Itemize the dos and don ts of web sites developmentpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    255,207 itemize the dos and don ts of web sites development tugasan ditemui, harga dalam USD

    Saya perlu laman sesawang baharu Mereka bentuk dan membinakannya Laman capaian

    $27 (Avg Bid)
    $27 Avg Bida
    2 bida

    Kami adalah seseorang yang ingin memotivasi bukan seorang motivator. cara kami dan cara anda juga

    $23 / hr (Avg Bid)
    $23 / hr Avg Bida
    2 bida
    $25 Avg Bida
    7 bida

    Saya memerlukan design antenna 2.4ghz microstrip antenna bersama metamaterial

    $158 (Avg Bid)
    $158 Avg Bida
    2 bida

    Saya perlu laman sesawang baharu Mereka bentuk dan membinakannya Blog Nama saya nurul [log masuk untuk melihat URL] 23 [log masuk untuk melihat URL] blog

    $2262 (Avg Bid)
    $2262 Avg Bida
    38 bida
    $584 Avg Bida
    3 bida

    jalaltel1234

    $555 (Avg Bid)
    $555 Avg Bida
    1 bida

    Saya perlu laman sesawang baharu Mereka bentuk dan membinakannya Laman sesawang perniagaan kecil Saya cuba bermula dari sini. Untuk berjaya saya arap semua dapat menolong saya.

    $602 (Avg Bid)
    $602 Avg Bida
    6 bida

    Saya membutuhkan website baru Membuat dan mendesainnya Lainnya atau tidak yakin Saya mau buat website dgn joomla ekstension easysocial

    $555 (Avg Bid)
    $555 Avg Bida
    2 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $515 (Avg Bid)
    $515 Avg Bida
    1 bida

    Hi rajinish1579 saya ingin bergabung dengan agen digital anda. dimana saya bisa mengembangkan ide ide kreatif dan brilian untuk perkembangan dunia digital [log masuk untuk melihat URL] harap bisa bergabung dngan agen ini.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Saya penulis novel, jika ada yang berminat khusus untuk artikel atau tulisan singkat tentang produk dan sebagainya. Untuk penulisan buku, bisa di diskusikan kembali meskipun kemungkinannya kecil. Photographer, yang pengen di jepret call me. Blogger, ada produk yang harus di upload? Saya bisa terapkan pada website dan fan page saya. Dating? Ya, saya single dan bersemangat.

    $178 - $532
    $178 - $532
    0 bida

    [log masuk untuk melihat URL], [log masuk untuk melihat URL], [log masuk untuk melihat URL], [log masuk untuk melihat URL], kinderbike. [log masuk untuk melihat URL]

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    1 bida

    მოგესალმებით, გვსურს პროგრამის შექმნა და ვეძებთ პროგრამისტს, მomწერეთ მეილზე თქვენი საკონტაქტო ინფორმაცია , ბიუჯეტი მაღალია პროგრამის სირთულიდან გამომდინარე, zurab.pertaia.1@[log masuk untuk melihat URL]

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    membuat sesuatu yang menarik .

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida
    Translation Tamat left

    We are going to do a large translation project, which will require translators in many languages. I NEED THREE TRANSLATORS PER EACH LANGUAGE (Translation will be mostly English to "language"). If you see the language that you speak on the list, please email me a short message with your rates and your name, like this: Albanian -- John Doe -- .05 per word SEND TO: Helena@quicktransla...

    $437 (Avg Bid)
    $437 Avg Bida
    4 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    3 bida

    Pembuatan logo dengan keahlian khusus dan ahli memerlukan kemampuan berfikir dan kreatifitas untuk membuatnya

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    1 bida

    ini buku yang bukan untuk di baca

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion Chat discussion

    $80 (Avg Bid)
    $80 Avg Bida
    1 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    Kami butuh segera web developer untuk membuat website company profile dengan design parallax, responsive design, HTML5 (untuk video) dengan beberapa animasi [log masuk untuk melihat URL] sudah ada, yang dibutuhkan adalah membuat design tersebut menjadi website. Referensi untuk website: [log masuk untuk melihat URL] Jadi ketika klik suatu link, muncul page berikutnya di sebelah kanan/kiri. ...

    $149 (Avg Bid)
    $149 Avg Bida
    3 bida
    The Guardian Tamat left

    Iklan kan IKLAN anda disini dan saya akan menyarankan serta memperluaskan kepada seluruh DUNIA MAYA di seluruh dunia.... Saya akan berusaha semampu saya agar anda puas dan saya pun senang. hehe ^^

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida
    Want to update the Map Key 6 hari left
    DISAHKAN

    Want to update the Map key in my existing app

    $55 (Avg Bid)
    $55 Avg Bida
    26 bida

    A CKEditor has a specific tag being replaced properly (see files atteched). I need to replace some more content, but don´t know how to add the code for that. The job is to edit the code under the phrase: "//Code to be edited:" in the file "[log masuk untuk melihat URL]" attached. See files attached.

    $32 (Avg Bid)
    $32 Avg Bida
    14 bida

    Hello I started developing a wp site not being a developer i am running out of time please see [log masuk untuk melihat URL] Basically this is a dating site converted to match real estate buyers and sellers - not males and females! I need a quote to complete the website

    $531 (Avg Bid)
    $531 Avg Bida
    29 bida

    Sports Training Company to be named Entrenched. Would like to have logo reflect being fully vested in the art and science of sports training and then working way out to success

    $46 (Avg Bid)
    $46 Avg Bida
    23 bida

    I have a sample of what I want. needs to have the 2 people drawn as cartoon, photo provided and also needs to have a Weimaraner dog and a horse in the background.

    $84 (Avg Bid)
    $84 Avg Bida
    52 bida

    We are financial startup and looking for creative website development team who can focus on the UX/UI. The look and feel of the website needs to very unique and more toward the financial market. Looking for someone who could create great corporate identity as well (logo, business cards etc). Timeline: Need to complete it in 2 weeks As we are startup, our budget is tight, Please bid exact withi...

    $794 (Avg Bid)
    $794 Avg Bida
    97 bida

    i need a script to draw all object in images like person apple van light

    $143 (Avg Bid)
    $143 Avg Bida
    5 bida

    I need a new web application that have the following features: 1. can read the data from the database and show the list of databases, on clicking on database it should show the tables of the clicked database, then it should have options to sort list, or select specific instant of table to show. 2. it should have option to browse local csv file then it should read the csv file and show it on the di...

    $367 (Avg Bid)
    $367 Avg Bida
    11 bida

    Already working with a design firm that will provide the design and mockups + copy. Need a developer for the website using a Squarespace template. Less than 10 web pages

    $338 (Avg Bid)
    $338 Avg Bida
    10 bida

    Video Description - [log masuk untuk melihat URL] 20sec video my installation is a multisite network with the IMC plugin - [log masuk untuk melihat URL] fix need - a timeline in the right bottom does not work in subsites I get 1.1.70 - [log masuk untuk melihat URL] the timeline appears at right bottom the plugin work in main site- [log masuk untuk melihat URL] but not in subsite - [log masuk untu...

    $161 (Avg Bid)
    $161 Avg Bida
    11 bida

    Need an ionic expert to complete development of an app, around 65% of the app is already done.. The app allows users to find a shared room in some major cities, it shows a list of available rooms, allowing filtering and saving the search, and contact the owners announced in the app. No need to code any backend service, only the frontend Ionic app. The app is not yet released to the Google Play Sto...

    $235 (Avg Bid)
    $235 Avg Bida
    30 bida

    Hi, We are looking to increase the ranking for our google business listing to top 3 position to be visible on the search results under the map snippets. Please bit only if you have achieved this in the past. Note: Only looking for Google business listing SEO experts. Proven experience can only win you this project. Thanks

    $88 (Avg Bid)
    $88 Avg Bida
    22 bida

    here is the way how to develop the new App of the Mr CMS. this first FAQ app tutorial url: [log masuk untuk melihat URL] please download thd [log masuk untuk melihat URL] file in this url.( by clicking the "here") Mr CMS source: [log masuk untuk melihat URL] result UI : [log masuk untuk melihat URL] . As I mentioned, there are MrCMS and Faq App sources. I want only how to add the Fa...

    $18 / hr (Avg Bid)
    $18 / hr Avg Bida
    6 bida

    We are looking for someone to perform an in-person audit at a testing center in Skopje -Macedonia, The Former Republic of Yugoslav This audit is being conducted to assess if the staff on site is following the rules and regulations and are monitoring test takers to ensure there is no cheating going on. For this assignment, you will be going in as a test taker in order to evaluate the staff and c...

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    I want to make my website same as [log masuk untuk melihat URL] . I can pay handsome amount for this project. I need website in 10 to 15 days

    $134 (Avg Bid)
    $134 Avg Bida
    38 bida

    Hi The Ideal Experts, I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

    $41 (Avg Bid)
    $41 Avg Bida
    1 bida

    Hi The Ideal Experts, I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

    $75 (Avg Bid)
    $75 Avg Bida
    1 bida

    This is a Sample Project to help you understand the concept of the work. • You are required to type the exact text from the left box to the blank box at the right. • The size of the text should be 8-10 and theme should be ‘Arial’ or ‘Times New Roman’. • The accuracy level to be maintained is >90%. Payment per page depends on the plan chosen. • The...

    $12 / hr (Avg Bid)
    $12 / hr Avg Bida
    44 bida

    and android app all action will be on live map kind of like uber and admin back end

    $651 (Avg Bid)
    $651 Avg Bida
    72 bida

    analysis using Nvivo for the novel

    $70 (Avg Bid)
    $70 Avg Bida
    2 bida

    I have alot of IoT Devices that sends data that I can see in the Device Explorer. tab Data/Monitor ( see attached file) The device explorer just monitor data from one iot device The task is to create an Azure Function that listen to ALL IoT device. The Azure function needs read and get the received data. ( Just a code-skeleton) I have tried to add a Azure function IoT hub but I get error when t...

    $126 (Avg Bid)
    $126 Avg Bida
    3 bida
    the football ⚽ 6 hari left

    Football is a collective sport between two teams of eleven players around a ball with a spherical shape. The objective of football is to score, that is, put the ball behind the opposing  goal line between the posts and the crossbar. Football, also known as soccer in the United States, is a sport where two teams of eleven players each (ten field players and a goalkeeper) compete. The goal is...

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    5 bida

    Hi, I have 50,000 pdf files in different folders, each PDF file contain 44 pages each page having QR code at Top right hand but 1 first page only QR code in the below top of right hand. Out code: The software needs to verify all 44 pages QR code, if all QR CODE match : PASS or else It show error msg.

    $107 (Avg Bid)
    $107 Avg Bida
    7 bida

    We need to find the right contact people in 31 suppliers across the world. List will be supplied by me. Freelancer must have sales navigator and email verification tools.

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    4 bida