Jobs ghost writer real esattepekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    687,201 jobs ghost writer real esatte tugasan ditemui, harga dalam USD

    Buat website buying agent, source dari tokopedia, bukalapak, shopee id, lazada id, mataharimall,blibli -Sekali dengan web design/clean/mudah -Result mestilah real time, jika harga berubah di toko, dalam website juga pun mesti berubah, mesti tampil dengan ongkir dari toko , supaya customer jelas semasa buat order. -Mata wang bisa di set convert rate manual oleh admin (ke MYR) -mesti ada fuction m...

    $500 (Avg Bid)
    $500 Avg Bida
    2 bida
    Content writer Tamat left

    Teknologi jaringan, perkembangan teknologi informasi,

    $2 / hr (Avg Bid)
    $2 / hr Avg Bida
    4 bida

    - Tertarik dengan dunia fashion beauty - 2 Topik artikel akan kami sediakan - Artikel original tidak plagiarism - Minimal 2000 karakter (tanpa spasi) - Bersedia melakukan revisi untuk artikel yang kurang sesuai dengan orderan kami - Deadline Senin 29 Juni - Fee $10 untuk 2 artikel

    $12 (Avg Bid)
    $12 Avg Bida
    11 bida

    Korang ada artikel best nak share dengan Glamornyo? Bukan free tau! Kitorang siap bayar lagi! Tajuk kena catchy dan buat orang rasa nak klik! Artikel mengenai 1. isu semasa/tranding/Viral/ 2. Lifestyle gaya Malaysia [log masuk untuk melihat URL] Malaysia 4. Dekorasi dan hias rumah gaya malaysia 5. Tempat dan makanan menarik di Malaysia Kalau artikel yang korang hantar terpilih, kitorang akan...

    $22 (Avg Bid)
    $22 Avg Bida
    21 bida

    Video animasi 2D Real Estate yang sangat menarik buat video promosi iklan Anda

    $158 (Avg Bid)
    $158 Avg Bida
    4 bida

    Menulis sejumlah artikel Content writer

    $415 (Avg Bid)
    $415 Avg Bida
    7 bida

    Assalamualaikum ilyrusli, saya Nazrin. Saya sedang cari content writer untuk company saya kerja. kami beroperasi di Bangi, Selangor. boleh tak awak hubungi saya di email. [Removed for encouraging offsite communication which is against our Terms and Conditions -Section 13:Communication With Other Users] terima kasih.

    $10 - $10
    $10 - $10
    0 bida

    Misalnya produk makanan Lays Buat packaging sesuai real nya kemudian packagingnya muter 360derajat setelah muter 360derajat terus packagingnya hilang dan mucul logo Lays nya. Durasi waktu 10 detik/animasi

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    1 bida

    Kami memerlukan content writer untuk menghasilkan content berbahasa Malaysia dan bahasa Inggeris. Hubungi kami jika anda fasih berbahasa Malaysia dan bahasa Inggeris serta mempunyai kualiti penulisan kreatif.

    $25 (Avg Bid)
    $25 Avg Bida
    10 bida

    Real Estate CRM Part 1 - multiple users (Staff 1, Staff 2, Closer 1, Closer 2 and etc) - Manually key in leads generated by staff (user) {Leads will contain multiple screenshots upload} - Submit the leads Part 2 - Closer 1 can login - Will have column like pending, completed, follow up - The pending column item will be reviewed and update the status and action accordingly. If require fur...

    $111 (Avg Bid)
    $111 Avg Bida
    5 bida
    $85 Avg Bida
    5 bida

    saya bekas pensyarah. pengalaman 6 thn dlm pengajaran& pembelajaran. pengalaman dalam urusan umrah. projek mahu hasil buku untuk macamana nak dapat umrah secara percuma. saya nak ramai orang tahu cara atau rahsia ini. saya & beberapa rakan dah testimoni sendiri.

    $700 (Avg Bid)
    $700 Avg Bida
    8 bida

    artikel bebas tentang realita kehidupan.

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    6 bida

    Website kami bergerak di bidang portal berita, dimana kami memerlukan content writer untuk menulis article-article berita terkini di beberapa kategory seperti berita nasional & internasional, sports, technology, lifestyle, dll. Per article min 350 kata - 500 kata, dilengkapi dengan foto-foto berkualitas dan harus lewat copyscape(bukan copy paste dari article berita existing).

    $27 (Avg Bid)
    $27 Avg Bida
    5 bida

    Saya sedang membuat website untuk company dan service (2 websites), membutuhkan penulis content dalam bahasa inggris. Currently, I'm setting up 2 websites (company profile and service), need a content writer urgently.

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    1 bida

    Membuka jasa pemasukan data baik untuk individu atau organisasi yang sedang mengerjakan project atau analisa/penelitian.

    $118 (Avg Bid)
    $118 Avg Bida
    8 bida

    Menulis artikel untuk media online, baik itu artikel umum, berita, atau tentang review tempat - tempat kuliner. Jasa mengedit foto baik itu foto produk, wedding magazine, dan sejenisnya.

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    3 bida

    Membuat aplikasi VBA- excell untuk tracking portofolio saham dengan ketentuan sbb: 1. Menggunakan Real time data (1-5 min) 2. Update data saham secara otomatis ke portofolio saham 3. Dapat melakukan penambahan dan pengurangan transaksi saham pada portfolio 4. Dapat melaklukan sorting berdasarkan Nama saham, keuntungan (jumlah atau %), berdasarkan tanggal masuk 5. Record data tiap transaksi p...

    $639 (Avg Bid)
    $639 Avg Bida
    1 bida

    Membuat cerpen dan novel yang diambil dari kehidupan nyata dan di padukan dengan cerita non real yang membangun dan menarik.

    $22 - $180
    $22 - $180
    0 bida

    menganalisa kebenaran data sesuai dengan data yang real atau nyata

    $121 (Avg Bid)
    $121 Avg Bida
    4 bida

    Butuh Content Writer - Membuat 15 artikel terbaik untuk website - Tema artikel tentang pakaian & material pakaian - Ada 400-500 kata/artikel - Memahami kaidah SEO - Tulisan baru, bukan plagiat dan banyak mengutip - 15 artikel selesai dalam 7 hari

    $16 / hr (Avg Bid)
    $16 / hr Avg Bida
    3 bida

    nashik, Mahrashtra, India. 422001. Rahul Khole. 9168470285

    $171 - $513
    $171 - $513
    0 bida

    authors, writer, novelist, reporter, sekretaris, pengarsip, ahli bicara, pembicara, pemeriksa, Strong in : Romance.

    $144 (Avg Bid)
    $144 Avg Bida
    1 bida

    Write a trade copier for MT4, able to copy trade from demo to real, same broker, runs on VPS

    $385 (Avg Bid)
    $385 Avg Bida
    3 bida

    Need 5K Facebook likes. Counties: Malaysia, Singapore, Saudi Arabia,United Arab Emirates, Indonesia, South Africa, Canada, Japan & Turkey. No spam, bots, or fake accounts. No accounts in danger of being suspended. Likes must be from Malaysia, Singapore, Saudi Arabia,United Arab Emirates, Indonesia, South Africa, Canada, Japan & Turkey with: At least 2+ photos, At least 50+ fr...

    $35 (Avg Bid)
    $35 Avg Bida
    5 bida

    Asslam o alikum jnb mujhe jobs chahye but mein yaha new hun mujhe nahi pta kia karna kise karna hai to help bhi kare aur kam bhi sekhaye han mein website bna dakta hun hun achi tarh

    $457 (Avg Bid)
    $457 Avg Bida
    1 bida

    Saya akan mengerjakan semua pekerjaan online ini . dan menyelesakain semua jobs yang di berikan , dan bila melampaui deadline saya sanggup tidak di bayar . saya akan laku kan demi pekerjaan ini

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    Pendidikan dari jenjang SMK saya sudah mengenal dunia IT dengan mengambil jurusan Rekayasa Perangkat Lunak (RPL), dengan berbagai macam materi mulai dari software development hingga tes kompetensi dari tim penilai ITS Surabaya. Dilanjutkan dengan menempuh pendidikan di perguruan tinggi negeri di Surakarta mengambil jurusan D3 Teknik Informatika Universitas Sebelas Maret Surakarta.

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    1 bida

    We are an event company that is looking for people to work for us full time and part time. We offer attractive daily/weekly/monthly salary based on which position you are looking for. We also offer contracts for people who are looking for long term part time jobs. Part Time Promoter We have event constantly every weekend so we need a lot of profile for part time promoters. Promoters usually do...

    $127 (Avg Bid)
    $127 Avg Bida
    1 bida

    Hi, I need data entry workers for a simple typing job. requirement : 1: basic internet knowledge. 2: well typing speed . 3: well internet connection. 4: payment method: perfectmoney/ moneybookers/webmoney/gaf/freelancer/oDesk payment time weekly on Monday . Lowest bid should be awarded . For new freelancer its very beauty full chance to have a great review . place a b...

    $204 (Avg Bid)
    $204 Avg Bida
    3 bida
    facebook likes Tamat left

    as discussed on skype and by email 8-visas Website: [log masuk untuk melihat URL] Facebook page: [log masuk untuk melihat URL] Target Countries: Cambodia, China, Hongkong, Indonesia, Israel, Japan, Korea South, Malaysia, Qatar, Russia, Saudi Arabia, Singapore, Taiwan, United Arab Emirates, Vietnam, Antigua & Barbuda, Bahamas, Barbados, Belize, Canada, Dominican Republic, El Salvador, Mexic...

    $200 (Avg Bid)
    $200 Avg Bida
    1 bida

    I have an action thriller of about 10,000 words. I need someone who is adept in English to help me edit the novel to make the story flow faster, amplify the intensify of the actions, inject adrenaline-rush into the story and turn it into a novel like a hollywood blockbuster movie that once you start reading it, you can't put it down. Candidates should be experienced in doing such writing wor...

    $82 (Avg Bid)
    $82 Avg Bida
    4 bida

    eed a professional to develop a website that fulfills the following requirements for a medical and dental clinic : Fast to load Easy to use Highlights doctor portfolios Highlights services Online appointment booking portals Can contain Google ad tracking and can work with existing Google ads accounts Can pull reviews from Google in real-time for all doctors SEO optimized to increase organic gro...

    $105 (Avg Bid)
    $105 Avg Bida
    4 bida

    We are in need of a native Spanish writer to complete this project

    $403 (Avg Bid)
    $403 Avg Bida
    23 bida

    1. Prestashop EXPERT 2. AWS server management EXPERT 3. Repair access to server and make the site live 4. Linux Operating System 5. Ensure site is fully functional 6. Also looking for integration expert to integrate real time POS system and also shipping plugin Can be in Spanish or English

    $207 (Avg Bid)
    $207 Avg Bida
    4 bida

    Hello your welcome We are a writing company And we are currently in need of staffs < Profession > Script writer song writer book writer PDF

    $269 (Avg Bid)
    $269 Avg Bida
    11 bida

    We have consistent work for great writers who can help with different copywriting and content needs in different niches. Please only apply if you fit the following description: - Native English Speaker - Reliable - Always Take Work Seriously - Talented Writer - Versatile

    $16 / hr (Avg Bid)
    $16 / hr Avg Bida
    4 bida

    I'd like to design the most efficient dental clinic given a reduce space (40 square meters), i need two stations, reception area, bathroom (which is already there) and a utility room (for dental equipment such as steriliser, dental compressor, sink etc..), . Attached you will find the real pictures and also the hand drawing. On the hand drawing you will see dashed lines which are the current ...

    $120 (Avg Bid)
    $120 Avg Bida
    21 bida
    i need a writer 6 hari left

    I need some changes to an existing website. I need you to design and build a website for my small business.

    $5 / hr (Avg Bid)
    $5 / hr Avg Bida
    3 bida
    need writer 6 hari left

    I need a new website. I need you to design and build a website for my small business.

    $6 / hr (Avg Bid)
    $6 / hr Avg Bida
    3 bida

    I need you to write some articles.

    $1696 (Avg Bid)
    $1696 Avg Bida
    9 bida

    wills writers It’s a typing company Located in Canada We are currently in search of staffs ( Professions) A typist graphic designer Project creator Script writer

    $381 (Avg Bid)
    $381 Avg Bida
    5 bida

    Hi Amr Hamdy H., I'm looking for someone to make me a 60 second animation video based on real life people. Is this something that might interest you? The time frame is 3 weeks for delivery. Thank you

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Hello, I have a Real Estate app that is already completed but it needs some changes and optimization. I also need to build an interface that lets me access the users, app data, etc. Is that something you would be interested in?

    $50 / hr (Avg Bid)
    $50 / hr Avg Bida
    1 bida

    We are a startup and need a content writer for our website, social media and marketing purpose

    $17 / hr (Avg Bid)
    $17 / hr Avg Bida
    19 bida
    FMT project 6 hari left

    We need a content writer and a data entry expert who can be partners with our company to work with us from long term period to convert our files from MS word to PDF,NOTE contract sign available

    $347 (Avg Bid)
    $347 Avg Bida
    7 bida

    looking travel writer, Who can write about the pictures I send them, for a travel blog I am starting. I would like the writing to have a little edge in it a little sassy. I would like location detail, 3to 4 paragraphs and the rest is up to you. Pictures are of Kelly Park, Rock Springs FL

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    28 bida

    The project is about writing company profile which contains a company history, company subsidiaries call Ma services, mission, vision, objectives, value and social responsibilitiesWhich also includes brief of our previous projects, Organizational structure and our team The company is a holding company which has five subsidiaries which is murder activities interior and furniture retail, factories a...

    $374 (Avg Bid)
    $374 Avg Bida
    15 bida

    No coding, only writing based project with code examples. I will discuss in detail.

    $39 (Avg Bid)
    $39 Avg Bida
    9 bida
    Trophy icon I need a real estate flyer 4 hari left

    I need a real estate flyer and the decimation is 11 "x 17". This will be folded in half to make an 11 x 8.5 flyer. . I have attached 1 samples of what I'm looking for. The color I'm looking for is white and blue. I'm open to seeing what you can do! Text: Jason Ryer 925 788 2522 jason@[log masuk untuk melihat URL] DRE #01708334 Norris Canyon Estate 1033 Hawkshead Cir Sa...

    $300 (Avg Bid)
    Dijamin Peraduan Teratas
    $300
    9 penyertaan