Iphone offline gps apppekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    241,939 iphone offline gps app tugasan ditemui, harga dalam USD

    Daily reporting apps yang boleh update dan lihat report secara online guna apps, ada juga function untuk hantar report dan sedikit chart

    $123 (Avg Bid)
    $123 Avg Bida
    3 bida

    I need an iPhone/iPad app. I already have a design for it, I just need it to be built. Freelance side income Available only Malaysia Available only can speak Malaysia Jutawan App hebat! Duit masuk tak henti-henti dalam bank, kejap 100 kejap 200. Mana datang pun tak tau. Rupa-rupanya begitu mudah sebenarnya buat duit di dunia ini. Formulanya hanya satu– gunakan aplikasi ajaib ini sahaj...

    $179 (Avg Bid)
    $179 Avg Bida
    11 bida

    I need an iPhone/iPad app. I already have a design for it, I just need it to be built. Freelance side income Available only Malaysia Available only can speak Malaysia Jutawan App hebat! Duit masuk tak henti-henti dalam bank, kejap 100 kejap 200. Mana datang pun tak tau. Rupa-rupanya begitu mudah sebenarnya buat duit di dunia ini. Formulanya hanya satu– gunakan aplikasi ajaib ini sahaj...

    $125 (Avg Bid)
    $125 Avg Bida
    6 bida

    I need an iPhone/iPad app. I already have a design for it, I just need it to be built. Freelance side income Available only Malaysia Available only can speak Malaysia Jutawan App hebat! Duit masuk tak henti-henti dalam bank, kejap 100 kejap 200. Mana datang pun tak tau. Rupa-rupanya begitu mudah sebenarnya buat duit di dunia ini. Formulanya hanya satu– gunakan aplikasi ajaib ini sahaj...

    $184 (Avg Bid)
    $184 Avg Bida
    10 bida

    Pembuatan mobile apps berbasis iOS agar dapat digunakan oleh pengguna iPhone. Mobile apps yang dibuat berfungsi reporting dan monitoring tim lapangan (sales,kurir,dll)

    $353 (Avg Bid)
    $353 Avg Bida
    6 bida

    Subir app

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    43 bida

    Your projek sofware iOS iphone

    $465 (Avg Bid)
    $465 Avg Bida
    23 bida

    kami memerlukan programmer yang berpengalaman dalam membina aplikasi mobile untuk kegunaan kredit topup dan menerima data e-statement daripada database sistem pembayaran kami. aplikasi ini juga digunakan untuk komunikasi antara syarikat dan pelanggan. Programer yang berjaya membuat dalam masa diperlukan akan diberi peluang untuk memasuki projek kedua yang serupa tetapi untuk digunakan oleh penggun...

    $1875 (Avg Bid)
    $1875 Avg Bida
    5 bida

    Mencari pembuat laman web yang sudah ada tempate bercoding. Nak buat 2 website simple sahaja. Domain & hosting pakai saya punya sahaja. Few pages sahaja. Guna offline fund transfer sahaja. Cuma nak buyer upload resit, isi no phone, nama & alamat sahaja.

    $133 (Avg Bid)
    $133 Avg Bida
    3 bida

    Perkenalkan, nama saya Gazan Azka Ghafara dari [log masuk untuk melihat URL] Zanana Chips adalah merk dari keripik pisang classy dan modern yang dikemas dengan kemasan yang cantik dan eye-cathcing. Kedepannya, Zanana Chips akan banyak berkolaborasi dengan brand-brand lokal untuk membuat produk co-branding bertemakan pisang. Seperti tas bertemakan pisang, baju bertemakan pisang, souvenir bert...

    $93 (Avg Bid)
    $93 Avg Bida
    9 bida

    Saya membutuhkan rekan yang dapat membantu untuk memasarkan produk saya, baik online ataupun offline, silahkan download lampiran untuk tahu produknya, tks

    $349 (Avg Bid)
    $349 Avg Bida
    4 bida

    Butuh orang lokal untuk mengerjakan ide app saya

    $154 (Avg Bid)
    $154 Avg Bida
    4 bida

    Membuat aplikasi dengan arahan langsung dari klien

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    1 bida

    saya sudah punya website , dan saya ingin link web ke aplikasi mobile android & Ios. kebetulan saya sudah buat aplikasi mobile dari INSTANT APP MAKER , lumayan bagus tampilannya , tapi tidak sempurna dengan yang saya mau.. yang saya inginkan adalah 1. TAMPILAN , ada satu contoh aplikasi yang ingin saya ikuti tampilannya , namanya xxxxxxxxx bukan systemnya, nanti akan saya kirimkan aplik...

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    Sebenarnya kehidupan ini membuat saya bingung dan lelah terkadang saya merasakan ingin berhenti untuk hidup , tetapi di dalam pikiran saya selalu terpikirkan sesuatu tentang tuhan memiliki rencana lain untuk saya , dan akhir nya saya bertekad mempunyai keinginan untuk merubah diri saya sendiri. Dan akhirnya nya saya memutuskan untuk berbisnis secara online dan offline , tetapi saya sempat k...

    $1683 - $3366
    $1683 - $3366
    0 bida

    Aplikasi Web based untuk membuat mobile landing page. Tujuan aplikasi agar orang yang tidak mengerti bahasa program bisa buat sendiri Mobile landing page dengan menggunakan aplikasi ini. Konsep aplikasi bisa dilihat lampirannya. Dibawah ini keterangan konsep aplikasinya: Mobile Landing Page Generator 1. Save button akan generate URL, like [log masuk untuk melihat URL] 2. url will be stored at ...

    $473 (Avg Bid)
    $473 Avg Bida
    1 bida

    mencoba untuk berkarya dan berkarya terus

    $21 - $178
    $21 - $178
    0 bida

    Antivirus bagian hal terpenting bagi kita. Kenapa bagian yang terpenting bagi kita terutama para pengguna Windows? Karena Antivirus adalah Security yang menjaga system di komputer atau notebook kita agar tidak terserang virus atau malware yang banyak sekali bertebaran di internet atau removable disk yang pernah kita gunakan. Sebagian besar kita adalah pengguna internet gratis? benarkan? ya kena...

    $3000 - $5000
    $3000 - $5000
    0 bida

    [log masuk untuk melihat URL], Smartphone Tercanggih 2014 – Tahun 2014 telah merangkak memasuki pertengahan, berbagai jenis smartphone bermunculan menonjolkan keunggulan masing-masing. Ada smartphone yang menawarkan prosesor cepat, kamera dengan hasil foto atau video berkualiats tinggi, hingga smartphone dengan baterai berdaya besar. Nah, langsung saja berikut ini beberapa diantaranya yan...

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    5 bida

    Assalamualaikum wr. wb sedikit sentuhan yang unik agar memberi kesan yang tidak membosankan, walaupun dalam gambar kurang bagus tapi saya yakin kalau di aplikasikan dalam bentuk mungkin akan meningkatkan pendapatan, demikian dari "My Iphone" wassalamualaikum wr. wb

    $395 (Avg Bid)
    $395 Avg Bida
    3 bida

    membuat relatif simple app, presentasi / lecture app.. dengan content lecture diambil/update melalui database/web

    $65 (Avg Bid)
    $65 Avg Bida
    1 bida

    Nak buat GPS Tracking apps untuk android. GPS tuu digunakan untuk tracking barang yang hilang. Saya tak boleh bagi much information kat sini tapi bagi sesiapa yang boleh buat apps ni please directly email saya.

    $1257 (Avg Bid)
    $1257 Avg Bida
    1 bida

    Oom derry, saya lihat punya skill di Oracle sama PeopleSoft. Itu kan ERP ya?! Nah, saya kebetulan ingin mengimplementasikan OpenERP di perusahaan teman. Tapi nggak bisa bayar banyak nih. Saya kembaliin aja uang hadiahnya hehehehe. Mau nggak oom? Ya awalan saja sih oom, nanti kalo kita udah lebih deal lagi, kita bicara offline aja hehehe. Ok? Please PM aku di YM dg id yg sama dg idku disini. Trims....

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    1 bida

    GPS & ALAT SURVEY merupakan website Toko Online yang menyediakan berbagai macam Produk Digital Instrument seperti GPS ( Global Positioning System ), Surveying Instrument, Satelit Communication, Test dan Measurement, Industry dan Alat Geologi. Dengan berbekal pengalaman, kami selalu berusaha mengendepankan tercapainya kepuasan Pelanggan dengan berusaha menjadi mitra yang efesien, efektif dan...

    $532 - $1065
    $532 - $1065
    0 bida

    FEMALE ONLY FOR THIS! - MALE OPTIONS AVAILABLE CHECK MY OTHER PROJECTS!!! I Need someone to NATURALLY - NON REHEARSED read out a document around 2200 words - its very straight forward I need normal voice, if you speak fast please speak a little slower. I will review all audios. Ideally MP3 or M4a(iPhone) - This does not need to be professionally recorded however needs to be done in a quite room...

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    6 bida

    MALE ONLY FOR THIS! - FEMALE OPTIONS AVAILABLE CHECK MY OTHER PROJECTS!!! I Need someone to NATURALLY - NON REHEARSED read out a document around 2200 words - its very straight forward I need normal voice, if you speak fast please speak a little slower. I will review all audios. Ideally MP3 or M4a(iPhone) - This does not need to be professionally recorded however needs to be done in a quite room...

    $9 / hr (Avg Bid)
    $9 / hr Avg Bida
    5 bida

    FEMALE ONLY FOR THIS! - MALE OPTIONS AVAILABLE CHECK MY OTHER PROJECTS!!! I Need someone to NATURALLY - NON REHEARSED read out a document around 2200 words - its very straight forward I need normal voice, if you speak fast please speak a little slower. I will review all audios. Ideally MP3 or M4a(iPhone) - This does not need to be professionally recorded however needs to be done in a quite room...

    $9 / hr (Avg Bid)
    $9 / hr Avg Bida
    4 bida

    Its a soap request and im getting the next error "nit(request:delegate:startImmediately:)' was deprecated in iOS 9.0: Use NSURLSession (see NSURLSession.h)" So I need a service to make the correct code for it.

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    2 bida

    FEMALE ONLY FOR THIS! - MALE OPTIONS AVAILABLE CHECK MY OTHER PROJECTS!!! I Need someone to NATURALLY - NON REHEARSED read out a document around 2200 words - its very straight forward I need normal voice, if you speak fast please speak a little slower. I will review all audios. Ideally MP3 or M4a(iPhone) - This does not need to be professionally recorded however needs to be done in a quite room...

    $9 / hr (Avg Bid)
    $9 / hr Avg Bida
    3 bida

    FEMALE ONLY FOR THIS! - MALE OPTIONS AVAILABLE CHECK MY OTHER PROJECTS!!! I Need someone to NATURALLY - NON REHEARSED read out a document around 2200 words - its very straight forward I need normal voice, if you speak fast please speak a little slower. I will review all audios. Ideally MP3 or M4a(iPhone) - This does not need to be professionally recorded however needs to be done in a quite room...

    $9 / hr (Avg Bid)
    $9 / hr Avg Bida
    3 bida

    MALE ONLY FOR THIS! - FEMALE OPTIONS AVAILABLE CHECK MY OTHER PROJECTS!!! I Need someone to NATURALLY - NON REHEARSED read out a document around 2200 words - its very straight forward I need normal voice, if you speak fast please speak a little slower. I will review all audios. Ideally MP3 or M4a(iPhone) - This does not need to be professionally recorded however needs to be done in a quite room...

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    7 bida

    Shopping app android and iPhone I want Someone to do app for me shopping app

    $2317 (Avg Bid)
    $2317 Avg Bida
    20 bida

    FEMALE ONLY FOR THIS! - MALE OPTIONS AVAILABLE CHECK MY OTHER PROJECTS!!! I Need someone to NATURALLY - NON REHEARSED read out a document around 2200 words - its very straight forward I need normal voice, if you speak fast please speak a little slower. I will review all audios. Ideally MP3 or M4a(iPhone) - This does not need to be professionally recorded however needs to be done in a quite room...

    $12 / hr (Avg Bid)
    $12 / hr Avg Bida
    4 bida

    MALE ONLY FOR THIS! - FEMALE OPTIONS AVAILABLE CHECK MY OTHER PROJECTS!!! I Need someone to NATURALLY - NON REHEARSED read out a document around 2200 words - its very straight forward I need normal voice, if you speak fast please speak a little slower. I will review all audios. Ideally MP3 or M4a(iPhone) - This does not need to be professionally recorded however needs to be done in a quite room...

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    10 bida
    Trophy icon Logo Design 3 hari left

    The business idea I’m starting is called “ iMoble CPR or iMOBLE CPR” (still not sure if it’ll look better uppercase or lowercase yet so I’d like to see both) . What my business is , is an iPhone exclusive MOBILE cell phone repair service based in Atlanta Ga. A few key points to adhere by when designing the logo is the cracked phone on wheels must be included and lo...

    $10 (Avg Bid)
    Dijamin
    $10
    6 penyertaan

    Only people, that already created all ready this, and want to replicate this project. Should be prepared for anti jammers, alow, CAN-BUS (to track fuel consumption and all data related), maintenance of parts, could block truck if is needed.

    GPS
    $625 (Avg Bid)
    $625 Avg Bida
    2 bida

    Tengo un sistema de gestión comercial desarrollado en laravel y estoy necesitando una aplicación puntual que me permita generar ventas de manera offline. Al inicio de la jornada laboral (apertura de caja) los empleados puedas sincronizar con una API ( a desarrollar) de mi sistema y descargue datos especificos para comenzar (clientes, productos & lista de precios, stock). Una ve...

    $139 (Avg Bid)
    $139 Avg Bida
    7 bida
    Iphone / Swift / developer 6 hari left
    DISAHKAN

    I am looking for a mobile developer that is well versed with elasticsearch and Swift 5

    $133 (Avg Bid)
    $133 Avg Bida
    19 bida

    Somos una empresa de GPS vehicular, Brindamos soluciones de seguridad y rastreo a todo tipo de vehículo ya sea moto, auto, camión, o flotas completas, contamos con plataforma web y app en Android y IOS para rastreo y monitoreo de todas las unidades Funciones: Administrar fan page FACEBOOK, Facebook ads. Posicionamiento de la Marca. Captación de potenciales clientes mediante...

    $137 (Avg Bid)
    $137 Avg Bida
    5 bida
    iOS application 6 hari left
    DISAHKAN

    an application for iphone that supports all iphones. The app is about a Laundry services based in UAE Sharjah only. Login: - Login Page ( Email, Password ) - Register Page ( Email, Password, Phone number ) Order Page : - A) Clothes: - Kandoora ( wash, wash+press, press ) - Ghotra ( wash, wash+press, press ) - Underwear ( wash, wash+press, press ) " will discuss later might add some more &q...

    $781 (Avg Bid)
    $781 Avg Bida
    57 bida
    web app design and build 6 hari left
    DISAHKAN

    looking to build a very easy and design oriented web app. this web based app must function like or better than a native app. use of GPS, CAMERA, PAYMENT and push notifications will be a must. The app will have a chat bot or something equivalent that will help users quickly find, connect and go through the process. when responding specify links to the web apps that used above mentioned things and...

    $2315 (Avg Bid)
    $2315 Avg Bida
    45 bida

    Create 4 stock images with the following specs 1. Freelancer must find source stock image HIGH RESOLUTIONS of an iphone LCD 2. Freelancer must find source stock image HIGH RESOLUTIONS of iphone lcd box (will give you examples) and dress it with company logo and some text 3. Each image will have 4-6 layers with tools for lcd replacement and some other parts. Will give examples as well 4. All image...

    $110 (Avg Bid)
    $110 Avg Bida
    22 bida
    logo design 6 hari left

    Iam working on setting dropshipping store for GPS locator medals for keychains and cars and i need a well designed logo

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    39 bida

    I want to make sound app on android and get the source code

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    13 bida

    Generic app to store, retrieve, search data from SQLite database with inapp purchase

    $517 (Avg Bid)
    $517 Avg Bida
    38 bida
    Halenaha app 6 hari left
    DISAHKAN

    I need an updates for my iPhone app it's called halenaha and this is the links of the app [log masuk untuk melihat URL]%D8%AD%D9%84%D9%8A%D9%86%D8%A7%D9%87%D8%A7/id1383515855?mt=8

    $1112 (Avg Bid)
    $1112 Avg Bida
    45 bida

    Hello. I made an AR app for a personal artistic project. I played with Unity and Vuforia, got good results pretty quick. Now I need someone to implement 2D maps with live location (GPS) and several markers (as triggers) on that map. App needs to run on Adroid and iOS. In the end I want a Unity Project file where I can add my locations using your prefabricated triggers and Interface. That's a...

    $196 (Avg Bid)
    $196 Avg Bida
    16 bida
    Website and apps bug fixes 6 hari left
    DISAHKAN

    I need my website re-configured. I have my website related to iphone and android app, the app it self need some bug fixes and receiving automated calling for verification OTP , bugs for two apps , in android and ios need to be configured to make ability to recive the calling feature and fix sms verification as it is not working properly

    $479 (Avg Bid)
    $479 Avg Bida
    55 bida

    Hi i am looking for a lead generation expert to find leads on trustpilot,sitegabber who have bad reviews and see if the support team take time to reply every bad reviews the last 6 months. The final work will be delivered via an excel file with profile URl,Email 1 ,Email 2 , Phone number. I will provide the training to help you easily on your job. Before you start i need to test you by finding 50 ...

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    22 bida