Iphone offline web app sqlitepekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    213,247 iphone offline web app sqlite tugasan ditemui, harga dalam USD

    Daily reporting apps yang boleh update dan lihat report secara online guna apps, ada juga function untuk hantar report dan sedikit chart

    $123 (Avg Bid)
    $123 Avg Bida
    3 bida

    I need an iPhone/iPad app. I already have a design for it, I just need it to be built. Freelance side income Available only Malaysia Available only can speak Malaysia Jutawan App hebat! Duit masuk tak henti-henti dalam bank, kejap 100 kejap 200. Mana datang pun tak tau. Rupa-rupanya begitu mudah sebenarnya buat duit di dunia ini. Formulanya hanya satu– gunakan aplikasi ajaib ini sahaj...

    $179 (Avg Bid)
    $179 Avg Bida
    11 bida

    I need an iPhone/iPad app. I already have a design for it, I just need it to be built. Freelance side income Available only Malaysia Available only can speak Malaysia Jutawan App hebat! Duit masuk tak henti-henti dalam bank, kejap 100 kejap 200. Mana datang pun tak tau. Rupa-rupanya begitu mudah sebenarnya buat duit di dunia ini. Formulanya hanya satu– gunakan aplikasi ajaib ini sahaj...

    $125 (Avg Bid)
    $125 Avg Bida
    6 bida

    I need an iPhone/iPad app. I already have a design for it, I just need it to be built. Freelance side income Available only Malaysia Available only can speak Malaysia Jutawan App hebat! Duit masuk tak henti-henti dalam bank, kejap 100 kejap 200. Mana datang pun tak tau. Rupa-rupanya begitu mudah sebenarnya buat duit di dunia ini. Formulanya hanya satu– gunakan aplikasi ajaib ini sahaj...

    $184 (Avg Bid)
    $184 Avg Bida
    10 bida

    Pembuatan mobile apps berbasis iOS agar dapat digunakan oleh pengguna iPhone. Mobile apps yang dibuat berfungsi reporting dan monitoring tim lapangan (sales,kurir,dll)

    $353 (Avg Bid)
    $353 Avg Bida
    6 bida

    Subir app

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    43 bida

    Your projek sofware iOS iphone

    $465 (Avg Bid)
    $465 Avg Bida
    23 bida

    kami memerlukan programmer yang berpengalaman dalam membina aplikasi mobile untuk kegunaan kredit topup dan menerima data e-statement daripada database sistem pembayaran kami. aplikasi ini juga digunakan untuk komunikasi antara syarikat dan pelanggan. Programer yang berjaya membuat dalam masa diperlukan akan diberi peluang untuk memasuki projek kedua yang serupa tetapi untuk digunakan oleh penggun...

    $1875 (Avg Bid)
    $1875 Avg Bida
    5 bida

    Mencari pembuat laman web yang sudah ada tempate bercoding. Nak buat 2 website simple sahaja. Domain & hosting pakai saya punya sahaja. Few pages sahaja. Guna offline fund transfer sahaja. Cuma nak buyer upload resit, isi no phone, nama & alamat sahaja.

    $132 (Avg Bid)
    $132 Avg Bida
    4 bida

    Perkenalkan, nama saya Gazan Azka Ghafara dari [log masuk untuk melihat URL] Zanana Chips adalah merk dari keripik pisang classy dan modern yang dikemas dengan kemasan yang cantik dan eye-cathcing. Kedepannya, Zanana Chips akan banyak berkolaborasi dengan brand-brand lokal untuk membuat produk co-branding bertemakan pisang. Seperti tas bertemakan pisang, baju bertemakan pisang, souvenir bert...

    $93 (Avg Bid)
    $93 Avg Bida
    9 bida

    saya ingin membuat aplikasi berbasis sqlite database, populating sqlite aplikasi sederhana untuk memberikan informasi dibidang pertanian

    $212 (Avg Bid)
    $212 Avg Bida
    3 bida

    Saya membutuhkan rekan yang dapat membantu untuk memasarkan produk saya, baik online ataupun offline, silahkan download lampiran untuk tahu produknya, tks

    $349 (Avg Bid)
    $349 Avg Bida
    4 bida

    Butuh orang lokal untuk mengerjakan ide app saya

    $154 (Avg Bid)
    $154 Avg Bida
    4 bida

    Membuat aplikasi dengan arahan langsung dari klien

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    1 bida

    saya sudah punya website , dan saya ingin link web ke aplikasi mobile android & Ios. kebetulan saya sudah buat aplikasi mobile dari INSTANT APP MAKER , lumayan bagus tampilannya , tapi tidak sempurna dengan yang saya mau.. yang saya inginkan adalah 1. TAMPILAN , ada satu contoh aplikasi yang ingin saya ikuti tampilannya , namanya xxxxxxxxx bukan systemnya, nanti akan saya kirimkan aplik...

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    Sebenarnya kehidupan ini membuat saya bingung dan lelah terkadang saya merasakan ingin berhenti untuk hidup , tetapi di dalam pikiran saya selalu terpikirkan sesuatu tentang tuhan memiliki rencana lain untuk saya , dan akhir nya saya bertekad mempunyai keinginan untuk merubah diri saya sendiri. Dan akhirnya nya saya memutuskan untuk berbisnis secara online dan offline , tetapi saya sempat k...

    $1683 - $3366
    $1683 - $3366
    0 bida

    Aplikasi Web based untuk membuat mobile landing page. Tujuan aplikasi agar orang yang tidak mengerti bahasa program bisa buat sendiri Mobile landing page dengan menggunakan aplikasi ini. Konsep aplikasi bisa dilihat lampirannya. Dibawah ini keterangan konsep aplikasinya: Mobile Landing Page Generator 1. Save button akan generate URL, like [log masuk untuk melihat URL] 2. url will be stored at ...

    $473 (Avg Bid)
    $473 Avg Bida
    1 bida

    mencoba untuk berkarya dan berkarya terus

    $21 - $178
    $21 - $178
    0 bida

    Antivirus bagian hal terpenting bagi kita. Kenapa bagian yang terpenting bagi kita terutama para pengguna Windows? Karena Antivirus adalah Security yang menjaga system di komputer atau notebook kita agar tidak terserang virus atau malware yang banyak sekali bertebaran di internet atau removable disk yang pernah kita gunakan. Sebagian besar kita adalah pengguna internet gratis? benarkan? ya kena...

    $3000 - $5000
    $3000 - $5000
    0 bida

    [log masuk untuk melihat URL], Smartphone Tercanggih 2014 – Tahun 2014 telah merangkak memasuki pertengahan, berbagai jenis smartphone bermunculan menonjolkan keunggulan masing-masing. Ada smartphone yang menawarkan prosesor cepat, kamera dengan hasil foto atau video berkualiats tinggi, hingga smartphone dengan baterai berdaya besar. Nah, langsung saja berikut ini beberapa diantaranya yan...

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    5 bida

    Assalamualaikum wr. wb sedikit sentuhan yang unik agar memberi kesan yang tidak membosankan, walaupun dalam gambar kurang bagus tapi saya yakin kalau di aplikasikan dalam bentuk mungkin akan meningkatkan pendapatan, demikian dari "My Iphone" wassalamualaikum wr. wb

    $395 (Avg Bid)
    $395 Avg Bida
    3 bida

    membuat relatif simple app, presentasi / lecture app.. dengan content lecture diambil/update melalui database/web

    $65 (Avg Bid)
    $65 Avg Bida
    1 bida

    Oom derry, saya lihat punya skill di Oracle sama PeopleSoft. Itu kan ERP ya?! Nah, saya kebetulan ingin mengimplementasikan OpenERP di perusahaan teman. Tapi nggak bisa bayar banyak nih. Saya kembaliin aja uang hadiahnya hehehehe. Mau nggak oom? Ya awalan saja sih oom, nanti kalo kita udah lebih deal lagi, kita bicara offline aja hehehe. Ok? Please PM aku di YM dg id yg sama dg idku disini. Trims....

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    1 bida
    Proofreading Software 6 hari left
    DISAHKAN

    Need to build a Software that proofreads any word/pdf document with multilinugual capability Input: Word or PDF files Output: Corrected Word or PDF files Note: Not looking for offline proofreaders and content editors, I need a software to do that for me

    $57 (Avg Bid)
    $57 Avg Bida
    5 bida

    This app is about the android Movie App. All the movie is uploaded in the firebase. Database is easily handle by the firebase realtime database system. Facility of User Notification about the Latest Updates. User can download the movies and can watch the movie inside the app. Best for the every language. If you want source code then contact me : :

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    5 bida
    mobile app 6 hari left

    I need an iPhone app. I already have a design for it, I just need it to be built.

    $459 (Avg Bid)
    $459 Avg Bida
    26 bida
    Website wity Three Sections 6 hari left
    DISAHKAN

    "QUALITY OF WORK IS EVERYTHING TO ME" No payment will be released unless a complete deliverable of all the project. The smallest designing error or programming error will main rejection of the work we have designing, programming, security, and infostructure testers who will by detail test everything from coding to designing so unless your work quality is good DO NOT BID Deadline withi...

    $690 (Avg Bid)
    $690 Avg Bida
    23 bida
    iOS App Project 6 hari left

    So, here are the function details of this app: ** UI design, please install this app as reference: [log masuk untuk melihat URL] ** Cast Image. ** Rating prompt: We use the iOS official SDK to prompt user for review when the app launch. [log masuk untuk melihat URL] ** I don’t have a detailed specification for this job. ** The app must be run on iOS 11+, iPhone and iPad Universal App. ** ...

    $491 (Avg Bid)
    $491 Avg Bida
    23 bida

    I need an iPhone/iPad app. You need to have an Apple Enterprise Developer Account.

    $2262 (Avg Bid)
    $2262 Avg Bida
    22 bida

    Progressive Web Application and AMP : Fast and provides an app like experience to users. Reliable & works on all browsers. Improves engagement with push notifications. Add to home screen option. Option to change themes (UI). Breaking news alerts and push notifications. Offline reading available. Supports all ad networks for improved monetisation. Improves website ad ranking, time on site and ...

    $1955 (Avg Bid)
    $1955 Avg Bida
    14 bida

    Hello I neee somebody who could do it by themselves ro get together a team of programmers. I would need an app for a specific sport that would track your motion via an iphone video through the app and track your exact motions. It needs to understand the good and the bad and could tell you what you need to do. It would throught the object and motion recognition

    $2629 (Avg Bid)
    $2629 Avg Bida
    18 bida

    I need an Android app. I already have a design for it, I just need it to be built. I wanted to build an android app for automated phone call/SMS working: a call should be made to the single/multiple contact numbers with the recorded voice in a specified time and this app should work only in offline. by chance if the number is busy then a SMS has to be sent to that single/multiple contact number...

    $114 (Avg Bid)
    $114 Avg Bida
    5 bida

    Hello I neee somebody who could do it by themselves ro get together a team of programmers. I would need an app for a specific sport that would track your motion via an iphone video through the app and track your exact motions. It needs to understand the good and the bad and could tell you what you need to do. It would throught the object and motion recognition

    $15023 (Avg Bid)
    $15023 Avg Bida
    23 bida

    Hello! We are a group of social entrepreneurs kick-starting a food-sharing business. I need to develop a functional mobile shopping app that is iOS and Android compatible. The app should also follow the branding of my business. Please message me if you have any questions.

    $489 (Avg Bid)
    $489 Avg Bida
    25 bida

    Build Simple 10 input field app in iPhone and generate system unique ID and store in in Azure Cloud SQL DB and 10+1 fields in Blockchain and create smart-contract.

    $133 (Avg Bid)
    $133 Avg Bida
    10 bida

    I need mobile app exactly the same as this app: [log masuk untuk melihat URL] It is Dream Interpretation app which contains the well known six books of Arabic Dream Interpretations which are: ابن سيرين النابلسي الإحسائي بن شاهين الظاهري ميلر وان امكن ايضا التفسيرات المترجمة او الأنجليزية مثل: [log masuk untuk melihat URL] I do not have these books you must yourself have it or find it some wa...

    $552 (Avg Bid)
    $552 Avg Bida
    20 bida
    red social 6 hari left

    Necesito una app para iPhone/iPad. Me gustaría que la diseñen y la creen.

    $1108 (Avg Bid)
    $1108 Avg Bida
    27 bida
    Build iphone app 6 hari left
    DISAHKAN

    I need an iPhone app. I would like it designed and built. It is a messenger app

    $440 (Avg Bid)
    $440 Avg Bida
    43 bida

    make multiple mobile apps for iphone

    $273 (Avg Bid)
    $273 Avg Bida
    21 bida

    Hello I have ready completed android app and backend api I need to it like android app But I hope developer should complete this project perfectly If you can work this project perfectly, you should write "Perfect" on bid description I am very urgent

    $494 (Avg Bid)
    $494 Avg Bida
    33 bida

    Hi , i need someone who can create two ec2 instance , one instance as a yum repository server and other instance which can pull the packages from yum repository server. Plan is to install the packages and rpm files offline , so probably have to download all the packages and push to s3 bucket and do aws s3 cp to the yum repository server instance and configure the required changes so that the 2nd...

    $72 (Avg Bid)
    $72 Avg Bida
    7 bida

    App to track lifting weights in the gym. I have a design in Microsoft PowerPoint, I want you to build the iPhone app for me and I also want you to put it on the app store for me. The app is simple and there are about 22 screens in total. I have only drawn the functionality in PowerPoint, I want you to make it look attractive with nice graphics.

    $598 (Avg Bid)
    $598 Avg Bida
    28 bida

    Im looking for someone that can make a webview iphone app.

    $201 (Avg Bid)
    $201 Avg Bida
    12 bida

    We are looking for a skilled computer programmer who is comfortable with both front and back end programming. Full Stack Developers are responsible for developing and designing front end web architecture and also having experience with performance and system monitoring. Developing front end website architecture. Designing user interactions on web pages. Developing back end website applications. In...

    $3017 (Avg Bid)
    $3017 Avg Bida
    34 bida

    I need an iPhone/iPad app. I already have a design for it, I just need it to be built.

    $215 (Avg Bid)
    $215 Avg Bida
    29 bida
    Design of an App 6 hari left
    DISAHKAN

    I need the design for An App for Android and IPhone.

    $190 (Avg Bid)
    $190 Avg Bida
    31 bida

    Hello- My site has been infected with malware recently and has been taken offline by my host. I need an expert in malware removal and security to fix my website by completely removing all malware/viruses to get it back online and in clean standing with search engines like google. Please see the requirements for this task below. Once you understand my needs, please advise me your turnaround time ...

    $146 (Avg Bid)
    $146 Avg Bida
    11 bida

    I need to create an SQLite database from a Microsoft Word file. I will provide the tool for SQLite database editor. You only need to copy and paste from word to SQLite Editor. This is for making a quiz app. So it's content is Question, Choice1, Choice2, Choice3, Correct_Answer. Total of 530 questions approximately. And all questions should be provided in 4 languages. So you can think it...

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    31 bida

    I need an iPhone app feature added. Must know Sendbird API implementation for Push Notifications.

    $155 (Avg Bid)
    $155 Avg Bida
    16 bida