Iphone ebook apppekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    244,659 iphone ebook app tugasan ditemui, harga dalam USD

    Menulis sejumlah artikel menulis dan membuat ebook

    $433 (Avg Bid)
    $433 Avg Bida
    3 bida

    buat blog dengan isi kontent kurang lebih 4 halaman meliputi menu : contact, blog, rekomdansi,free ebook

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    15 bida

    Hi montaha007, Saya nak ebook berkaitan masalah resdung. Tajuk ebook "3 rahsia kurang masalah resdung dalam masa 5 hari". Maklumat lanjut kita bincang melalui chat.

    $24 - $24
    $24 - $24
    0 bida

    Daily reporting apps yang boleh update dan lihat report secara online guna apps, ada juga function untuk hantar report dan sedikit chart

    $121 (Avg Bid)
    $121 Avg Bida
    3 bida

    Kalau buat ebook berkenaan fesyen boleh?

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    Kalau buat ebook berkenaan fesyen boleh?

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    Kalau buat ebook berkenaan fesyen boleh?

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    Kertas Rancangan Perniagaan Produk/Servis Template RP 1) Cover Hadapan 2) Isi Kandungan 3) Kertas Kerja RP (40 muka surat) 4) Surat Permohonan Pinjaman 5) Jadual Bayaran Balik 6) Unjuran kewangan 7) Template perjanjian perkongsian 8) Template profile syarikat 9) Ebook - Formula Rahsia Pre Order 10) Ebook - Rahsia Borong Tak Perlu Ke China BERMINAT?? Peluang ni utk 100 org...

    $14 / hr (Avg Bid)
    Segera
    $14 / hr Avg Bida
    6 bida

    I need an iPhone/iPad app. I already have a design for it, I just need it to be built. Freelance side income Available only Malaysia Available only can speak Malaysia Jutawan App hebat! Duit masuk tak henti-henti dalam bank, kejap 100 kejap 200. Mana datang pun tak tau. Rupa-rupanya begitu mudah sebenarnya buat duit di dunia ini. Formulanya hanya satu– gunakan aplikasi ajaib ini sahaj...

    $187 (Avg Bid)
    $187 Avg Bida
    9 bida

    I need an iPhone/iPad app. I already have a design for it, I just need it to be built. Freelance side income Available only Malaysia Available only can speak Malaysia Jutawan App hebat! Duit masuk tak henti-henti dalam bank, kejap 100 kejap 200. Mana datang pun tak tau. Rupa-rupanya begitu mudah sebenarnya buat duit di dunia ini. Formulanya hanya satu– gunakan aplikasi ajaib ini sahaj...

    $122 (Avg Bid)
    $122 Avg Bida
    5 bida

    I need an iPhone/iPad app. I already have a design for it, I just need it to be built. Freelance side income Available only Malaysia Available only can speak Malaysia Jutawan App hebat! Duit masuk tak henti-henti dalam bank, kejap 100 kejap 200. Mana datang pun tak tau. Rupa-rupanya begitu mudah sebenarnya buat duit di dunia ini. Formulanya hanya satu– gunakan aplikasi ajaib ini sahaj...

    $195 (Avg Bid)
    $195 Avg Bida
    8 bida

    Pembuatan mobile apps berbasis iOS agar dapat digunakan oleh pengguna iPhone. Mobile apps yang dibuat berfungsi reporting dan monitoring tim lapangan (sales,kurir,dll)

    $321 (Avg Bid)
    $321 Avg Bida
    4 bida

    Subir app

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    42 bida

    Your projek sofware iOS iphone

    $481 (Avg Bid)
    $481 Avg Bida
    20 bida

    saya bekas pensyarah. pengalaman 6 thn dlm pengajaran& pembelajaran. pengalaman dalam urusan umrah. projek mahu hasil buku untuk macamana nak dapat umrah secara percuma. saya nak ramai orang tahu cara atau rahsia ini. saya & beberapa rakan dah testimoni sendiri.

    $676 (Avg Bid)
    $676 Avg Bida
    8 bida

    Menulis min8 ebook panduan lengkap cara cepat melunasi hutang dalam waktu 30 [log masuk untuk melihat URL]:Gunakan paragraf singkat 1-3 kalimatSubheaders (H3).Bulleted atau numbered [log masuk untuk melihat URL] 20 halamanDisertai gambar yg mendukungTulisan bersifat how-to harus dijelaskan langkah-langkahnya sampai yang paling [log masuk untuk melihat URL] yg berpengalaman dengan topik a...

    $7 - $20
    $7 - $20
    0 bida

    saya ingin membuat sebuah ebook store. seperti wayang force, inbook, qbaca dll.

    $20 - $168
    $20 - $168
    0 bida

    kami memerlukan programmer yang berpengalaman dalam membina aplikasi mobile untuk kegunaan kredit topup dan menerima data e-statement daripada database sistem pembayaran kami. aplikasi ini juga digunakan untuk komunikasi antara syarikat dan pelanggan. Programer yang berjaya membuat dalam masa diperlukan akan diberi peluang untuk memasuki projek kedua yang serupa tetapi untuk digunakan oleh penggun...

    $1843 (Avg Bid)
    $1843 Avg Bida
    5 bida

    Menuliskan sebuah laporan Menulis ebook, mengetik ulang dari pdf ke word, menulis artikel berdasarkan riset

    $823 (Avg Bid)
    $823 Avg Bida
    3 bida

    Perkenalkan, nama saya Gazan Azka Ghafara dari [log masuk untuk melihat URL] Zanana Chips adalah merk dari keripik pisang classy dan modern yang dikemas dengan kemasan yang cantik dan eye-cathcing. Kedepannya, Zanana Chips akan banyak berkolaborasi dengan brand-brand lokal untuk membuat produk co-branding bertemakan pisang. Seperti tas bertemakan pisang, baju bertemakan pisang, souvenir bert...

    $89 (Avg Bid)
    $89 Avg Bida
    9 bida

    Saya ingin membuat Aplikasi Ebook untuk Android saya berikan contoh " [log masuk untuk melihat URL] "

    $148 (Avg Bid)
    $148 Avg Bida
    1 bida

    Butuh orang lokal untuk mengerjakan ide app saya

    $147 (Avg Bid)
    $147 Avg Bida
    4 bida

    Membuat aplikasi dengan arahan langsung dari klien

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    1 bida

    Membuat kumpulan resep praktis masakan sea food dari bahan2 yg mudah di dapat

    $409 (Avg Bid)
    $409 Avg Bida
    1 bida

    saya sudah punya website , dan saya ingin link web ke aplikasi mobile android & Ios. kebetulan saya sudah buat aplikasi mobile dari INSTANT APP MAKER , lumayan bagus tampilannya , tapi tidak sempurna dengan yang saya mau.. yang saya inginkan adalah 1. TAMPILAN , ada satu contoh aplikasi yang ingin saya ikuti tampilannya , namanya xxxxxxxxx bukan systemnya, nanti akan saya kirimkan aplik...

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    E-book tentang belajar bahasa jepang buat pemula

    $297 (Avg Bid)
    $297 Avg Bida
    2 bida

    Hi semua, Memerlukan penulis untuk ebook berkenaan dengan pengurusan kewangan untuk penjawat awam di Malaysia. Ini bermakna, semua maklumat perlulah berasaskan kepada keperluan penjawat awam di Malaysia. Penulis boleh memberikan outline berkenaan topik/tajuk yang boleh/akan digunakan di dalam ebook. eBook perlu memberikan keutamaan kepada pengurusan kewangan yang berkaitan dengan teknik/t...

    $24 - $199
    $24 - $199
    0 bida

    mencoba untuk berkarya dan berkarya terus

    $20 - $168
    $20 - $168
    0 bida
    Write an eBook Tamat left

    memerlukan penaip kretif untuk sebuah novel genre keluarga

    $132 (Avg Bid)
    $132 Avg Bida
    5 bida

    [log masuk untuk melihat URL], Smartphone Tercanggih 2014 – Tahun 2014 telah merangkak memasuki pertengahan, berbagai jenis smartphone bermunculan menonjolkan keunggulan masing-masing. Ada smartphone yang menawarkan prosesor cepat, kamera dengan hasil foto atau video berkualiats tinggi, hingga smartphone dengan baterai berdaya besar. Nah, langsung saja berikut ini beberapa diantaranya yan...

    $18 / hr (Avg Bid)
    $18 / hr Avg Bida
    5 bida

    Assalamualaikum wr. wb sedikit sentuhan yang unik agar memberi kesan yang tidak membosankan, walaupun dalam gambar kurang bagus tapi saya yakin kalau di aplikasikan dalam bentuk mungkin akan meningkatkan pendapatan, demikian dari "My Iphone" wassalamualaikum wr. wb

    $373 (Avg Bid)
    $373 Avg Bida
    3 bida

    saya ingin menjadi penulis freelance. lebih ke menceritakan kehidupan seseorang. semacam biografi tetapi dalam bentuk novel.

    $168 - $502
    $168 - $502
    0 bida

    membuat relatif simple app, presentasi / lecture app.. dengan content lecture diambil/update melalui database/web

    $62 (Avg Bid)
    $62 Avg Bida
    1 bida
    iphone developer needed 6 hari left
    DISAHKAN

    5 minute job for an iphone developer,can you work?

    $8 - $20
    $8 - $20
    0 bida

    Hello, Guys I'm seeking iphone developer to build customized gallery app. it should be wrote with last swift version for iphone 11 pro or higher It should be completed within a day. if you are expert in iPhone (swift), you can do it in a day. This project is so small one for only customized gallery. PS: please apply for only individual developer, not agency or company. this should be don...

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida
    Design an eBook cover -- 2 6 hari left
    DISAHKAN

    I am looking for a designer to design an eBook cover To apply, please send me your past work samples so I can assess your design skills before hiring you

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    7 bida
    Design an eBook cover 6 hari left
    DISAHKAN

    I am looking for a designer to design an eBook cover To apply, please send me your past work samples so I can assess your design skills before hiring you

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    7 bida
    Emprendimiento 6 hari left

    Necesito una app para iPhone. Me gustaría que la diseñen y creen.

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    1 bida

    I'm looking for someone with experience in book cover and interior formatting designs. I have a small book publishing company in the Caribbean and need someone to do all of my interior and cover designs. I need * Professional cover designs (front, back and spine) for both print and ebook. * Professional interior designs for all genres * Unlimited revisions * Source files * Experience w...

    $39 (Avg Bid)
    $39 Avg Bida
    13 bida

    Ebook on antioxidants looking for a editor to go through and fix spelling punctuation and grammar eg if a sentience could be structured better please also perfect it so it’s ready to launch :) it has 25 pages with short text It has a fun feel element Perk: You will learn a lot of information yourself looking through this ebook to a healthier lifestyle

    $38 (Avg Bid)
    $38 Avg Bida
    19 bida

    Hi - I have a browser automation project that I am currently running on Windows that I need converted to Appium for iPhone that can run on a live device. Its a pretty simple application but I need someone who knows what theyre doing. Thanks

    $159 (Avg Bid)
    $159 Avg Bida
    3 bida

    As seen on the image. I want customers to pick a device (in example, iPhone XR) and once they land on the page shown in the screenshot, once you click on either of the headers shown (e.g. Display and glass, battery & charging etc) it jumps down downwards, opens a tab (ajax/jquery) and shows selectable options to chose from (each option should be able to be added, from every header option)) On...

    $394 (Avg Bid)
    $394 Avg Bida
    15 bida
    Trophy icon Update design for iOS application 2 hari left

    Design update for enterprise ipad and iphone/ipod applications. iPad has approximately 15 screens matching iPod application with 10 screens apps need a freshened up look but not major changes. functionality is already in place i can have the programmers do the work if you do the design update would need to use zeplin or similar program to convey the information accurately. i have included s...

    $150 (Avg Bid)
    Dijamin
    $150
    1 penyertaan

    An ebook that is esthetically pleasing, reader friendly, grabs women's attention that are going through heartbreak and stand up and take their power back. I prefer a deep red cover, and something that grabs a potential customers attention. Of course the formatting is important, and I love your work. I have my book in chapters broken out, and can send upon confirmation for formatting, etc.

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    38 bida
    Recipe eBook 6 hari left

    Hi, hope this finds you well. I have written a recipe book I would like to have made into an ebook I can sell on my website. It needs formatting, a cover and photos of recipes added which I have. And any creative design aspects that I can’t visualize myself. I also have another guidebook That I would potentially want to be converted into an eBook as well. Let me know if this sounds like some...

    $33 / hr (Avg Bid)
    $33 / hr Avg Bida
    11 bida
    Asue loom appo 6 hari left
    DISAHKAN

    I need an iPhone app. I would like it designed and built. An susu app / loom

    $854 (Avg Bid)
    $854 Avg Bida
    22 bida

    Je veux une application mobile disponible sur androïde et iphone qui va répertorier des résidences en location. Une interface dans le style leboncoin sauf que ça sera uniquement la location de résidence.

    $218 (Avg Bid)
    $218 Avg Bida
    7 bida

    iOS Developer App Store distribution certificate for the following: 1- APNs Development iOS 2- Apple Push Services 3- iOS Development 4- iOS Distribution

    $158 / hr (Avg Bid)
    $158 / hr Avg Bida
    6 bida

    I need an Android app. I would like it designed and built.I need a ebook reader app. where books will be in a php server. and from that server we can download the books and also delete it from the [log masuk untuk melihat URL] a book is downloaded then it can be read offline in the app. there will be an interestitial ads for opening every book. Books will have category and we can search both by bo...

    $140 (Avg Bid)
    $140 Avg Bida
    3 bida