Job offer french italian englishpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    271,522 job offer french italian english tugasan ditemui, harga dalam USD

    Tulis artikel dalam bahasa melayu dan English, untuk permainan telefon online

    $11 / hr (Avg Bid)
    $11 / hr Avg Bida
    13 bida

    Hi, Saya akan membuka satu blog mengenai Blockchain, Bitcoin dan Cryptocurrencies Projek ini akan saya berikan kepada yang bersedia untuk melakukan translate 5 - 10 artikel per hari dari English ke Indonesia ( bukan dari google translate ) Per artikel terdiri dari 300 - 1000 kata Untuk projek ini hanya dikhususkan bagi yang ingin long term jadi partner kami Projek ini kami akan berikan...

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    35 bida
    part time job Tamat left

    [log masuk untuk melihat URL] server [log masuk untuk melihat URL] barang lewat media sosial [log masuk untuk melihat URL] barang [log masuk untuk melihat URL] atau rakit komputerkomputer [log masuk untuk melihat URL] tidak terlalu berat

    $186 (Avg Bid)
    $186 Avg Bida
    8 bida
    Design a Logo Tamat left

    Italian Zamalkawy 20

    $400 (Avg Bid)
    $400 Avg Bida
    13 bida

    Kerja ini di perlukan untuk terjemahkan dari Bahasa English kepada Bahasa Malaysia

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    6 bida

    kerja ini di perlukan traslation english to malay

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    3 bida
    i need a job Tamat left

    saya membutuhkan pekerjaan yang sangat mudah, barangkali bapa sedia membantu saya. saja jaanji akan bekerja dengan sangat baik

    $150 - $150
    $150 - $150
    0 bida

    data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data miningdata mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining

    $43 (Avg Bid)
    $43 Avg Bida
    1 bida

    es - Spanish nl - Dutch pt - Portuguese cs - Czech de - German fr - French it - Italian hu - Hungarian no - Norwegian - pl - Polish - sv - Swedish - tr - Turkish - el - Greek ar - Arabic hi - Hindi vi - Vietnamese sr - Serbian iw - Hebrew ko - Korean zh - Chinese

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    17 bida

    sorry. jgn accept offer ni. ni bukan offer. err..sy baru lagi dlm freelancer ni. saya x tau mcm mne nk mng bid. pun x faham sgt mcm mne nak bid. saya tau apa yang saya mintak ni tak masuk akal tapi saya x tau nak mintak tolong ngn sapa. tolong ajar saya. sari_eyza92@[log masuk untuk melihat URL] 017-7918098

    $8 - $24
    $8 - $24
    0 bida

    sorry. jgn accept offer ni. ni bukan offer. err..sy baru lagi dlm freelancer ni. saya x tau mcm mne nk mng bid. pun x faham sgt mcm mne nak bid. saya tau apa yang saya mintak ni tak masuk akal tapi saya x tau nak mintak tolong ngn sapa. tolong ajar saya. sari_eyza92@[log masuk untuk melihat URL] 017-7918098

    $8 (Avg Bid)
    $8 Avg Bida
    1 bida

    Mungkin saya bukan yang terbaik, tapi saya mungkin adalah yang anda butuhkan. Ini bukan soal tinggi besarnya gaji, tapi ini adalah intuisi.

    $25 - $50 / hr
    $25 - $50 / hr
    0 bida
    Need a Job! Tamat left

    Mungkin saya bukan yang terbaik, tapi saya mungkin adalah yang anda butuhkan. Ini bukan soal tinggi besarnya gaji, tapi ini adalah intuisi.

    $25 / hr (Avg Bid)
    $25 / hr Avg Bida
    1 bida
    Translation Tamat left

    We are going to do a large translation project, which will require translators in many languages. I NEED THREE TRANSLATORS PER EACH LANGUAGE (Translation will be mostly English to "language"). If you see the language that you speak on the list, please email me a short message with your rates and your name, like this: Albanian -- John Doe -- .05 per word SEND TO: Helena@quicktransla...

    $437 (Avg Bid)
    $437 Avg Bida
    4 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $8 - $15 / hr
    $8 - $15 / hr
    0 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $8 / hr (Avg Bid)
    $8 / hr Avg Bida
    1 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $2 - $8 / hr
    $2 - $8 / hr
    0 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    1 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]...

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    4 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]...

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    saya ingin menulis artikel tentang apapun , dan saya akan melakukan dengan seluruh kemampuan dan pengetahuan saya, tujuan saya hanya ingin mencari pekerjaan di freelance ini dan mendapat penghasilan berapapun itu, untuk membantu membayar kuliah saya di sini

    $10 - $10
    $10 - $10
    0 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    Hello,nnI want my site [log masuk untuk melihat URL] has the following position in Google.co.idnn- jual tanah -> [log masuk untuk melihat URL] position 1 or 2n- tanah dijual -> [log masuk untuk melihat URL] position 1 or 2n- pasang iklan jual tanah -> www.jualsewatanah.com/pasang-iklan/‎ position 1 or 2nnThanks.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    This job is URGENT and freelancer MUST be available to do the job within few hours of accepting the job, MUST be completed by end of business day today. • Add intro and outdo video • Add caption .srt file • Edit first few seconds after the 37 prompt start at 5 seconds • Align the audio file with the video and replace the main audio file with the microphone audio file • Che...

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    5 bida

    I have two powerpoint files with English text that I need translated into Spanish/Portuguese/Russian/Ukrainian/Romanian/Moldavian. Text should ideally fit into screen as the English version does.

    $374 (Avg Bid)
    $374 Avg Bida
    6 bida

    Need a native and fluent Canadian French transcriber for our long term [log masuk untuk melihat URL] only native bidder who knows about srt or time code [log masuk untuk melihat URL] bid with your best price for every 60 minutes video.

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida

    Polish to English video translation About 2 hours of video to be translated from Polish to English

    $268 (Avg Bid)
    $268 Avg Bida
    22 bida

    we are looking for content writers to write itineraries and articles for a new travel company working in Egypt. the content is English, french and Italian. we prefer the native speakers of these languages and we prefer those who had an experience about tourism and history good researchers are needed to find the appropriate Keywords for the Itineraries and articles

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    15 bida

    Hello, I need a professional English to Spanish translator to translate a highly technical engineering (construction-related) document. I have approximately 23,000 words and I'd need it completed by September 3, with daily submissions. You may be required to complete a short sample before being hired and you will have to sign an NDA. I am looking to pay between 2 and 3.5 cents a word for thi...

    $173 (Avg Bid)
    $173 Avg Bida
    13 bida

    We are searching to translate our website from English to Russian word count: around 10,249 Attached one of our site pages to be translated as translation sample

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    17 bida

    I'm looking for someone to help me translate a mobile game I'm developing from English to Portuguese. The content of our project is a set of MS Excel files containing UI labels, artwork texts, names & descriptions of in-game contents. estimated 1542 words in English. There will be similar works in the future (about 1000 words at a time). The freelancer must be native speaker of th...

    $16 / hr (Avg Bid)
    $16 / hr Avg Bida
    10 bida

    I need a transltion of 300 words from English to Polish for the website. Topic is Payment systems.

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    18 bida
    French translator needed 6 hari left
    DISAHKAN

    I would like to have copy editing in French and English for all email correspondence for a duration of approximately 10 months out if the year. I would like it to be quick, as most emails are time-sensitive. I send approximately 10-15 emails per day. No large documents to correct.

    $14 (Avg Bid)
    $14 Avg Bida
    5 bida
    data entry job 6 hari left
    DISAHKAN

    I need you to fill in a spreadsheet with data.

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    45 bida

    I would like a simple but attractive and classy at the same time so I may attract young and older students

    $23 (Avg Bid)
    $23 Avg Bida
    23 bida
    English to Malay 6 hari left

    I am looking for a individual freelancer with sound knowledge of English and Malay. Google translation is not acceptable. Documentary with high level of emphasis on quality . Sample documentation will be required . 30 days for 90000 words after assigning the project.

    $843 (Avg Bid)
    $843 Avg Bida
    19 bida

    Hello, I am looking for someone that can translate from English to Spanish and need the following skill: -Familiar with digital marketing keywords and social media -can integrate some graphic design for illustrations please send me some previous work you have done in the past so I can send you the EBOOK (it's about Instagram growth ) If the job is done correctly possible for hiring a par...

    $16 / hr (Avg Bid)
    $16 / hr Avg Bida
    9 bida
    17. Points Job. -- 2 6 hari left
    DISAHKAN

    I need my website re-configured.

    $511 (Avg Bid)
    $511 Avg Bida
    24 bida
    Internet research -- 2 6 hari left
    DISAHKAN

    We require research into the use of durum wheat for breads and fresh pasta in Italy . We want articles about the production of 100% whole wheat flour from durum wheat in Italy .Plus we want recipes on fresh pasta and breads made exclusively from durum flour and not a blend of other flours. We want to receive the information in PDF for in English and expect you to use google translate the Italian o...

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    4 bida

    Translate pages of introduction to an orphanage. Looking for a fluent Spanish English bi-lingual writer/translator. Actual text will be provided in Spanish.

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    23 bida

    2 english pages need to be checked before publishinge

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    33 bida

    I'm in need of guys who have good English experience. If you have Javascript experience, it would be a great plus. - New freelancers are welcome. - This job is not for Africans and Arabian and Chinese. I've hired lots of guys from these locations already. Sorry for this. - You should be available for video call. Thank you.

    $138 (Avg Bid)
    $138 Avg Bida
    9 bida

    hello, Spanish to English translation need deliver it the next morning, so I am looking for translators if you can work on my project today and send back tonight please apply for my job, thanks.

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    20 bida

    Hi. We are Looking for a Rus to Eng translator for articles translation. It's a long-term job so we hope you will become familiar with the slang. :) It's a bit techy articles. Cheers.

    $55 (Avg Bid)
    $55 Avg Bida
    13 bida

    Freelancers who live in US for at least 3 years are welcome. I need a translation of daily Mandarin conversation which has less than 500 words. There aren't any technical words and it takes less than 2 hours. In addition, you will get paid more than $100 monthly in the future as many similar jobs coming. Regards

    $83 (Avg Bid)
    $83 Avg Bida
    12 bida

    Hello! I have an Italian documents need to be translated into perfect English. Only professional human translation is accepted. please indicate your rate per 1000 words in your bid.

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    6 bida

    Its a official letter, some parts are already done in german, you should check it, the rest is in english, so please translate that also into german.

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    37 bida

    hello we need this translation within 6 hours it's a text from english to georgian language

    $11 (Avg Bid)
    $11 Avg Bida
    6 bida
    traduction01 6 hari left

    translation from english to french

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    28 bida