nanti akan saya kirimkan aplik...

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    - Implementasi Sistem Absensi Otomatis Di Kampus Institut Teknologi Del dengan Menggunakan Teknologi RFID. - Implementasi Nagios dan Cacti sebagai Network Management System. - Implementasi Active Directory di Kampus Institut Teknologi Del menggunakan Windows Server 2012. - Implementasi Fortigate Sebagai router. - Implementasi Auto Laptop Installation Using Mumi.

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    menyediakan Server elektrik dan mini server elektrik di area indonesia

    $532 - $1065
    $532 - $1065
    0 bida

    mencoba untuk berkarya dan berkarya terus

    $21 - $178
    $21 - $178
    0 bida

    [log masuk untuk melihat URL], Smartphone Tercanggih 2014 – Tahun 2014 telah merangkak memasuki pertengahan, berbagai jenis smartphone bermunculan menonjolkan keunggulan masing-masing. Ada smartphone yang menawarkan prosesor cepat, kamera dengan hasil foto atau video berkualiats tinggi, hingga smartphone dengan baterai berdaya besar. Nah, langsung saja berikut ini beberapa diantaranya yan...

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    5 bida

    Saya membutuhkan yg paham dan pengalaman utk melakukan setting/configurasi asterisk saat ini sdh terpasang akan tetapi masih mengkonsumsi cpu server boros sekali rencanaakan dipakai utk call center dg jumlah agent 100 orang.

    $1553 (Avg Bid)
    $1553 Avg Bida
    3 bida

    Assalamualaikum wr. wb sedikit sentuhan yang unik agar memberi kesan yang tidak membosankan, walaupun dalam gambar kurang bagus tapi saya yakin kalau di aplikasikan dalam bentuk mungkin akan meningkatkan pendapatan, demikian dari "My Iphone" wassalamualaikum wr. wb

    $395 (Avg Bid)
    $395 Avg Bida
    3 bida

    membuat relatif simple app, presentasi / lecture app.. dengan content lecture diambil/update melalui database/web

    $65 (Avg Bid)
    $65 Avg Bida
    1 bida

    Nak buat GPS Tracking apps untuk android. GPS tuu digunakan untuk tracking barang yang hilang. Saya tak boleh bagi much information kat sini tapi bagi sesiapa yang boleh buat apps ni please directly email saya.

    $1257 (Avg Bid)
    $1257 Avg Bida
    1 bida

    GPS & ALAT SURVEY merupakan website Toko Online yang menyediakan berbagai macam Produk Digital Instrument seperti GPS ( Global Positioning System ), Surveying Instrument, Satelit Communication, Test dan Measurement, Industry dan Alat Geologi. Dengan berbekal pengalaman, kami selalu berusaha mengendepankan tercapainya kepuasan Pelanggan dengan berusaha menjadi mitra yang efesien, efektif dan...

    $532 - $1065
    $532 - $1065
    0 bida

    Hi, I am interested In an Social All in One VR Platform for Cardboard like VR Glasses. An app that is exactly similar to what I'm looking for is Fulldive VR Check it out here: [log masuk untuk melihat URL] For both iPhone and Android

    $510 (Avg Bid)
    $510 Avg Bida
    9 bida

    Hi, I am interested In an Social All in One VR Platform for Cardboard like VR Glasses. An app that is exactly similar to what I'm looking for is Fulldive VR Check it out here: [log masuk untuk melihat URL] For both iPhone and Android

    $535 (Avg Bid)
    $535 Avg Bida
    11 bida

    Hello we are looking for a team to implement WebRTC Plugin for Chrome to connect with our server and be able to use Call, SMS and video features, see call history etc

    $573 (Avg Bid)
    $573 Avg Bida
    16 bida

    I need a solution to encrypt (or at least protect "somehow" - hash/salt solution?) a specific SQL Server DB column (varchar type), that is currently indexed (lots of searches and joins on this column). The application is in classic ASP (VBScript) and also some T-SQL code. I need example codes to properly view, edit and insert data on a table column, having in mind that it must always be ...

    SQL
    $185 (Avg Bid)
    $185 Avg Bida
    4 bida

    I need a code that will allow me to record video and audio from a user’s webcam. This code must work across top internet browsers on all devices (laptops, pc’s, mobile phones (including iPhone). To be eligible to win this contest, you must provide a working link that I can test across all browsers and devices. You only have to provide the full code after testing is completed and proj...

    $662 (Avg Bid)
    $662 Avg Bida
    15 bida

    I need a Windows system admin to migrate my current Zpanel web server with all hosted sites & settings to another Windows server. More details will be discussed over chat.

    $44 (Avg Bid)
    $44 Avg Bida
    7 bida

    Hi, i am looking to buy script for imei simlock check/ Icloud check/ Carrier Is not about reseler script. i need source for this. If you have or can build, text me for real price Python,php , any

    $146 (Avg Bid)
    $146 Avg Bida
    7 bida

    Need help installing YetiForce CRM on a test Ubuntu 16.04 server This should be easy but I am just missing something with my web server. I'm using this guide: [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] But for some reason cannot make my php to work. Please help installing this software and write a clear step by step guide starting from the very first command so I can inst...

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    8 bida

    when importing xlsx file to sql server 14 we get an error message - "The 'Mocrosoft,ACE.OLEDB.16.0' provder is not registered on the local machine. ([log masuk untuk melihat URL])"

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    6 bida

    The Fourth Estate Public Benefit Corporation is a civil society organization with a mission to democratize the news for the public benefit. --- We are looking for a freelancer to setup, configure and secure an Asterisk server. We will be using XiVO, it's an Asterisk front end. The OS will likely be Debian. Documentation for XiVO is at: [log masuk untuk melihat URL] The system will need to...

    $363 (Avg Bid)
    $363 Avg Bida
    7 bida

    teach me how to build The apps I need this condition no negociable: Payment 100% when 100% job is done I will create milestone 100% Login sign in Seller . buyer Email, address, rcs, tel, photos of shop Gps direction Admin interface Admin can remove seller or buyer Seller take photos or upload it of Product, can take 5 of the same product, upload photos, description, price Apps must be...

    $1095 (Avg Bid)
    $1095 Avg Bida
    24 bida

    build program that save all user typing in keyboard and send it to me in mail

    $36 (Avg Bid)
    $36 Avg Bida
    3 bida
    Tarot reader 6 hari left

    I need an iPhone/iPad app. I would like it designed and built.

    $514 (Avg Bid)
    $514 Avg Bida
    18 bida

    hello freelancers if you have ubuntu server management and php extension building experiences,bid this

    $124 (Avg Bid)
    $124 Avg Bida
    14 bida

    I have questions to ask about two applications that are already developed on coder I would like to modify this one and I would like an expert opinion in Android application and iPhone

    $47 (Avg Bid)
    $47 Avg Bida
    10 bida

    Something similar on Play Store. More details and example on chat.

    $510 (Avg Bid)
    $510 Avg Bida
    30 bida

    Need help installing YetiForce CRM on a test Ubuntu 16.04 server This should be easy but I am just missing something with my web server. I'm using this guide: [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] But for some reason cannot make my php to work. Please help installing this software and write a clear step by step guide starting from the very first command so I can inst...

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    5 bida

    i need student tracking system using GPS and RFID

    $475 (Avg Bid)
    $475 Avg Bida
    27 bida

    Build dynamic HTML banner and form for downloadable file on WordPress website. User should automatically receive a clickable email to begin downloading file. User must receive instant online notification about receiving email. This email solution should also be part of the job. Banner and form should be bilingual.

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    18 bida

    We are searching people that know how to use Linux 18.04 server and have some knowledge about OpenVpn, ssh.. etc More information in private.

    $35 (Avg Bid)
    $35 Avg Bida
    7 bida

    need schematic and pcb of arduino project ( Door n cloosen by me) of device that reads temperature, humidity, luminosity, GSP, shock , NFC reader, and every main features of following sensores and sends to GSM phone using SIM800L and using Lora WiFi to comunicate each others. Sensores used :GY-521, GY-BMP280 , GY-61, NEO-6W GPS, Lora WiFi, SIM800L, display

    $156 (Avg Bid)
    $156 Avg Bida
    13 bida

    I'm looking for a TAXI app (iPhone and Android) - source code Has all the features of Uber and more + hailed (street pickup) taxis showing meter amount on the screen + showing drivers waiting areas (that have at least a free spot) + options: specialized transportation, babies under 2, children, language, music -- French, English AI : let drivers best times to drive in their area, how to mak...

    $3138 (Avg Bid)
    $3138 Avg Bida
    94 bida

    Integrate the new functionality to Linphone (open source SIP client project) New functionality: - set VPN (OpenVPN and L2TP over IPSEC) connection to server - use push notification for wake up and set VPN connection - synchronize phone book using REST request and JSON - download configuration using REST request and JSON - chat based on XMPP - support input secure code for access (new item in sett...

    $1330 (Avg Bid)
    $1330 Avg Bida
    31 bida

    Hi, We have an android application which has a editor where users can post there own content, images, videos, links and text, there is a few bugs with the editor when posting and they need fixing. We also have a iphone application which is fully working if we can match the editor of this version to be the same for our android application that would be great!

    $212 (Avg Bid)
    $212 Avg Bida
    30 bida