Jquery ajax validate phone area code exchangepekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis mengikut:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    764,368 jquery ajax validate phone area code exchange tugasan ditemui, harga dalam USD

    buat koding programming mplab untuk pic18f4580 untuk buat projek street light beserta proteus

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida
    $22 Avg Bida
    3 bida

    assalamualaikum, nama saya muhammad azrul bin mohamad ridzuan. saya sedang menjalankan project speed control for three phase induction motor using arduino. saya nak tanya, bolehkan encik menolong saya dalam membuat matlab simulink untuk project ini? saya hanya duduk dia area lumut je, mungkin boleh bertemu

    $150 (Avg Bid)
    $150 Avg Bida
    1 bida

    Hi Shirllyana H., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat. Admin Freelance diperlukan Syarat Kelayakkan: - mempunyai computer - mempunyai smart phone ( Elaun Tambahan Rm100/ month bagi hp & computer barang diatas) Tugasan: - Mengumpulkan Database dari [log masuk untuk melihat URL] (setiap hari perlu dapatkan 5 new listing direct ow...

    $250 (Avg Bid)
    $250 Avg Bida
    1 bida

    Personal Assistance Freelance diperlukan Syarat Kelayakkan: - mempunyai computer - mempunyai smart phone ( Elaun Tambahan Rm100/ month bagi hp & computer barang diatas) Tugasan: - Mengumpulkan Database dari [log masuk untuk melihat URL] (setiap hari perlu dapatkan 5 new listing direct owner) - Menghantar sms & whats app copy writeting kepada Database [log masuk untuk melihat URL] ( seti...

    $401 (Avg Bid)
    $401 Avg Bida
    5 bida

    Dibutuhkan Full Stack Developer untuk mengerjakan sebuah projek yang mungkin akan berlangsung selama 2-3 bulan dengan requirement: - Ahli dalam mengimplementasikan PHP, Laravel, Vue.js, JS, Jquery, Ajax, SQL, git - Menyukai Problem Solving, dapat belajar dengan cepat, cepat dalam membaca dokumen, dapat bekerja secara tim, good attitude. - Lokasi di Yogyakarta

    $2416 (Avg Bid)
    $2416 Avg Bida
    3 bida

    saya mempunyai sebuah projek api yang tertaut ke alamat [log masuk untuk melihat URL] tapi hanya dalam bentuk PHP, yang saya inginkan adalah dalam bentuk java.

    $30 (Avg Bid)
    $30 Avg Bida
    1 bida

    hello bro saya nak buat ea forex, biasa bro charge berapa ye untuk satu ea? and boleh minta num phone for easily contact via whatsap

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    1 bida

    WORK SCOPE: To extract business data from Google Map (*Please zoom map up to 20m for larger data extraction) FORMAT TO SAVE LIST: CSV or EXCEL LIST OF DATA FIELDS REQUIRED: Business Name Address City State Zip Phone Fax (if available) Email id (if available) Website URL (if available) COUNTRY: Malaysia KEYWORDS/TARGET LOCATION: (The list below shows the industrial area name. Please extract th...

    $19 (Avg Bid)
    $19 Avg Bida
    18 bida
    tukang bersih Tamat left

    Membersihkan area kerja atau rumah

    $183 (Avg Bid)
    Tempatan
    $183 Avg Bida
    2 bida
    image to html Tamat left

    Saya punya mockup image dan perlu dirubah untuk menjadi html dan berfungsi, dengan jquery, css, javascript.

    $26 (Avg Bid)
    $26 Avg Bida
    15 bida

    modify matlab code modify matlab code modify matlab code modify matlab code

    $28 (Avg Bid)
    $28 Avg Bida
    9 bida

    Mencari pembuat laman web yang sudah ada tempate bercoding. Nak buat 2 website simple sahaja. Domain & hosting pakai saya punya sahaja. Few pages sahaja. Guna offline fund transfer sahaja. Cuma nak buyer upload resit, isi no phone, nama & alamat sahaja.

    $138 (Avg Bid)
    $138 Avg Bida
    3 bida
    md.kanokali Tamat left

    apu ame notun kesui prina plz help korben amai plz ame freelancer sekty chi plz ame jakh aka rea c sai ba kono potithan tanai sekty g phone 01946846038

    $150 - $150
    $150 - $150
    0 bida

    We are a company that publishes websites on global startups, phone apps and also articles on technology and gadgets. We are looking out for writers who can write about startups/apps, emerging tech and gadgets. Minimum words: 400. The ideal candidate MUST have a good command over English (US),MUST love writing about the above-mentioned subjects, SHOULD be able to deliver the report in turn around t...

    $693 (Avg Bid)
    $693 Avg Bida
    5 bida

    Proyek terdiri dari 2 konsep dasar 1. Mobile App 2. Database Sistem yang terlibat: 1. HRIS (Human Resource Inform. Syst) - Off the Shelf App (Sudah jadi) 2. Asset Management (Kapal Laut) 3. Database Area Pelabuhan (GIS Based) 4. Planner (GIS Based - mirip Applikasi Gojek) 3 Sistem ini harus saling terkait untuk dapat menghasilkan usulan yang menghasilkan informasi sebagai berikut: 1...

    $11999 (Avg Bid)
    $11999 Avg Bida
    1 bida

    Membantu konsultan Regulatory Affairs untuk mengurus dokumen ke Badan Pengawas Obat & Makanan Republik Indonesia (BPOM RI). Dokumen-dokumen yang dimaksud berkaitan dengan proyek pendaftaran produk makanan dan/atau minuman dari suatu perusahaan multinasional. Mobilisasi freelancer diperlukan di area Bogor (tempat konsultan berada), di area perkantoran Sudirman (tempat perusahaan klien berada), ...

    $1 - $6 / hr
    $1 - $6 / hr
    0 bida

    Assalammualaikum. Ekonomi tak stabil? PTPTN tak cukup? Student yg berminat nk berniaga? Nak cari duit bayar ptptn? Nak kerja dari rumah? Nak rasa hidup mewah dengan menolong orang lain jugak? JOM START BUSINESS DENGAN PHYTOSCIENCE!! Ini bukan scam, ini bukan main-main. Berminat sila whatsapp 'Phytoscience' ke 0137655190!! Special ke org ganung! Orang Terengganu mari pakak join...

    $12 - $20 / hr
    $12 - $20 / hr
    0 bida

    Saya ingin membuat Aplikasi Ebook untuk Android saya berikan contoh " [log masuk untuk melihat URL] "

    $159 (Avg Bid)
    $159 Avg Bida
    1 bida

    Bagi yang jagoan di front-end dan termasuk koder kekinian, ada kesempatan kerja nih: Speksifikasi Umum Git Test-Driven Development Server stack bersistem-operasi Linux/*BSD RESTful API Bisa bekerja secara remote ----------- Spesifikasi Khusus Javascript per ES5 HTML5 dan API terkaitnya CSS3 AngularJS >= 1.4 (is a MUST) jQuery ------------ Juga bisa Freelance untuk jangka waktu ...

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Kami mencari developer dengan skill sbb: - Menguasai Apache SOLR dan plugin management - Menguasai MariaDB dan MySql - Menguasai program PHP, HTML dan Ajax

    $540 - $1080
    $540 - $1080
    0 bida

    tentang ulasan sebuah smart phone android

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Investment In Money Exchange Create Money From Money Best Investment And Trusted Can Make Return Of Investment 5%-10% Every Month Not MLM Business

    $617 - $1234
    $617 - $1234
    0 bida

    menyediakan Server elektrik dan mini server elektrik di area indonesia

    $540 - $1080
    $540 - $1080
    0 bida

    Dicari re-seller product cemilan makaroni pedas MANGADE. Silahkan hubungi phone : 08113349466 atau PIN BB : 2BA9916E

    $540 - $1080
    $540 - $1080
    0 bida
    Edit Something Tamat left

    Athre ne shounk,athri mundeeran de bn gye ne jatt zind jaan heeran de Aven Jhuthi Muthi att Niyo Krde/Aven Jhuthi Jehi Att niyo Krde Sherni Choo k Sonde Marn Mron wali glan krde fokke fair jattan nu krne ni onde Yaaran Nall Mera Sansaar preya "TAALIBAAN" group sadda nall khrreya Sadke javan yaaran to/Main Sadke Javan Avde Yaaran To Jehde sara din rehande chit prchonde Marn Mr...

    $8 - $21
    $8 - $21
    0 bida

    Kasus gigitan Luis Suarez kepada Giorgio Chiellini memicu kontroversi pada pertandingan terakhir Grup D antara Italia dan Uruguay di Estadio das Dunas, Natal, Selasa (24/6) sore waktu Brasil. Pertandingan dimenangkan Uruguay berkat gol tunggal Diego Godin sehingga juara dunia dua kali itu berhak melaju ke babak 16 besar Piala Dunia 2014. Beberapa menit sebelum terjadinya gol Godin, pertandingan...

    $180 - $540
    $180 - $540
    0 bida

    Want to sell Not for swap Samsung Note 3 Original by SME warna black untuk dijual dgn harga RM1500. Warranty ada lagi 9 bulan .Fullset ( charger, earphone, casing, screen protector, box ORIGINAL ) call, msg, whatsapp :0133262021.. COD: Area Johor Bahru

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    Need you to go on website for a certain geographic area and then find e-mail addresses and mailing addresses (where there isn't an e-mail address) from websites associated with the main website. Have done this myself before and will pay up to $8 for each 50 that I am looking for. I will give you the size of the area and have video to show you how. Not much more than going to main site, clicki...

    $34 (Avg Bid)
    $34 Avg Bida
    1 bida

    Jawatan kosong Foreman motor salary=rm1500-rm2000 wrking hr=11am-10am area=setia indah dua minggu off satu hari

    $206 - $617
    $206 - $617
    0 bida

    Berbagi info itu menarik bukan . Aplikasi smart phone yang satu ini tidak kalah saing dengan hape symbian pertama . Mohon Bimbingannya .

    $7 - $22
    $7 - $22
    0 bida

    mau income 2 - 15 juta /bulan untuk pemula modal BB / I phone dan waktu flexibel info lebih lanjut hubungi : shandy arshadi [log masuk untuk melihat URL] BB1: 2B03E40D | BB2: 31102579

    $540 - $1080
    $540 - $1080
    0 bida

    saya punya aplikasi untuk ditempatkan di web saya,,nbisa tolong bantu?nnjenis aplikasi adalah sosial locker..nnpenempatan aplikasi:n1. di halaman download ([log masuk untuk melihat URL])nsaat dia telah memilih download now, maka dia akan masuk ke halaman download file,,ndihalaman aplikasi download yg ke 2 lah aplikasi ini ditempatkan...naplikasi akan me lock icon lanjutkan/next/download

    $11 - $11
    $11 - $11
    0 bida

    Samsung Galaxy s4 superking V4 latest model with 8.86gb internal phone storage ram2gb 15.90gb brighter camera flash the same as ori!! AMOLED HD screen!! and hp is more spread out and hold events dimana2 place! SPED 4g internet! visit my fanpage - >> [log masuk untuk melihat URL] if u cans sale my items in 2 day. i will pay you bugget my ass! FREE SCREEN PROTECTOR DIAMOND, FREE FLIP ...

    $25 - $206
    $25 - $206
    0 bida

    disini saya akan memberikan dan mengembangkan hal-hal / trick baru tentang android phone. dan juga untuk mempermudahkan menyelesaikan semua masalah tentang android phone. terima kasih dan semoga bermanfaat

    $5999 (Avg Bid)
    $5999 Avg Bida
    1 bida
    Script for UiPath Project 6 hari left
    DISAHKAN

    Project should retrieve information from a PDF (Title Order), input into the package and then retrieve details on the home from a third party website that contains home/property details such as square footage and year built. Project will then navigate to Erie and Progressive's website, enter details procured from the PDF and third party website in order to retrieve a quote for insurance. Proj...

    $30 - $250
    $30 - $250
    0 bida
    Shopify marketing expert 6 hari left
    DISAHKAN

    we need someone with Shopify marketing experience that can help us upload products manage the store for marketing purposes. We are looking for someone who can communicate verbally over a phone conference. Initial Objectives. -Train us in the fundamentals of shopify -Upload new products -Explain possible marketing strategies -Respond questions about the use of the Shopify platform

    $18 / hr (Avg Bid)
    $18 / hr Avg Bida
    29 bida

    Tutorial on how to receive XRP, SGB, ETH from an another wallet and exchange to Bifrost Wallet. Screenshots for the different steps of selecting an asset to receive, copying or scanning the address. Possible important mentions: Does not need any destination tag for XRP

    $300 (Avg Bid)
    $300 Avg Bida
    1 bida
    Ajax dynamic content -- 3 6 hari left
    DISAHKAN

    I would like to create an Div with dynamic content

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    23 bida
    Trophy icon Wallet design concept 4 hari left

    Hello guys, I would like to do a new wallet design for cards and money. I attached some rough idea. I want you to be creative and think out of the box. It has to be metal (Silver and gold) One of the outside could be wood, or something else , The other one has to be metal with the ability to change it as the customer wants. It could be two designs one for men and one for women. And You are f...

    $250 (Avg Bid)
    Dijamin Dimeterai
    $250
    1 penyertaan
    Business cards 6 hari left
    DISAHKAN

    I need to create 3 different business cards, 2 for staff, one generic (no names) Templates + logo attached size: 8,5x5,5cm First name Last name Phone number email adress

    $32 (Avg Bid)
    $32 Avg Bida
    75 bida

    Hi, I need someone to helpe to sign/validate iOS app n generate an ipa, using an older xcode and u have to to it on anydesk, as its quite urgent. Max budget Aud $10 Thanks

    $10 / hr (Avg Bid)
    Ditampilkan
    $10 / hr Avg Bida
    1 bida
    RESCUE ME 6 hari left
    DISAHKAN

    My PHONE has been tap for 8 years i need help

    $24 / hr (Avg Bid)
    $24 / hr Avg Bida
    5 bida

    Tutorial on how to send XRP and SGB from Bifrost Wallet to another wallet and some exchange. Screenshots for the different steps of selecting an asset, entering an amount and entering or scanning a recipient address. Possible important mentions: Must use destination tag for XRP Must only send SGB and not WSGB (unless the exchange supports it)

    $300 (Avg Bid)
    $300 Avg Bida
    1 bida

    I am looking for a Javascript expert to make a section to show hide content one by one on scroll up/down I have a web page ready where I need expert help to complete a section on the page. Here is the details what I want to be done on the page. 1. As soon as the user hit/scroll to that section on that point that section need to be static/fixed/sticky until all the content on the page is not loa...

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    5 bida

    We have a microsite ready in html and we have a schedule of event in this site. We would like to add on a add to calendar function ie. once user click on the event calendar image, it allows them to save the date/time/event details in their phone (Android or IOS) or desktop calendar. We are looking for native coding without any 3rd party code or sign up of 3rd party account in order to use this. T...

    $34 (Avg Bid)
    $34 Avg Bida
    5 bida

    Looking for a website Developer for our startup There will be a mega Menu. Login User Login Admin Login (super user) Post moderation login for our Website backend and other Required Logins will be updated to you. Dashboard/ Required dashboard features should be there (ex. Sales, New Users, Old Users, Stats, Posts, and Etc.) HTML, CSS, JS, PHP, Ajax, React

    $336 (Avg Bid)
    $336 Avg Bida
    15 bida
    Senior Salesforce Developer 6 hari left
    DISAHKAN

    8 Years of Salesforce Development Experience. 2) Knowledge of Object oriented concepts. 3) Must have: Apex Classes, Apex Triggers, Batch Classes, Schedulers, REST/SOAP Web services, Visualforce Pages, SOQL/SOSL, Workflows. 4) Good to have: Data Loader (or any data migration tool), [log masuk untuk melihat URL] Sites, Report & Dashboards,Portal/Communities, JavaScript, JQuery, CSS. 5) Sales...

    $831 (Avg Bid)
    $831 Avg Bida
    1 bida

    Require app similar to ALTARAS money exchange app. Our app is simple.. No third party API to configure. 1. user registers on app 2. admin verifies account 3. user places order to send money to somone abroad. [log masuk untuk melihat URL] we receive order in admin panel and payment is received we will send money to recipient ourselves.

    $716 (Avg Bid)
    $716 Avg Bida
    37 bida
    USA phone leads needed 6 hari left
    DISAHKAN

    READ!!!! I need USA/CANADA leads Name Date of Birth Address Email Phone number (Age 60+) (Female) If you can provide me these leads in bulk I will buy them. I need ALOT. But first I need sample of like 200+ leads to see that your leads are good and legit.

    $103 (Avg Bid)
    $103 Avg Bida
    15 bida