Italian language job offerpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    123,981 italian language job offer tugasan ditemui, harga dalam USD

    Bahasa/Melayu language

    PHP
    $35 (Avg Bid)
    $35 Avg Bida
    1 bida
    part time job Tamat left

    [log masuk untuk melihat URL] server [log masuk untuk melihat URL] barang lewat media sosial [log masuk untuk melihat URL] barang [log masuk untuk melihat URL] atau rakit komputerkomputer [log masuk untuk melihat URL] tidak terlalu berat

    $186 (Avg Bid)
    $186 Avg Bida
    8 bida
    Design a Logo Tamat left

    Italian Zamalkawy 20

    $400 (Avg Bid)
    $400 Avg Bida
    13 bida

    Kerja ini di perlukan untuk terjemahkan dari Bahasa English kepada Bahasa Malaysia

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    6 bida

    kerja ini di perlukan traslation english to malay

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    3 bida
    i need a job Tamat left

    saya membutuhkan pekerjaan yang sangat mudah, barangkali bapa sedia membantu saya. saja jaanji akan bekerja dengan sangat baik

    $150 - $150
    $150 - $150
    0 bida

    data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data miningdata mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining

    $43 (Avg Bid)
    $43 Avg Bida
    1 bida

    Looking for a native Malay speaker to record the following 3 sentences in 3 separate audio files (.wav or .mp3) 1) Panggilan anda tidak dapat dibuat seperti yang didail. Sila semak nombor anda dan dail sekali lagi. 2) Orang yang anda panggil tidak dapat dihubungi buat masa ini. Sila tinggalkan pesanan selepas nada. Letakkan telefon selepas anda selesai merakam. 3) Rakaman tamat.

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    2 bida

    es - Spanish nl - Dutch pt - Portuguese cs - Czech de - German fr - French it - Italian hu - Hungarian no - Norwegian - pl - Polish - sv - Swedish - tr - Turkish - el - Greek ar - Arabic hi - Hindi vi - Vietnamese sr - Serbian iw - Hebrew ko - Korean zh - Chinese

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    17 bida

    sorry. jgn accept offer ni. ni bukan offer. err..sy baru lagi dlm freelancer ni. saya x tau mcm mne nk mng bid. pun x faham sgt mcm mne nak bid. saya tau apa yang saya mintak ni tak masuk akal tapi saya x tau nak mintak tolong ngn sapa. tolong ajar saya. sari_eyza92@[log masuk untuk melihat URL] 017-7918098

    $8 - $24
    $8 - $24
    0 bida

    sorry. jgn accept offer ni. ni bukan offer. err..sy baru lagi dlm freelancer ni. saya x tau mcm mne nk mng bid. pun x faham sgt mcm mne nak bid. saya tau apa yang saya mintak ni tak masuk akal tapi saya x tau nak mintak tolong ngn sapa. tolong ajar saya. sari_eyza92@[log masuk untuk melihat URL] 017-7918098

    $8 (Avg Bid)
    $8 Avg Bida
    1 bida

    Mungkin saya bukan yang terbaik, tapi saya mungkin adalah yang anda butuhkan. Ini bukan soal tinggi besarnya gaji, tapi ini adalah intuisi.

    $25 - $50 / hr
    $25 - $50 / hr
    0 bida
    Need a Job! Tamat left

    Mungkin saya bukan yang terbaik, tapi saya mungkin adalah yang anda butuhkan. Ini bukan soal tinggi besarnya gaji, tapi ini adalah intuisi.

    $25 / hr (Avg Bid)
    $25 / hr Avg Bida
    1 bida
    Translation Tamat left

    We are going to do a large translation project, which will require translators in many languages. I NEED THREE TRANSLATORS PER EACH LANGUAGE (Translation will be mostly English to "language"). If you see the language that you speak on the list, please email me a short message with your rates and your name, like this: Albanian -- John Doe -- .05 per word SEND TO: Helena@quicktransla...

    $437 (Avg Bid)
    $437 Avg Bida
    4 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $8 - $15 / hr
    $8 - $15 / hr
    0 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $8 / hr (Avg Bid)
    $8 / hr Avg Bida
    1 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $2 - $8 / hr
    $2 - $8 / hr
    0 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    1 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]...

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    4 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]...

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    saya ingin menulis artikel tentang apapun , dan saya akan melakukan dengan seluruh kemampuan dan pengetahuan saya, tujuan saya hanya ingin mencari pekerjaan di freelance ini dan mendapat penghasilan berapapun itu, untuk membantu membayar kuliah saya di sini

    $10 - $10
    $10 - $10
    0 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    Hello,nnI want my site [log masuk untuk melihat URL] has the following position in Google.co.idnn- jual tanah -> [log masuk untuk melihat URL] position 1 or 2n- tanah dijual -> [log masuk untuk melihat URL] position 1 or 2n- pasang iklan jual tanah -> www.jualsewatanah.com/pasang-iklan/‎ position 1 or 2nnThanks.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    I have a family photo with three people in it from 1985. Sadly one of the people in the pic, me, is looking away. I need someone to blend in another photo of me looking roughly in the cameras direction and smiling. Would it be possible to clean these first two fotos up. The third one I need cleaning and sharpening up to as I need two fotos to appear on a headstone.

    $98 (Avg Bid)
    $98 Avg Bida
    22 bida

    Hi, You perfectly master the Moodle 3.7 version. You are a very good programmer. Your job is to improve: 1/ the front end page of a moodle (add a text, check the responsive design for mobile, create links and use share this to connect to social networks with sharethis) 2/ the register page behind the front page (design as provided on a psd file, access for first vistor and for learners alre...

    $214 (Avg Bid)
    $214 Avg Bida
    16 bida

    Dear freelancer, We need a similar website to Paypal to accept merchants who want to use our payment services. ONBOARDING: If a user wants to become a merchant there will be an onboarding process requesting the KYC documents. DISPUTES: A customer should be able to open, escalate to admin and close disputes for any transactions made with merchants. ADMIN: Back office should have all the gener...

    $8261 (Avg Bid)
    $8261 Avg Bida
    61 bida

    Translate the short safety baby products instructions from English language to French. Need native French translator

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    25 bida

    - We are looking for translators who will translate the attached file into languages below. Source language is English and we need one translator for each language. - It's 1900words task. 1 - Russian 2 - Italian 3 - Georgian 4 - Japanese 5 - Hungarian 6 - Ukraine 7 - French 8 - Portuguese (Brazil) 9 - Spanish 10 - Dutch

    $88 (Avg Bid)
    $88 Avg Bida
    39 bida

    We are running a blog site which need some additional features. Multi language feature is one of them and we would like to translate our blogs into European languages. All contents are in English and target languages are Romanian, Dutch, Spanish, Greek but not limited to these. Long term relationship preferred.

    $75 (Avg Bid)
    $75 Avg Bida
    17 bida
    Trophy icon SISTEMA BASKET PORDENONE BRAND 13 hari left

    We need to totally renew our brand. The mark is of a basketball team and will be used on race shirts and as a team brand. We are an Italian basketball company. The company name is SISTEMA BASKET PORDENONE We must give more importance to the word PORDENONE BASKET, the word SITEMA is less important The colors of the company are: White and Red The brand will have to recall basketball, our colors and ...

    $67 (Avg Bid)
    $67
    9 penyertaan

    We're looking for an experienced Italian language translator (native speaker preferred) to prepare a translation of a press article. Translation is needed for 825 words of English text - translated to Italian language. This project requires experience with: - Translating press releases/news articles - Ability to interpret text, maintaining the good readability of the content. - Critic...

    $32 (Avg Bid)
    $32 Avg Bida
    10 bida

    We are running a blog site which need some additional features. Multi language feature is one of them and we would like to translate our blogs into European languages. All contents are in English and target languages are Romanian, Dutch, Spanish, Greek but not limited to these. Long term relationship preferred.

    $46 (Avg Bid)
    $46 Avg Bida
    16 bida

    1. design new catalog 2. languages:1) english 2) Russian 3) Arabic 4)Spanish 5) Germany 6) French

    $114 (Avg Bid)
    $114 Avg Bida
    39 bida

    You can work from home and earn Rs.1000 per day. There is no target and no timings This position is situated for students, freshers, housewives, etc.. It is a great opportunity those whom searching for a job.

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    8 bida

    [log masuk untuk melihat URL] is the flashlight model S2600 listed copy [log masuk untuk melihat URL] to find Native Speakers to translate [log masuk untuk melihat URL] translate the English content in the attachment into French, Italian, Spanish

    $177 (Avg Bid)
    $177 Avg Bida
    33 bida

    I am 31years old and work as a marketing manager. I want a english tutor for face to face physical tutoring on hourly basis. i want to enhance my english fluency. Place: Pune, Maharashtra, India Tutors who are ready to work in my budget for 2-3 months (2-3 hours per week) can bid for the project. Budget: 2 USD per hour Share you english speaking audio before bidding.

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    3 bida
    Typing job in Word & Excel 6 hari left
    DISAHKAN

    I’m a professional data entry operator with years of experience in Data Typing, Copy paste, word to PDF job. Following are my Service List : • Data entry (All type) • Ms Excel • Copy Paste • PDF to Excel • PDF to Word • Data collection from website. • Business Cards details in excel • Scanned Pages to excel/Word • Images to Excel • Data Min...

    $290 (Avg Bid)
    $290 Avg Bida
    66 bida

    Hi TranslationLab, I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    We have a map graphic as INDD and PDF, showing lines that display a route travelled over two days. We would like that line to be animated, showing the way to go over the first day and then changing colour for the second day as the line travels back for the finish. We'd like the file exported as MP4, as portrait dimensions 1240 x 1754. This will be due by Monday evening, so very short turnarou...

    $73 (Avg Bid)
    $73 Avg Bida
    20 bida

    i have a static order page and i need to make it dynamic i am paying $20

    $34 (Avg Bid)
    $34 Avg Bida
    16 bida

    I need a job portal website on ASP.NET platform

    $336 (Avg Bid)
    $336 Avg Bida
    10 bida

    My project should only take about 15 minutes. I need you to walk me thru my questions about the powerpoint tool bar to help me fix my borders. You must Speak perfect English You must be able to have voice chat and screen share. You must have a good internet connection that does not get interrupted. You must be available today.

    $32 (Avg Bid)
    $32 Avg Bida
    6 bida

    This is a Sample Project to help you understand the concept of the work. * You are required to type the exact text from the left box to the blank box at the right. * The size of the text should be 8-10 and theme should be ‘Arial’ or ‘Times New Roman’. * The accuracy level to be maintained is >more than 90%. Payment per page depends on the plan chosen. * The main project ...

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    26 bida
    Color Grading Job 6 hari left
    DISAHKAN

    Need a skilled colorist to color about 10 minutes of video.

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    20 bida

    Hi, I am in need of serious and dedicated Filipino Writers for an every day writing gig. I need someone reliable - someone who respects deadlines, won't ditch task the last minute and is very considerate of other people's time. If I find you absolutely trustworthy, this can be a long turn term job.

    $258 (Avg Bid)
    $258 Avg Bida
    4 bida

    Translators must translate from English to France and italian, epecialized in computing.

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    33 bida

    hello need someone who belongs to georgia,us near panama city beach for a small local job!

    $366 (Avg Bid)
    $366 Avg Bida
    3 bida

    hello need someone who belongs to georgia,us near panama city beach for a small local job!

    $403 (Avg Bid)
    $403 Avg Bida
    1 bida

    I need a new php script. I already have a design, I just need you to build the back code via API.

    $127 (Avg Bid)
    $127 Avg Bida
    4 bida
    job app .... 6 hari left

    In the app, the employer places a job - typically an employment of two to three weeks, but it can also be down to a few hours of work. An algorithm then selects the profiles from the catalog of potential workers who might be interested in this particular job based on job description, experience and geography. For example, there may be 100 different users of the app. Those who have an interest in ...

    $2370 (Avg Bid)
    $2370 Avg Bida
    102 bida