Iphone json gps postpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    279,345 iphone json gps post tugasan ditemui, harga dalam USD

    Daily reporting apps yang boleh update dan lihat report secara online guna apps, ada juga function untuk hantar report dan sedikit chart

    $123 (Avg Bid)
    $123 Avg Bida
    3 bida

    1. Saya akan beri contoh komen yang akan digunakan. 2. Anda copy dan paste di ruangan komen2 post yang juga saya berikan dan anda cadangkan (yang relevan) 3. Copy link post yang telah dikomen tadi dan masukkan ke dalam Ms Excel 4. Email kepada kami laporan tersebut 5. Kami bayar RM30 untuk setiap 100 komen yg siap terus ke akaun anda!

    $11 (Avg Bid)
    $11 Avg Bida
    18 bida

    I need an iPhone/iPad app. I already have a design for it, I just need it to be built. Freelance side income Available only Malaysia Available only can speak Malaysia Jutawan App hebat! Duit masuk tak henti-henti dalam bank, kejap 100 kejap 200. Mana datang pun tak tau. Rupa-rupanya begitu mudah sebenarnya buat duit di dunia ini. Formulanya hanya satu– gunakan aplikasi ajaib ini sahaj...

    $179 (Avg Bid)
    $179 Avg Bida
    11 bida

    I need an iPhone/iPad app. I already have a design for it, I just need it to be built. Freelance side income Available only Malaysia Available only can speak Malaysia Jutawan App hebat! Duit masuk tak henti-henti dalam bank, kejap 100 kejap 200. Mana datang pun tak tau. Rupa-rupanya begitu mudah sebenarnya buat duit di dunia ini. Formulanya hanya satu– gunakan aplikasi ajaib ini sahaj...

    $125 (Avg Bid)
    $125 Avg Bida
    6 bida

    I need an iPhone/iPad app. I already have a design for it, I just need it to be built. Freelance side income Available only Malaysia Available only can speak Malaysia Jutawan App hebat! Duit masuk tak henti-henti dalam bank, kejap 100 kejap 200. Mana datang pun tak tau. Rupa-rupanya begitu mudah sebenarnya buat duit di dunia ini. Formulanya hanya satu– gunakan aplikasi ajaib ini sahaj...

    $184 (Avg Bid)
    $184 Avg Bida
    10 bida

    Pembuatan mobile apps berbasis iOS agar dapat digunakan oleh pengguna iPhone. Mobile apps yang dibuat berfungsi reporting dan monitoring tim lapangan (sales,kurir,dll)

    $353 (Avg Bid)
    $353 Avg Bida
    6 bida

    Subir app

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    43 bida

    Your projek sofware iOS iphone

    $465 (Avg Bid)
    $465 Avg Bida
    23 bida

    kami memerlukan programmer yang berpengalaman dalam membina aplikasi mobile untuk kegunaan kredit topup dan menerima data e-statement daripada database sistem pembayaran kami. aplikasi ini juga digunakan untuk komunikasi antara syarikat dan pelanggan. Programer yang berjaya membuat dalam masa diperlukan akan diberi peluang untuk memasuki projek kedua yang serupa tetapi untuk digunakan oleh penggun...

    $1875 (Avg Bid)
    $1875 Avg Bida
    5 bida

    Perkenalkan, nama saya Gazan Azka Ghafara dari [log masuk untuk melihat URL] Zanana Chips adalah merk dari keripik pisang classy dan modern yang dikemas dengan kemasan yang cantik dan eye-cathcing. Kedepannya, Zanana Chips akan banyak berkolaborasi dengan brand-brand lokal untuk membuat produk co-branding bertemakan pisang. Seperti tas bertemakan pisang, baju bertemakan pisang, souvenir bert...

    $93 (Avg Bid)
    $93 Avg Bida
    9 bida

    Editing video termasuk soundeffects, grafik, theme musik, dsb software yg saya gunakan final cut pro, mac

    $360 (Avg Bid)
    Tempatan
    $360 Avg Bida
    7 bida

    Butuh orang lokal untuk mengerjakan ide app saya

    $154 (Avg Bid)
    $154 Avg Bida
    4 bida

    Membuat aplikasi dengan arahan langsung dari klien

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    1 bida
    JSON to DLL Tamat left

    saya ingin menggrab data dari website secara realtime dengan data JSON. lalu di konversikan ke DLL supaya bisa digunakan ke aplikasi lain

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    Bukankan membosankan untuk mengantri di Rumah Sakit dan banyak waktu yang di perlukan untuk melakukan perawatan ? Lebih baik diam di rumah dan perawat yang akan datang untung memberikan anda perawatan.

    $2 / hr (Avg Bid)
    $2 / hr Avg Bida
    1 bida

    saya sudah punya website , dan saya ingin link web ke aplikasi mobile android & Ios. kebetulan saya sudah buat aplikasi mobile dari INSTANT APP MAKER , lumayan bagus tampilannya , tapi tidak sempurna dengan yang saya mau.. yang saya inginkan adalah 1. TAMPILAN , ada satu contoh aplikasi yang ingin saya ikuti tampilannya , namanya xxxxxxxxx bukan systemnya, nanti akan saya kirimkan aplik...

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    Saya memiliki blog pribadi dan hendak menyembunyikan 108 artikel yang sudah saya tulis dengan menggunakan plugin WP Hide Post. Namun, saya tidak memiliki waktu untuk melakukannya. Untuk itu, saya memerlukan orang yang bisa melakukan hide post menggunakan plugin tersebut. Panduannya sudah saya siapkan, pekerja hanya perlu mengikuti panduan.

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    hiihihihhiihihihihihihihhihhihih

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    2 bida

    memasukkan data entry atau sejenisnya

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    mencoba untuk berkarya dan berkarya terus

    $21 - $178
    $21 - $178
    0 bida

    Raporlama analiz

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    3 bida

    [log masuk untuk melihat URL], Smartphone Tercanggih 2014 – Tahun 2014 telah merangkak memasuki pertengahan, berbagai jenis smartphone bermunculan menonjolkan keunggulan masing-masing. Ada smartphone yang menawarkan prosesor cepat, kamera dengan hasil foto atau video berkualiats tinggi, hingga smartphone dengan baterai berdaya besar. Nah, langsung saja berikut ini beberapa diantaranya yan...

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    5 bida

    kkakkakksfsllf;sldfiohsfoihhsf

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    hcilashcvisahcisahdvihsa ivhasoivhas ivhsaivhsadiuvh

    $192 - $576
    $192 - $576
    0 bida

    Assalamualaikum wr. wb sedikit sentuhan yang unik agar memberi kesan yang tidak membosankan, walaupun dalam gambar kurang bagus tapi saya yakin kalau di aplikasikan dalam bentuk mungkin akan meningkatkan pendapatan, demikian dari "My Iphone" wassalamualaikum wr. wb

    $395 (Avg Bid)
    $395 Avg Bida
    3 bida

    membuat relatif simple app, presentasi / lecture app.. dengan content lecture diambil/update melalui database/web

    $65 (Avg Bid)
    $65 Avg Bida
    1 bida

    Requirement / Feature: - bisa memproses data satellite dan GPRS data - merubah data input tersebut ke beberapa format output antara lain: * database ( inject data ke database lokal atau remote ) * HTTP POST ( json format ) * CSV via FTP upload * Telnet

    $233 (Avg Bid)
    $233 Avg Bida
    1 bida

    Nak buat GPS Tracking apps untuk android. GPS tuu digunakan untuk tracking barang yang hilang. Saya tak boleh bagi much information kat sini tapi bagi sesiapa yang boleh buat apps ni please directly email saya.

    $1257 (Avg Bid)
    $1257 Avg Bida
    1 bida

    GPS & ALAT SURVEY merupakan website Toko Online yang menyediakan berbagai macam Produk Digital Instrument seperti GPS ( Global Positioning System ), Surveying Instrument, Satelit Communication, Test dan Measurement, Industry dan Alat Geologi. Dengan berbekal pengalaman, kami selalu berusaha mengendepankan tercapainya kepuasan Pelanggan dengan berusaha menjadi mitra yang efesien, efektif dan...

    $532 - $1065
    $532 - $1065
    0 bida

    I need to convert this SharePoint JSON column formatting into a view formatting so that the whole row gets colored, not just the one column. See attached

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Speaking to inbound opted in leads who are interested in getting a medical alert from us to help them stay safe and protected and in case of emergency they will have our medical SOS alert button to push so that help is on the way fast. It can go in the shower and it also has GPS to help locate just in case for patients that have trouble remembering things and get lost or cant speak and need help. ...

    $487 (Avg Bid)
    $487 Avg Bida
    3 bida

    Speaking to inbound opted in leads who are interested in getting a medical alert from us to help them stay safe and protected and in case of emergency they will have our medical SOS alert button to push so that help is on the way fast. It can go in the shower and it also has GPS to help locate just in case for patients that have trouble remembering things and get lost or cant speak and need help. ...

    $270 (Avg Bid)
    $270 Avg Bida
    10 bida

    hi, I'm looking for a developer/team to create an app for me based on one I've already started in android studio. The app idea is a matchmaking service where there are two modes to the app; one is technician and the other is client. flow is as follows (after signing up and filling out details and credit card info for payments): - client opens app and presses a button called "find...

    $2958 (Avg Bid)
    $2958 Avg Bida
    32 bida

    Project: A simple landing page for visitors to subscribe to our email list. Deliverable: Our web developer is out of town so we need a freelancer who can deliver a simple, 1 page, custom Ghost theme using Javascript, HTML, CSS, handlebars expressions, JSON. This will be a skeleton for the actual landing page so that we can go in and add/modify/delete things as need be. I will provide details for ...

    $153 (Avg Bid)
    Perjanjian Kerahsiaan
    $153 Avg Bida
    5 bida

    I have built a hardware interface utilising an Arduino Due based processor (Atmel ATSAM3X8E) however need some assistance with the actual software interfacing. Do see the attached project scope for all information - including the very well documented Clipsal C-Bus protocol. You'll need to review the embedded PDF files in the DOCX file to help in your bid. I don't believe the required co...

    $303 (Avg Bid)
    $303 Avg Bida
    8 bida

    First of all , this is adult website. If you are inconvenient with adult sites , please don't place a bid - You must know how to use wp-automatic and scrap articles from 3rd part - You should be able to customize wordpress so the posts/articles should come out frontend

    $180 (Avg Bid)
    $180 Avg Bida
    10 bida

    PROJECT TERMS: ***THESE TERMS ARE NOT NEGOTIABLE***: 1. There will be NO upfront payment of any kind. 2. One milestone only, will be created and funded. 3. No release of funds until 100% satisfied. YOU WILL NEED TO: 1. Fill the NDA out completely, sign and return it as a PDF file. The NDA is in the project files attached to this project. 2. Provide a bid cost WITHIN THE P...

    $345 (Avg Bid)
    $345 Avg Bida
    7 bida
    Windows app. 6 hari left
    DISAHKAN

    I’m looking for an online interface that people can access for information, roster grouping, and other pages. I don’t have a set price range for the moment, just would like a quote. Also need it to have an iPhone app at some point in the future.

    $180 (Avg Bid)
    $180 Avg Bida
    7 bida

    Develop an application that runs on Verifone terminals above to capture traffic sales and send to a server via JSON (I already have the backend)

    $562 (Avg Bid)
    $562 Avg Bida
    8 bida

    So I'm looking for someone who can build a app with google maps/GPS integrated, the app needs to be able to pickup your location. You should be able to steam live from the app, I will need a login page, signup page as well.

    $264 (Avg Bid)
    $264 Avg Bida
    18 bida

    guest post in yours HQ magazine for authority backlink

    $65 (Avg Bid)
    $65 Avg Bida
    7 bida
    smart phone app 6 hari left

    I am developing an iphone app for online clinic, I need MVP designer.

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    7 bida

    I have a video sharing website on PHP that some minor modifications and also, when some on access my website from Iphone or Android, once they click on video they are getting 404 error If you are interested please let me know

    $93 (Avg Bid)
    $93 Avg Bida
    8 bida
    Task!!!!!!!!!!! 6 hari left

    I have a video sharing website on PHP that some minor modifications and also, when some on access my website from Iphone or Android, once they click on video they are getting 404 error If you are interested please let me know

    $16 (Avg Bid)
    $16 Avg Bida
    7 bida

    Our app is a peer to peer bus tracking app. The app is already on the app stores but front end(Android and iOS) and backend(node.js and PHP) need bug fixing and new features. Highest priority bug is Facebook Integrated Login for Android(involving some backend experience)! After this bug is fixed, we can discuss long term potential for this project. Prior experience with Open Street Maps is a plu...

    $50 / hr (Avg Bid)
    $50 / hr Avg Bida
    36 bida

    We are trying to create a website whereby , we can sell and buy items from ..any interested individual should apply within

    $21 / hr (Avg Bid)
    $21 / hr Avg Bida
    17 bida

    I need a one 500 words article and Post on one high Da and Pa site. It's a very simple project. My budget is 100 INR only.

    $2 / hr (Avg Bid)
    $2 / hr Avg Bida
    8 bida

    I have some strings that are possibly JSON output that consists of rows and items. And, I'm looking for a general solution in c# to parse them into a table (or could even be some structure like List<Dictionary, List<string>>). Here are a couple of examples of the strings I need to parse: type: MY_TYPE_TABLE table_data { total_count: 5 rows { name: "cStuff" latency: 0 c...

    $42 (Avg Bid)
    $42 Avg Bida
    17 bida

    Hello, I need to create Webview for Android and iPhone please, I heard iPhone do not support webviews anymore?

    $136 (Avg Bid)
    $136 Avg Bida
    24 bida