Job offer translation english italian germanypekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    301,352 job offer translation english italian germany tugasan ditemui, harga dalam USD
    $20 Avg Bida
    1 bida

    malayalam to tamil , kanada, telegu , hindi.

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    23 bida
    $10 / hr Avg Bida
    1 bida

    ...membuka satu blog mengenai Blockchain, Bitcoin dan Cryptocurrencies Projek ini akan saya berikan kepada yang bersedia untuk melakukan translate 5 - 10 artikel per hari dari English ke Indonesia ( bukan dari google translate ) Per artikel terdiri dari 300 - 1000 kata Untuk projek ini hanya dikhususkan bagi yang ingin long term jadi partner kami Projek

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    35 bida

    I need a translation. Translate secara tertulis atau dengarkan suatu percakapan.

    $1500 (Avg Bid)
    $1500 Avg Bida
    2 bida
    part time job Tamat left

    [log masuk untuk melihat URL] server [log masuk untuk melihat URL] barang lewat media sosial [log masuk untuk melihat URL] barang [log masuk untuk melihat URL] atau rakit komputerkomputer [log masuk untuk melihat URL] tidak terlalu berat

    $186 (Avg Bid)
    $186 Avg Bida
    8 bida

    I need a translation. Nama saya Mega Oktavia Sari dan saya bisa membantu perkejaan ada dengan sebaik-baiknya

    $555 (Avg Bid)
    $555 Avg Bida
    1 bida
    Design a Logo Tamat left

    Italian Zamalkawy 20

    $400 (Avg Bid)
    $400 Avg Bida
    13 bida

    Kerja ini di perlukan untuk terjemahkan dari Bahasa English kepada Bahasa Malaysia

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    6 bida

    kerja ini di perlukan traslation english to malay

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    3 bida
    i need a job Tamat left

    saya membutuhkan pekerjaan yang sangat mudah, barangkali bapa sedia membantu saya. saja jaanji akan bekerja dengan sangat baik

    $150 - $150
    $150 - $150
    0 bida

    data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data miningdata mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining

    $43 (Avg Bid)
    $43 Avg Bida
    1 bida

    Mampu menjadi translator untuk menerjemahkan dokumen ringan, movie subtitle, email translation. Mampu mengerjakan legal research, membuat kontrak/perjanjian khususnya perjanjian kredit dan jual beli

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    3 bida

    es - Spanish nl - Dutch pt - Portuguese cs - Czech de - German fr - French it - Italian hu - Hungarian no - Norwegian - pl - Polish - sv - Swedish - tr - Turkish - el - Greek ar - Arabic hi - Hindi vi - Vietnamese sr - Serbian iw - Hebrew ko - Korean zh - Chinese

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    17 bida

    sorry. jgn accept offer ni. ni bukan offer. err..sy baru lagi dlm freelancer ni. saya x tau mcm mne nk mng bid. pun x faham sgt mcm mne nak bid. saya tau apa yang saya mintak ni tak masuk akal tapi saya x tau nak mintak tolong ngn sapa. tolong ajar saya. sari_eyza92@[log masuk untuk melihat URL] 017-7918098

    $8 - $24
    $8 - $24
    0 bida

    sorry. jgn accept offer ni. ni bukan offer. err..sy baru lagi dlm freelancer ni. saya x tau mcm mne nk mng bid. pun x faham sgt mcm mne nak bid. saya tau apa yang saya mintak ni tak masuk akal tapi saya x tau nak mintak tolong ngn sapa. tolong ajar saya. sari_eyza92@[log masuk untuk melihat URL] 017-7918098

    $8 (Avg Bid)
    $8 Avg Bida
    1 bida

    Mungkin saya bukan yang terbaik, tapi saya mungkin adalah yang anda butuhkan. Ini bukan soal tinggi besarnya gaji, tapi ini adalah intuisi.

    $25 - $50 / hr
    $25 - $50 / hr
    0 bida
    Need a Job! Tamat left

    Mungkin saya bukan yang terbaik, tapi saya mungkin adalah yang anda butuhkan. Ini bukan soal tinggi besarnya gaji, tapi ini adalah intuisi.

    $25 / hr (Avg Bid)
    $25 / hr Avg Bida
    1 bida
    Translation Tamat left

    We are going to do a large translation project, which will require translators in many languages. I NEED THREE TRANSLATORS PER EACH LANGUAGE (Translation will be mostly English to "language"). If you see the language that you speak on the list, please email me a short message with your rates and your name, like this: Albanian -- John Doe -- .05

    $437 (Avg Bid)
    $437 Avg Bida
    4 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $8 - $15 / hr
    $8 - $15 / hr
    0 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $8 / hr (Avg Bid)
    $8 / hr Avg Bida
    1 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $2 - $8 / hr
    $2 - $8 / hr
    0 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    1 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] 10.Italian [log masuk untuk melihat URL] 12. ...

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    4 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] 10.Italian [log masuk untuk melihat URL] 12. ...

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    saya ingin menulis artikel tentang apapun , dan saya akan melakukan dengan seluruh kemampuan dan pengetahuan saya, tujuan saya hanya ingin mencari pekerjaan di freelance ini dan mendapat penghasilan berapapun itu, untuk membantu membayar kuliah saya di sini

    $10 - $10
    $10 - $10
    0 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida
    facebook likes Tamat left

    ... 8-investigate Website: [log masuk untuk melihat URL] Facebook page: [log masuk untuk melihat URL] Target Countries: France, Spain, Sweden, Norway, Germany, Finland, Poland, Italy, United Kingdom, Greece, Bulgaria, Iceland, Hungary, Portugal, Ireland, Austria, Czech Republic, Republic of Ireland, Lithuania, Latvia, Estonia, Denmark

    $200 (Avg Bid)
    $200 Avg Bida
    1 bida

    Hello,nnI want my site [log masuk untuk melihat URL] has the following position in Google.co.idnn- jual tanah -> [log masuk untuk melihat URL] position 1 or 2n- tanah dijual -> [log masuk untuk melihat URL] position 1 or 2n- pasang iklan jual tanah -> www.jualsewatanah.com/pasang-iklan/‎ position 1 or 2nnThanks.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    We have 5 pages text. Need to translate it into English within 50 hours.

    $8 - $15 / hr
    $8 - $15 / hr
    0 bida

    Looking for an experienced translator (with proof and REVIEWS on this page) for a cook book in the following languages from German to: English French Turkish Greek Chinese Korean Russian After having finished it, the content overview (~100 pages, currently the number of words is N O T set yet): - Overview - Tipps, Tricks in written form and in charts

    $97 (Avg Bid)
    $97 Avg Bida
    30 bida

    Needs to hire 6 Freelancers Our application's Apple App Store page should be localized via translation. Languages needed; Primary Portuguese, Spanish, German, French, Italian All Danish, Dutch, French, German, Indonesian, Italian, Japanese, Korean, Norwegian Bokmål, Polish, Portuguese, Russian, Spanish, Swedish.

    $12 / hr (Avg Bid)
    $12 / hr Avg Bida
    2 bida

    Hi, I'm looking for a writer to research and write a 12,000 words eBook on various "how-to" topics. Would potentially need someone who understand Chinese (Manda...details of this project will be sent to you when you're hired. LEGAL NOTE: By applying for this project, you accept and agree to our terms and conditions as stated above in the job listing.

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    1 bida

    PROJECT DESCRIPTION WE ARE LOOKING FOR PEOPLE WITH EXCELLENT COMMUNICATION SKILLS (US ENGLISH) 1. Full-Time 9 pm to 6 am Indian time, Monday to Friday. 2. Must have a RELIABLE Internet connection and a fast computer 3. Must speak and write proper English 4. Must be available to start immediately 5. Training will be given Thank you

    $108 (Avg Bid)
    $108 Avg Bida
    12 bida

    Hi, I am looking for a native Polish translator who can translate audios from Polish to English for me on a regular basis. We have huge volumes of recordings. Budget: $0.5/Minute of Recording Only native freelancer, who are well versed in English and Polish!!

    $58 (Avg Bid)
    $58 Avg Bida
    6 bida

    We have a potential project for a Nigerian feature ...film (183 minutes long) in which four languages are spoken: English, Yoruba, Igbo, Hausa. We would require Yoruba, Igbo, Hausa dialogues to be translated into English. (We don’t know yet how much of each language is present in the movie.) what is your per minute rate for translation into English?

    $342 (Avg Bid)
    $342 Avg Bida
    10 bida

    I have some ongoing project need to translate [log masuk untuk melihat URL] me know if you are native and experience on translation [log masuk untuk melihat URL] bidding.

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    7 bida

    We need a great translator to translate English to Arabic

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    36 bida

    I have a jpanese instruction, need someone help to translate into English, please check the attached file, native speaker [log masuk untuk melihat URL] budget is $15. there are total 5 photos, the fifth photo is the overview of the four photos.

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    8 bida

    Development of assessment practice questions for English Language & Literature for native English speaking students of the Caribbean. Authors are required to create multiple-choice questions and subjective questions for English Language learning aimed at form 4 and 5 of Caribbean schools, based on the Caribbean Examination Council syllabus. Multiple

    $2151 - $3585
    $2151 - $3585
    0 bida

    Good day, I have another set of 2 hour interviews that I need transcribed for 8PM today. You will deliver in Word Format Arial Narrow 12. ...Bold for the Question and Normal for the Answer. Clear audio (One interviewer and one respondent), General language. Therefore several bidders will be hired. Post me your best offer and let's get started. Jay-EE

    $205 (Avg Bid)
    $205 Avg Bida
    7 bida

    We need a Data Scientist developer to give job support. It's long-term job support you need to give support every day. We will pay monthly Rs. 18000/-. I will share my TeamViewer regularly when I have a task you need to connect through it and complete the tasks whenever tasks are there. There won't be more tasks monthly, we follow agile methodologies

    $358 (Avg Bid)
    $358 Avg Bida
    1 bida
    ads translation 6 hari left

    ads egyptian translation wondarful

    $88 (Avg Bid)
    $88 Avg Bida
    5 bida
    Job Ad Creation 6 hari left

    I need a job ad created to be posted on instagram, Facebook and LinkedIn. The goal is to capture a 25 to 35 year target market in the call center space.

    $72 (Avg Bid)
    $72 Avg Bida
    8 bida

    I have 5x4000 words of article & 5x500 words of article. You have to proof read and fix all the grammar errors. Remove meaningless sentences if any. Slightly fi...proof read and fix all the grammar errors. Remove meaningless sentences if any. Slightly fix the article such that anyone reading the article believes it is written by native english writer.

    $63 (Avg Bid)
    $63 Avg Bida
    23 bida

    I am wanting a translation from Japanese to English from a 600 page book. I may only need 300-400 pages translated, but I understand this would be a lot of work regardless. I am a video game designer student and am interested in knowing the details of Final Fantasy Ultimania series. I think it would help me understand the tiny details and hidden meanings

    $365 (Avg Bid)
    $365 Avg Bida
    10 bida

    Proofreading and editing of a children's fantasy novel in American English. It is 185 pages big (each of 1500 characters), 51,456 words, 278,329 characters including spaces. We have up to 3 weeks time for this task. See sample text attached. Please don't bid if you don't fit the requirements. Only fixed sum, no fees per hour.

    $460 (Avg Bid)
    $460 Avg Bida
    60 bida

    Hello I am looking for a native Haitian translator to translate 3000 words into Haitian from English. Need to be done within 4 days after awarding. Bid only Native please. Google translation will be rejected.

    $9 / hr (Avg Bid)
    $9 / hr Avg Bida
    6 bida

    ...to live in one of these cities: 1) France: Montpellier, Lyon, Lille 2) Italy: Bologna, Milan 3) The UK: Glasgow, Edinburgh, Liverpool, Manchester, Birmingham, Dublin 4) Germany: Cologne, Munich 5) Spain: Barcelona, Valencia 6) Romania: Bucharest, Iasi, Cluj, Brasov #We want to collaborate with writers who can help us launch the project in their city;

    $117 (Avg Bid)
    $117 Avg Bida
    24 bida

    I want to find 500 emails of startup founders in usa and germany. You can use tools like hunter or any other free tool to find their emails. I can help you with the websites from where you can find their information

    $33 (Avg Bid)
    $33 Avg Bida
    39 bida