Iphone sdk gps map examplepekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    307,560 iphone sdk gps map example tugasan ditemui, harga dalam USD

    WORK SCOPE: To extract business data from Google Map (*Please zoom map up to 20m for larger data extraction) FORMAT TO SAVE LIST: CSV or EXCEL LIST OF DATA FIELDS REQUIRED: Business Name Address City State Zip Phone Fax (if available) Email id (if available) Website URL (if available) COUNTRY: Malaysia KEYWORDS/TARGET LOCATION: (The list below shows the industrial area name. Please extract th...

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    21 bida

    Daily reporting apps yang boleh update dan lihat report secara online guna apps, ada juga function untuk hantar report dan sedikit chart

    $123 (Avg Bid)
    $123 Avg Bida
    3 bida

    I need an iPhone/iPad app. I already have a design for it, I just need it to be built. Freelance side income Available only Malaysia Available only can speak Malaysia Jutawan App hebat! Duit masuk tak henti-henti dalam bank, kejap 100 kejap 200. Mana datang pun tak tau. Rupa-rupanya begitu mudah sebenarnya buat duit di dunia ini. Formulanya hanya satu– gunakan aplikasi ajaib ini sahaj...

    $179 (Avg Bid)
    $179 Avg Bida
    11 bida

    I need an iPhone/iPad app. I already have a design for it, I just need it to be built. Freelance side income Available only Malaysia Available only can speak Malaysia Jutawan App hebat! Duit masuk tak henti-henti dalam bank, kejap 100 kejap 200. Mana datang pun tak tau. Rupa-rupanya begitu mudah sebenarnya buat duit di dunia ini. Formulanya hanya satu– gunakan aplikasi ajaib ini sahaj...

    $125 (Avg Bid)
    $125 Avg Bida
    6 bida

    I need an iPhone/iPad app. I already have a design for it, I just need it to be built. Freelance side income Available only Malaysia Available only can speak Malaysia Jutawan App hebat! Duit masuk tak henti-henti dalam bank, kejap 100 kejap 200. Mana datang pun tak tau. Rupa-rupanya begitu mudah sebenarnya buat duit di dunia ini. Formulanya hanya satu– gunakan aplikasi ajaib ini sahaj...

    $184 (Avg Bid)
    $184 Avg Bida
    10 bida

    Pembuatan mobile apps berbasis iOS agar dapat digunakan oleh pengguna iPhone. Mobile apps yang dibuat berfungsi reporting dan monitoring tim lapangan (sales,kurir,dll)

    $353 (Avg Bid)
    $353 Avg Bida
    6 bida

    Subir app

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    43 bida

    Your projek sofware iOS iphone

    $465 (Avg Bid)
    $465 Avg Bida
    23 bida

    CA memo menggunakan penerbit aset liferay 6.2. Untuk memudahkan webmaster mengemaskini CA memo ke aset publisher fungsi-fungsi dan kemaskini ckeditor diperlukan

    $2020 (Avg Bid)
    $2020 Avg Bida
    1 bida

    kami memerlukan programmer yang berpengalaman dalam membina aplikasi mobile untuk kegunaan kredit topup dan menerima data e-statement daripada database sistem pembayaran kami. aplikasi ini juga digunakan untuk komunikasi antara syarikat dan pelanggan. Programer yang berjaya membuat dalam masa diperlukan akan diberi peluang untuk memasuki projek kedua yang serupa tetapi untuk digunakan oleh penggun...

    $1875 (Avg Bid)
    $1875 Avg Bida
    5 bida

    Perkenalkan, nama saya Gazan Azka Ghafara dari [log masuk untuk melihat URL] Zanana Chips adalah merk dari keripik pisang classy dan modern yang dikemas dengan kemasan yang cantik dan eye-cathcing. Kedepannya, Zanana Chips akan banyak berkolaborasi dengan brand-brand lokal untuk membuat produk co-branding bertemakan pisang. Seperti tas bertemakan pisang, baju bertemakan pisang, souvenir bert...

    $93 (Avg Bid)
    $93 Avg Bida
    9 bida

    Saya membutuhkan jasa untuk membuat website Joomla tapi menggunakan HTML yang sudah jadi. Deskripsi pekerjaan: - Tidak ada pekerjaan medesign web, design sudah dibuat dalam bentuk HTML - Mengaplikasikan design yang sudah jadi ke dalam Joomla - Termasuk membuat form contact us dan google map menggunakan free plugin Joomla - Pekerjaan hanya mengkonvert HTML ke Joomla - Tidak termasuk p...

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    3 bida

    Butuh orang lokal untuk mengerjakan ide app saya

    $154 (Avg Bid)
    $154 Avg Bida
    4 bida

    Membuat aplikasi dengan arahan langsung dari klien

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    1 bida

    saya sudah punya website , dan saya ingin link web ke aplikasi mobile android & Ios. kebetulan saya sudah buat aplikasi mobile dari INSTANT APP MAKER , lumayan bagus tampilannya , tapi tidak sempurna dengan yang saya mau.. yang saya inginkan adalah 1. TAMPILAN , ada satu contoh aplikasi yang ingin saya ikuti tampilannya , namanya xxxxxxxxx bukan systemnya, nanti akan saya kirimkan aplik...

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    Hello, saya membutuhkan jasa untuk menggambarkan cover, dan peta untuk novel fiksi fantasy saya. kalau bisa reply ASAP. urgent. thanks.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    mencoba untuk berkarya dan berkarya terus

    $21 - $178
    $21 - $178
    0 bida

    [log masuk untuk melihat URL], Smartphone Tercanggih 2014 – Tahun 2014 telah merangkak memasuki pertengahan, berbagai jenis smartphone bermunculan menonjolkan keunggulan masing-masing. Ada smartphone yang menawarkan prosesor cepat, kamera dengan hasil foto atau video berkualiats tinggi, hingga smartphone dengan baterai berdaya besar. Nah, langsung saja berikut ini beberapa diantaranya yan...

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    5 bida

    Assalamualaikum wr. wb sedikit sentuhan yang unik agar memberi kesan yang tidak membosankan, walaupun dalam gambar kurang bagus tapi saya yakin kalau di aplikasikan dalam bentuk mungkin akan meningkatkan pendapatan, demikian dari "My Iphone" wassalamualaikum wr. wb

    $395 (Avg Bid)
    $395 Avg Bida
    3 bida

    membuat relatif simple app, presentasi / lecture app.. dengan content lecture diambil/update melalui database/web

    $65 (Avg Bid)
    $65 Avg Bida
    1 bida

    Menerjemahkan dari konsep design Interface (PSD) ke (HTML 5( Beberapa Feature yang akan di pakai sbb: - Parallax Design - Bootstraps - JavaScript - CSS3 - PHP - Responsive Mobile Device - Social Media Sharing - HTML 5 Video Player - Contact Form = Link to Google Map

    $532 - $1065
    $532 - $1065
    0 bida

    Nak buat GPS Tracking apps untuk android. GPS tuu digunakan untuk tracking barang yang hilang. Saya tak boleh bagi much information kat sini tapi bagi sesiapa yang boleh buat apps ni please directly email saya.

    $1257 (Avg Bid)
    $1257 Avg Bida
    1 bida

    GPS & ALAT SURVEY merupakan website Toko Online yang menyediakan berbagai macam Produk Digital Instrument seperti GPS ( Global Positioning System ), Surveying Instrument, Satelit Communication, Test dan Measurement, Industry dan Alat Geologi. Dengan berbekal pengalaman, kami selalu berusaha mengendepankan tercapainya kepuasan Pelanggan dengan berusaha menjadi mitra yang efesien, efektif dan...

    $532 - $1065
    $532 - $1065
    0 bida
    Fix my iPhone app 6 hari left
    DISAHKAN

    I'm in the process of updating CSCalc 2019 which is on the Apple store. There has been a minor update in the law. I updated [log masuk untuk melihat URL] and childsupportdata.m. But now the app won't run on Xcode. I think I have messed up the files by running Gemini. But there seem to be some duplicate folders, too. Please sort this out for me. I can send you the files, and if you want t...

    $148 (Avg Bid)
    $148 Avg Bida
    11 bida

    we are River Pyramids company works on fruits and vegetables and need marketer works with us prefer has knowledge in trade map website and OEC website

    $66 (Avg Bid)
    $66 Avg Bida
    3 bida
    make a track map 6 hari left
    DISAHKAN

    i want a tool to make a special tracking with maps like google map to develop mobile application

    $140 (Avg Bid)
    $140 Avg Bida
    7 bida

    Especialista en terminales Verifone. - carga de software. - configuracion de tpv. - conocimiento de SDK. - se busca hacer pruebas con pasarela de pago. - se busca homologacion de pasarelas de pago.

    $123 (Avg Bid)
    $123 Avg Bida
    4 bida

    Please Check Below App in Play-store or Apple Store by searching their name :- 1) TopU (Like this app required) 2) Hoogo (Like this app also works) I want similar kind of app. If you Have Ready app or similar type of app then Please Bid My Project. Send me your app link so that it would be easy for me to decide. Thanks !

    $1421 (Avg Bid)
    $1421 Avg Bida
    2 bida

    I need a website that will be used to list real-estate properties, and the following functionality (among others) is a must: 1) Mobile-friendly (iOS & Android) 2) Three languages, and a user can choose which language the website is viewed in 3) Google Maps based based listings. A user can see where on a map a property is located. 4) Database-driven, allowing users to register and save various ...

    $227 (Avg Bid)
    $227 Avg Bida
    26 bida

    I need an iPhone/iPad/Android phone app. I already have a design for it, I just need it to be built. We are a commercial cleaning company. The app will need to be editable to me to upload details and videos for each cleaning contract we have and other pages like recruitment - new jobs and new contracts. I’ve attached a basic sketch for an idea. I will be sitting down with my business...

    $797 (Avg Bid)
    $797 Avg Bida
    93 bida

    Get the map a little above the hands, like patriots are lifting Nigeria up. color the patriots green, the alliance white and the Nigeria green with a creative font.

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    Need to convert my flash games to HTML5. Also need to fix SDK.

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    2 bida
    App Development - Tourism 6 hari left
    DISAHKAN

    We are looking at a new project that we want to launch due to our connections in tourism. We need an application offering Audio Guides. Requirements and features: Ability to Search Attraction (Keywords) or select City/Location Select Audio Tour and to Pay + Download the Audio (in app! They must never have access to the audio to distribute it) Inside the app, they can then listen to the audio gui...

    $383 (Avg Bid)
    $383 Avg Bida
    26 bida

    We are looking for an experienced Android Kotlin, iOS Swift and React Native mobile app developer with experience in building react-native bridge libraries for native SDK. Experience in ebook reader solutions and Readium SDK is a plus. This is the first basic of multiple phases. The following are the phases: 1. Readium-Reactive Native Integration Bridge Library (Android) 2. Readium-Reactive Nati...

    $518 (Avg Bid)
    $518 Avg Bida
    21 bida

    "React Native - Firebase - Redux - Paypal - Google APIs" %50 of the app is already done - For both iOS and Android - Budget is $450 to $600 for EVERYTHING, no penny will be paid after the agreement. (Important note: the App is already 50% done, so you will need to continue working on it) *DESCRIPTION* A highly professional service platform app that connects customers with service pr...

    $1077 (Avg Bid)
    $1077 Avg Bida
    24 bida
    Openalpr Script 6 hari left
    DISAHKAN

    Hello, I am using a service named openalpr - I capture license plates with the program but need to add gps to each plate capture. Tech support at openalpr said I could have someone write a script to add gps coordinates to each plate capture image. Here is the response I received from tech support on how to do this: The GPS coordinates are sent with every result POSTed from the OpenALPR agent. Whe...

    $261 (Avg Bid)
    $261 Avg Bida
    15 bida

    I need some graphic design for my new shop entrance please it should be very simple and elegant

    $11 (Avg Bid)
    $11
    1 penyertaan

    We are working on a Desktop Application Project on Visual Studio.Net. We need to show a list of the customer on the left side of the desktop window and their address on [log masuk untuk melihat URL] (Google Map)/or any other APIs or tool.

    $33 (Avg Bid)
    $33 Avg Bida
    9 bida

    I'm looking for experienced freelancers to develop Online B2C Travel Portal as follows: BACK END ( ADMIN ) Admin area (Backend) controlling the whole inventory, suppliers, commissions etc .. Sightseeing booking engine / Activities Module Packages booking engine Module Transfers booking engine Module ( from point to point ) / On demand Events module (Event tickets, tour tickets etc ). Coun...

    $280 (Avg Bid)
    Perjanjian Kerahsiaan
    $280 Avg Bida
    9 bida

    I have an ios/android app that needs testing.

    $166 (Avg Bid)
    $166 Avg Bida
    24 bida

    Hi We have started a new organisation and we need people for multiple Skills. We need people for long term projects. We have projects related to different skills sets. 1) Grahic Design 2) Web Design 3) VBA 4) PHP 5) Javascript and Jquery 6) Software Architecture 7) Transalation 8) Woocommerce 9) .NET 10) Android Development 11) Iphone Development 12) Academic Writing, Technical Wri...

    $18 / hr (Avg Bid)
    $18 / hr Avg Bida
    64 bida

    I have an Oracle Apex application, I should create one page, this page will include a super market design image, The task is I want to integrate between each cell exist in this image with its corresponding data in the database The main purpose is when the user click on any cell on the image, the application should display all information about this cell by getting the data from the database. Also ...

    $505 (Avg Bid)
    $505 Avg Bida
    11 bida

    Easy to use prototype editor - UX icons - UI kits - Paper > online preview

    $1089 (Avg Bid)
    $1089 Avg Bida
    40 bida

    please read carefully job description. I have a Google Map on which the user can draw. After this, the user can save it on the server. It works fine But the big problem is, after reloading the lat/lng from the server and drawing it on the map, the event listener does not know about the new polygon: But the user can change the polygon and want to save the new changed polygon on the server. The lis...

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida

    Easy to use presentation efitor -Web, Android, iPhone - Text, Images, Video, Sound - Physics - Polls - Data base - Labeling - Effects - Transitions

    $1165 (Avg Bid)
    $1165 Avg Bida
    41 bida

    Buen dia, somos una empresa desarrolladora de software [log masuk untuk melihat URL] (apps web a la medida, app moviles, sitios web y mas). Contamos con una plataforma, lista para instalar. Mas informacion de interesado al privado.

    $1075 (Avg Bid)
    $1075 Avg Bida
    21 bida

    Hi Arti Here are the details for this job; [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] On this job we need to leave the scheduler and login on the site – so they stay - This website has the same ‘add to cart’ issue like you fixed on NESPRS - If you view this same layout you’ll see that the About and FAQ page are side by side Please view to see the...

    $100 (Avg Bid)
    $100 Avg Bida
    1 bida

    Hi, We require a pro level OPTIMISER for our Unreal Engine project. There are several high poly assets in the project and hence the FPS is too low,..And the project has to be build for mobiles. So the entire 3d environment map and all the assets have to be optimised without decreasing the quality. Also it would be appreciated if the freelancer knows SIMPLYGON software and techniques like Billboar...

    $712 (Avg Bid)
    $712 Avg Bida
    7 bida

    I have just moved my current website from one folder to main domain folder and sub pages are not working. Then it is working home page but sub pages are not working. Need to fix pages map issue in my project we are using PHP and codeigniter framwork Need to connect my sytem using anydesk or teamviewer and fix this one

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    18 bida