Job offer translation greek english athenspekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    278,786 job offer translation greek english athens tugasan ditemui, harga dalam USD

    Tulis artikel dalam bahasa melayu dan English, untuk permainan telefon online

    $11 / hr (Avg Bid)
    $11 / hr Avg Bida
    13 bida
    $20 Avg Bida
    1 bida

    malayalam to tamil , kanada, telegu , hindi.

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    23 bida
    $10 / hr Avg Bida
    1 bida

    Hi, Saya akan membuka satu blog mengenai Blockchain, Bitcoin dan Cryptocurrencies Projek ini akan saya berikan kepada yang bersedia untuk melakukan translate 5 - 10 artikel per hari dari English ke Indonesia ( bukan dari google translate ) Per artikel terdiri dari 300 - 1000 kata Untuk projek ini hanya dikhususkan bagi yang ingin long term jadi partner kami Projek ini kami akan berikan...

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    35 bida

    I need a translation. Translate secara tertulis atau dengarkan suatu percakapan.

    $1500 (Avg Bid)
    $1500 Avg Bida
    2 bida
    part time job Tamat left

    [log masuk untuk melihat URL] server [log masuk untuk melihat URL] barang lewat media sosial [log masuk untuk melihat URL] barang [log masuk untuk melihat URL] atau rakit komputerkomputer [log masuk untuk melihat URL] tidak terlalu berat

    $186 (Avg Bid)
    $186 Avg Bida
    8 bida

    I need a translation. Nama saya Mega Oktavia Sari dan saya bisa membantu perkejaan ada dengan sebaik-baiknya

    $555 (Avg Bid)
    $555 Avg Bida
    1 bida

    Kerja ini di perlukan untuk terjemahkan dari Bahasa English kepada Bahasa Malaysia

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    6 bida

    kerja ini di perlukan traslation english to malay

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    3 bida
    i need a job Tamat left

    saya membutuhkan pekerjaan yang sangat mudah, barangkali bapa sedia membantu saya. saja jaanji akan bekerja dengan sangat baik

    $150 - $150
    $150 - $150
    0 bida

    data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data miningdata mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining

    $43 (Avg Bid)
    $43 Avg Bida
    1 bida

    Mampu menjadi translator untuk menerjemahkan dokumen ringan, movie subtitle, email translation. Mampu mengerjakan legal research, membuat kontrak/perjanjian khususnya perjanjian kredit dan jual beli

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    3 bida

    es - Spanish nl - Dutch pt - Portuguese cs - Czech de - German fr - French it - Italian hu - Hungarian no - Norwegian - pl - Polish - sv - Swedish - tr - Turkish - el - Greek ar - Arabic hi - Hindi vi - Vietnamese sr - Serbian iw - Hebrew ko - Korean zh - Chinese

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    17 bida

    sorry. jgn accept offer ni. ni bukan offer. err..sy baru lagi dlm freelancer ni. saya x tau mcm mne nk mng bid. pun x faham sgt mcm mne nak bid. saya tau apa yang saya mintak ni tak masuk akal tapi saya x tau nak mintak tolong ngn sapa. tolong ajar saya. sari_eyza92@[log masuk untuk melihat URL] 017-7918098

    $8 - $24
    $8 - $24
    0 bida

    sorry. jgn accept offer ni. ni bukan offer. err..sy baru lagi dlm freelancer ni. saya x tau mcm mne nk mng bid. pun x faham sgt mcm mne nak bid. saya tau apa yang saya mintak ni tak masuk akal tapi saya x tau nak mintak tolong ngn sapa. tolong ajar saya. sari_eyza92@[log masuk untuk melihat URL] 017-7918098

    $8 (Avg Bid)
    $8 Avg Bida
    1 bida

    Mungkin saya bukan yang terbaik, tapi saya mungkin adalah yang anda butuhkan. Ini bukan soal tinggi besarnya gaji, tapi ini adalah intuisi.

    $25 - $50 / hr
    $25 - $50 / hr
    0 bida
    Need a Job! Tamat left

    Mungkin saya bukan yang terbaik, tapi saya mungkin adalah yang anda butuhkan. Ini bukan soal tinggi besarnya gaji, tapi ini adalah intuisi.

    $25 / hr (Avg Bid)
    $25 / hr Avg Bida
    1 bida
    Translation Tamat left

    We are going to do a large translation project, which will require translators in many languages. I NEED THREE TRANSLATORS PER EACH LANGUAGE (Translation will be mostly English to "language"). If you see the language that you speak on the list, please email me a short message with your rates and your name, like this: Albanian -- John Doe -- .05 per word SEND TO: Helena@quicktransla...

    $437 (Avg Bid)
    $437 Avg Bida
    4 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $8 - $15 / hr
    $8 - $15 / hr
    0 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $8 / hr (Avg Bid)
    $8 / hr Avg Bida
    1 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $2 - $8 / hr
    $2 - $8 / hr
    0 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    1 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]...

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    4 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]...

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida

    saya ingin menulis artikel tentang apapun , dan saya akan melakukan dengan seluruh kemampuan dan pengetahuan saya, tujuan saya hanya ingin mencari pekerjaan di freelance ini dan mendapat penghasilan berapapun itu, untuk membantu membayar kuliah saya di sini

    $10 - $10
    $10 - $10
    0 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    Hello,nnI want my site [log masuk untuk melihat URL] has the following position in Google.co.idnn- jual tanah -> [log masuk untuk melihat URL] position 1 or 2n- tanah dijual -> [log masuk untuk melihat URL] position 1 or 2n- pasang iklan jual tanah -> www.jualsewatanah.com/pasang-iklan/‎ position 1 or 2nnThanks.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Hello, We are looking for translator who can translate from english to brazilian portuguese. We have 5200 words and our rate is $0.02 per words. We need it to be done as soon as possible. Thanks!

    $129 (Avg Bid)
    $129 Avg Bida
    13 bida

    Seeking NATIVE RUSSIAN speaker for proofreading/editing some documents translated to Russian. Payment can be negotiated, as documents are in different size. Best regards.

    $61 (Avg Bid)
    $61 Avg Bida
    10 bida

    The following patent application is to be translated into Japanese, Chinese and Korean for filing in those countries, respectively: [log masuk untuk melihat URL] We are seeking experienced translators with the following requirements: * Native speaker (Japanese / Korean / Chinese), please apply if your mother tongue matches one of these target languages * Reasonable understanding in computer a...

    $488 (Avg Bid)
    $488 Avg Bida
    12 bida

    Looking for a native Norwegian translator for this work. Need high quality human translation. Google translation are not allowed. Need to be done within 3 days.

    $111 (Avg Bid)
    $111 Avg Bida
    3 bida

    I will need 150 page book translated this fall and am getting price quotes now. I am looking for pretty much any language, but particularly English into Portuguese, Arabic (modern standard), Russian, German,Spanish,Slovenian, Slovak,Greek, Romanian.

    $152 (Avg Bid)
    $152 Avg Bida
    14 bida

    11 Minute audio file translation from English to Brazilian Portuguese

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    6 bida
    Marketing Job 6 hari left

    I own a network marketing business and i need people to help me.

    $12 / hr (Avg Bid)
    $12 / hr Avg Bida
    6 bida

    we need to hire articles writer for our blog and to post the articles one our blog. Our Blog is about VPN services so we do not mind to add some other Tech news articles and connect it with VPN. The articles write has to do: 1. research for 15 topics a months from the trending news. 2. Write 15 articles each one is 500 words. 3. Provide Keywords and tags which works with that article. 4. Provide ...

    $29 (Avg Bid)
    $29 Avg Bida
    18 bida

    For skincare packaging updates.

    $13 (Avg Bid)
    $13 Avg Bida
    26 bida

    Hi desource2012, I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

    $246 (Avg Bid)
    $246 Avg Bida
    1 bida

    We'er seeking a self-motivated individual who can provide a high-level of assistance. Candidate must possess cognitive thinking skills and ability to retain process and information Must be self-starter who is able to toggle back and forth from systems and tasks. Candidate must have a positive attitude and willingness to learn. Job tasks include but are not limited to: - English fluent le...

    $16 / hr (Avg Bid)
    $16 / hr Avg Bida
    7 bida
    Guest post job 6 hari left
    DISAHKAN

    I have several article about our company/websites. I will send you article and you need to publish it in your country's news portal and blogs. Please read again and apply for this job. Send me the website list you are able to publish our articles and mention the price also for every website.

    $131 (Avg Bid)
    $131 Avg Bida
    13 bida

    We are a creative company that making new ideas and distribute it in all over the world. We have few ideas that can make money, and it is very cool idea that everyone can do but we want native english speaker. (Also man)

    $89 (Avg Bid)
    $89 Avg Bida
    8 bida

    Looking for a English-Spanish Translator to translate 20 pages of my essay. Native English speaker is needed.

    $328 (Avg Bid)
    $328 Avg Bida
    25 bida

    scala object main def should have 6 arguments as below. val awsAccessKeyId: String = args(0) val awsSecretAccessKey: String = args(1) val csvFilePath: String = args(2) val host: String = args(3) val username: String = args(4) val password: String = args(5) *based on the args, the job should read csv file from s3 and load into cassa...

    $178 (Avg Bid)
    $178 Avg Bida
    5 bida

    Ten years working experience as a data entry opertor and computer operator Books Publication House...

    $7 / hr (Avg Bid)
    $7 / hr Avg Bida
    15 bida

    looking for php expert to complete simple job

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    30 bida

    Hello, I need to change 2 shipping costs fields and prices for 260 products in my online store. So you will need to change these 780 fields manually. For 540 shipping costs fields, it will be with the same data : 6,40. For 240 price fields, you will need to convert price from Euros in dollars (with online convertor) and change the price fields. After that, you will need to save the product (&q...

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    26 bida

    - i so busy and want to improve my English skill - teach about grammar and support my speaking English - two hours a week learning (Removed by Freelancer.com admin)

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    9 bida
    Translation Checker Needed 6 hari left
    DISAHKAN

    I have here a Chinese web novel that is machine translated by a fan to English. As the title suggests, I only need a translation checker (TLC). The budget is low when compared to proofreading or editing jobs so please be warned that further efforts beyond the suggested job description might make the bidder feel that the project is not worth it. Grammar and other minor mistakes would be handled by ...

    $237 (Avg Bid)
    $237 Avg Bida
    21 bida
    Asian Language 6 hari left

    You can work on many projects, texts translation Simplified Chinese to Japanese, Traditional Chinese to English, English to Tagalog, Japanese to Thai, English to Chinese from Hong Kong, English to Traditional Chinese, From Japanese to French. If you are a multilingual. It's your opportunity

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    28 bida

    I need to change 2 shipping costs fields and prices for 260 products in my onsline [log masuk untuk melihat URL] will need to convert price from Euros in dollars (with online convertor ) and change the price fields. They however need to be transferred to a spreadsheet so they can be uploaded to contacts list, mail chimp, etc. The names/companies provided will have to be gone through closely and o...

    $70 / hr (Avg Bid)
    $70 / hr Avg Bida
    22 bida