Iphone gps web programmingpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    345,215 iphone gps web programming tugasan ditemui, harga dalam USD

    Matlab programming

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    15 bida

    Saya Ahli di bahasa pemrograman java ,php,c#,matlab,phyton, web programming codeigniter (mengutamakan erp) dan machine learning

    $495 (Avg Bid)
    $495 Avg Bida
    26 bida

    Daily reporting apps yang boleh update dan lihat report secara online guna apps, ada juga function untuk hantar report dan sedikit chart

    $123 (Avg Bid)
    $123 Avg Bida
    3 bida

    I need an iPhone/iPad app. I already have a design for it, I just need it to be built. Freelance side income Available only Malaysia Available only can speak Malaysia Jutawan App hebat! Duit masuk tak henti-henti dalam bank, kejap 100 kejap 200. Mana datang pun tak tau. Rupa-rupanya begitu mudah sebenarnya buat duit di dunia ini. Formulanya hanya satu– gunakan aplikasi ajaib ini sahaj...

    $179 (Avg Bid)
    $179 Avg Bida
    11 bida

    I need an iPhone/iPad app. I already have a design for it, I just need it to be built. Freelance side income Available only Malaysia Available only can speak Malaysia Jutawan App hebat! Duit masuk tak henti-henti dalam bank, kejap 100 kejap 200. Mana datang pun tak tau. Rupa-rupanya begitu mudah sebenarnya buat duit di dunia ini. Formulanya hanya satu– gunakan aplikasi ajaib ini sahaj...

    $125 (Avg Bid)
    $125 Avg Bida
    6 bida

    I need an iPhone/iPad app. I already have a design for it, I just need it to be built. Freelance side income Available only Malaysia Available only can speak Malaysia Jutawan App hebat! Duit masuk tak henti-henti dalam bank, kejap 100 kejap 200. Mana datang pun tak tau. Rupa-rupanya begitu mudah sebenarnya buat duit di dunia ini. Formulanya hanya satu– gunakan aplikasi ajaib ini sahaj...

    $184 (Avg Bid)
    $184 Avg Bida
    10 bida

    Pembuatan mobile apps berbasis iOS agar dapat digunakan oleh pengguna iPhone. Mobile apps yang dibuat berfungsi reporting dan monitoring tim lapangan (sales,kurir,dll)

    $353 (Avg Bid)
    $353 Avg Bida
    6 bida

    Subir app

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    43 bida

    Your projek sofware iOS iphone

    $465 (Avg Bid)
    $465 Avg Bida
    23 bida

    kami memerlukan programmer yang berpengalaman dalam membina aplikasi mobile untuk kegunaan kredit topup dan menerima data e-statement daripada database sistem pembayaran kami. aplikasi ini juga digunakan untuk komunikasi antara syarikat dan pelanggan. Programer yang berjaya membuat dalam masa diperlukan akan diberi peluang untuk memasuki projek kedua yang serupa tetapi untuk digunakan oleh penggun...

    $1875 (Avg Bid)
    $1875 Avg Bida
    5 bida

    Perkenalkan, nama saya Gazan Azka Ghafara dari [log masuk untuk melihat URL] Zanana Chips adalah merk dari keripik pisang classy dan modern yang dikemas dengan kemasan yang cantik dan eye-cathcing. Kedepannya, Zanana Chips akan banyak berkolaborasi dengan brand-brand lokal untuk membuat produk co-branding bertemakan pisang. Seperti tas bertemakan pisang, baju bertemakan pisang, souvenir bert...

    $93 (Avg Bid)
    $93 Avg Bida
    9 bida

    Butuh orang lokal untuk mengerjakan ide app saya

    $154 (Avg Bid)
    $154 Avg Bida
    4 bida

    Membuat aplikasi dengan arahan langsung dari klien

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    1 bida

    saya sudah punya website , dan saya ingin link web ke aplikasi mobile android & Ios. kebetulan saya sudah buat aplikasi mobile dari INSTANT APP MAKER , lumayan bagus tampilannya , tapi tidak sempurna dengan yang saya mau.. yang saya inginkan adalah 1. TAMPILAN , ada satu contoh aplikasi yang ingin saya ikuti tampilannya , namanya xxxxxxxxx bukan systemnya, nanti akan saya kirimkan aplik...

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    Freelance Software Engineer / System Programmer • Pendidikan S1 Teknik Informatika/Teknik Komputer • Memiliki kemampuan dengan menggunakan PHP, HTML, Java Script • Memiliki kemampuan menggunakan web server berbasis Apache dan xampp • Memiliki data analisis yang tinggi menerjemahkan proses bisnis menjadi script Programming • Result-oriented dan tahan ter...

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    Selamat datang para freelance programming dan para desainer website.. kami dari Jeniushost ingin membuat suatu media online, semacam koran online. kriteria yang kami butuhkan adalah paham Laravel 5. silahkan yang bermnat langsung kontak kami.

    $1569 (Avg Bid)
    $1569 Avg Bida
    3 bida

    Menerima yang berkaitan dengan website programming, design dan SEO

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida

    mencoba untuk berkarya dan berkarya terus

    $21 - $178
    $21 - $178
    0 bida

    [log masuk untuk melihat URL], Smartphone Tercanggih 2014 – Tahun 2014 telah merangkak memasuki pertengahan, berbagai jenis smartphone bermunculan menonjolkan keunggulan masing-masing. Ada smartphone yang menawarkan prosesor cepat, kamera dengan hasil foto atau video berkualiats tinggi, hingga smartphone dengan baterai berdaya besar. Nah, langsung saja berikut ini beberapa diantaranya yan...

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    5 bida

    Assalamualaikum wr. wb sedikit sentuhan yang unik agar memberi kesan yang tidak membosankan, walaupun dalam gambar kurang bagus tapi saya yakin kalau di aplikasikan dalam bentuk mungkin akan meningkatkan pendapatan, demikian dari "My Iphone" wassalamualaikum wr. wb

    $395 (Avg Bid)
    $395 Avg Bida
    3 bida

    membuat relatif simple app, presentasi / lecture app.. dengan content lecture diambil/update melalui database/web

    $65 (Avg Bid)
    $65 Avg Bida
    1 bida

    fgfhf fhfgh fghfgh fhfghf fghfghf fhfgh hfhg fhfghg fghfgh dfgfd dfdg dgg fb gdfd dgdh ddfh hfdh dgg dgdfg dgfdg dgdfg dgdfg dgdfg gd d

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    Nak buat GPS Tracking apps untuk android. GPS tuu digunakan untuk tracking barang yang hilang. Saya tak boleh bagi much information kat sini tapi bagi sesiapa yang boleh buat apps ni please directly email saya.

    $1257 (Avg Bid)
    $1257 Avg Bida
    1 bida

    Plant Inventory Management System and SCADA System Scope Plant Inventory : 1. Mampu membuat Bussiness Process Model 2. Mengaplikasikan BPM ke Java/XML dan mengintegrasikan ke SAP system 3. Menguasai Database Server, SQL/Oracle 4. Menguasai Network LAN/WAN, Client+Server, Hardware Scope SCADA System : 1. Menguasai SCADA Programming, Prefered is Siemens SCADA Software 2. Mampu mengintegrasik...

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    4 bida

    GPS & ALAT SURVEY merupakan website Toko Online yang menyediakan berbagai macam Produk Digital Instrument seperti GPS ( Global Positioning System ), Surveying Instrument, Satelit Communication, Test dan Measurement, Industry dan Alat Geologi. Dengan berbekal pengalaman, kami selalu berusaha mengendepankan tercapainya kepuasan Pelanggan dengan berusaha menjadi mitra yang efesien, efektif dan...

    $532 - $1065
    $532 - $1065
    0 bida

    ** This is a trial project of a long term project. ** We are seeking an Apple MFi accessory developer with 1 to 3 years experience on the same. Ideally, you would like long-term work if things go well. ** You will start with the trial project and will be offered the full project based on the performance. Background: We are working on an iPhone Augmented reality application which requires an exter...

    $402 (Avg Bid)
    $402 Avg Bida
    7 bida

    I am looking for a virtual assistant who can have the interview instead of me while I am away. You must be a female English speaker and located in Europe. Web programming languages (PHP, Javascript) is plus Thanks Lefkey

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    4 bida

    I need an Android app. an iPhone app. I already have a design for it, I just need it to be built.

    $65 (Avg Bid)
    $65 Avg Bida
    3 bida

    I have a custom ecommerce solution. I need to copy template from one website to our project. (change existing template) I have access only to .aspx and .ascx template files of our system. I have no access to codebehind. I need templates for homepage, category page, product page, whole shopping cart process, text pages, some backend pages... Last time I did the same project with a freelancer but ...

    $1183 (Avg Bid)
    $1183 Avg Bida
    102 bida

    We need a Perl Developer who can provide support to one of our New York Based Clients. FInd the JD for the same. Position: Perl developer Type: Contract Location: new york, NY Overall 5 – 8 years of good exposure to quality software design and development experience and understands the software development life cycle practices. Excellent written and oral communication skills. Experience...

    $2891 (Avg Bid)
    $2891 Avg Bida
    4 bida

    Hi, I am running a large website that is based on a very standard page format. Almost all the pages in the website are using the same template. All pages are showing a lot of data and graphs so it is a challenging SEO project. So far this website is ranked very high on its target keywords and now when converting the template to a more mobile friendly UI the fear is to lose the high ranking. I am l...

    SEO
    $344 (Avg Bid)
    $344 Avg Bida
    70 bida

    I need a new website. I need you to design and build it.

    $409 (Avg Bid)
    $409 Avg Bida
    34 bida
    calculus programmer guy -- 2 6 hari left
    DISAHKAN

    I need some person who is good in both calculus and programming. Please bid if u have knowledge in both

    $111 (Avg Bid)
    $111 Avg Bida
    9 bida

    Please step by step from starting on android studios to download the app from store !! I'm a programmer and I have a great background in programming = you will not take a long time to teach me!! Easy !! and could be as a report or video Please do not contact me if you want more than my offer.

    $306 (Avg Bid)
    $306 Avg Bida
    1 bida

    Should have enough knowledge in programming language like phython, web automation, using api. Documentation examples will be provided. Once the project is completed continous work on the same type will be provided. Payment after full completion of the work done.

    $72 (Avg Bid)
    $72 Avg Bida
    8 bida

    I need a graphic designer who can create a 2 page presentation of a very simple 2 page IOS app. Mobile app is already there, it just need some nice screen to be generated in iphone graphics etc

    $29 (Avg Bid)
    $29 Avg Bida
    25 bida

    We are trying to build a Sales force extension project. Looking for the following skills. 1. Knowledge on Salesforce development 2. Experience in Java Programming 3. Knowledge in HTML / CSS / JS

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    10 bida

    Hello we are looking for some with programming skills to help us built SNMP builder , for Zabbix, Zabbix is network/System monitoring tool , just before version 2.2 SNMP builder was supported but not any more , on some forums/GitHub there is code available but not enough to work properly , we have deployed Zabbix 4.2 , if someone of your skill can help us to make it functional will even in Zabbi...

    $198 (Avg Bid)
    $198 Avg Bida
    3 bida

    I need an Android and iPhone apps for chef and user. Also, I need a admin panel.

    $1458 (Avg Bid)
    $1458 Avg Bida
    31 bida
    build a smart phone app 6 hari left
    DISAHKAN

    Smart phone app for Android and iPhone with database backend hosted by (for example) AWS.

    $18305 (Avg Bid)
    $18305 Avg Bida
    185 bida

    I need an Android and iPhone apps for chef and user. I also need a admin panel.

    $7413 (Avg Bid)
    $7413 Avg Bida
    14 bida

    Flexible hours. No commute. Fight pop-ups ad. In this role, you'll be surfing a list of websites on your computer and phone, searching for malicious advertising on a computer and recording network traffic via Charles proxy application. We'll provide a list of sites and/or access to our ticketing system that contains active threats. You'll spend 15 - 25 minutes on each site, c...

    $11 / hr (Avg Bid)
    $11 / hr Avg Bida
    11 bida

    Your role will be to develop a Swift Playground course to train teachers to teach this course to their students. You will need to have some background knowledge in programming (specifically iOS Swift, Xcode, etc.) Knowledge of curriculum and lesson plan design will also be helpful

    $50 / hr (Avg Bid)
    Tempatan
    $50 / hr Avg Bida
    12 bida
    calculus programmer guy 6 hari left
    DISAHKAN

    I need some person who is good in both calculus and programming. Please bid if u have knowledge in both

    $107 (Avg Bid)
    $107 Avg Bida
    14 bida

    I need an Android and iPhone app. I would like it designed and built.

    $811 (Avg Bid)
    $811 Avg Bida
    34 bida

    Please step by step from starting on xcode to download the app from app store !! I'm a programmer and I have a great background in programming = you will not take a long time to teach me!! I'm using Windows 10 and I have Installed Mac os system throw Vmware How to link the code and the languages such as Python + Swift + Objective C +Java + Php Easy !! and could be as a report or vide...

    $531 (Avg Bid)
    $531 Avg Bida
    8 bida

    Hi, I opened my small business related website programming. We have 4 developers, 1 designer, and one interpreter. But the interpreter will not available anymore for a personal reason. So I need to hire another one. He should be fluent in verbal and spoken English. If he has a basic knowledge of programming, he will have more opportunity. Please don't hesitate to contact me if you are inte...

    $102 (Avg Bid)
    $102 Avg Bida
    10 bida

    For doing online academic assignments I need an R programming expert

    $12 / hr (Avg Bid)
    $12 / hr Avg Bida
    17 bida