Iphone gps position server sidepekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    405,160 iphone gps position server side tugasan ditemui, harga dalam USD

    project singkat untuk setup apache web server sesuai dengan keterangan PDF yang diberikan. Termasuk performance testing dan juga mengimplementasikan load balancer

    $151 (Avg Bid)
    $151 Avg Bida
    4 bida

    Saya butuh Team & Personil untuk maju ke sebuah project pemerintah yang harus melengkapi beberapa persyaratan berikut a. Satu (1) orang Ahli Programmer, yang mempunyai sertifikat MikroTIK Advance, IPv6, NSE 1 Network Security. Pendidikan minimal Sarjana Strata 1 (S1) Jurusan Teknik Informatika perguruan tinggi negeri atau perguruan tinggi swasta yang telah diakriditasi atau telah lulus ujian...

    $1904 (Avg Bid)
    $1904 Avg Bida
    11 bida
    $286 Avg Bida
    19 bida

    Daily reporting apps yang boleh update dan lihat report secara online guna apps, ada juga function untuk hantar report dan sedikit chart

    $123 (Avg Bid)
    $123 Avg Bida
    3 bida

    I need an iPhone/iPad app. I already have a design for it, I just need it to be built. Freelance side income Available only Malaysia Available only can speak Malaysia Jutawan App hebat! Duit masuk tak henti-henti dalam bank, kejap 100 kejap 200. Mana datang pun tak tau. Rupa-rupanya begitu mudah sebenarnya buat duit di dunia ini. Formulanya hanya satu– gunakan aplikasi ajaib ini sahaj...

    $190 (Avg Bid)
    $190 Avg Bida
    9 bida

    I need an iPhone/iPad app. I already have a design for it, I just need it to be built. Freelance side income Available only Malaysia Available only can speak Malaysia Jutawan App hebat! Duit masuk tak henti-henti dalam bank, kejap 100 kejap 200. Mana datang pun tak tau. Rupa-rupanya begitu mudah sebenarnya buat duit di dunia ini. Formulanya hanya satu– gunakan aplikasi ajaib ini sahaj...

    $122 (Avg Bid)
    $122 Avg Bida
    5 bida

    I need an iPhone/iPad app. I already have a design for it, I just need it to be built. Freelance side income Available only Malaysia Available only can speak Malaysia Jutawan App hebat! Duit masuk tak henti-henti dalam bank, kejap 100 kejap 200. Mana datang pun tak tau. Rupa-rupanya begitu mudah sebenarnya buat duit di dunia ini. Formulanya hanya satu– gunakan aplikasi ajaib ini sahaj...

    $198 (Avg Bid)
    $198 Avg Bida
    8 bida

    Pembuatan mobile apps berbasis iOS agar dapat digunakan oleh pengguna iPhone. Mobile apps yang dibuat berfungsi reporting dan monitoring tim lapangan (sales,kurir,dll)

    $351 (Avg Bid)
    $351 Avg Bida
    5 bida

    Subir app

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    42 bida

    Your projek sofware iOS iphone

    $465 (Avg Bid)
    $465 Avg Bida
    23 bida

    kami memerlukan programmer yang berpengalaman dalam membina aplikasi mobile untuk kegunaan kredit topup dan menerima data e-statement daripada database sistem pembayaran kami. aplikasi ini juga digunakan untuk komunikasi antara syarikat dan pelanggan. Programer yang berjaya membuat dalam masa diperlukan akan diberi peluang untuk memasuki projek kedua yang serupa tetapi untuk digunakan oleh penggun...

    $1875 (Avg Bid)
    $1875 Avg Bida
    5 bida

    Perkenalkan, nama saya Gazan Azka Ghafara dari [log masuk untuk melihat URL] Zanana Chips adalah merk dari keripik pisang classy dan modern yang dikemas dengan kemasan yang cantik dan eye-cathcing. Kedepannya, Zanana Chips akan banyak berkolaborasi dengan brand-brand lokal untuk membuat produk co-branding bertemakan pisang. Seperti tas bertemakan pisang, baju bertemakan pisang, souvenir bert...

    $93 (Avg Bid)
    $93 Avg Bida
    9 bida

    Membutuhkan anggota tim lepas (jadi tidak mengerjakan sendiri) untuk membuat aplikasi perhitungan efisiensi untuk sebuah perusahaaan manufacture. Aplikasi sebelumnya sudah ada, tinggal remake ulang menggunakan PHP Codeigniter

    $300 (Avg Bid)
    $300 Avg Bida
    2 bida

    Butuh orang lokal untuk mengerjakan ide app saya

    $154 (Avg Bid)
    $154 Avg Bida
    4 bida

    Membuat aplikasi dengan arahan langsung dari klien

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    1 bida

    saya sudah punya website , dan saya ingin link web ke aplikasi mobile android & Ios. kebetulan saya sudah buat aplikasi mobile dari INSTANT APP MAKER , lumayan bagus tampilannya , tapi tidak sempurna dengan yang saya mau.. yang saya inginkan adalah 1. TAMPILAN , ada satu contoh aplikasi yang ingin saya ikuti tampilannya , namanya xxxxxxxxx bukan systemnya, nanti akan saya kirimkan aplik...

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    - Implementasi Sistem Absensi Otomatis Di Kampus Institut Teknologi Del dengan Menggunakan Teknologi RFID. - Implementasi Nagios dan Cacti sebagai Network Management System. - Implementasi Active Directory di Kampus Institut Teknologi Del menggunakan Windows Server 2012. - Implementasi Fortigate Sebagai router. - Implementasi Auto Laptop Installation Using Mumi.

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    menyediakan Server elektrik dan mini server elektrik di area indonesia

    $532 - $1065
    $532 - $1065
    0 bida

    mencoba untuk berkarya dan berkarya terus

    $21 - $178
    $21 - $178
    0 bida

    [log masuk untuk melihat URL], Smartphone Tercanggih 2014 – Tahun 2014 telah merangkak memasuki pertengahan, berbagai jenis smartphone bermunculan menonjolkan keunggulan masing-masing. Ada smartphone yang menawarkan prosesor cepat, kamera dengan hasil foto atau video berkualiats tinggi, hingga smartphone dengan baterai berdaya besar. Nah, langsung saja berikut ini beberapa diantaranya yan...

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    5 bida

    Saya membutuhkan yg paham dan pengalaman utk melakukan setting/configurasi asterisk saat ini sdh terpasang akan tetapi masih mengkonsumsi cpu server boros sekali rencanaakan dipakai utk call center dg jumlah agent 100 orang.

    $1553 (Avg Bid)
    $1553 Avg Bida
    3 bida

    Assalamualaikum wr. wb sedikit sentuhan yang unik agar memberi kesan yang tidak membosankan, walaupun dalam gambar kurang bagus tapi saya yakin kalau di aplikasikan dalam bentuk mungkin akan meningkatkan pendapatan, demikian dari "My Iphone" wassalamualaikum wr. wb

    $395 (Avg Bid)
    $395 Avg Bida
    3 bida

    membuat relatif simple app, presentasi / lecture app.. dengan content lecture diambil/update melalui database/web

    $65 (Avg Bid)
    $65 Avg Bida
    1 bida

    We are an event company that is looking for people to work for us full time and part time. We offer attractive daily/weekly/monthly salary based on which position you are looking for. We also offer contracts for people who are looking for long term part time jobs. Part Time Promoter We have event constantly every weekend so we need a lot of profile for part time promoters. Promoters usually do...

    $125 (Avg Bid)
    $125 Avg Bida
    1 bida

    Nak buat GPS Tracking apps untuk android. GPS tuu digunakan untuk tracking barang yang hilang. Saya tak boleh bagi much information kat sini tapi bagi sesiapa yang boleh buat apps ni please directly email saya.

    $1257 (Avg Bid)
    $1257 Avg Bida
    1 bida

    Hello,nnI want my site [log masuk untuk melihat URL] has the following position in Google.co.idnn- jual tanah -> [log masuk untuk melihat URL] position 1 or 2n- tanah dijual -> [log masuk untuk melihat URL] position 1 or 2n- pasang iklan jual tanah -> www.jualsewatanah.com/pasang-iklan/‎ position 1 or 2nnThanks.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    GPS & ALAT SURVEY merupakan website Toko Online yang menyediakan berbagai macam Produk Digital Instrument seperti GPS ( Global Positioning System ), Surveying Instrument, Satelit Communication, Test dan Measurement, Industry dan Alat Geologi. Dengan berbekal pengalaman, kami selalu berusaha mengendepankan tercapainya kepuasan Pelanggan dengan berusaha menjadi mitra yang efesien, efektif dan...

    $532 - $1065
    $532 - $1065
    0 bida

    Hi i need a javascipt code 1. Take Some Pictures From Camera 2. Show it in list 3. Compress it 4. Upload it to server 5. Progress When upload

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    9 bida

    I’m trying to get into the command line of a Lenovo tab 2 a7 10 and want to send it sms commands via an iPhone and have the Lenovo tab a7 10 accept these commands! Help!

    $1971 (Avg Bid)
    $1971 Avg Bida
    8 bida
    Take a Picture in VUE 6 hari left
    DISAHKAN

    Por favor lea el archivo adjunto Please read the attached file English Create a responsive Form in VUE, that will show the picture an can take a new picture in differents browsers (it will integrate in a PWA), in Windows, iPhone, Android, Mac, by using the camera y/o attaching a file, in case that the file will be greater that 3Mb it must be resize in resolution in order to comply this request The...

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    2 bida

    Hi. If you are interested in a part-time/remote position with monthly payment of $200, please contact me on whatsapp. +44 7593 374006

    $247 (Avg Bid)
    $247 Avg Bida
    1 bida

    Hi. If you are interested in a part-time/remote position with monthly payment of $200, please contact me on whatsapp. +44 7593 374006

    $247 (Avg Bid)
    $247 Avg Bida
    1 bida

    Must know alot about Android source coding too. Please we have alot of project after this one and we shall be needing Ai and much more updates from time to time

    $162 (Avg Bid)
    $162 Avg Bida
    8 bida
    Sales Account Representatives 6 hari left
    DISAHKAN

    We are a Christian Book Publisher that provides inspirational books, music, and gifts to retailers, chain-stores, Bible Colleges, and Christian Universities. We are seeking tenacious and highly motivated experienced U.S. Sales Representatives with a proven track record to establish new retail wholesale accounts! You must have a passion for sales and a high closing ratio to join our team of hard-wo...

    $1500 - $3000
    $1500 - $3000
    0 bida

    Hi. If you are interested in a part-time/remote position with monthly payment of $200, please contact me on whatsapp. +44 7593 374006

    $247 (Avg Bid)
    $247 Avg Bida
    1 bida
    Fix Android and iOS apps 6 hari left
    DISAHKAN

    I need to fix android and iPhone app. I already have the apps, I just need to add and remove some features and change UI

    $478 (Avg Bid)
    $478 Avg Bida
    60 bida

    I need code for React Native chat decentralized mobile App with P2P encryption Developing platform is Windows : so I do have ONLY Windows computer Clear instructions needed how to install tools and code on mobile and use code with screen copy videos for all. Fully decentralized APP for Android and iPhone (NO SERVER used) : 1 app is installed on each client mobile 2 they communicate i...

    $223 (Avg Bid)
    $223 Avg Bida
    8 bida
    Sports App 6 hari left

    I need an iPhone/iPad app and android app built. I already have a design for it, I just need it to be built.

    $1215 (Avg Bid)
    $1215 Avg Bida
    36 bida

    Hello, I need someone to develop a project similar to [log masuk untuk melihat URL] Android: [log masuk untuk melihat URL] There would also be additional modules included. Incorporating a focus matrix module, something similar to [log masuk untuk melihat URL] There would also be a module to organise your tasks for the next day from the task list in the app. The platform would be made up of a...

    $8767 (Avg Bid)
    $8767 Avg Bida
    64 bida

    I am in need of a software script that will automate the process of creating a video presentation from photo files and video clips. Step by step process The user will select the photo files and the video files to be included in the presentation. The user will create a folder and arrange the photos and videos in chronological order as they are to appear in the presentation. The user will indica...

    $1120 (Avg Bid)
    $1120 Avg Bida
    20 bida

    We're looking for a Wordpress developer to start working on our agency's website based on our mockups. The design is not very simple, so you'll be working with our designer to develop the website. We'd also like this to be custom developed. The project leads to long-term consistent work or a full-time position, so we're looking for individuals over companies/ teams. Wri...

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    39 bida

    I am having errors installing Ambari. Looking for someone to help troublshoot and get it up and running.

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    4 bida
    smtp server 6 hari left

    contact me for more information on this project, so we can also talk on a budget

    $124 (Avg Bid)
    $124 Avg Bida
    16 bida

    Simple retyping project in which we have scanned text files which you need to convert in word file. This project involves entering data from the PDFs into Excel The PDFs list state names followed by private company detailes Please create an excel file with same as pdf file you will get paid 0.5$ per each excel line Will share the further more details on chat Thank you

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    73 bida

    Simple retyping project in which we have scanned text files which you need to convert in word file. This project involves entering data from the PDFs into Excel The PDFs list state names followed by private company detailes Please create an excel file with same as pdf file you will get paid 0.5$ per each excel line Will share the further more details on chat Thank you

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    33 bida

    My website [log masuk untuk melihat URL] is created with the editor WIX. I need someon who is able to push me to position one in the USA, actually worldwide, for the keyword "buy tiktok followers".

    $333 (Avg Bid)
    $333 Avg Bida
    40 bida

    Estoy buscando quien me instale un servidor pacs DCM4CHEE para ser usado con el visor DICOM WEASIS, para usar con equipos de Mamografia digital, rayos X y Sonografo. ademas del pago inicial recibirá un monto fijo mensual por el soporte y actualizaciones.

    $512 (Avg Bid)
    $512 Avg Bida
    10 bida

    Buenas tardes, busco un freelance que pueda realizar una Web, que pueda ser embebida dentro de una App para IOS y Android. El ejemplo perfecto de lo que requiero es https://www.thumbtack.com. Donde los prestadores de servicios puedan realizar su registro y recibir calificaciones por los usuarios. Es necesario la comunicación en Español. Gracias

    $435 (Avg Bid)
    $435 Avg Bida
    11 bida