Kategori tulisan antara lainpekerjaan

Tapis

Carian terbaru saya
Tapis melalui:
Bajet
hingga
hingga
hingga
Jenis
Kemahiran
Bahasa
    Status Pekerjaan
    2,846 kategori tulisan antara lain tugasan ditemui, harga dalam USD
    Cv. Fahri ac 5 hari left

    Kami bergerak di bidang jasa ac split antara lain : 1. pemasangan ac 2. perawatan ac 3. perbaikan ac

    $1109 (Avg Bid)
    $1109 Avg Bida
    13 bida

    Ramai yang menyukai haiwan terutamanya seperti kucing, anjing, arnab dan sebagainya. Haiwan liar itu adalah haiwan yang sukar untuk memelihara seperti haiwan yang ganas. Seseorang jugak berasa stress dengan kerja-kerja dan banyak masalah yang dihadapi tetapi bila adanya haiwan peliharaan boleh menghilangkan stress dan rasa tenang dengan haiwan kesayangan. Mengapa haiwan ada di bumi ini? Kerana tu...

    $15 (Avg Bid)
    $15 Avg Bida
    1 bida

    Saya lagi ada task buat semacam animasi 3D untuk di embed ke tools lain menggunakan HTML5. Durasi pengerjaan 3 minggu. Perlu onsite dengan saya minimal 2 kali seminggu sehabis jam kerja atau sabtu minggu di Jakarta. Location in Jakarta, Indonesia is MUST.

    $1250 (Avg Bid)
    $1250 Avg Bida
    1 bida

    1. Buat artikel sesuai content plan yg sdh dbuat 2. Jumlah 12 artikel per bulan. minimal 500kata. 3. Artikel source juga sudah disediakan 4. Tidak perlu mencari content visualnya (foto), cukup berikan textual dalam bentuk office word 5. Ada tiga kategori blog, masing2 buat 4 artikel tiap bulan (total 13/bln), yaitu : Leadership, Staff Development & management, self Development

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    3 bida

    Saya ingin menulis konten, kenapa? Saya senang menulis dan membuat sebuah karya tulisan.

    $610 (Avg Bid)
    $610 Avg Bida
    2 bida

    Salam Sejahtera, Peluang kerja dari rumah dan masa yang fleksibel. Buat 4 panggilan kepada rakan dan seisi keluarga, setiapnya berlangsung selama 15 minit bila-bila masa atas kemudahan anda. Anda akan dan dibayar USD 10 (≅ RM 40) untuk setiap panggilan dibuat dan diluluskan, tetapi jika anda melengkapkan kesemua 4 panggilan, anda akan menerima lebih USD10, yang bermakna anda layak untuk mend...

    $50 (Avg Bid)
    $50 Avg Bida
    2 bida

    ■ Tentang kami - Kami adalah syarikat yang mengendali platform crowdfunding global yang bernama Airtripp Funding. [log masuk untuk melihat URL] - Untuk tahun ini, kami telah tetapkan Malaysia sebagai market penting untuk kami usahakan sebagai syarikat international. - Demi itu, kami ingin mengurus [media crowdfunding] untuk meninggikan lagi kesedaran rakyat Malaysia tentang apa itu crowdfunding. ...

    $456 (Avg Bid)
    $456 Avg Bida
    10 bida

    Salam Sejahtera, Appen sedang menjalankan projek pengecaman tuturan berskala besar dalam Bahasa Malaysia untuk membantu klien kami dalam merealisasikan tindakbalas suara interaktif ataupun interactive voice response (IVR) dengan kecerdasan bantuan untuk generasi seterusnya dalam sektor servis khidmat pelanggan. Matlamatnya adalah untuk mesin berinteraksi dan bertindakbalas kepada pertanyaan pelan...

    $39 (Avg Bid)
    $39 Avg Bida
    7 bida

    Stiker organisasi adalah sebagai simbol ketika stiker itu dilihat oleh orang lain

    $53 / hr (Avg Bid)
    $53 / hr Avg Bida
    4 bida
    Khechebonk Tamat left

    Membuat logo,gambar,tulisan grafitti

    $10 (Avg Bid)
    $10 Avg Bida
    1 bida

    Saya suka menulis karangan, cerita, cerita seram dan lain lain aku sangat menyukai menulis cerita

    $90 (Avg Bid)
    $90 Avg Bida
    1 bida

    Mengambil tawaran dan menyelesaikan sesuai kesepakatan antara A dan B.

    $250 - $750
    $250 - $750
    0 bida

    Menulis sejumlah artikel Penulisan cerpen dan lain lain

    $132 (Avg Bid)
    $132 Avg Bida
    6 bida

    Single phase double stage photovoltaic inverter grid connected system. Benda yang diuji ialah 3 jenis maximum power point tracking: 1. Perturb and observe 2. Incremental conductance 3. Fuzzy logic Result berdasarkan mana mppt yg trbaik antara tiga ni. Dinilai berdasar value pv voltage, pv current, overshoot.

    $91 (Avg Bid)
    $91 Avg Bida
    3 bida

    Hai, saya nak minta anda buatkan satu poster untuk asignment saya. Just a simple poster. Saya attach kan skali contoh poster yg sy nak. Idea dia mcm gmbr sy bg tu. Tp dlm bentuk idea kreatif yg lain. terima kasih. [Removed by Freelancer.com Admin for offsiting - please see Section 13 of our Terms and Conditions]

    $24 (Avg Bid)
    $24 Avg Bida
    8 bida

    Hai, saya nak minta anda buatkan satu poster untuk asignment saya. Just a simple poster. Saya attach kan skali contoh poster yg sy nak. Idea dia mcm gmbr sy bg tu. Tp dlm bentuk idea kreatif yg lain. terima kasih. wassup saya di talian 0138339095

    $12 (Avg Bid)
    $12 Avg Bida
    1 bida

    Menulis sejumlah artikel tulisan saya tentang Kitab

    $38 (Avg Bid)
    $38 Avg Bida
    1 bida

    website dibangunkan untuk memudahkan pengguna yang lain , sama ada mencipta tentang diri sendiri atau perniagaan , website ini nampak seperti biasa tapi sangat memudahkan pengguna. Menulis tentang diri sendiri mungkin akan membuat Anda malu, tetapi ada beberapa trik tertentu dalam hal gaya dan konten untuk menulis surat lamaran, esai personal, dan biodata diri sehingga tidak terlalu menyulitkan. W...

    $97 (Avg Bid)
    $97 Avg Bida
    7 bida

    Menulis ulang artikel dengan gaya bahasa sendiri yang memungkinkan orang lain lebih mudah mengerti

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    7 bida

    proyek penggajian pada karyawan swalayan, yang berisi data pada karyawan, seperti nik, nama, jabatan, jumlah hari masuk, hari kerja, masa kerja, gaji pokok, tunjangan jabatan, tunjangan masa kerja, tunjangan makan, bonus, lembur, kas bon, potongan, denda dan lain-lain. serta sistem program absensi menggunakn sidik jari dan scan barcode (barcode tidak boleh di ketik manual di sistem) master ...

    $414 (Avg Bid)
    $414 Avg Bida
    6 bida

    Saya perlu laman sesawang ditetapkan Saya ingin bekerja dan menjana pendapatan. Oleh itu saya bersiap sedia untuk menerima mana-mana projek yang di tawarkan, sebagai contoh membuat pelan rumah, logo syarikat, dan lain-lain menikut kemahiran saya.

    $168 (Avg Bid)
    $168 Avg Bida
    7 bida
    Egi Permana Tamat left

    Berpengalaman mengerjakan tv series drama,sitkom,dan dokumenter di stasiun tv swasta. Pernah menjadi asisten editor sebuah film layar lebar, dan mengerjakan sampingan video wedding, promnight sekolah, dan lain-lain. Mempunyai pengalaman memberi workshop seputaran editing.

    $1050 - $2100
    $1050 - $2100
    0 bida

    Topik: Berita Indonesia Update Bahasa: Indonesia Panjang artikel (kata): kurang lebih 100 kata Judul: 3-8 kata Isi: maks 10 kalimat, tiap kalimat maks 8 kata * materi tulisan diusahakan di riset terlebih dahulu di google trend

    $4 / hr (Avg Bid)
    $4 / hr Avg Bida
    8 bida

    Kami membuka peluang kepada semua warga malaysia untuk memberikan nama baru bagi menggantikan nama "e-rezeki global high income". Nama mestilah COOL and TRENDY info program. erezeki global high income adalah salah satu sub program dibawah inisiatif erezeki yang di anjurkan oleh MDEC, agency kerajaan di bawah kementerian komunikasi danmultimedia (KKMM). Program ini adalah program ...

    $54 (Avg Bid)
    Dijamin
    $54
    119 penyertaan

    Penulisan penyelidikan Tulis penulisan penyelidikan berkaitan projek saya. Maklumat-maklumat berkaitan penulisan akan di beri termasuklah -kaedah projek -keputusan projek -dan lain-lain maklumat Lain - lain maklumat akan di bincangkan kemudian Minimum pages untuk penulisan 100pages.

    $145 (Avg Bid)
    $145 Avg Bida
    3 bida

    Sesuatu yang menarik minat orang lain sama ada di luar negara atau di dalam negara.

    $412 (Avg Bid)
    $412 Avg Bida
    7 bida

    Sesuatu yang menarik minat orang lain sama ada di luar negara atau di dalam negara.

    $351 (Avg Bid)
    $351 Avg Bida
    6 bida

    Menjualkan sesuatu untuk saya Menjual barang dagangan orang lain

    $7 - $21
    $7 - $21
    0 bida

    Saya perlu membina semula laman sesawang sedia ada. Mereka bentuk dan membinakannya Blog Projek saya ini, untuk membantu, para perniaga online, untuk memarketingkan. Barang mereka,,!! Mungkin meraka juga ada perkerjaan yang lain. Sehingga, tak mampu untuk. Mengurus marketing online mereka. Dan saya hadir untuk menolong..!!!

    $20 (Avg Bid)
    $20 Avg Bida
    1 bida

    entry data penjualan dan lain lain sesuai permintaan

    $14 (Avg Bid)
    $14 Avg Bida
    27 bida

    Menjual barang yang berguna untuk orang lain

    $127 (Avg Bid)
    $127 Avg Bida
    2 bida

    Menulis kontrak Membuat kontrak kerjasama antara dua parties.

    $184 (Avg Bid)
    $184 Avg Bida
    3 bida

    Membuat tulisan tulisan tentang cerita cerita film buku segala genre

    $631 (Avg Bid)
    $631 Avg Bida
    3 bida

    Melakukan sejumlah pekerjaan Excel Membuat laporan stock barang mengecek ketersedian barang dan lain lain

    $21 (Avg Bid)
    $21 Avg Bida
    7 bida

    Menjualkan sesuatu untuk orang lain Saya ingin menjualkan produck orang lain

    $21 - $175
    $21 - $175
    0 bida

    Menerima bergai tulisan artikel

    $7 (Avg Bid)
    $7 Avg Bida
    6 bida

    Kirimkan beberapa artikel Saya suka membaca artikel - artikel lain dan menganalisa artikel ini benar atau tidak

    $128 (Avg Bid)
    $128 Avg Bida
    3 bida
    $19 Avg Bida
    10 bida

    mempunyai laman web dan ingin mendapatkan prospek melalui internet marketing,media sosial,email,website traffic,SEO dan lain-lain.

    $99 (Avg Bid)
    $99 Avg Bida
    6 bida

    membetulkan tulisan yang kiranya tidak sesuai

    $11 / hr (Avg Bid)
    $11 / hr Avg Bida
    1 bida

    Mencari artikel kemudian mwnulis ulang

    $1037 (Avg Bid)
    $1037 Avg Bida
    3 bida

    Menulis sejumlah artikel Menciptakan tulisan blog dengan keahlian Reporter.

    $701 (Avg Bid)
    $701 Avg Bida
    2 bida

    Menulis sejumlah artikel Membantu mengetik laporan dan lain lain

    $18 (Avg Bid)
    $18 Avg Bida
    3 bida

    Input data ke excel. Data mentah dari input manual (tulisan tangan). Sebanyak 36 halaman.

    $13 (Avg Bid)
    $13 Avg Bida
    2 bida

    Menulis sejumlah artikel Menulis apa saja termasuk puisi, novel, artikel dan lain lain

    $34 (Avg Bid)
    $34 Avg Bida
    4 bida

    Menyalin informasi dari beberapa website Copy paste artikel dari sumber lain

    $17 (Avg Bid)
    $17 Avg Bida
    2 bida

    Saya sedang mencari ahli design grafis utk interior rumah dan lain-lain

    $56 (Avg Bid)
    $56 Avg Bida
    4 bida

    Windows Lain atau tidak pasti Mengunakan quantity,quality,dynamic,design dan kekuatan dalam bentuk atau pun kawasan(place)

    $598 (Avg Bid)
    $598 Avg Bida
    1 bida

    Saya mampu mengkomunikasikan sebuah produk kepada orang lain agar terjadi jual-beli.

    $493 (Avg Bid)
    $493 Avg Bida
    4 bida

    Pensertifikan, baliknama,perpanjangan,peningkatan hak, ajb,baliknama pbb. Dan lain lain

    $526 (Avg Bid)
    $526 Avg Bida
    1 bida