Jamie h database expert neededpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    385,200 jamie h database expert needed tugasan ditemui, harga dalam USD

    Hai Jamie Aleaxander M., saya perhatikan profil anda dan ingin menawarkan projek saya. Kita boleh membincangkan apa-apa perincian melalui sembang.

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida
    SHM EXPERT Tamat left

    jasa urus keimigrasian dan perizinan persuahaan dan jasa broker bisnis

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    15 bida

    Salam Mohammad

    $11 (Avg Bid)
    $11 Avg Bida
    1 bida
    $8 Avg Bida
    1 bida

    Hai encik arif, saya norman dari malaysia. bolehkah kamu buatkan saya 1 Expert advisor berkonsepkan seperti martingle. seperti kita tahu, bila entry posisi martingle, nilai lot kita akan digandakan. apa yang saya mahu buat adalah : 1. main entry adalah BUY 2. apabila harga terus menurun, harga akan digandakan dengan nilai lot buy +1, seperti contoh lot pertama adalah lot 0.01, lot kedua adalah ...

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    1 bida
    shopify expert Tamat left

    setup store..............................

    $144 (Avg Bid)
    $144 Avg Bida
    28 bida

    assalamualaikum, nama saya muhammad azrul bin mohamad ridzuan. saya sedang menjalankan project speed control for three phase induction motor using arduino. saya nak tanya, bolehkan encik menolong saya dalam membuat matlab simulink untuk project ini? saya hanya duduk dia area lumut je, mungkin boleh bertemu

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida
    $8 / hr Avg Bida
    1 bida
    $430 Avg Bida
    3 bida

    Hi Ehsan H.,

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Hi Kifak Sho Akhbrak

    $25 / hr (Avg Bid)
    $25 / hr Avg Bida
    1 bida

    Hi Shirllyana H., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat. Admin Freelance diperlukan Syarat Kelayakkan: - mempunyai computer - mempunyai smart phone ( Elaun Tambahan Rm100/ month bagi hp & computer barang diatas) Tugasan: - Mengumpulkan Database dari [log masuk untuk melihat URL] (setiap hari perlu dapatkan 5 new listing direct ow...

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    halo, ini bukan proyek melainkan saya hanya ingin berkenalan, boleh kan?

    $1 / hr (Avg Bid)
    $1 / hr Avg Bida
    1 bida

    Hai Delowar84, saya tertarik dengan profil anda dan ingin tawarkan anda projek saya. Kita boleh berbincang mengenai butirannya menerusi sembang.

    $40 (Avg Bid)
    $40 Avg Bida
    1 bida

    Hi Sheikh Moham Imran H., module 8 milestone

    $1944 (Avg Bid)
    $1944 Avg Bida
    1 bida

    I want a web page to present products, all the information on this website visit the site and send me a message thank you [log masuk untuk melihat URL]

    $2229 (Avg Bid)
    $2229 Avg Bida
    22 bida

    Website regarding Gambling/Casino online, Target GEO Malaysia only [Removed by Freelancer.com Admin for offsiting - please see Section 13 of our Terms and Conditions]

    $2383 (Avg Bid)
    $2383 Avg Bida
    28 bida

    Tujuan: Supaya website saya muncul di halaman pertama di Google Search

    $57 (Avg Bid)
    $57 Avg Bida
    18 bida

    salam bang. sy student final year kat unikl iprom. boleh x tlg buat pasal Number plate recognition guna raspberry pi. apa2 ws sy bang 0165778157

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida
    $8 Avg Bida
    1 bida

    Hi montaha007, Saya nak ebook berkaitan masalah resdung. Tajuk ebook "3 rahsia kurang masalah resdung dalam masa 5 hari". Maklumat lanjut kita bincang melalui chat.

    $24 - $24
    $24 - $24
    0 bida

    Hai Muhammad H., saya melihat profil Anda dan ingin menawarkan proyek saya kepada saya. Kita dapat mendiskusikan rincian apapun tentang obrolan.

    $1 / hr (Avg Bid)
    $1 / hr Avg Bida
    1 bida
    shopify expert Tamat left

    setup

    $125 (Avg Bid)
    $125 Avg Bida
    18 bida
    matlab expert Tamat left

    matlab task

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    13 bida

    indian oil pump sheet

    $89 (Avg Bid)
    $89 Avg Bida
    11 bida

    Modern minimalist kitchen. 3d model dah dibina, hanya memerlukan bantuan untuk apply materials+lighting then render. Memerlukan 3d images dengan segera

    $129 (Avg Bid)
    $129 Avg Bida
    22 bida

    Memerlukan satu format Excel untuk industry katering dimana recepies & senarai harga barang barang telah di daftar & boleh di tukar. Pengguna hanya perlu mengisi jumlah pelangan & menu pilihan termasuk inventory semasa untuk mengetahui banyak mana barang mentah perlu diorder. Hanya untuk Malaysian

    $387 (Avg Bid)
    $387 Avg Bida
    14 bida

    Saat ini, kami memiliki produk berupa aplikasi website ( online store ) dengan konsep baru : SP3 ( System, Product , Packaging, Post ) artinya : 1. kami mempersiapkan sistem dari profile sampai dengan pembayaran 2. kami mempersiapkan puluhan ribu produk dari puluhan kategori yang siap untuk dijual 3. kami mempersiapkan operasional mulai dari call center, pengemasan barang, stok barang sampai de...

    $55833 (Avg Bid)
    $55833 Avg Bida
    1 bida

    abe chutiye, xxx cam model m bid dal ra h tu. Bada hi kaiya h tu to. Hijra h kya?

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    Write a trade copier for MT4, able to copy trade from demo to real, same broker, runs on VPS

    $358 (Avg Bid)
    $358 Avg Bida
    3 bida

    Saya membutuhkan freelance seorang/team Magento Developer Pekerjaan meliputi: Setup Magento, pemasangan template yg dibeli dari pihak ke3, penyesuaian bahasa dll, penggunaan 2 currency, perubahan layout product image, pemindahan/convert data lama ke baru. Penyesuaian tidak boleh merubah core hanya di module. Estimasi besarnya biaya belum ditentukan menunggu min 3 proposal masuk. Estimasi lam...

    $771 (Avg Bid)
    $771 Avg Bida
    4 bida

    Saya membutuhkan freelance seorang/team Magento Developer Pekerjaan meliputi: Setup Magento, pemasangan template yg dibeli dari pihak ke3, penyesuaian bahasa dll, penggunaan 2 currency, perubahan layout product image, pemindahan/convert data lama ke baru. Penyesuaian tidak boleh merubah core hanya di module. Estimasi besarnya biaya belum ditentukan menunggu min 3 proposal masuk. Estimasi lam...

    $7 - $20
    $7 - $20
    0 bida

    Saya ingin membuat aplikasi Financial Accounting. Saya perlu orang yang sudah terbiasa membuat aplikasi Financial Accounting. Yang menjadi tujuan utama saya adalah kecepatan untuk menghasilkan laporan2 dan fleksibilitas untuk Master Data Chart of Account dalam arti panjang dari Chart of Account bisa dinamis tanpa perlu merubah coding program. Yang saya perlukan adalah : 1. Desain database unt...

    $186 (Avg Bid)
    $186 Avg Bida
    1 bida

    djjdagfihasbihfgds9ybfsigf asifiashfhicxaolcvxjzpcsufsgFOCJZBKJCBXUSHIGHGHFGBHGHXHGXHGXGGXGUVSV SIGFDYGY98FG9Y8GF8YASGHIF HSGFY9GSU9YF IFHAGF9D Sf9osfv9yosgf0uo

    $136 - $136
    $136 - $136
    0 bida

    [log masuk untuk melihat URL]

    $725 (Avg Bid)
    $725 Avg Bida
    3 bida

    Membangun sebuah aplikasi desktop Client Server Surat Pertanggung Jawaban dengan rincian pekerjaan : 1. Analisis Data Alur Akuntansi Surat pertanggung Jawaban yang terdiri dari : a. Kuitansi (Belanja Langsung, Belanja Barang dan Jasa, Belanja Modal) b. Kode Rekening c. BKU (Buku Kas Umum) d. Laporan Realisasi e. Nota Pencairan Dana (NPD) f. Rincian Objek g. SPPD...

    $3296 (Avg Bid)
    $3296 Avg Bida
    3 bida

    nouihuohn uhoh ohohiohiohj ohoh ohoih ohioh oih oh ohiohiohu guiguiguig huogiug uigoughuoghh h 'hihi hihihijhi jij

    $150 - $150
    $150 - $150
    0 bida

    ygfjkgbv ,khv jhbkj hni hbanbso h absjkbjkmgbukghmabsn jba sjbmnbkhnmbkahmnbjkgbkghb nsbha k hbjkambjlk h mnbh lih mnbkgh sbmn jhmbajks ak mabshbm,ab kyh aksh,a,. sham,bs uh,a,msb habm,hsb

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Requirement / Feature: - bisa memproses data satellite dan GPRS data - merubah data input tersebut ke beberapa format output antara lain: * database ( inject data ke database lokal atau remote ) * HTTP POST ( json format ) * CSV via FTP upload * Telnet

    $223 (Avg Bid)
    $223 Avg Bida
    1 bida