Iphone application gps loggerpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    261,719 iphone application gps logger tugasan ditemui, harga dalam USD

    Saya butuh Team & Personil untuk maju ke sebuah project pemerintah yang harus melengkapi beberapa persyaratan berikut a. Satu (1) orang Ahli Programmer, yang mempunyai sertifikat MikroTIK Advance, IPv6, NSE 1 Network Security. Pendidikan minimal Sarjana Strata 1 (S1) Jurusan Teknik Informatika perguruan tinggi negeri atau perguruan tinggi swasta yang telah diakriditasi atau telah lulus ujian...

    $1904 (Avg Bid)
    $1904 Avg Bida
    11 bida

    Daily reporting apps yang boleh update dan lihat report secara online guna apps, ada juga function untuk hantar report dan sedikit chart

    $123 (Avg Bid)
    $123 Avg Bida
    3 bida

    I need an iPhone/iPad app. I already have a design for it, I just need it to be built. Freelance side income Available only Malaysia Available only can speak Malaysia Jutawan App hebat! Duit masuk tak henti-henti dalam bank, kejap 100 kejap 200. Mana datang pun tak tau. Rupa-rupanya begitu mudah sebenarnya buat duit di dunia ini. Formulanya hanya satu– gunakan aplikasi ajaib ini sahaj...

    $190 (Avg Bid)
    $190 Avg Bida
    9 bida

    I need an iPhone/iPad app. I already have a design for it, I just need it to be built. Freelance side income Available only Malaysia Available only can speak Malaysia Jutawan App hebat! Duit masuk tak henti-henti dalam bank, kejap 100 kejap 200. Mana datang pun tak tau. Rupa-rupanya begitu mudah sebenarnya buat duit di dunia ini. Formulanya hanya satu– gunakan aplikasi ajaib ini sahaj...

    $122 (Avg Bid)
    $122 Avg Bida
    5 bida

    I need an iPhone/iPad app. I already have a design for it, I just need it to be built. Freelance side income Available only Malaysia Available only can speak Malaysia Jutawan App hebat! Duit masuk tak henti-henti dalam bank, kejap 100 kejap 200. Mana datang pun tak tau. Rupa-rupanya begitu mudah sebenarnya buat duit di dunia ini. Formulanya hanya satu– gunakan aplikasi ajaib ini sahaj...

    $198 (Avg Bid)
    $198 Avg Bida
    8 bida

    Pembuatan mobile apps berbasis iOS agar dapat digunakan oleh pengguna iPhone. Mobile apps yang dibuat berfungsi reporting dan monitoring tim lapangan (sales,kurir,dll)

    $351 (Avg Bid)
    $351 Avg Bida
    5 bida

    Subir app

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    42 bida

    Your projek sofware iOS iphone

    $470 (Avg Bid)
    $470 Avg Bida
    21 bida

    UPSR - English, Bahasa Melayu, Mathematics, Cina etc

    $28 (Avg Bid)
    $28 Avg Bida
    5 bida

    kami memerlukan programmer yang berpengalaman dalam membina aplikasi mobile untuk kegunaan kredit topup dan menerima data e-statement daripada database sistem pembayaran kami. aplikasi ini juga digunakan untuk komunikasi antara syarikat dan pelanggan. Programer yang berjaya membuat dalam masa diperlukan akan diberi peluang untuk memasuki projek kedua yang serupa tetapi untuk digunakan oleh penggun...

    $1875 (Avg Bid)
    $1875 Avg Bida
    5 bida

    Perkenalkan, nama saya Gazan Azka Ghafara dari [log masuk untuk melihat URL] Zanana Chips adalah merk dari keripik pisang classy dan modern yang dikemas dengan kemasan yang cantik dan eye-cathcing. Kedepannya, Zanana Chips akan banyak berkolaborasi dengan brand-brand lokal untuk membuat produk co-branding bertemakan pisang. Seperti tas bertemakan pisang, baju bertemakan pisang, souvenir bert...

    $93 (Avg Bid)
    $93 Avg Bida
    9 bida

    kegunaan blackberry sangat fantastis misalnya chatting email facebook browsing bbman what app

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Butuh orang lokal untuk mengerjakan ide app saya

    $154 (Avg Bid)
    $154 Avg Bida
    4 bida

    Membuat aplikasi dengan arahan langsung dari klien

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    1 bida

    saya sudah punya website , dan saya ingin link web ke aplikasi mobile android & Ios. kebetulan saya sudah buat aplikasi mobile dari INSTANT APP MAKER , lumayan bagus tampilannya , tapi tidak sempurna dengan yang saya mau.. yang saya inginkan adalah 1. TAMPILAN , ada satu contoh aplikasi yang ingin saya ikuti tampilannya , namanya xxxxxxxxx bukan systemnya, nanti akan saya kirimkan aplik...

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    To create a frequently answer question for mobile apps. The system must be intelligent enough to search the keyword in the database.

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    4 bida

    bekerja dan bekerja, untuk masa depan yang lebih baik

    $111 (Avg Bid)
    $111 Avg Bida
    1 bida

    Pertama, saya akan mereview salah satu Games di Android yang bernama "Heroes Charge". Heroes Charge adalah salah satu game android yang diproduksi oleh U Cool. Merupakan game taktik strategi yang sebenarnya dibuat sangat mirip dengan D-OTA versi PC, tetapi didalam game ini dibuat sangat sederhana dan membuat para pemainnya kembali merasakan sensasi permainan yang diinginkan di PC. Den...

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    1 bida

    bagai mana kabarmu di sana apakah baik baik saja

    $1201 (Avg Bid)
    $1201 Avg Bida
    4 bida

    mencoba untuk berkarya dan berkarya terus

    $21 - $178
    $21 - $178
    0 bida

    Kecanggihan android kini telah membuming

    $959 (Avg Bid)
    $959 Avg Bida
    24 bida

    [log masuk untuk melihat URL], Smartphone Tercanggih 2014 – Tahun 2014 telah merangkak memasuki pertengahan, berbagai jenis smartphone bermunculan menonjolkan keunggulan masing-masing. Ada smartphone yang menawarkan prosesor cepat, kamera dengan hasil foto atau video berkualiats tinggi, hingga smartphone dengan baterai berdaya besar. Nah, langsung saja berikut ini beberapa diantaranya yan...

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    5 bida

    Assalamualaikum wr. wb sedikit sentuhan yang unik agar memberi kesan yang tidak membosankan, walaupun dalam gambar kurang bagus tapi saya yakin kalau di aplikasikan dalam bentuk mungkin akan meningkatkan pendapatan, demikian dari "My Iphone" wassalamualaikum wr. wb

    $395 (Avg Bid)
    $395 Avg Bida
    3 bida

    membuat relatif simple app, presentasi / lecture app.. dengan content lecture diambil/update melalui database/web

    $65 (Avg Bid)
    $65 Avg Bida
    1 bida

    Nak buat GPS Tracking apps untuk android. GPS tuu digunakan untuk tracking barang yang hilang. Saya tak boleh bagi much information kat sini tapi bagi sesiapa yang boleh buat apps ni please directly email saya.

    $1257 (Avg Bid)
    $1257 Avg Bida
    1 bida

    GPS & ALAT SURVEY merupakan website Toko Online yang menyediakan berbagai macam Produk Digital Instrument seperti GPS ( Global Positioning System ), Surveying Instrument, Satelit Communication, Test dan Measurement, Industry dan Alat Geologi. Dengan berbekal pengalaman, kami selalu berusaha mengendepankan tercapainya kepuasan Pelanggan dengan berusaha menjadi mitra yang efesien, efektif dan...

    $532 - $1065
    $532 - $1065
    0 bida
    Build a web application 6 hari left
    DISAHKAN

    I need a web application to automate a process I currently use an excelsheet to accomplish. I want : 1. Convert a complex excel book (macros enabled) into a webapp 2. automate data input by fetching from API instead of the current process of manual entry into excel sheet

    $260 (Avg Bid)
    $260 Avg Bida
    8 bida
    anton iphone 6 hari left
    DISAHKAN

    I need an iPhone/iPad app. I already have a design for it, I just need it to be built.

    $35 (Avg Bid)
    $35 Avg Bida
    2 bida

    A mobile application (Android) is needed for school management. Which performs functions like maintaining attendance,marks, record etc. online.

    $37 (Avg Bid)
    $37 Avg Bida
    3 bida

    Need a IOS VPN for Iphone / IPAD

    $625 (Avg Bid)
    $625 Avg Bida
    2 bida
    Web Application 6 hari left

    I need a new website. I need you to design and build a website for my small business.

    $92 (Avg Bid)
    $92 Avg Bida
    8 bida
    uphone app for fitness 6 hari left
    DISAHKAN

    I need an iPhone/iPad app. I already have a design for it, I just need it to be built.

    $5134 (Avg Bid)
    $5134 Avg Bida
    15 bida
    Build a app 6 hari left

    Build a app with live updates about the dutch emergency services. - Push notifications - More pages - Search button - Filters (live gps location and many more) - All the data are getting by some API requests Tell me how you would build the app? Vue Native?

    $190 (Avg Bid)
    $190 Avg Bida
    23 bida

    Google cloud expert to deploy java application..

    $11 / hr (Avg Bid)
    $11 / hr Avg Bida
    4 bida

    Looking for Experience React Native Developer to implement AsyncStorage into existing Application. By enabling AsyncStorage, we will be able to store data in the device and allow the user to operate the application while offline. Onces user is back online or application detect internet access, run background sync and upload/retrieve data from server. I will work with you implementing whatever ...

    $1132 (Avg Bid)
    $1132 Avg Bida
    51 bida

    We may have a GPS locating project to complete in two weeks. Is this something we can work on together?

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    1 bida

    I need to build backend for token for web app If there any experience in this bid it. I have design . I need to configure

    $132 (Avg Bid)
    $132 Avg Bida
    20 bida

    We are looking to update an existing Android Studio App in a number of phases. We will provide detailed instructions for each phase on what changes are required. Work involves modifying existing screens and database files, and adding a number of error messages, and time calculations to existing app. Applicants must be very proficient with Android Studio and Apple IOS environment. We will require I...

    $116 (Avg Bid)
    $116 Avg Bida
    19 bida

    Need an experienced UI/UX designer/s, who can design a logo and UI/UX for a mobile app (iOS and Android). Requirements: • Landing Page: with App Logo Design (representing the essence of the app) • Login/Registration: • Registration Page: • Login Page • Logout • Maintain personal vehicles list (My Garage/Vehicles): Create, Read, Update Active/De-active (Hide/Show),...

    $211 (Avg Bid)
    $211 Avg Bida
    15 bida

    This is an iPad application for airfield inspection for airports. There is a Map on Home page that is generated by .mbtiles files in order to view the Mapbox map. The code is built in Objective C, and SQLLite database. The issue - The Map does not show/appear on iOS version 13 and onward, however it is shown in all the earlier iOS versions before v.13. We would like to keep using the Mapbox ma...

    $140 (Avg Bid)
    $140 Avg Bida
    10 bida

    I want you to add specific features for my application. Bid and i will send you a message for the features.

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    15 bida
    Auction system 6 hari left

    I need an iPhone app. I would like it designed and built.

    $361 (Avg Bid)
    $361 Avg Bida
    11 bida

    I need an iPhone app. I already have a design for it, I just need it to be built.

    $175 (Avg Bid)
    $175 Avg Bida
    2 bida

    Read First !!! Apply only if your Native Language is Tamil !!! Need around 3 Freelancers !!! I'm looking for some freelancer whose native language is Tamil. Currently our company is working on developing TTS and Voice Recognition technology for many languages and Tamil is one of them. To develop this technology, We need Large Amount of Data from Tamil language. Your task is very simp...

    $20 (Avg Bid)
    Tempatan
    $20 Avg Bida
    70 bida

    Android Application Development - App designing - A mobile application is required Hey there, I am a writer and looking forward for a freelancer can create a good and professional looking app. I also want to get a Website built up for myself. Here I have also give a sample of a theme a design for you to check out to create kind of similar site to me. Sample site is here =

    $28130 (Avg Bid)
    $28130 Avg Bida
    55 bida
    iPhone design 6 hari left

    I need an iPhone app. I would like it designed and built.

    $383 (Avg Bid)
    $383 Avg Bida
    3 bida

    Needed - Freelance photographer/ photoshop expert to capture and edit photographs ( taken by iphone and normal camera) and enhance them aesthetically or our websites. The edited photographs should be compatible for social media uploads.

    $84 (Avg Bid)
    $84 Avg Bida
    16 bida

    We are looking for doctor booking appointment for Mobile and website (android and ios) where patient can book appointment of their required doctor, along with payment integration, ( their will be two backend admin and doctor/clinic). developer with their creative idea and designing skill is most preferred

    $809 (Avg Bid)
    $809 Avg Bida
    33 bida
    Build me an IoS App module 6 hari left
    DISAHKAN

    I need to be able to talk between my iPhone and a micro-controller through a cable so I can move data between the the mic-controller and my App.

    $492 (Avg Bid)
    $492 Avg Bida
    20 bida