Job offer translator german mothertonguepekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    176,013 job offer translator german mothertongue tugasan ditemui, harga dalam USD

    translator untuk artikel artikel di perusahaan

    $374 (Avg Bid)
    $374 Avg Bida
    6 bida

    * Tugasan menukarkan semua bahan yang dalam bahasa melayu kepada bahasa English

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    16 bida
    part time job Tamat left

    [log masuk untuk melihat URL] server [log masuk untuk melihat URL] barang lewat media sosial [log masuk untuk melihat URL] barang [log masuk untuk melihat URL] atau rakit komputerkomputer [log masuk untuk melihat URL] tidak terlalu berat

    $186 (Avg Bid)
    $186 Avg Bida
    8 bida

    Kerja ini di perlukan untuk terjemahkan dari Bahasa English kepada Bahasa Malaysia

    $20 / hr (Avg Bid)
    $20 / hr Avg Bida
    6 bida

    kerja ini di perlukan traslation english to malay

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    3 bida
    i need a job Tamat left

    saya membutuhkan pekerjaan yang sangat mudah, barangkali bapa sedia membantu saya. saja jaanji akan bekerja dengan sangat baik

    $150 - $150
    $150 - $150
    0 bida

    data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data miningdata mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining data mining

    $43 (Avg Bid)
    $43 Avg Bida
    1 bida

    Mampu menjadi translator untuk menerjemahkan dokumen ringan, movie subtitle, email translation. Mampu mengerjakan legal research, membuat kontrak/perjanjian khususnya perjanjian kredit dan jual beli

    $104 (Avg Bid)
    $104 Avg Bida
    3 bida

    es - Spanish nl - Dutch pt - Portuguese cs - Czech de - German fr - French it - Italian hu - Hungarian no - Norwegian - pl - Polish - sv - Swedish - tr - Turkish - el - Greek ar - Arabic hi - Hindi vi - Vietnamese sr - Serbian iw - Hebrew ko - Korean zh - Chinese

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    17 bida

    Ilmu Komunikasi Universitas Hasanuddin

    $66 (Avg Bid)
    $66 Avg Bida
    2 bida

    sorry. jgn accept offer ni. ni bukan offer. err..sy baru lagi dlm freelancer ni. saya x tau mcm mne nk mng bid. pun x faham sgt mcm mne nak bid. saya tau apa yang saya mintak ni tak masuk akal tapi saya x tau nak mintak tolong ngn sapa. tolong ajar saya. sari_eyza92@[log masuk untuk melihat URL] 017-7918098

    $8 - $24
    $8 - $24
    0 bida

    sorry. jgn accept offer ni. ni bukan offer. err..sy baru lagi dlm freelancer ni. saya x tau mcm mne nk mng bid. pun x faham sgt mcm mne nak bid. saya tau apa yang saya mintak ni tak masuk akal tapi saya x tau nak mintak tolong ngn sapa. tolong ajar saya. sari_eyza92@[log masuk untuk melihat URL] 017-7918098

    $8 (Avg Bid)
    $8 Avg Bida
    1 bida

    Mungkin saya bukan yang terbaik, tapi saya mungkin adalah yang anda butuhkan. Ini bukan soal tinggi besarnya gaji, tapi ini adalah intuisi.

    $25 - $50 / hr
    $25 - $50 / hr
    0 bida
    Need a Job! Tamat left

    Mungkin saya bukan yang terbaik, tapi saya mungkin adalah yang anda butuhkan. Ini bukan soal tinggi besarnya gaji, tapi ini adalah intuisi.

    $25 / hr (Avg Bid)
    $25 / hr Avg Bida
    1 bida
    Translation Tamat left

    We are going to do a large translation project, which will require translators in many languages. I NEED THREE TRANSLATORS PER EACH LANGUAGE (Translation will be mostly English to "language"). If you see the language that you speak on the list, please email me a short message with your rates and your name, like this: Albanian -- John Doe -- .05 per word SEND TO: Helena@quicktransla...

    $437 (Avg Bid)
    $437 Avg Bida
    4 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $8 - $15 / hr
    $8 - $15 / hr
    0 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $8 / hr (Avg Bid)
    $8 / hr Avg Bida
    1 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $2 - $8 / hr
    $2 - $8 / hr
    0 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    1 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]...

    $19 / hr (Avg Bid)
    $19 / hr Avg Bida
    4 bida

    as discussed to communicate with you on the project of translation. [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL] [log masuk untuk melihat URL]...

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    1 bida
    translator Tamat left

    cuma ingin kerja freelance dan dapat pengalaman baru

    $27 (Avg Bid)
    $27 Avg Bida
    13 bida
    translator Tamat left

    cuma ingin kerja freelance dan dapat pengalaman baru

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    saya ingin menulis artikel tentang apapun , dan saya akan melakukan dengan seluruh kemampuan dan pengetahuan saya, tujuan saya hanya ingin mencari pekerjaan di freelance ini dan mendapat penghasilan berapapun itu, untuk membantu membayar kuliah saya di sini

    $10 - $10
    $10 - $10
    0 bida

    saya akan bekerja membuat semua yang ada menjadi lebih menarik bekerja dengan baik . dan semangat selalu.

    $106 (Avg Bid)
    $106 Avg Bida
    1 bida

    Hello,nnI want my site [log masuk untuk melihat URL] has the following position in Google.co.idnn- jual tanah -> [log masuk untuk melihat URL] position 1 or 2n- tanah dijual -> [log masuk untuk melihat URL] position 1 or 2n- pasang iklan jual tanah -> www.jualsewatanah.com/pasang-iklan/‎ position 1 or 2nnThanks.

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    speed data entry, data processing and audit report, financial report and taxation Melakukan data entry laporan harian dan bulanan, cash and bank report, export and import, inventory control report, data analysis and as a translator english to indonesia,

    $277 (Avg Bid)
    $277 Avg Bida
    1 bida

    Need to have you fill out these fields below and you will be give the URLs of 100 companies Email Phone Town/City State Video calling is required. Just for making sure who you're.

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida
    Translation Checker Needed 6 hari left
    DISAHKAN

    I have here a Chinese web novel that is machine translated by a fan to English. As the title suggests, I only need a translation checker (TLC). The budget is low when compared to proofreading or editing jobs so please be warned that further efforts beyond the suggested job description might make the bidder feel that the project is not worth it. Grammar and other minor mistakes would be handled by ...

    $191 (Avg Bid)
    $191 Avg Bida
    2 bida

    HI, We are looking for an individual that can extract content from a PDF files. The files are entirely written in English . We want to have 100% accurate result.

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    11 bida

    I need to change 2 shipping costs fields and prices for 260 products in my onsline [log masuk untuk melihat URL] will need to convert price from Euros in dollars (with online convertor ) and change the price fields. They however need to be transferred to a spreadsheet so they can be uploaded to contacts list, mail chimp, etc. The names/companies provided will have to be gone through closely and o...

    $24 / hr (Avg Bid)
    $24 / hr Avg Bida
    8 bida

    We are seeking someone who can assist in compiling an email list. All of the email addresses, names and companies will be provided via web link. They however need to be transferred to a spreadsheet so they can be uploaded to contacts list, mail chimp, etc. The names/companies provided will have to be gone through closely and only certain company types selected. Attention to detail is required to ...

    $18 / hr (Avg Bid)
    $18 / hr Avg Bida
    5 bida

    HI, We are looking for a FREELANCER that can extract content from a pdf files. The files are entirely written in English . We want to have 100% accurate result.

    $13 / hr (Avg Bid)
    $13 / hr Avg Bida
    34 bida

    International 24/7 roadside assistance center (inbound) is looking for German speaking candidates who also speaks fluent English. Basically this work is perfect to combine with other work like writing, translation, graphic design, etc . You only have to be online during the hours and pick up the incoming phonecalls, ask the necessary information and put it in the system. Average duration of a ph...

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    1 bida

    HI I need to change 2 shipping costs fields and prices for 260 products in my onsline [log masuk untuk melihat URL] will need to convert price from Euros in dollars (with online convertor) and change the price fields. They however need to be transferred to a spreadsheet so they can be uploaded to contacts list, mail chimp, etc. The names/companies provided will have to be gone through closely and...

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    16 bida

    Looking for highly experienced and creative content writer from USA, Canada and other native English speakers. No non-native English writer are allowed to place bid on this project. Lot of ongoing tasks are available for the right candidate. Many thanks. ezine articles writer needed, health writer needed, writer needed freelance basis write sports articles, songlyric writer needed, sports writer ...

    $13 / hr (Avg Bid)
    $13 / hr Avg Bida
    2 bida

    Our company is a translation services provider with own proprietary, web based translation platform. Due to rapid business expanding we’re in need of more qualified English to Spanish translators. Requirements: – Native Spanish speaker – At least 1 year of experience working as a translator – Stable and fast internet connection – Flexible schedule

    $112 (Avg Bid)
    $112 Avg Bida
    25 bida

    Good Night, My name is Manuel and I am from Argentina. I have studied English for more than ten years. I am in the air force so I am specialized in aeronautical English. I have worked as an English teacher and translator. I am new in the freelancer's world and I really want to learn and grow. I would like to work for you as a translator or another activity you consider necessary. Hope you cou...

    $10 / hr (Avg Bid)
    $10 / hr Avg Bida
    1 bida
    Copy Paste Job 6 hari left
    DISAHKAN

    I need someone to copy information from PDF file to website. There are around 450 Pages. including images. Contents from this pdf should be copied and images should be uploaded to our website. interested candidates please bid.

    $3 / hr (Avg Bid)
    $3 / hr Avg Bida
    11 bida

    To search jobs on webs and post it in a specific job website.

    $310 (Avg Bid)
    $310 Avg Bida
    5 bida

    I am looking for a talented freelancers who can update information from other sources. List will be given.

    $18 / hr (Avg Bid)
    $18 / hr Avg Bida
    22 bida

    Hi. I need an e-commerce site translating from English to German. I can send you the xliff with the pages required for translation or I could set up access to WPML. Would you be interested in quoting for this? Thanks. Dan

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida

    I am looking for a talented freelancers who can update information from other sources. List will be given.

    $18 / hr (Avg Bid)
    $18 / hr Avg Bida
    7 bida

    HI We are looking for an Individual that can extract content from a pdf files. The files are entirely written in English . We want to have 100% accurate result. I need to change 2 shipping costs fields and prices for 260 products in my onsline store. We want to have 100% accurate result. Best regards, Lisa

    $14 / hr (Avg Bid)
    $14 / hr Avg Bida
    38 bida

    Hello need someone to translate bengali writing into english with proper grammar and punctuation, if you can do this let me know, per article $1 to @1.20 depending on size

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    15 bida

    I need a translation. english web page need to translate to german

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    24 bida

    I have a small amount of data to translate into Portuguese. It is about 30 pages. please bid with the price per page

    $75 (Avg Bid)
    $75 Avg Bida
    25 bida
    data entry job 6 hari left

    I have data entry online form filling jobs which will require you to fill 1000 forms within 20 days and you will be paid with $900 after the submission of your one project. All the work will be done online on our website so you don't need to worry about the loss of data or anything. For more and detail information contact me. Skill required. -good typing speed -good internet connection

    $927 (Avg Bid)
    $927 Avg Bida
    47 bida

    We are seeking someone who can assist in compiling an email list. All of the email addresses, names and companies will be provided via web link. They however need to be transferred to a spreadsheet so they can be uploaded to contacts list, mail chimp, etc. The names/companies provided will have to be gone through closely and only certain company types selected. Attention to detail is required to ...

    $15 / hr (Avg Bid)
    $15 / hr Avg Bida
    37 bida

    I am looking for freelancer who can translate english to ukrainian. This could turn into a long term part time task as we'll be launching many sites. Must have Native Ukrainian Skill.

    $395 (Avg Bid)
    $395 Avg Bida
    15 bida