Iphone gps tracking source codepekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    325,871 iphone gps tracking source code tugasan ditemui, harga dalam USD

    Single phase double stage photovoltaic inverter grid connected system. Benda yang diuji ialah 3 jenis maximum power point tracking: 1. Perturb and observe 2. Incremental conductance 3. Fuzzy logic Result berdasarkan mana mppt yg trbaik antara tiga ni. Dinilai berdasar value pv voltage, pv current, overshoot.

    $91 (Avg Bid)
    $91 Avg Bida
    3 bida

    Daily reporting apps yang boleh update dan lihat report secara online guna apps, ada juga function untuk hantar report dan sedikit chart

    $123 (Avg Bid)
    $123 Avg Bida
    3 bida

    I need an iPhone/iPad app. I already have a design for it, I just need it to be built. Freelance side income Available only Malaysia Available only can speak Malaysia Jutawan App hebat! Duit masuk tak henti-henti dalam bank, kejap 100 kejap 200. Mana datang pun tak tau. Rupa-rupanya begitu mudah sebenarnya buat duit di dunia ini. Formulanya hanya satu– gunakan aplikasi ajaib ini sahaj...

    $179 (Avg Bid)
    $179 Avg Bida
    11 bida

    I need an iPhone/iPad app. I already have a design for it, I just need it to be built. Freelance side income Available only Malaysia Available only can speak Malaysia Jutawan App hebat! Duit masuk tak henti-henti dalam bank, kejap 100 kejap 200. Mana datang pun tak tau. Rupa-rupanya begitu mudah sebenarnya buat duit di dunia ini. Formulanya hanya satu– gunakan aplikasi ajaib ini sahaj...

    $125 (Avg Bid)
    $125 Avg Bida
    6 bida

    I need an iPhone/iPad app. I already have a design for it, I just need it to be built. Freelance side income Available only Malaysia Available only can speak Malaysia Jutawan App hebat! Duit masuk tak henti-henti dalam bank, kejap 100 kejap 200. Mana datang pun tak tau. Rupa-rupanya begitu mudah sebenarnya buat duit di dunia ini. Formulanya hanya satu– gunakan aplikasi ajaib ini sahaj...

    $184 (Avg Bid)
    $184 Avg Bida
    10 bida

    Pembuatan mobile apps berbasis iOS agar dapat digunakan oleh pengguna iPhone. Mobile apps yang dibuat berfungsi reporting dan monitoring tim lapangan (sales,kurir,dll)

    $353 (Avg Bid)
    $353 Avg Bida
    6 bida

    Subir app

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    43 bida

    Your projek sofware iOS iphone

    $465 (Avg Bid)
    $465 Avg Bida
    23 bida

    modify matlab code modify matlab code modify matlab code modify matlab code

    $28 (Avg Bid)
    $28 Avg Bida
    9 bida

    kami memerlukan programmer yang berpengalaman dalam membina aplikasi mobile untuk kegunaan kredit topup dan menerima data e-statement daripada database sistem pembayaran kami. aplikasi ini juga digunakan untuk komunikasi antara syarikat dan pelanggan. Programer yang berjaya membuat dalam masa diperlukan akan diberi peluang untuk memasuki projek kedua yang serupa tetapi untuk digunakan oleh penggun...

    $1875 (Avg Bid)
    $1875 Avg Bida
    5 bida

    Hi. I want you to rank my keywords for my site at top ranking at [log masuk untuk melihat URL] based on keyword and URl that i target to rank at google Malaysia. P/S : I'll consider monthly basis. Keywords LIST TO RANK ********************** 1) [log masuk untuk melihat URL] keyword : anm 2) [log masuk untuk melihat URL] keyword : berita 3) [log masuk untuk melihat URL] keyword : h...

    $309 (Avg Bid)
    $309 Avg Bida
    1 bida

    Perkenalkan, nama saya Gazan Azka Ghafara dari [log masuk untuk melihat URL] Zanana Chips adalah merk dari keripik pisang classy dan modern yang dikemas dengan kemasan yang cantik dan eye-cathcing. Kedepannya, Zanana Chips akan banyak berkolaborasi dengan brand-brand lokal untuk membuat produk co-branding bertemakan pisang. Seperti tas bertemakan pisang, baju bertemakan pisang, souvenir bert...

    $93 (Avg Bid)
    $93 Avg Bida
    9 bida

    Membuat aplikasi VBA- excell untuk tracking portofolio saham dengan ketentuan sbb: 1. Menggunakan Real time data (1-5 min) 2. Update data saham secara otomatis ke portofolio saham 3. Dapat melakukan penambahan dan pengurangan transaksi saham pada portfolio 4. Dapat melaklukan sorting berdasarkan Nama saham, keuntungan (jumlah atau %), berdasarkan tanggal masuk 5. Record data tiap transaksi p...

    $622 (Avg Bid)
    $622 Avg Bida
    1 bida

    Saya ingin membuat Aplikasi Ebook untuk Android saya berikan contoh " [log masuk untuk melihat URL] "

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    1 bida

    Butuh orang lokal untuk mengerjakan ide app saya

    $154 (Avg Bid)
    $154 Avg Bida
    4 bida

    Membuat aplikasi dengan arahan langsung dari klien

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    1 bida

    saya sudah punya website , dan saya ingin link web ke aplikasi mobile android & Ios. kebetulan saya sudah buat aplikasi mobile dari INSTANT APP MAKER , lumayan bagus tampilannya , tapi tidak sempurna dengan yang saya mau.. yang saya inginkan adalah 1. TAMPILAN , ada satu contoh aplikasi yang ingin saya ikuti tampilannya , namanya xxxxxxxxx bukan systemnya, nanti akan saya kirimkan aplik...

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    Membuat penggabungan 3D dengan latar belakang (video footage) Melakukan Storyboard Melakukan Narasi Melakukan Color Correction Melakukan Compositing 2D, Sound effect dan Visual effect Melakukan modeling 3D Melakukan penulisan naskah cerita Melakukan camera tracking

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida

    mencoba untuk berkarya dan berkarya terus

    $21 - $178
    $21 - $178
    0 bida

    [log masuk untuk melihat URL], Smartphone Tercanggih 2014 – Tahun 2014 telah merangkak memasuki pertengahan, berbagai jenis smartphone bermunculan menonjolkan keunggulan masing-masing. Ada smartphone yang menawarkan prosesor cepat, kamera dengan hasil foto atau video berkualiats tinggi, hingga smartphone dengan baterai berdaya besar. Nah, langsung saja berikut ini beberapa diantaranya yan...

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    5 bida

    Assalamualaikum wr. wb sedikit sentuhan yang unik agar memberi kesan yang tidak membosankan, walaupun dalam gambar kurang bagus tapi saya yakin kalau di aplikasikan dalam bentuk mungkin akan meningkatkan pendapatan, demikian dari "My Iphone" wassalamualaikum wr. wb

    $395 (Avg Bid)
    $395 Avg Bida
    3 bida

    membuat relatif simple app, presentasi / lecture app.. dengan content lecture diambil/update melalui database/web

    $65 (Avg Bid)
    $65 Avg Bida
    1 bida

    Nak buat GPS Tracking apps untuk android. GPS tuu digunakan untuk tracking barang yang hilang. Saya tak boleh bagi much information kat sini tapi bagi sesiapa yang boleh buat apps ni please directly email saya.

    $1257 (Avg Bid)
    $1257 Avg Bida
    1 bida

    GPS & ALAT SURVEY merupakan website Toko Online yang menyediakan berbagai macam Produk Digital Instrument seperti GPS ( Global Positioning System ), Surveying Instrument, Satelit Communication, Test dan Measurement, Industry dan Alat Geologi. Dengan berbekal pengalaman, kami selalu berusaha mengendepankan tercapainya kepuasan Pelanggan dengan berusaha menjadi mitra yang efesien, efektif dan...

    $532 - $1065
    $532 - $1065
    0 bida

    I need to make a bluetooth controller for my product. Be able to control it through smartphone such as turning it on or off. If no other controller available then we can use arduino. and make an iphone app for it.

    $166 (Avg Bid)
    $166 Avg Bida
    9 bida

    You can refer to the link here: [log masuk untuk melihat URL] If you can do it, please message me

    $5777 (Avg Bid)
    $5777 Avg Bida
    13 bida

    I have three animation projects, I have all the ai files and need them animated and delivered with json code or equivalent to be put on a website. I will require multiple revisions if necessary to complete. Detailed video descriptions can be found here. Please watch videos for details: Braking Barriers [log masuk untuk melihat URL] Sperm swimming [log masuk untuk melihat URL] Families [l...

    $386 (Avg Bid)
    $386 Avg Bida
    18 bida

    Requirement: 1) Login for membership 2) Certain news only showing to members 3) Locate us function (GPS to show the shop nearby) 4) Payment method integrated

    $1139 (Avg Bid)
    $1139 Avg Bida
    48 bida

    ***GENERIC COPY/PASTE PROPOSALS WILL BE IGNORED*** Needing App Built for Reusable Cup Service. I am hoping to have apps built that are supported across both iOS and Android to support the service. There will need to be 2 seperate apps, one app for the consumer, as well as one app for the service provider/support crew (similar to the way uber has both passenger and driver apps) There will need t...

    $2032 - $3387
    Sulit Perjanjian Kerahsiaan
    $2032 - $3387
    42 bida

    i want a website like oyo and there should live tracking is included

    $871 (Avg Bid)
    $871 Avg Bida
    13 bida

    I need an iPhone app. I would like it designed and built.

    $639 (Avg Bid)
    $639 Avg Bida
    38 bida

    Need image centered (need it to always be centered regardless of size), link on image background that takes to another site, modify html to ensure that items in row/column align in perefect order, edit css so it works on IE11. This is a simple 3 exercise project Shouldnt take longer than 2 hours.

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    16 bida

    Hi, I need a single HTML page created, based on the mockup attached. Once you have won the project, I will send you the content, fonts and SVG images. I need this done as soon as possible. Please only give me a quote if you can do this within the next few hours. This page will be hosted within a Big Commerce website, so please keep all CSS, etc on-page to minimise files. Thanks.

    $73 (Avg Bid)
    $73 Avg Bida
    38 bida

    Desenvolver um aplicativo android e ios iphone que publica fotos e produtos diretamente no mercado livre, cujo banco de dados faça backups automaticos no google drive do usuario e na nuvem do ios iphone. Será necessário que caso eu de a permissão a determinados usuários cadastrados, o aplicativo integre com o API de outro aplicativo que já uso já p...

    $85 (Avg Bid)
    $85 Avg Bida
    2 bida

    I have 3 completed written scripts for conversion tracking for my woocommerce site but I'm unsure about how to install them. I need someone to install them on to my staging site and to check they work and fire properly before installing on my production site.

    $78 (Avg Bid)
    $78 Avg Bida
    29 bida

    We wish to find someone to develop a simple solution for the construction industryas the Data Entry Personell. The system will contain two main modules: Health & Safety Delivering, and Asset Record. Support iPhone and Andriod to record employees' read actions. Web for the administrator to view and manage data. The detail

    $328 (Avg Bid)
    $328 Avg Bida
    9 bida

    We have an app that needs enhancements and new features implemented. The app is built using reactnative and redux. Must be able to release for both IOs and Android Backend is PHP & Node.js where needed Lots of work for other projects. must be able to use Freelancer tracking app. billing is hourly, must be available North America Time. SVN for version control, and have teamviewer to login ...

    $12 / hr (Avg Bid)
    $12 / hr Avg Bida
    33 bida

    App store screens For iPhone 8, iPhone X, iPad 1. Take these screenshots: [log masuk untuk melihat URL] 2. Make new app store screens for each device. iPhone X (6.5") 2688 x 1242 pixels iPhone 8 (5.5") 2208 x 1242 pixels iPad (12.9") 2732 x 2048 pixels Resource: You can use this website to place the screenshots on devices - [log masuk untuk melihat URL] Use these titles...

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    1 bida
    DATA ENTRY WORK 6 hari left

    We wanna find someone to develop a simple solution for the construction industry. The system will contain two main modules: Health & Safety Delivering, and Asset Record. Support iPhone and Andriod to record employees' read actions. Web for the administrator to view and manage data. The detail

    $16 / hr (Avg Bid)
    $16 / hr Avg Bida
    10 bida
    Flutter dev needed 6 hari left
    DISAHKAN

    I am looking for a mobile app developer who has experience in flutter. I need assistance with iPhone and Android app amd tablets.

    $22 / hr (Avg Bid)
    $22 / hr Avg Bida
    18 bida

    Responsibilities: Responsible for the purchase of construction materials, rentals, and equipment for successful project outcomes Secure and evaluate quotes for materials and services and negotiate price, quality, terms, and delivery with both existing and new vendors Interacts with vendors to obtain product or service information such as price, availability, and delivery schedule Prepares and man...

    $21 / hr (Avg Bid)
    $21 / hr Avg Bida
    2 bida

    We wish to find someone to develop a simple solution for the construction industryas the Data Entry Personell. The system will contain two main modules: Health & Safety Delivering, and Asset Record. Support iPhone and Andriod to record employees' read actions. Web for the administrator to view and manage data. The detail

    $331 (Avg Bid)
    $331 Avg Bida
    16 bida

    Installaition of Munki or any other Open source software Mac OS to mange it as follow Monitor our mac air laptops in terms of hardware health - Allow admin to control software and update deployment - Remote desktop for IT support

    $497 (Avg Bid)
    $497 Avg Bida
    8 bida

    *Timeline: ASAP *Need to design tutorial (splash pages) for mobile app *Need to be experienced with sketch UX/UI

    $127 (Avg Bid)
    $127 Avg Bida
    22 bida

    I need an iPhone/iPad and Android trivia app. I would like it designed and built.

    $202 (Avg Bid)
    $202 Avg Bida
    24 bida

    I want an app for iPhone and Android, using MongoDB (open to receive suggestions). This app will have the following features: - Creating a group: The user will create groups and he/she will invite friends (share) this group with your contacts, by WhatsApp, Facebook, Instagram, etc. The groups will meet in a specific address (you can see the address in a map), and long as we have people joining, w...

    $891 (Avg Bid)
    $891 Avg Bida
    49 bida

    Hi Code World Softwares, I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.I need a small project on angular for my college

    $29 (Avg Bid)
    $29 Avg Bida
    1 bida

    Java code has to be written within 1hr on 19th July at 2:30 pm EST and submitted.

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    5 bida