Java full stack developer skill setpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    319,207 java full stack developer skill set tugasan ditemui, harga dalam USD

    Saya Ahli di bahasa pemrograman java ,php,c#,matlab,phyton, web programming codeigniter (mengutamakan erp) dan machine learning

    $495 (Avg Bid)
    $495 Avg Bida
    26 bida

    membuat menu utama desktop dengan menggunakan java

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    2 bida
    RMI for system Tamat left

    System that needs RMI Java - design

    $141 (Avg Bid)
    $141 Avg Bida
    11 bida

    Saya memerlukan beberapa keping gambar pengantin yang boleh dijadikan bahan pemasaran untuk produk saya. Produk saya lebih kepada kraf gambar pada [log masuk untuk melihat URL] pelanggan saya adalah kepada mereka yang telah lama berkahwin dan yang bakal berkahwin. Kepada fotografer juga boleh menggunakan data pelanggan lama untuk di buat kerja-kerja upsell.

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    5 bida

    Saya memerlukan beberapa keping gambar pengantin yang boleh dijadikan bahan pemasaran untuk produk saya. Produk saya lebih kepada kraf gambar pada [log masuk untuk melihat URL] pelanggan saya adalah kepada mereka yang telah lama berkahwin dan yang bakal berkahwin. Kepada fotografer juga boleh menggunakan data pelanggan lama untuk di buat kerja-kerja upsell.

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    1 bida

    Saya memerlukan beberapa keping gambar pengantin yang boleh dijadikan bahan pemasaran untuk produk saya. Produk saya lebih kepada kraf gambar pada [log masuk untuk melihat URL] pelanggan saya adalah kepada mereka yang telah lama berkahwin dan yang bakal berkahwin. Kepada fotografer juga boleh menggunakan data pelanggan lama untuk di buat kerja-kerja upsell.

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    2 bida

    Linux Java Ingin buat website

    $540 (Avg Bid)
    $540 Avg Bida
    2 bida

    saya ingin diajarkan menggunakan telegram api menggunakan java

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    Mencari developer Angular 2/4 (bukan angularjs).

    $869 (Avg Bid)
    $869 Avg Bida
    9 bida

    Windows Java Mencari kesibukan di sela waktu luang, sekalian menambah pemasukan.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    2 bida
    trowmacker Tamat left

    mempunya skill dalam manufacturing.

    $13 / hr (Avg Bid)
    $13 / hr Avg Bida
    2 bida
    Design project Tamat left

    Kepuasan costumer adalah tujuan saya, kerja sama yang baik akan mengahasilkan karya yang baik pula. Pengalaman lah yang membentuk seorang designer yang cerdas. Skill: Hand Drawing (sketsa) Adobe Illustrator (ai) Indesign (id) Photoshop (ps) Design Process (proses desain) : - Sketsa - Acc/asistensi 1,2,3 - Finishing

    $350 (Avg Bid)
    $350 Avg Bida
    2 bida

    ...musik, browsing internet, touring, hiking dan [log masuk untuk melihat URL] INFORMAL2008 Two Days Workshop, Making Effective Corporate Media (SPP Jakarta)2007 Two Days Workshop, Writing Skill for Managers & Executives Sekolah Penulis Pembelajar (SPP Jakarta)2006 Diklat Jurnalisme Sadar Konflik Aliansi Jurnalis Independen (AJI Jakarta)1997 Diklat Jurnalistik Tingka...

    $1500 (Avg Bid)
    $1500 Avg Bida
    1 bida

    Microsite dengan spesifikasi sebagai berikut: 1. Responsive Website 2. Menggunakan LAMP Stack 3. Menggunakan Code Igniter sebagai framework 4. Terintegrasi dengan Facebook Login 5. Menggambil gambar-gambar dari Instagram mengguanakan hashtag 6. Menggunakan GIT sebagai versioning.

    $13 (Avg Bid)
    $13 Avg Bida
    1 bida

    Bagi yang jagoan di front-end dan termasuk koder kekinian, ada kesempatan kerja nih: Speksifikasi Umum Git Test-Driven Development Server stack bersistem-operasi Linux/*BSD RESTful API Bisa bekerja secara remote ----------- Spesifikasi Khusus Javascript per ES5 HTML5 dan API terkaitnya CSS3 AngularJS >= 1.4 (is a MUST) jQuery ------------

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    ...po-chelovecheski. Ih programmeram nado ruki pootryvat'... U menja est' programma na C++, kotoraja byla perepisana iz koda na Java. Obe programmy rabotajut, no versija na C++ ne vsegda vydaet takie zhe rezul'taty, chto i versija na Java, i k tomu zhe rabotaet neskol'ko medlenno. Nuzhno ispravit' kod C++ tak, chtoby obe versii vydavali identichnye rezu...

    $117 (Avg Bid)
    $117 Avg Bida
    4 bida

    Kami mencari developer dengan skill sbb: - Menguasai Apache SOLR dan plugin management - Menguasai MariaDB dan MySql - Menguasai program PHP, HTML dan Ajax

    $525 - $1050
    $525 - $1050
    0 bida

    Freelance Software Engineer / System Programmer • Pendidikan S1 Teknik Informatika/Teknik Komputer • Memiliki kemampuan dengan menggunakan PHP, HTML, Java Script • Memiliki kemampuan menggunakan web server berbasis Apache dan xampp • Memiliki data analisis yang tinggi menerjemahkan proses bisnis menjadi script Programming • Result-oriented

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida
    Public Health Tamat left

    Halo nama saya Kornelius Langga Son, SKM. Saat ini saya bekerja di bidang sosial khususnya bekerja bagi remaja yang kehilangan pengasuhan, saya ingin menambah pengh...Langga Son, SKM. Saat ini saya bekerja di bidang sosial khususnya bekerja bagi remaja yang kehilangan pengasuhan, saya ingin menambah penghasilan saya dan saya ingin menambah skill saya.

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Untuk membantu Sistem Informasi pembayaran apapun

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    saya ingin anda membuat EA Martingale untuk saya dalam bentuk mq4. EA nya akan mempunyai parameter yg bisa saya ubah. parameter yg di maksud seperti: jumlah step, jarak anaqtara step, close pip. saya akan berikan lebih detail bila anda setuju.

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    saya ingin anda membuat EA Martingale untuk saya dalam bentuk mq4. EA nya akan mempunyai parameter yg bisa saya ubah. parameter yg di maksud seperti: jumlah step, jarak anaqtara step, close pip. saya akan berikan lebih detail bila anda setuju.

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    membuat aplikasi dekstop, seperti penjualan dengan java

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    8 bida

    Membuat atau membangun suatu situs dengan CSS design. Saya membuatnya berdasarkan Skill atau kemampuan saya. Saya sendiri adalah anak pelajar SMK di wilayah Jawa Tengah. Dan walaupun saya tidak semahir yang anda kira, paling tidak saya mempunyai keinginan yang kuat dan kediplinan yang cukup untuk belajar.

    $10 - $30
    $10 - $30
    0 bida

    saya mempunyai skill di bisang menulis. banyak sekali hal-hal yang inspiratif yang menarik yang bisa dijadikan sebuah tulisan. artikel yang saya maksudkan bukan hanya artikel formal akan tetapi juga ada non formal. seperti yang kita ketahui semua pembaca memiliki minat yang berbeda-beda, ada yang suka memba artikel dengan bahasa formal ataupun juga

    $175 - $525
    $175 - $525
    0 bida

    ERP, Bikin auction online, dll Jika tertarik sms/telp 08119403563 (Hendrik) Sertakan gaji yang dikehendaki !

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    saya masih dalam tahap belajar mengembangkan ilmu dalam membuat perangkat lunak dan situs WE...dalam membuat perangkat lunak dan situs WEB, jika ada pekerjaan yang cocok untuk saya dan anda mau membayar saya, saya akan dengan senang hati menerimanya, ada beberapa skill yang saya kuasai : PHP, CSS, HTML, Website design, Graphic Design, VB.net, SQL

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    2 bida

    Plant Inventory Management System and SCADA System Scope Plant Inventory : 1. Mampu membuat Bussiness Process Model 2. Mengaplikasikan BPM ke Java/XML dan mengintegrasikan ke SAP system 3. Menguasai Database Server, SQL/Oracle 4. Menguasai Network LAN/WAN, Client+Server, Hardware Scope SCADA System : 1. Menguasai SCADA Programming, Prefered is

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    4 bida

    Oom derry, saya lihat punya skill di Oracle sama PeopleSoft. Itu kan ERP ya?! Nah, saya kebetulan ingin mengimplementasikan OpenERP di perusahaan teman. Tapi nggak bisa bayar banyak nih. Saya kembaliin aja uang hadiahnya hehehehe. Mau nggak oom? Ya awalan saja sih oom, nanti kalo kita udah lebih deal lagi, kita bicara offline aja hehehe. Ok? Please

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    1 bida

    saya ingin membuat web api dengan menggunakan java untuk sinkronisasi data antara database mysql dengan mobile apps

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    4 bida

    Saya ingin Terjun ke bidang product and services, dgn hal ini saya sudah memulai untuk menjual product saya yaitu luxury bedding set. Berhubung baru buka dan tidak banyak orang yg tau brand image,produk saya apa, dan dimana. saya ingin meminta agar mempromosikan nama toko dan produk saya ke masyarakat seperti jak ut, jak sel, jak bar, dll. Target

    $268 (Avg Bid)
    $268 Avg Bida
    1 bida

    We want a developer who is an expert in Infusionsoft API, if you don't have this skill and prove to us that you are an expert in this, then kindly don't apply. Start your reply with I am expert in Infusionsoft, otherwise, you will not be considered.

    $7 / hr (Avg Bid)
    $7 / hr Avg Bida
    3 bida

    Hello, We are looking for a PHP developer who can create a registration page, status tab and one software link to be added to the form. Thanks & Regards, Philip

    $124 (Avg Bid)
    $124 Avg Bida
    31 bida

    Available to start now. Freelance and remote work is acceptable. Office available in Lisbon area. Preferably available to meet in person few times in Lisbon area (other areas can be arrange). Small project for an mobile App with potencial to growth. Small, familiar ambient in the company. Able to create and design Android mobile apps.

    $25 / hr (Avg Bid)
    $25 / hr Avg Bida
    5 bida

    I want to make full animation for a villa It's a 4 floors villa -animation from outside the villa then you enter from the entrance and get into every apartment in this villa then the plasa and the garage

    $444 (Avg Bid)
    $444 Avg Bida
    13 bida

    Hello Freelancer, I am looking for a developer that has experience in Go to increase the workflow / speed of a pre-existing program (with a nice code base), and add an additional feature. Please message me if you think that you're capable of doing this. Currently, the program runs at a relatively slow rate in comparison to what I would like to achieve

    $493 (Avg Bid)
    $493 Avg Bida
    8 bida

    I have built 60% of my e-commerce website (made in PHP database used is mysql) and some java or javascript plugins are required to complete the whole website. These are the topics that are needed to be worked on: 1. Adding, Updating, deleting, manipulating products in cart. 2. Make user reviews and display ratings on each product 3. Filter products

    $120 (Avg Bid)
    $120 Avg Bida
    6 bida

    We want a developer who is an expert in Shopify API, if you don't have this skill and prove to us that you are an expert in this, then kindly don't apply. Please start you application with "I am a Shopify Expert" otherwise I will not read it.

    $7 / hr (Avg Bid)
    $7 / hr Avg Bida
    25 bida
    Set up the files on server 6 hari left
    DISAHKAN

    Looking for an expert who have experience in setup the file on server . I have all the source code and files only need to make it live. Website Frontend - ionic, Backend - Laravel.

    $63 (Avg Bid)
    $63 Avg Bida
    14 bida

    i would like to setup a razorpay payment gateway in an existing MERN stack web application as soon as possible. All the payment gateway initial costs have been paid. i can povide you the details before the starting of the work

    $121 (Avg Bid)
    $121 Avg Bida
    5 bida
    Seat orientation 6 hari left

    Design some seat orientation in PHP for the website and in java for app website or app is already done but seat orientation pending so anyone interested please contact this advertisement is only for Indian people

    $13 (Avg Bid)
    $13 Avg Bida
    1 bida

    Need to write some scripts for a website and clarify few doubts as well

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    11 bida
    Block Chain Developer* 6 hari left
    DISAHKAN

    Good day, I am looking for a blockchain developer to help us on a project. We want to develop a website with many functionalities however we need to develop some APIs that require knowledge in the blockchain

    $482 (Avg Bid)
    $482 Avg Bida
    13 bida

    Hey, I recently started streaming and im not so good with design personally so i need some help to setup my profile and design a main logo for me to use, it should be gaming related logo with my nickname on it.

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    60 bida
    www.tek-el.ru 6 hari left

    Компания ТЭК ищет Python Middle Developer в собственный интернет-магазин [log masuk untuk melihat URL] Проект действующий, требуется развитие. Ищем разработчика (1-2 человека) для выполнения задач от небольших (2-3 часа работы) до средних (10-20 часов работы) по отдельным ТЗ. Stack: Python 2.7, Django 1.8, PostgreSQL 9.4, Sphinx 2.2, Nginx, uWSGI, memcached, redis

    $18 / hr (Avg Bid)
    $18 / hr Avg Bida
    4 bida

    ...application will be rejected) I am a full-time internet marketer. That means if you can win this project, then you have a good chance to get a long-term job. Your starting salary will be less than 250 bucks per month. But, if you can improve your skill and achieve my trust, then I am flexible to increase the wage. Skill Require: **Competent English, verbal

    $164 (Avg Bid)
    $164 Avg Bida
    16 bida
    smiling robot 6 hari left

    I am developing a smiling robot who can speak in many languages. So I need those who have skill like this; 1. Native Russian, Spanish, Portuguese and French speaker. 2. Fluently English Speaker 3. little knowledge about computer That's all. Thanks.

    $227 (Avg Bid)
    $227 Avg Bida
    8 bida

    ...Agile development S/W Engineering team with a strength of 50+ full-time S/W Engineers and I need to augment this team with 5 SSE's that possess JAVA Spring development experience. Strong understanding of GIT, BitBucket, Visual Studio Core or Eclipse, Angular/JS (if you are a FE Developer), MicroService knowledge, REST Web Services and API development

    $74271 (Avg Bid)
    $74271 Avg Bida
    29 bida

    I am looking for ...content of a website from English to Spanish. I need someone with absolute fluency in BOTH English and Spanish. Please get in touch with a cover letter highlighting your skill-set, why this job is of interest to you and what previous experience you have. Experience in Packaging & Lamination films manufacturing industry is a plus.

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    9 bida