Iphone http post gps locationpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    376,086 iphone http post gps location tugasan ditemui, harga dalam USD

    Saya lagi ada task buat semacam animasi 3D untuk di embed ke tools lain menggunakan HTML5. Durasi pengerjaan 3 minggu. Perlu onsite dengan saya minimal 2 kali seminggu sehabis jam kerja atau sabtu minggu di Jakarta. Location in Jakarta, Indonesia is MUST.

    $1250 (Avg Bid)
    $1250 Avg Bida
    1 bida

    WORK SCOPE: To extract business data from Google Map (*Please zoom map up to 20m for larger data extraction) FORMAT TO SAVE LIST: CSV or EXCEL LIST OF DATA FIELDS REQUIRED: Business Name Address City State Zip Phone Fax (if available) Email id (if available) Website URL (if available) COUNTRY: Malaysia KEYWORDS/TARGET LOCATION: (The list below shows the industrial area name. Please extract th...

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    20 bida

    Daily reporting apps yang boleh update dan lihat report secara online guna apps, ada juga function untuk hantar report dan sedikit chart

    $123 (Avg Bid)
    $123 Avg Bida
    3 bida

    1. Saya akan beri contoh komen yang akan digunakan. 2. Anda copy dan paste di ruangan komen2 post yang juga saya berikan dan anda cadangkan (yang relevan) 3. Copy link post yang telah dikomen tadi dan masukkan ke dalam Ms Excel 4. Email kepada kami laporan tersebut 5. Kami bayar RM30 untuk setiap 100 komen yg siap terus ke akaun anda!

    $11 (Avg Bid)
    $11 Avg Bida
    18 bida

    I need an iPhone/iPad app. I already have a design for it, I just need it to be built. Freelance side income Available only Malaysia Available only can speak Malaysia Jutawan App hebat! Duit masuk tak henti-henti dalam bank, kejap 100 kejap 200. Mana datang pun tak tau. Rupa-rupanya begitu mudah sebenarnya buat duit di dunia ini. Formulanya hanya satu– gunakan aplikasi ajaib ini sahaj...

    $179 (Avg Bid)
    $179 Avg Bida
    11 bida

    I need an iPhone/iPad app. I already have a design for it, I just need it to be built. Freelance side income Available only Malaysia Available only can speak Malaysia Jutawan App hebat! Duit masuk tak henti-henti dalam bank, kejap 100 kejap 200. Mana datang pun tak tau. Rupa-rupanya begitu mudah sebenarnya buat duit di dunia ini. Formulanya hanya satu– gunakan aplikasi ajaib ini sahaj...

    $125 (Avg Bid)
    $125 Avg Bida
    6 bida

    I need an iPhone/iPad app. I already have a design for it, I just need it to be built. Freelance side income Available only Malaysia Available only can speak Malaysia Jutawan App hebat! Duit masuk tak henti-henti dalam bank, kejap 100 kejap 200. Mana datang pun tak tau. Rupa-rupanya begitu mudah sebenarnya buat duit di dunia ini. Formulanya hanya satu– gunakan aplikasi ajaib ini sahaj...

    $184 (Avg Bid)
    $184 Avg Bida
    10 bida

    Pembuatan mobile apps berbasis iOS agar dapat digunakan oleh pengguna iPhone. Mobile apps yang dibuat berfungsi reporting dan monitoring tim lapangan (sales,kurir,dll)

    $353 (Avg Bid)
    $353 Avg Bida
    6 bida

    Subir app

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    43 bida

    Your projek sofware iOS iphone

    $465 (Avg Bid)
    $465 Avg Bida
    23 bida

    kami memerlukan programmer yang berpengalaman dalam membina aplikasi mobile untuk kegunaan kredit topup dan menerima data e-statement daripada database sistem pembayaran kami. aplikasi ini juga digunakan untuk komunikasi antara syarikat dan pelanggan. Programer yang berjaya membuat dalam masa diperlukan akan diberi peluang untuk memasuki projek kedua yang serupa tetapi untuk digunakan oleh penggun...

    $1875 (Avg Bid)
    $1875 Avg Bida
    5 bida

    Perkenalkan, nama saya Gazan Azka Ghafara dari [log masuk untuk melihat URL] Zanana Chips adalah merk dari keripik pisang classy dan modern yang dikemas dengan kemasan yang cantik dan eye-cathcing. Kedepannya, Zanana Chips akan banyak berkolaborasi dengan brand-brand lokal untuk membuat produk co-branding bertemakan pisang. Seperti tas bertemakan pisang, baju bertemakan pisang, souvenir bert...

    $93 (Avg Bid)
    $93 Avg Bida
    9 bida

    Editing video termasuk soundeffects, grafik, theme musik, dsb software yg saya gunakan final cut pro, mac

    $360 (Avg Bid)
    Tempatan
    $360 Avg Bida
    7 bida

    membuat sebuah blogspot untuk berjualan chips poker seperti [log masuk untuk melihat URL]

    $349 (Avg Bid)
    $349 Avg Bida
    1 bida

    Butuh orang lokal untuk mengerjakan ide app saya

    $154 (Avg Bid)
    $154 Avg Bida
    4 bida

    Membuat aplikasi dengan arahan langsung dari klien

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    1 bida

    Bukankan membosankan untuk mengantri di Rumah Sakit dan banyak waktu yang di perlukan untuk melakukan perawatan ? Lebih baik diam di rumah dan perawat yang akan datang untung memberikan anda perawatan.

    $2 / hr (Avg Bid)
    $2 / hr Avg Bida
    1 bida

    saya sudah punya website , dan saya ingin link web ke aplikasi mobile android & Ios. kebetulan saya sudah buat aplikasi mobile dari INSTANT APP MAKER , lumayan bagus tampilannya , tapi tidak sempurna dengan yang saya mau.. yang saya inginkan adalah 1. TAMPILAN , ada satu contoh aplikasi yang ingin saya ikuti tampilannya , namanya xxxxxxxxx bukan systemnya, nanti akan saya kirimkan aplik...

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    Saya memiliki blog pribadi dan hendak menyembunyikan 108 artikel yang sudah saya tulis dengan menggunakan plugin WP Hide Post. Namun, saya tidak memiliki waktu untuk melakukannya. Untuk itu, saya memerlukan orang yang bisa melakukan hide post menggunakan plugin tersebut. Panduannya sudah saya siapkan, pekerja hanya perlu mengikuti panduan.

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    hiihihihhiihihihihihihihhihhihih

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    2 bida

    memasukkan data entry atau sejenisnya

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    [log masuk untuk melihat URL]://[log masuk untuk melihat URL]://[log masuk untuk melihat URL]://[log masuk untuk melihat URL]

    $12 / hr (Avg Bid)
    $12 / hr Avg Bida
    1 bida

    [log masuk untuk melihat URL]://[log masuk untuk melihat URL]://[log masuk untuk melihat URL]://[log masuk untuk melihat URL]

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    1 bida

    mencoba untuk berkarya dan berkarya terus

    $21 - $178
    $21 - $178
    0 bida

    Raporlama analiz

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    3 bida

    [log masuk untuk melihat URL], Smartphone Tercanggih 2014 – Tahun 2014 telah merangkak memasuki pertengahan, berbagai jenis smartphone bermunculan menonjolkan keunggulan masing-masing. Ada smartphone yang menawarkan prosesor cepat, kamera dengan hasil foto atau video berkualiats tinggi, hingga smartphone dengan baterai berdaya besar. Nah, langsung saja berikut ini beberapa diantaranya yan...

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    5 bida

    kkakkakksfsllf;sldfiohsfoihhsf

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    [For Malaysians ONLY] [For Malaysians ONLY] [For Malaysians ONLY] - BID ONLY IF YOU ARE TRAINER & STAYING IN MALAYSIA . Required Trainers/freelancers to deliver training courses in many fields of training. Location: in Malaysia.

    $20 - $40 / hr
    Sulit
    $20 - $40 / hr
    2 bida

    hcilashcvisahcisahdvihsa ivhasoivhas ivhsaivhsadiuvh

    $192 - $576
    $192 - $576
    0 bida

    Assalamualaikum wr. wb sedikit sentuhan yang unik agar memberi kesan yang tidak membosankan, walaupun dalam gambar kurang bagus tapi saya yakin kalau di aplikasikan dalam bentuk mungkin akan meningkatkan pendapatan, demikian dari "My Iphone" wassalamualaikum wr. wb

    $395 (Avg Bid)
    $395 Avg Bida
    3 bida

    membuat relatif simple app, presentasi / lecture app.. dengan content lecture diambil/update melalui database/web

    $65 (Avg Bid)
    $65 Avg Bida
    1 bida

    Nak buat GPS Tracking apps untuk android. GPS tuu digunakan untuk tracking barang yang hilang. Saya tak boleh bagi much information kat sini tapi bagi sesiapa yang boleh buat apps ni please directly email saya.

    $1257 (Avg Bid)
    $1257 Avg Bida
    1 bida

    GPS & ALAT SURVEY merupakan website Toko Online yang menyediakan berbagai macam Produk Digital Instrument seperti GPS ( Global Positioning System ), Surveying Instrument, Satelit Communication, Test dan Measurement, Industry dan Alat Geologi. Dengan berbekal pengalaman, kami selalu berusaha mengendepankan tercapainya kepuasan Pelanggan dengan berusaha menjadi mitra yang efesien, efektif dan...

    $532 - $1065
    $532 - $1065
    0 bida

    Flexible hours. No commute. Fight pop-ups ad. In this role, you'll be surfing a list of websites on your computer and phone, searching for malicious advertising on a computer and recording network traffic via Charles proxy application. We'll provide a list of sites and/or access to our ticketing system that contains active threats. You'll spend 15 - 25 minutes on each site, c...

    $11 / hr (Avg Bid)
    $11 / hr Avg Bida
    2 bida

    Pull products from this API [log masuk untuk melihat URL] To these two APIs [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] Must have a simplified interface with automation for checking price changes and inventory levels.

    $11 / hr (Avg Bid)
    $11 / hr Avg Bida
    10 bida

    I need an Android and iPhone app. I would like it designed and built.

    $818 (Avg Bid)
    $818 Avg Bida
    22 bida
    Need changes on our project 6 hari left
    DISAHKAN

    Hi All, Below are the details for the cloning project with chat functionality. Kindly note the application will be in Arabic and English and we will not use the translation, we will provide the Arabic content Website: [log masuk untuk melihat URL] Backend Details: [log masuk untuk melihat URL] User name : me@[log masuk untuk melihat URL] Password: admin123 For Mobile App download findurgur...

    $462 (Avg Bid)
    $462 Avg Bida
    8 bida

    Looking for High-Quality backlinks (Guest post or link insertion) Method. - High Traffic. - SS < 5% - DA 50+

    $67 (Avg Bid)
    $67 Avg Bida
    4 bida

    I'm managing marketing programs for a portfolio of health and wellness products, all but one of which are in the CBD sector. Ideally I'd like to work with one graphic designer with an excellent portfolio of work and strong capabilities in digital marketing design and branding. We have a consultant already handling WordPress, sales funnels and e-commerce so your role is strictly creating...

    $51 / hr (Avg Bid)
    $51 / hr Avg Bida
    21 bida

    Looking for someone to do English to Spanish translations for blog posts for our ecommerce company. This will be a wide variety of translations and may include some Spanish blog writing as well. If you are fluent in English and Spanish you are qualified to do this job assuming you can write well and keep good time. Average article will be 500 words. To start I would like to offer $15 per translat...

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    21 bida

    Build IOT device to monitor temperature and position. For the first prototype, use comercial board (like Arduino, Linkit One, ESP, etc) with - DS18B20 temperature sensor - GPS - GSM/3G to send data - WiFi (optional) - Battery Data will be send to our server, we could discuss best way and the periodic to send it (better battery life versus accuracy)

    $509 (Avg Bid)
    $509 Avg Bida
    20 bida

    We are looking for a highly experienced Android developer to develop our indoor navigation application. The development process will involve the use and integration of a 3rd party indoor positioning SDK methods and procedures as required. (Relevant doco will be provided). Required skills: Proven track record in developing commercial Android applications Highly experienced in utilizing and inte...

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    16 bida

    Manage bookings from AIRBNB and [log masuk untuk melihat URL] and all the related practical matters (instruct cleaning lady, guide guests etc..) for 5 rooms, 1 studio and 6 apartments in Leuven Belgium from remote location (camera's + Wechat, Whatsapp, phone, email), 24 hrs/day, long term contract, we are able to pay per booking / commission .

    $552 (Avg Bid)
    $552 Avg Bida
    11 bida

    [log masuk untuk melihat URL] SAAS web platform where people can edit 3D models (upload their own models in .FBX .OBJ .DAE format) and can modify (Textures, color, shapes) or generate their own models from geometric figures or texts ... once modified (without programming or code) export through an IFRAME to share on a Web Page and visualize the 3D model for WebAR. 3D elements must be linked to Po...

    $2150 (Avg Bid)
    $2150 Avg Bida
    5 bida
    Trophy icon Need logo for website 6 hari left

    I have opened a company called DFW Trac " gps tracking made easy" i will be selling gps tracker for cars, fleet ,personal I live in the Dallas/ Fort Worth area, this is why i called it DFW. looking for a cool logo with "gps tracing made easy" in logo

    $20 (Avg Bid)
    $20
    14 penyertaan

    If you do not read this post in its entirety and place a stupid copy and paste general message you will be deleted and reported as spam. If you list your credentials and how great you are with a bunch of links you will be deleted and reported. If you want to impress me, SHOW ME SOMETHING SIMILAR THAT YOU HAVE DONE OR DO A MOCK UP. I DON'T CARE WHAT YOU HAVE DONE FOR OTHERS, IF YOU ARE READI...

    $496 (Avg Bid)
    $496 Avg Bida
    19 bida

    > New international supplier information gathering. > Location determining of Suppliers. > Investigations into online scams where possible. > General online research & information gathering.

    $7 / hr (Avg Bid)
    $7 / hr Avg Bida
    27 bida