Iphone web development gpspekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    269,593 iphone web development gps tugasan ditemui, harga dalam USD

    Saya perlu laman sesawang baharu Mereka bentuk dan membinakannya Laman capaian

    $27 (Avg Bid)
    $27 Avg Bida
    2 bida
    $25 Avg Bida
    7 bida

    Daily reporting apps yang boleh update dan lihat report secara online guna apps, ada juga function untuk hantar report dan sedikit chart

    $123 (Avg Bid)
    $123 Avg Bida
    3 bida

    I need an iPhone/iPad app. I already have a design for it, I just need it to be built. Freelance side income Available only Malaysia Available only can speak Malaysia Jutawan App hebat! Duit masuk tak henti-henti dalam bank, kejap 100 kejap 200. Mana datang pun tak tau. Rupa-rupanya begitu mudah sebenarnya buat duit di dunia ini. Formulanya hanya satu– gunakan aplikasi ajaib ini sahaj...

    $179 (Avg Bid)
    $179 Avg Bida
    11 bida

    I need an iPhone/iPad app. I already have a design for it, I just need it to be built. Freelance side income Available only Malaysia Available only can speak Malaysia Jutawan App hebat! Duit masuk tak henti-henti dalam bank, kejap 100 kejap 200. Mana datang pun tak tau. Rupa-rupanya begitu mudah sebenarnya buat duit di dunia ini. Formulanya hanya satu– gunakan aplikasi ajaib ini sahaj...

    $125 (Avg Bid)
    $125 Avg Bida
    6 bida

    I need an iPhone/iPad app. I already have a design for it, I just need it to be built. Freelance side income Available only Malaysia Available only can speak Malaysia Jutawan App hebat! Duit masuk tak henti-henti dalam bank, kejap 100 kejap 200. Mana datang pun tak tau. Rupa-rupanya begitu mudah sebenarnya buat duit di dunia ini. Formulanya hanya satu– gunakan aplikasi ajaib ini sahaj...

    $184 (Avg Bid)
    $184 Avg Bida
    10 bida

    Pembuatan mobile apps berbasis iOS agar dapat digunakan oleh pengguna iPhone. Mobile apps yang dibuat berfungsi reporting dan monitoring tim lapangan (sales,kurir,dll)

    $353 (Avg Bid)
    $353 Avg Bida
    6 bida

    Cordova/Phonegap

    $265 (Avg Bid)
    $265 Avg Bida
    14 bida

    Saya perlu laman sesawang baharu Mereka bentuk dan membinakannya Blog Nama saya nurul [log masuk untuk melihat URL] 23 [log masuk untuk melihat URL] blog

    $2262 (Avg Bid)
    $2262 Avg Bida
    38 bida
    $584 Avg Bida
    3 bida

    Subir app

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    43 bida

    Your projek sofware iOS iphone

    $465 (Avg Bid)
    $465 Avg Bida
    23 bida

    Apl Android Saya perlukannya direka bentuk dan dibina

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    1 bida

    jalaltel1234

    $555 (Avg Bid)
    $555 Avg Bida
    1 bida

    Menulis sejumlah artikel

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    kami memerlukan programmer yang berpengalaman dalam membina aplikasi mobile untuk kegunaan kredit topup dan menerima data e-statement daripada database sistem pembayaran kami. aplikasi ini juga digunakan untuk komunikasi antara syarikat dan pelanggan. Programer yang berjaya membuat dalam masa diperlukan akan diberi peluang untuk memasuki projek kedua yang serupa tetapi untuk digunakan oleh penggun...

    $1875 (Avg Bid)
    $1875 Avg Bida
    5 bida

    Saya perlu laman sesawang baharu Mereka bentuk dan membinakannya Laman sesawang perniagaan kecil Saya cuba bermula dari sini. Untuk berjaya saya arap semua dapat menolong saya.

    $602 (Avg Bid)
    $602 Avg Bida
    6 bida

    Apl Android Saya perlukannya direka bentuk dan dibina Buat app syarikat

    $650 (Avg Bid)
    $650 Avg Bida
    1 bida

    Perkenalkan, nama saya Gazan Azka Ghafara dari [log masuk untuk melihat URL] Zanana Chips adalah merk dari keripik pisang classy dan modern yang dikemas dengan kemasan yang cantik dan eye-cathcing. Kedepannya, Zanana Chips akan banyak berkolaborasi dengan brand-brand lokal untuk membuat produk co-branding bertemakan pisang. Seperti tas bertemakan pisang, baju bertemakan pisang, souvenir bert...

    $93 (Avg Bid)
    $93 Avg Bida
    9 bida

    Saya membutuhkan website baru Membuat dan mendesainnya Lainnya atau tidak yakin Saya mau buat website dgn joomla ekstension easysocial

    $555 (Avg Bid)
    $555 Avg Bida
    2 bida

    Butuh orang lokal untuk mengerjakan ide app saya

    $154 (Avg Bid)
    $154 Avg Bida
    4 bida

    Membuat aplikasi dengan arahan langsung dari klien

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    1 bida

    saya sudah punya website , dan saya ingin link web ke aplikasi mobile android & Ios. kebetulan saya sudah buat aplikasi mobile dari INSTANT APP MAKER , lumayan bagus tampilannya , tapi tidak sempurna dengan yang saya mau.. yang saya inginkan adalah 1. TAMPILAN , ada satu contoh aplikasi yang ingin saya ikuti tampilannya , namanya xxxxxxxxx bukan systemnya, nanti akan saya kirimkan aplik...

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    1 bida

    mencoba untuk berkarya dan berkarya terus

    $21 - $178
    $21 - $178
    0 bida

    [log masuk untuk melihat URL], Smartphone Tercanggih 2014 – Tahun 2014 telah merangkak memasuki pertengahan, berbagai jenis smartphone bermunculan menonjolkan keunggulan masing-masing. Ada smartphone yang menawarkan prosesor cepat, kamera dengan hasil foto atau video berkualiats tinggi, hingga smartphone dengan baterai berdaya besar. Nah, langsung saja berikut ini beberapa diantaranya yan...

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    5 bida

    Assalamualaikum wr. wb sedikit sentuhan yang unik agar memberi kesan yang tidak membosankan, walaupun dalam gambar kurang bagus tapi saya yakin kalau di aplikasikan dalam bentuk mungkin akan meningkatkan pendapatan, demikian dari "My Iphone" wassalamualaikum wr. wb

    $395 (Avg Bid)
    $395 Avg Bida
    3 bida

    membuat relatif simple app, presentasi / lecture app.. dengan content lecture diambil/update melalui database/web

    $65 (Avg Bid)
    $65 Avg Bida
    1 bida

    Nak buat GPS Tracking apps untuk android. GPS tuu digunakan untuk tracking barang yang hilang. Saya tak boleh bagi much information kat sini tapi bagi sesiapa yang boleh buat apps ni please directly email saya.

    $1257 (Avg Bid)
    $1257 Avg Bida
    1 bida

    Kami butuh segera web developer untuk membuat website company profile dengan design parallax, responsive design, HTML5 (untuk video) dengan beberapa animasi [log masuk untuk melihat URL] sudah ada, yang dibutuhkan adalah membuat design tersebut menjadi website. Referensi untuk website: [log masuk untuk melihat URL] Jadi ketika klik suatu link, muncul page berikutnya di sebelah kanan/kiri. ...

    $149 (Avg Bid)
    $149 Avg Bida
    3 bida

    GPS & ALAT SURVEY merupakan website Toko Online yang menyediakan berbagai macam Produk Digital Instrument seperti GPS ( Global Positioning System ), Surveying Instrument, Satelit Communication, Test dan Measurement, Industry dan Alat Geologi. Dengan berbekal pengalaman, kami selalu berusaha mengendepankan tercapainya kepuasan Pelanggan dengan berusaha menjadi mitra yang efesien, efektif dan...

    $532 - $1065
    $532 - $1065
    0 bida

    We have an android app already built with Java. After Android 8.0 was released, the app doesn't give the GPS information every 10-15 seconds. We want this information to be sent to us. It was working before but it's not working now. Your responsibility is to fix this issue and tell us how you did it.

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    *Consumer can post news,ask and case studies * Producer can add our product as classified * Application will support Multi Language * When GPS is Enable Consumers can view the available classifieds based on their nearest location. * Buy and sell organic products through NatureLife app App link: [log masuk untuk melihat URL]

    $208 (Avg Bid)
    $208 Avg Bida
    2 bida

    looking for development need skills , Pawn for counter strike 1.6 (profesinnal) - must SQL - also need someone very good - must PHP (bonus and good) HTML / CSS / JS (bonus) this job for my project on counter strike 1.6 , build new mod new plugins and new maps... if u think u good enugh for me contact me , must know pawn and sql without this not contact me.

    $508 (Avg Bid)
    $508 Avg Bida
    28 bida
    website development 6 hari left
    DISAHKAN

    I want to build an adaptable ecommerce website that sells comics and papertoys. I have done a prototype in adobe xd. i also need a smooth payment gateway in upi. need only coding assistance. A challenging complex project with low budget please bid only if you can handle that .

    $117 (Avg Bid)
    $117 Avg Bida
    12 bida

    Hi. I've a request to make; NinjaTrader allows you to build and backtest my own trading strategies based on my unique requirements and trading methodology. I do not have programming experience, then you can use the Strategy Builder's point-and-click interface to set up full-automated trading systems Ninja provided and ready for questions: The list are on my machine to be used: W...

    $11 / hr (Avg Bid)
    $11 / hr Avg Bida
    7 bida
    iPad development 6 hari left

    Ongoing hourly project to develop iPad application

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    52 bida

    Create a Taxi request app, with online payment and gps. Must be able to use on both android and apple.

    $813 (Avg Bid)
    $813 Avg Bida
    24 bida
    i need app 6 hari left

    I need app on both android and iOS app I am interested in developing an app for both android and ios version. It will involve using the gps function and phone ringer. I want to able to capture email information and either Date of birth or first and last name data. I can go more into details of the app. Thank you

    $130 (Avg Bid)
    $130 Avg Bida
    6 bida

    I would like to create a map tool with Python 3. Map should be based on Openstreetmap, but it should be working with offline map database (e.g. mbtiles). It would be nice to have a visualisation working without browser even if the outcome is html file. I would also like to put some markers at certain GPS locations.

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    6 bida

    We are looking for a UI Developer. The base language/tools used is HTML/CSS, JavaScript. Screenshots are attached for better understanding Need solution for a specific issue. We are using JQuery server-side data-tables plugin to display data. The column width of data-tables should be resizable after dragging it from the edge of the columns across the screen real estate. We need help from an expe...

    $153 (Avg Bid)
    $153 Avg Bida
    23 bida

    Looking for full stack developer to help us with developing our SaaS product. Required skills and experience: - Angular - Node.js - Converting sketch files to responsive HTML and CSS - Working with API

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    34 bida

    There is a need to rebuild site [log masuk untuk melihat URL] and redesign android/iphone apps. App users should get automatic notifications about all updates. Also, the authentication page should use firebase.

    $173 (Avg Bid)
    $173 Avg Bida
    19 bida

    I need an iPhone app. I already have a design for it, I just need it to be built.

    $38 (Avg Bid)
    $38 Avg Bida
    10 bida

    I would like to create a video that is 80% text with a shot of a mac book opening and iphone scrolling - both will showcase my new website. The video must be short, up beat and snappy. Around 20-30seconds is enough. Music should be energetic. The website is for a sports academy and will be used across social media channels. I like elements from this video [log masuk untuk melihat URL]

    $221 (Avg Bid)
    $221 Avg Bida
    25 bida
    Web and mobile development 6 hari left
    DISAHKAN

    Hello we are looking for help with developing and managing www.streamsnipers.com. The site is made in Django and uses html, css, js. We use Amazon AWS services as well. We would like the site to be reactive. We need to greatly improve the look on mobile. Additionally we need on going development on the site to add new features. Features we would like to add; 1)New Video page that has an arch...

    $38 / hr (Avg Bid)
    $38 / hr Avg Bida
    55 bida

    Here is the breakdown of features and functionality for the app: Apps to reference: Uber, Lyft (GPS System) 1. To create an app that will enable us to a. Control, maintain, regulate the flow of our trucks/drivers – location, time of location, ETA call features already existing on MAP and other apps. All trucks must be trackable b. Sign up new drivers with their own trucks. c. Sign up new d...

    $7275 (Avg Bid)
    $7275 Avg Bida
    86 bida

    Do only simple work for me,, a flutter project.. Make a page with grid view items from json Another page with item details where Color or size selection available ,,, or add to cart button on detail page

    $474 (Avg Bid)
    $474 Avg Bida
    31 bida
    iPhone app developer needed 6 hari left
    DISAHKAN

    I have a PHP application, accessed through a mobile browser, which uses Firebase notification feature. This works fine on Android. The notifications are not working on iPhone. I'm looking for someone who can either make these work on iPhone or can build a small app, to ensure that notifications are received on iPhone.

    $2 - $20 / hr
    Sulit
    $2 - $20 / hr
    14 bida