Iphone gps tracking softwarepekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    322,471 iphone gps tracking software tugasan ditemui, harga dalam USD

    3 Servers setup.

    $60 (Avg Bid)
    $60 Avg Bida
    1 bida

    Single phase double stage photovoltaic inverter grid connected system. Benda yang diuji ialah 3 jenis maximum power point tracking: 1. Perturb and observe 2. Incremental conductance 3. Fuzzy logic Result berdasarkan mana mppt yg trbaik antara tiga ni. Dinilai berdasar value pv voltage, pv current, overshoot.

    $91 (Avg Bid)
    $91 Avg Bida
    3 bida

    Daily reporting apps yang boleh update dan lihat report secara online guna apps, ada juga function untuk hantar report dan sedikit chart

    $123 (Avg Bid)
    $123 Avg Bida
    3 bida

    I need an iPhone/iPad app. I already have a design for it, I just need it to be built. Freelance side income Available only Malaysia Available only can speak Malaysia Jutawan App hebat! Duit masuk tak henti-henti dalam bank, kejap 100 kejap 200. Mana datang pun tak tau. Rupa-rupanya begitu mudah sebenarnya buat duit di dunia ini. Formulanya hanya satu– gunakan aplikasi ajaib ini sahaj...

    $179 (Avg Bid)
    $179 Avg Bida
    11 bida

    I need an iPhone/iPad app. I already have a design for it, I just need it to be built. Freelance side income Available only Malaysia Available only can speak Malaysia Jutawan App hebat! Duit masuk tak henti-henti dalam bank, kejap 100 kejap 200. Mana datang pun tak tau. Rupa-rupanya begitu mudah sebenarnya buat duit di dunia ini. Formulanya hanya satu– gunakan aplikasi ajaib ini sahaj...

    $125 (Avg Bid)
    $125 Avg Bida
    6 bida

    I need an iPhone/iPad app. I already have a design for it, I just need it to be built. Freelance side income Available only Malaysia Available only can speak Malaysia Jutawan App hebat! Duit masuk tak henti-henti dalam bank, kejap 100 kejap 200. Mana datang pun tak tau. Rupa-rupanya begitu mudah sebenarnya buat duit di dunia ini. Formulanya hanya satu– gunakan aplikasi ajaib ini sahaj...

    $184 (Avg Bid)
    $184 Avg Bida
    10 bida

    matlab, pscad

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    6 bida

    Pembuatan mobile apps berbasis iOS agar dapat digunakan oleh pengguna iPhone. Mobile apps yang dibuat berfungsi reporting dan monitoring tim lapangan (sales,kurir,dll)

    $353 (Avg Bid)
    $353 Avg Bida
    6 bida

    Windows C atau C++ Mencari projek desktop aplikasi berbasis window

    $410 (Avg Bid)
    $410 Avg Bida
    2 bida

    Subir app

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    43 bida

    Your projek sofware iOS iphone

    $465 (Avg Bid)
    $465 Avg Bida
    23 bida

    Windows Java Mencari kesibukan di sela waktu luang, sekalian menambah pemasukan.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    2 bida

    Saya perlukan anda membangun beberapa perisian untuk saya. Saya ingin perisian ini dibangun menggunakan Javascript.

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    1 bida

    kami memerlukan programmer yang berpengalaman dalam membina aplikasi mobile untuk kegunaan kredit topup dan menerima data e-statement daripada database sistem pembayaran kami. aplikasi ini juga digunakan untuk komunikasi antara syarikat dan pelanggan. Programer yang berjaya membuat dalam masa diperlukan akan diberi peluang untuk memasuki projek kedua yang serupa tetapi untuk digunakan oleh penggun...

    $1875 (Avg Bid)
    $1875 Avg Bida
    5 bida

    Hi. I want you to rank my keywords for my site at top ranking at [log masuk untuk melihat URL] based on keyword and URl that i target to rank at google Malaysia. P/S : I'll consider monthly basis. Keywords LIST TO RANK ********************** 1) [log masuk untuk melihat URL] keyword : anm 2) [log masuk untuk melihat URL] keyword : berita 3) [log masuk untuk melihat URL] keyword : h...

    $309 (Avg Bid)
    $309 Avg Bida
    1 bida

    Perkenalkan, nama saya Gazan Azka Ghafara dari [log masuk untuk melihat URL] Zanana Chips adalah merk dari keripik pisang classy dan modern yang dikemas dengan kemasan yang cantik dan eye-cathcing. Kedepannya, Zanana Chips akan banyak berkolaborasi dengan brand-brand lokal untuk membuat produk co-branding bertemakan pisang. Seperti tas bertemakan pisang, baju bertemakan pisang, souvenir bert...

    $93 (Avg Bid)
    $93 Avg Bida
    9 bida

    Membuat aplikasi VBA- excell untuk tracking portofolio saham dengan ketentuan sbb: 1. Menggunakan Real time data (1-5 min) 2. Update data saham secara otomatis ke portofolio saham 3. Dapat melakukan penambahan dan pengurangan transaksi saham pada portfolio 4. Dapat melaklukan sorting berdasarkan Nama saham, keuntungan (jumlah atau %), berdasarkan tanggal masuk 5. Record data tiap transaksi p...

    $622 (Avg Bid)
    $622 Avg Bida
    1 bida

    Butuh orang lokal untuk mengerjakan ide app saya

    $154 (Avg Bid)
    $154 Avg Bida
    4 bida

    Membuat aplikasi dengan arahan langsung dari klien

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    1 bida

    saya sudah punya website , dan saya ingin link web ke aplikasi mobile android & Ios. kebetulan saya sudah buat aplikasi mobile dari INSTANT APP MAKER , lumayan bagus tampilannya , tapi tidak sempurna dengan yang saya mau.. yang saya inginkan adalah 1. TAMPILAN , ada satu contoh aplikasi yang ingin saya ikuti tampilannya , namanya xxxxxxxxx bukan systemnya, nanti akan saya kirimkan aplik...

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    Membuat penggabungan 3D dengan latar belakang (video footage) Melakukan Storyboard Melakukan Narasi Melakukan Color Correction Melakukan Compositing 2D, Sound effect dan Visual effect Melakukan modeling 3D Melakukan penulisan naskah cerita Melakukan camera tracking

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida

    mencoba untuk berkarya dan berkarya terus

    $21 - $178
    $21 - $178
    0 bida

    [log masuk untuk melihat URL], Smartphone Tercanggih 2014 – Tahun 2014 telah merangkak memasuki pertengahan, berbagai jenis smartphone bermunculan menonjolkan keunggulan masing-masing. Ada smartphone yang menawarkan prosesor cepat, kamera dengan hasil foto atau video berkualiats tinggi, hingga smartphone dengan baterai berdaya besar. Nah, langsung saja berikut ini beberapa diantaranya yan...

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    5 bida

    Assalamualaikum wr. wb sedikit sentuhan yang unik agar memberi kesan yang tidak membosankan, walaupun dalam gambar kurang bagus tapi saya yakin kalau di aplikasikan dalam bentuk mungkin akan meningkatkan pendapatan, demikian dari "My Iphone" wassalamualaikum wr. wb

    $395 (Avg Bid)
    $395 Avg Bida
    3 bida

    Saya akan mengajarkan anda bagaimana cara ngeFLASH/SOFTWARE ulang perangkat ANDROID dan BLACKBERRY anda sampai anda paham dan bisa.

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    membuat relatif simple app, presentasi / lecture app.. dengan content lecture diambil/update melalui database/web

    $65 (Avg Bid)
    $65 Avg Bida
    1 bida

    Nak buat GPS Tracking apps untuk android. GPS tuu digunakan untuk tracking barang yang hilang. Saya tak boleh bagi much information kat sini tapi bagi sesiapa yang boleh buat apps ni please directly email saya.

    $1257 (Avg Bid)
    $1257 Avg Bida
    1 bida

    GPS & ALAT SURVEY merupakan website Toko Online yang menyediakan berbagai macam Produk Digital Instrument seperti GPS ( Global Positioning System ), Surveying Instrument, Satelit Communication, Test dan Measurement, Industry dan Alat Geologi. Dengan berbekal pengalaman, kami selalu berusaha mengendepankan tercapainya kepuasan Pelanggan dengan berusaha menjadi mitra yang efesien, efektif dan...

    $532 - $1065
    $532 - $1065
    0 bida

    I need some familiar with Facebook tracking pixel and leadpages.net. I have set up a custom conversion on Facebook to track a campaign but it is not tracking it on leadpages. This is a small job. I need someone with expertise on Facebook and leadpages to guide me. Thank you

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    2 bida

    Looking for a developper specialized in ios development and android The app will be a tinder like app Fixed price 2000usd, all superior offers will be deleted App+ posting app + administration console+ server installation - only native app - this will be a tinder like app with buying options with tinder via stripe connect Functionalities are: - chat - like - swip - comments/photo wall with l...

    $2307 (Avg Bid)
    $2307 Avg Bida
    29 bida

    We have a fully customized in house MS CRM 2011. We'd like to move all our information to MS CRM 365. Additionally, we will need the final system synced with HubSpot Sales. We are a brokerage firm. Our CRM has several linked entities (owner, company, revenue, real estate, demographics, etc.). Our clients are Preschool Owners. We maintain detailed data on each school as outlined by the e...

    $15990 (Avg Bid)
    $15990 Avg Bida
    5 bida
    Data Entry 6 hari left

    Position Description: *C2C is not available** *Only U.S. Citizens and those authorized to work in the U.S. can be considered as W2 candidates.** Job Title: Data Entry Estimated Assignment: 5/6/2019 to 9/30/2019 Location: Newark, DE 19702 Qualifications: 1-2 yr of Experience. Operates numerical and/or alphabetical key station to transcribe data from standard source documents. Checks and correc...

    $18 / hr (Avg Bid)
    $18 / hr Avg Bida
    7 bida
    Software Developer Required 4 6 hari left
    DISAHKAN

    The software has to work in Windows 7 and in Microsoft Word. I need software to arrange sentences, one sentence per line, from shortest to longest. Please see the attached sample: "Freelancer Before After Short to Long sentences."

    $110 (Avg Bid)
    $110 Avg Bida
    15 bida

    1- To fix the synchronization of the website ([log masuk untuk melihat URL]) with our iPhone and Android posts. All items feed in the same database (mysql socket). We want a database expert to investigate where are all the videos stored in the database and find a solution to populate the data across all the platforms, including the approval process, if a video is not approved, it won’t be a...

    $140 (Avg Bid)
    $140 Avg Bida
    7 bida

    Hi team, An automatic software needs to be built using python & HTML, we will give all the necessary requirements Tools required: Python, Django, HTML optional : javascript

    $99 (Avg Bid)
    $99 Avg Bida
    5 bida

    Definitions : A limit order is an order to buy or sell a stock ( in our case it’s a cryptocurrency ) at a specific price that was preset by the user that can be ordered by the software once the price on a chart reaches the preset price . A buy limit order can only be executed at the limit price or lower, and a sell limit order can only be executed at the limit price or higher. * A limit ...

    $229 (Avg Bid)
    $229 Avg Bida
    10 bida

    I need a GPS tracking platform developed along with supporting iOS and android apps. Key features: 1) Easy addition / integration of new GPS hardware / devices 2) Simple user interface that even elderly or non IT literate people can use 3) IOS and android app 4) ability to integrate mapping overlays, like the locations of petrol stations, camp sites, etc - databases to be provided by me, but...

    $5017 (Avg Bid)
    $5017 Avg Bida
    33 bida
    Data Entry 6 hari left

    Hi We have started a new organisation and we need people for multiple Skills. We need people for long term projects. We have projects related to different skills sets. 1. Excel, Data Entry, Data processing, Excel Macros, Excel VBA. 2. Graphic Design 3. PHP 4. Website Design 5. Data extraction, data cleansing. 6. Odoo 7. Javascript and Jquery 8. Software Architecture 9. Translation 10. ...

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    31 bida

    I need to add mileage calculation, cost, and mapping of trip on Google Map for an existing labor Tracking App.

    $158 (Avg Bid)
    $158 Avg Bida
    25 bida

    We are a Brazilian company. Sorry, I'm going to use google translator for English to describe our need. We need an app that integrates with our API and that allows the user to choose a store to make their purchases. Basically, the app must have the same functionality as the mobile version of e-commerce [log masuk untuk melihat URL] in addition to enabling the receipt of push notifications and...

    $3775 (Avg Bid)
    $3775 Avg Bida
    29 bida

    I need a programmer or technical person to integrate my BIG Commerce store with 2 vendors through API. Vendors are: Ingram Micro, which has their own developer website, and i will give you login info, you would first need to test out the features in sandbox, and then we can go live. The API should transfer all data from VENDORS to my BigCommerce Store, plus it should do automatic ordering, shippin...

    $10 - $24
    $10 - $24
    0 bida

    Need Shopify tracking and ad campaign setup completed. We have a new Google Ads account opened but not set up at all. Have all ads and keywords ready.

    $133 (Avg Bid)
    $133 Avg Bida
    11 bida

    I need a programmer or technical person to integrate my BIG Commerce store with 2 vendors through API. Vendors are: Ingram Micro, which has their own developer website, and i will give you login info, you would first need to test out the features in sandbox, and then we can go live. The API should transfer all data from VENDORS to my BigCommerce Store, plus it should do automatic ordering, shippi...

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    2 bida

    I need a designer for my fitness app. It's something like "RunKeeper" on the appstore. I will tell you more details in the chat. Feel free to contact me. Thanks

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    10 bida
    Looking for iPhone Designer 6 hari left
    DISAHKAN

    I need a designer for my fitness app. It's something like "RunKeeper" on the appstore. I will tell you more details in the chat. Feel free to contact me. Thanks

    $46 (Avg Bid)
    $46 Avg Bida
    11 bida

    I Need Develop Android and iPhone VPN Apps Like openconnect/openvpn/SSH tunnel/WireGuard bases configuration service in one apps

    $177 (Avg Bid)
    $177 Avg Bida
    5 bida

    I want to provide online service to users & Vendors, we need online registration to select the package offers by my company then make a payment. User & Vendors need to signup with mobile number and provide the address fields using GPS. Users will be displayed with the two services. He will select one service it will display the packages for it, same for the second services then payment gat...

    $3835 (Avg Bid)
    $3835 Avg Bida
    81 bida